PAOKheads&Metalheads
Re: PAOKheads&Metalheads
Από τα πιο ωραία κομμάτια που άκουσα τώρα τελευταία
[youtube]nQbkXLynEn8[/youtube]
[youtube]nQbkXLynEn8[/youtube]
Το "καινούριο" δεν μπορούν να το δώσουν οι χορτάτοι 55άρηδες Metallica. Αυτή είναι δουλειά για τους νέους μουσικούς. Και υπάρχουν παραδείγματα λαμπρά όπως το παρακάτω:Guitarman έγραψε:Μόλις άκουσα τον Ατλα. Είναι κοπυ/παστε παλιοι Μεταλλικα. Αυτό που θα περίμενα παραπάνω είναι να δω καινούριες φόρμες, μία νέα πρόταση. Αντ'αυτού παίζουν πολύ εκ του ασφαλούς. Το άκουσα ευχάριστα το κομμάτι αλλά δεν ξετρελάθηκα κιόλας για να είμαι ειλικρινής. Όχι επειδή το κομμάτι είναι κακό, αλλά επειδή από Μετάλλικα έχω μεγαλύτερες "απαιτήσεις".
ΥΓ. Εννοείται το Μαύρο είναι το καλύτερο άλμπουμ!
[youtube]1QKx_2yg4cU[/youtube]
Στάδια δεν θα γεμίσουν ποτε, αλλά, πείτε μου ποιος δεν θα ήθελε να είναι σε αυτό το live να θαυμάσει αυτή τη μπάντα
- Kostas_Peraia4
Τί να λέμε τώρα; Και έμπνευση και τεχνική και απόδοση! Άψογοι! Αν είναι να σκάσω ενα 20ρικο, θα το σκάσω για αυτό το DVD παρά για το Hardwired!
Δεν πάει ρε φίλε έτσι. Όταν έχεις τα πάντα (φράγκα, δόξα κτλ) έχεις την δυνατότητα να κάνεις ο,τι σου κ@αβλώσει. Αν δεν το κάνεις είσαι κουράδας. Αναγνωρίζω πως όσο μεγαλώνεις δεν έχεις την ίδια διάθεση αλλά υπάρχουν παραδείγματα ανθρώπων που δεν συμβιβάζονται με τα τετριμμένα. Οι Μετάλλικα θέλουν απλά να βγάλουν φραγκάκια κάνοντας το ίδιο με τους... σκυλάδες. Ενιγουει. Δεν είναι κακά τα κομμάτια. Αλλά σίγουρα θα μπορούσαν να ψαχτούν πολύ παραπάνω. Και βέβαια οι Μετάλλικα είναι απλώς αφορμή για να θίξω αυτό το ζήτημα που το βλέπεις να συμβαίνει κατά κόρον με τις "μεγάλες" μπάντεςGI4NNEN4 έγραψε:Το "καινούριο" δεν μπορούν να το δώσουν οι χορτάτοι 55άρηδες Metallica. Αυτή είναι δουλειά για τους νέους μουσικούς. Και υπάρχουν παραδείγματα λαμπρά όπως το παρακάτω:Guitarman έγραψε:Μόλις άκουσα τον Ατλα. Είναι κοπυ/παστε παλιοι Μεταλλικα. Αυτό που θα περίμενα παραπάνω είναι να δω καινούριες φόρμες, μία νέα πρόταση. Αντ'αυτού παίζουν πολύ εκ του ασφαλούς. Το άκουσα ευχάριστα το κομμάτι αλλά δεν ξετρελάθηκα κιόλας για να είμαι ειλικρινής. Όχι επειδή το κομμάτι είναι κακό, αλλά επειδή από Μετάλλικα έχω μεγαλύτερες "απαιτήσεις".
ΥΓ. Εννοείται το Μαύρο είναι το καλύτερο άλμπουμ!
Στάδια δεν θα γεμίσουν ποτε, αλλά, πείτε μου ποιος δεν θα ήθελε να είναι σε αυτό το live να θαυμάσει αυτή τη μπάντα
Σε αυτό μαζί σου 100%GI4NNEN4 έγραψε:Τί να λέμε τώρα; Και έμπνευση και τεχνική και απόδοση! Άψογοι! Αν είναι να σκάσω ενα 20ρικο, θα το σκάσω για αυτό το DVD παρά για το Hardwired!:?:
- Kostas_Peraia4
Παντως οσο περισσοτερο ακουω το Atlas,Rise τοσο περισσοτερο καταλαβαινω γιατι αγαπησα την heavy μουσικη.Εχει ολα εκεινα τα στοιχεια που με μπολιασαν στο μεταλ
- back in black
Ναι διαολε, παλιοι καλοι paradise lostSekeris4 έγραψε:[youtube]ewmYYj-dECk[/youtube]
Καμιά ..κερασόπιτα κανένας;
[youtube]OjyZKfdwlng[/youtube]
Το ..κερασάκι το έζμπρωχνε ο δικός μας Tommy Lee προ Πάμελας...
[youtube]OjyZKfdwlng[/youtube]
Το ..κερασάκι το έζμπρωχνε ο δικός μας Tommy Lee προ Πάμελας...
μια που πιάσαμε το 80s glam rock, κάπου στη Φιλαδέλφεια, κάποιος να μας σώσει ρε παιδιά!
[youtube]LUkqBRC1zUA[/youtube]
και προσοχή στο αυτοσαρκαστικό τέλος του κλιπ...
ΠΑΟΚάρα βάλε ένα γκολ!! (πιο επίκαιρο από ποτέ....)
[youtube]LUkqBRC1zUA[/youtube]
και προσοχή στο αυτοσαρκαστικό τέλος του κλιπ...
ΠΑΟΚάρα βάλε ένα γκολ!! (πιο επίκαιρο από ποτέ....)
- painkiller4