PAOK TV & PAOK New Media
Re: PAOK TV
Μόλις τελείωσα την διαδικασία με πληρωμή μέσω PayPal από το κινητό μου τηλέφωνο. Όλα καλά!
- giwrgos04dex
giwrgos04dex έγραψε:Μόλις έκανα κ γω , δεν έχω υπολογιστή μαζί στις διακοπές , με Chromecast πως μπορεί να γίνει παιδιά ;;;
-
Παντος ενας ευκολος τροπος ειναι τα κουπονια που διαθετει το PAOK STORE.Mπαμ μπαμ η διαδικισια
-
Καλημέρα παιδιά και συγγνώμη αν επαναλαμβάνομαι...απλά δεν ξέρω πως γίνεται να μεταφέρουμε την μετάδοση από smartphone σε smart TV
Είναι δυνατόν να μην αφήνει την εγγραφή στο ματς μέσα από τη σμαρτ και να πρέπει να την κάνεις μόνο από υπολογιστή ταμολετ κτλ????
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος shogoon την Κυρ 25 Αύγ 2019, 10:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αδερφέ.. εγώ που προσπάθησα με android TV ( της wind που έχει ενσωματωμένο Chromecast δεν κατάφερα να δω βίντεο από το poaktv. ) Λογικά όχι αν κάποιος άλλος ξέρει ας μας πει.giwrgos04dex έγραψε:giwrgos04dex έγραψε:Μόλις έκανα κ γω , δεν έχω υπολογιστή μαζί στις διακοπές , με Chromecast πως μπορεί να γίνει παιδιά ;;;
shogoon έγραψε:Είναι δυνατόν να μην αφήνει την εγγραφή στο ματς μέσα από τη σμαρτ και να πρέπει να την κάνεις μόνο από υπολογιστή ταμολετ κτλ????
Δεν μπορώ να κάνω εγγραφή μέσω Smart TV;
Για την αποφυγή ασυμβατότητας ή δυσλειτουργίας λόγω των browser που χρησιμοποιούν οι Smart TV, η προτεινόμενη λύση είναι η εγγραφή / αγορά από υπολογιστή ή tablet ή smartphone. Στη συνέχεια έχοντας κάνει log out, μπαίνετε στη Smart TV σας από τη διεύθυνση https://tv.paokfc.gr/login
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος trouman την Κυρ 25 Αύγ 2019, 10:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
tsoupakampra έγραψε:Καλημέρα παιδιά και συγγνώμη αν επαναλαμβάνομαι...απλά δεν ξέρω πως γίνεται να μεταφέρουμε την μετάδοση από smartphone σε smart TV
Θα μπορέσω να δω τον αγώνα σε Smart TV;
Οι Smart TV – ειδικά προηγούμενης τεχνολογίας – λόγω χαμηλής δυναμικότητας του επεξεργαστή ή συμβατότητας του browser είναι πιθανό να αντιμετωπίσουν δυσκολία να φορτώσουν το βίντεο μετά το άνοιγμα της σελίδας tv.paokfc.gr.
Μπορείτε να μπείτε στο event του αγώνα από νωρίς και να το αφήσετε να φορτώσει ώστε να παρακολουθήσετε κανονικά. Η απλή εναλλακτική λύση είναι η σύνδεση υπολογιστή με την οθόνη της τηλεόρασης (μέσω HDMI ή VGA ανάλογα με τη συσκευή). Η λύση αυτή λειτουργεί κανονικά και για τηλεοράσεις που δεν είναι Smart TV.
Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται ήδη σε διαδικασία development ειδικής Smart TV εφαρμογής προκειμένου η πλατφόρμα να λειτουργεί άψογα στο συγκεκριμένο περιβάλλον
Έκανα εγγραφή, πλήρωσα, έλαβα επιβεβαίωση από την τράπεζα, αλλά δεν έχω λάβει επιβεβαίωση από το PAOK TV. Τι πρέπει να κάνω;
Στέλνετε email στο tv@paokfc.gr συμπληρώνοντας το email από το οποίο έγινε η κράτηση, καθώς και το επιβεβαιωτικό email της τράπεζας ή τον Αριθμό Συναλλαγής για να το ελέγξουμε και να επικοινωνήσουμε μαζί σας.
Αυτό θα το κάνω κι εγώ τώρα καθώς έλαβα email μόνο από τράπεζα. Δεν ήξερα ότι ήθελε και από ΠΑΟΚ tv
Υπάρχουν διάφορα σημεία όπου βρίσκουμε απαντήσεις. Τα παραπάνω από εδώ
https://www.sdna.gr/mpasket/basket-leag ... top-10-toy
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος trouman την Κυρ 25 Αύγ 2019, 10:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πρέπει να αγοράσεις ένα μηχανηματάκι (Google chromecast) που συνδέεται στο HDMI της τηλεόρασης.giwrgos04dex έγραψε:giwrgos04dex έγραψε:Μόλις έκανα κ γω , δεν έχω υπολογιστή μαζί στις διακοπές , με Chromecast πως μπορεί να γίνει παιδιά ;;;
1. Συνδέεις τη συσκευή στην τηλεόραση.
2. Από το κινητό ή tablet ή υπολογιστή κατεβάζεις την εφαρμογή Google Chromecast.
3. Το κινητό σου βρίσκει την συσκευή και μπορείς να στείλεις την εικόνα απευθείας στην τηλεόραση.
Η συσκευή κοστίζει περίπου 35€. Είναι φορητή και μπορείς να να την κουβαλάς εύκολα.
Σωτήρα μουυυυυυtrouman έγραψε:shogoon έγραψε:Είναι δυνατόν να μην αφήνει την εγγραφή στο ματς μέσα από τη σμαρτ και να πρέπει να την κάνεις μόνο από υπολογιστή ταμολετ κτλ????
Δεν μπορώ να κάνω εγγραφή μέσω Smart TV;
Για την αποφυγή ασυμβατότητας ή δυσλειτουργίας λόγω των browser που χρησιμοποιούν οι Smart TV, η προτεινόμενη λύση είναι η εγγραφή / αγορά από υπολογιστή ή tablet ή smartphone. Στη συνέχεια έχοντας κάνει log out, μπαίνετε στη Smart TV σας από τη διεύθυνση https://tv.paokfc.gr/login

Όσοι θέλετε να συνδέσετε το κινητό με την smart tv μπορείτε να κάνετε το εξής:
1) ανοίγετε την τηλεόραση.
2) πάτε στις ρυθμίσεις του κινητού.
3) επιλέγετε περισσότερα.
4) επιλέγετε ασύρματη προβολή.
5) επιλέγετε την τηλεόρασή σας.
6) ενεργοποιείτε την περιστροφή εικόνας στο κινητό.
7) γυρνάτε το κινητό σε οριζόντια θέση.
8) πατάτε μεγένθυση εικόνας από το κινητό σας.
9) βλέπεται ότι δείχνει το κινητό σας από την TV.
1) ανοίγετε την τηλεόραση.
2) πάτε στις ρυθμίσεις του κινητού.
3) επιλέγετε περισσότερα.
4) επιλέγετε ασύρματη προβολή.
5) επιλέγετε την τηλεόρασή σας.
6) ενεργοποιείτε την περιστροφή εικόνας στο κινητό.
7) γυρνάτε το κινητό σε οριζόντια θέση.
8) πατάτε μεγένθυση εικόνας από το κινητό σας.
9) βλέπεται ότι δείχνει το κινητό σας από την TV.
Στο PAOK TV πριν 5 λεπτά έλεγε ότι η μετάδωση ξεκινάει σε 7 ώρες. Βλέποντας ότι το παιχνίδι είναι στις 20:00, μάλλον μια ώρα πριν το παιχνίδι.
Από το σημερινό άρθρο τού τσακαλεα στο έθνος ένα απόσπασμα ενδιαφέρον νομίζω..... 
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk