PAOK TV & PAOK New Media

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...

Όσοι έχετε πρόβλημα, βλέπετε τα παιχνίδια:

Ενσύρματα (Με καλώδιο Ethernet συνδεδεμένο στον υπολογιστή).
25
41%
Ασύρματα (Μέσω Wi-fi)
28
46%
Αλλιώς (Από browser τηλεόρασης, κλπ)
8
13%

Σύνολο ψήφων: 61

SunAce16

Re: PAOK TV

Δημοσίευση από SunAce16 »

Μόλις τελείωσα την διαδικασία με πληρωμή μέσω PayPal από το κινητό μου τηλέφωνο. Όλα καλά!
Άβαταρ μέλους
giwrgos04dex

Δημοσίευση από giwrgos04dex »

giwrgos04dex έγραψε:Μόλις έκανα κ γω , δεν έχω υπολογιστή μαζί στις διακοπές , με Chromecast πως μπορεί να γίνει παιδιά ;;;
spiridoula

Δημοσίευση από spiridoula »

Παντος ενας ευκολος τροπος ειναι τα κουπονια που διαθετει το PAOK STORE.Mπαμ μπαμ η διαδικισια
tsoupakampra

Δημοσίευση από tsoupakampra »

Καλημέρα παιδιά και συγγνώμη αν επαναλαμβάνομαι...απλά δεν ξέρω πως γίνεται να μεταφέρουμε την μετάδοση από smartphone σε smart TV
Άβαταρ μέλους
shogoon

Δημοσίευση από shogoon »

Είναι δυνατόν να μην αφήνει την εγγραφή στο ματς μέσα από τη σμαρτ και να πρέπει να την κάνεις μόνο από υπολογιστή ταμολετ κτλ????
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος shogoon την Κυρ 25 Αύγ 2019, 10:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Jipakos

Δημοσίευση από Jipakos »

giwrgos04dex έγραψε:
giwrgos04dex έγραψε:Μόλις έκανα κ γω , δεν έχω υπολογιστή μαζί στις διακοπές , με Chromecast πως μπορεί να γίνει παιδιά ;;;
Αδερφέ.. εγώ που προσπάθησα με android TV ( της wind που έχει ενσωματωμένο Chromecast δεν κατάφερα να δω βίντεο από το poaktv. ) Λογικά όχι αν κάποιος άλλος ξέρει ας μας πει.
trouman

Δημοσίευση από trouman »

shogoon έγραψε:Είναι δυνατόν να μην αφήνει την εγγραφή στο ματς μέσα από τη σμαρτ και να πρέπει να την κάνεις μόνο από υπολογιστή ταμολετ κτλ????

Δεν μπορώ να κάνω εγγραφή μέσω Smart TV;

Για την αποφυγή ασυμβατότητας ή δυσλειτουργίας λόγω των browser που χρησιμοποιούν οι Smart TV, η προτεινόμενη λύση είναι η εγγραφή / αγορά από υπολογιστή ή tablet ή smartphone. Στη συνέχεια έχοντας κάνει log out, μπαίνετε στη Smart TV σας από τη διεύθυνση https://tv.paokfc.gr/login
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος trouman την Κυρ 25 Αύγ 2019, 10:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
trouman

Δημοσίευση από trouman »

tsoupakampra έγραψε:Καλημέρα παιδιά και συγγνώμη αν επαναλαμβάνομαι...απλά δεν ξέρω πως γίνεται να μεταφέρουμε την μετάδοση από smartphone σε smart TV

Θα μπορέσω να δω τον αγώνα σε Smart TV;

Οι Smart TV – ειδικά προηγούμενης τεχνολογίας – λόγω χαμηλής δυναμικότητας του επεξεργαστή ή συμβατότητας του browser είναι πιθανό να αντιμετωπίσουν δυσκολία να φορτώσουν το βίντεο μετά το άνοιγμα της σελίδας tv.paokfc.gr.

Μπορείτε να μπείτε στο event του αγώνα από νωρίς και να το αφήσετε να φορτώσει ώστε να παρακολουθήσετε κανονικά. Η απλή εναλλακτική λύση είναι η σύνδεση υπολογιστή με την οθόνη της τηλεόρασης (μέσω HDMI ή VGA ανάλογα με τη συσκευή). Η λύση αυτή λειτουργεί κανονικά και για τηλεοράσεις που δεν είναι Smart TV.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται ήδη σε διαδικασία development ειδικής Smart TV εφαρμογής προκειμένου η πλατφόρμα να λειτουργεί άψογα στο συγκεκριμένο περιβάλλον
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Έκανα εγγραφή, πλήρωσα, έλαβα επιβεβαίωση από την τράπεζα, αλλά δεν έχω λάβει επιβεβαίωση από το PAOK TV. Τι πρέπει να κάνω;

Στέλνετε email στο tv@paokfc.gr συμπληρώνοντας το email από το οποίο έγινε η κράτηση, καθώς και το επιβεβαιωτικό email της τράπεζας ή τον Αριθμό Συναλλαγής για να το ελέγξουμε και να επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Αυτό θα το κάνω κι εγώ τώρα καθώς έλαβα email μόνο από τράπεζα. Δεν ήξερα ότι ήθελε και από ΠΑΟΚ tv

Υπάρχουν διάφορα σημεία όπου βρίσκουμε απαντήσεις. Τα παραπάνω από εδώ

https://www.sdna.gr/mpasket/basket-leag ... top-10-toy
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος trouman την Κυρ 25 Αύγ 2019, 10:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Anthimox

Δημοσίευση από Anthimox »

giwrgos04dex έγραψε:
Πρέπει να αγοράσεις ένα μηχανηματάκι (Google chromecast) που συνδέεται στο HDMI της τηλεόρασης.

1. Συνδέεις τη συσκευή στην τηλεόραση.
2. Από το κινητό ή tablet ή υπολογιστή κατεβάζεις την εφαρμογή Google Chromecast.
3. Το κινητό σου βρίσκει την συσκευή και μπορείς να στείλεις την εικόνα απευθείας στην τηλεόραση.

Η συσκευή κοστίζει περίπου 35€. Είναι φορητή και μπορείς να να την κουβαλάς εύκολα.
Άβαταρ μέλους
shogoon

Δημοσίευση από shogoon »

trouman έγραψε:
shogoon έγραψε:Είναι δυνατόν να μην αφήνει την εγγραφή στο ματς μέσα από τη σμαρτ και να πρέπει να την κάνεις μόνο από υπολογιστή ταμολετ κτλ????

Δεν μπορώ να κάνω εγγραφή μέσω Smart TV;

Για την αποφυγή ασυμβατότητας ή δυσλειτουργίας λόγω των browser που χρησιμοποιούν οι Smart TV, η προτεινόμενη λύση είναι η εγγραφή / αγορά από υπολογιστή ή tablet ή smartphone. Στη συνέχεια έχοντας κάνει log out, μπαίνετε στη Smart TV σας από τη διεύθυνση https://tv.paokfc.gr/login
Σωτήρα μουυυυυυ :) εύκολη διαδικασία. Δεν μου γράφει payperview άρα ολα οκ στις οκτώ θα έχω εικόνα λογικά.
SunAce16

Δημοσίευση από SunAce16 »

Όσοι θέλετε να συνδέσετε το κινητό με την smart tv μπορείτε να κάνετε το εξής:
1) ανοίγετε την τηλεόραση.
2) πάτε στις ρυθμίσεις του κινητού.
3) επιλέγετε περισσότερα.
4) επιλέγετε ασύρματη προβολή.
5) επιλέγετε την τηλεόρασή σας.
6) ενεργοποιείτε την περιστροφή εικόνας στο κινητό.
7) γυρνάτε το κινητό σε οριζόντια θέση.
8) πατάτε μεγένθυση εικόνας από το κινητό σας.
9) βλέπεται ότι δείχνει το κινητό σας από την TV.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Το pre game ποτε ξεκινάει

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Στο PAOK TV πριν 5 λεπτά έλεγε ότι η μετάδωση ξεκινάει σε 7 ώρες. Βλέποντας ότι το παιχνίδι είναι στις 20:00, μάλλον μια ώρα πριν το παιχνίδι.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Από το σημερινό άρθρο τού τσακαλεα στο έθνος ένα απόσπασμα ενδιαφέρον νομίζω..... Εικόνα

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”