23. Željko Brkić
Re: 23. Željko Brkić
Στηριζω παικτη που φοραει την φανελα μας μωρε..... Πουλι ε πουλι
Μου θυμιζεις τπν αλλον που εδω ετρωγε σουτ απο μπολ μποι κ μετα βγηκε καλυτερος στη σουηδια
Μου θυμιζεις τπν αλλον που εδω ετρωγε σουτ απο μπολ μποι κ μετα βγηκε καλυτερος στη σουηδια
Δυστυχώς μεν, αλλά θα συμφωνήσω πλέον...The_Stalker έγραψε:Τφ Μπρκιτς δεν υπάρχει. Κρίμα τα σωματικά προσόντα.

Ίσως κι αυτός σε άλλη ομάδα ξαναβρεί όσα δεν βρήκε σε μας...

- Μπαρκαρούτσος
Σαν χθες θυμάμαι ότι κλείναμε τον Μπόικο και τελικά καταλήξαμε στο ΘΗΡΙΟ Brkic!!! Και φέτος φυσικά θα παραμείνει στην επικαιρότητα ο Μπόικο αλλά ελπίζω αυτός που θα κλείσει τελικά να είναι όντως ΘΗΡΙΟ και στο γήπεδο...
Για εσένα Brkic τι να πω... Κρίμα το μπόι σου!!! Μακάρι να πας αλλού να παίζεις βασικός και να δείξεις πράγματα... Σε εμάς πάντως έπαιξες λίγο από την μία αλλά από την άλλη καταλάβαμε και γιατί δεν σε εμπιστευόταν ο Βλάνταν...
Για εσένα Brkic τι να πω... Κρίμα το μπόι σου!!! Μακάρι να πας αλλού να παίζεις βασικός και να δείξεις πράγματα... Σε εμάς πάντως έπαιξες λίγο από την μία αλλά από την άλλη καταλάβαμε και γιατί δεν σε εμπιστευόταν ο Βλάνταν...
Ti ειν' αυτος ρε!!! Τα ιδια κ στον α΄γυρο στη Λεωφόρο. Καλυτερα να κρατουσαμε Μελισσα
- Sick Bastard
Αν αυτός ο τύπος είναι στο ρόστερ του χρόνου, μην περιμένετε τίποτα.
Τα έχω πει εδώ και καιρό, μια καρέκλα να βάλεις πιάνει πολύ περισσότερα.
ΟΥΣΤ.
Τα έχω πει εδώ και καιρό, μια καρέκλα να βάλεις πιάνει πολύ περισσότερα.
ΟΥΣΤ.
Άλλη μια πονεμένη ιστορία.
Με τι κριτήρια τον πήραμε αυτόν, δεν μπορώ να καταλάβω...

Με τι κριτήρια τον πήραμε αυτόν, δεν μπορώ να καταλάβω...

Αν δεις τι εχουν σβηστει φετος απο το τοπικ του, θα ξαφνιαστεις.... Και δε λεω καν μονο μετα τον τελικο που σβησαμε καμια 20ρια σχολια με....ψοφουςDimg4 έγραψε:Ποτε δε μας αρεσε?RoMaN έγραψε:Τώρα σας αρέσει ο αρχηγός ε;
Αν και φετος ευτυχως ειναι λιγοι
Α τοσο καλα... ενταξει αν ειπωθει κατι ασχημο για τον φετινο γλυκο ειμαστε τραγικοι
- Παλαιολόγος
α-πωληση
οπως το βλεπω με το κλιμα που επικρατει
βεβαια τον ανθρωπο του δωσαμε κατι δευτερολεπτα φετος να παιξει και τον βαλαμε στα πιο κρισιμα κατευθειαν απο την κερκιδα
δεν γινονται αυτα νταξει
οπως το βλεπω με το κλιμα που επικρατει
βεβαια τον ανθρωπο του δωσαμε κατι δευτερολεπτα φετος να παιξει και τον βαλαμε στα πιο κρισιμα κατευθειαν απο την κερκιδα
δεν γινονται αυτα νταξει