15. José Ángel Crespo
-
Re: 15. José Ángel Crespo
Καποιος ποδοσφαιρικος επιστημονας τον φωναζε μοδιστρα σε ολο το ματς παντως.
Μιά χαρά είναι. Αν έπαιζαν κ οι υπόλοιποι όπως αυτός , θα ήμασταν πολύ καλύτερα.
T.H.E.O.S έγραψε:.........................
Αν ο Ματος ειναι η πιο ποιοτικη μας φετινη μεταγραφη(τα 40λεπτα του Μπισεσβαρ δεν μου αρκουν ), ο Κρεσπο ειναι για μενα η αποκαλυψη.
theo-drama έγραψε:Οπως και σημερα.Δεν εχω να πω αλλο τιποτα για σενα,μονο οτι βγαζεις τα λεφτα σου και με το παραπανω.theo-drama έγραψε:Πολυεργαλειο ο τυπος,σε οποια θεση κι αν επαιξε τα πηγε πολυ καλα.ΜΠΡΑΒΟ.
- ΑποστόληςΑ
Μπραβο παλικαρι μου.
Ο πιο σταθερος παιχτης απο την αρχη της χρονιας.
Ευγε Κρεσπουρα.
Ο πιο σταθερος παιχτης απο την αρχη της χρονιας.
Ευγε Κρεσπουρα.
- thanos-xanthi
απο τις καλυτερες κινησεις του καλοκαιριου αποδεικνυεται
αυτος και ο ματος
συνεχισε ετσι
αυτος και ο ματος
συνεχισε ετσι
- ΑποστόληςΑ
Οι μεσοαμυντικοί μόνο αποδείχθηκαν καλοί (Crespo, Canas, Matos, ίσως μας βγει και ο Varela).
Μόνο μην τυχόν τον κάνεις πουλαίν σου, ή κάναν απ τους υπόλοιπους που αναφέρεις... 

Να ευχηθώ περαστικά και γρήγορα μάλιστα...
Η ομάδα σε χρειάζεται ετοιμοπόλεμο στο χορτάρι, μιας και αποδείχθηκες ως τώρα "λίρα εκατό"...

Η ομάδα σε χρειάζεται ετοιμοπόλεμο στο χορτάρι, μιας και αποδείχθηκες ως τώρα "λίρα εκατό"...

- ΑποστόληςΑ
Λογικά δεν πρέπει να έχει κάτι σοβαρό και θα είναι στη διάθεση του προπονητή για την Πέμπτη.
Στην αυριανή καθιερωμένη συνέντευξη, κάπου διάβασα ότι αυτός θα είναι ο παίχτης δίπλα στον Βλάντο που θα μιλήσει για τον επερχόμενο αγώνα με τους βιόλα...Συνήθως όποιος είναι στην συνέντευξη, ξεκινάει και 11άδα!!!!
Ίδωμεν στην θέση ποιου απ τους Τζαβέλλα και Βαρέλα λοιπόν, μιας και ο Στέλιος μόνο σαν ανέκδοτο θα μου ακουγόταν πλέον προσωπικά...
Εκτός βέβαια αν παίξουμε με τρία στόπερ (i would like this) σε κάνα 3-5-2 ή 3-4-3...
Ίδωμεν στην θέση ποιου απ τους Τζαβέλλα και Βαρέλα λοιπόν, μιας και ο Στέλιος μόνο σαν ανέκδοτο θα μου ακουγόταν πλέον προσωπικά...
Εκτός βέβαια αν παίξουμε με τρία στόπερ (i would like this) σε κάνα 3-5-2 ή 3-4-3...
Κατι μικροενοχλήσεις ειπαν οτι εχει οποτε θα ειναι κανονικά διαθέσιμος. Δε ξερω ομως σε ποιανου τι θεση θα μπει αν ξεκινησει βασικος γιατι αν παιξει ο μπαμπακαρ λογικα θα βαλει βαρελα...