Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
spyretto

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016

Δημοσίευση από spyretto »

Δηλαδή η οικονομική υπέρβαση γίνεται μόνο αν ο Ιβάν - σαν γνήσιος επενδυτής - δει την πιθανότητα να κερδίσει μέσω του Champions League. Που σημαίνει ότι πέρα από το Champions league δεν υπάρχει ουσιαστικά αλλος τρόπος οικονομικής ανέλιξης μιας ελληνικής ομάδας πέρα του οσφπ.
Αυτοί όμως όταν είχαν έρθει πέμπτοι στα πλέιοφ εκαναν τις απαραίτητες κινήσεις σε διάφορα επίπεδα - και μεταγραφικά - για να σιγουρέψουν το πρωτάθλημα και τα χρήματα από το CL τις επομενες χρονιές.
Πάμε λοιπόν με λάθος τακτική. Αντί να κυνηγήσεις να φτιάξεις ομάδα που θα μπορεί να κάνει πρωταθλητισμό, περιμένεις μια στα 2-3 χρόνια να φτάσεις στο σημείο να διεκδικήσεις μια απλή προκριση στα προκριματικά για να πεις θα κάνω μια υπέρβαση. Τι υπέρβαση όμως; δεδομένου ότι έχεις μπροστά 2 γύρους για να φτάσεις στους ομίλους με καλύτερες ομάδες οι πιθανότητες να το καταφέρεις είναι λίγες. Και η υπέρβαση λοιπόν θα είναι μικρή.
Άβαταρ μέλους
Ettien

Δημοσίευση από Ettien »

pgetsos έγραψε:
Ettien έγραψε: Εσυ εγραψες οτι παντού έπαιζε βασικός. Οπως λοιπόν βλέπεις δεν είναι έτσι. Το ότι έπαιξε βασικός στον Αρη δεν είναι κριτηριο. Ανεξαρτητα αν όντως ήταν καλος τερματοφύλακας. Και ο Λαστουβκα έπαιζε βασικός πριν 2-3 χρόνια στην Ντίπρο ενώ είχε παίξει και βασικός στην Μπουντεσλίγκα. Συγκρινε λοιπόν τι πορεία έκανε ο καθένας σε ομάδες εκτός συνόρων.
Δεν είπα ποτέ πως ήταν συνέχεια βασικός, συνέχεια έπαιζε όταν τον ΠΉΡΑΜΕ. Δεν έπαιρνες ένα στοίχημα, από την άποψη πως δεν ήξερες σε τι κατάσταση ήταν. Είχε δύο σερί χρονιές ως κορυφαίος, ή στους κορυφαίους, στην Ελλάδα

Θα ήθελα πάντως να δω κάποιο βίντεο αν έχεις με αποκρούσεις κτλ, μιας και δεν έχω καταφέρει να βρω κάτι
Αυτο που θέλω να σου πω φιλε μου είναι ότι ο Χαλκιάς ως τερματοφυλακας που έκανε μια καλη χρονια στον Αρη (την 1η γιατί η 2η δεν ηταν ανάλογη) είχε πριν αποτυχημενα περάσματα στο εξωτερικό που πέρασε και δεν ακούμπησε. Δεν ηταν αλλος, ό ίδιος ηταν. Και το λέω εγω που τον θεωρω εναν από τους πιο σταθερους τερματοφυλακες που είχαμε τα τελευταία χρονια. Δεν μπορεί να είναι κριτηριο μόνο το ελληνικό πρωταθλημα, στο εξωτερικό οι συναγωνισμοί είναι σαφως μεγαλύτεροι.
Ο Τσεχος εδω και λίγους μηνες είναι βασικός στην Ντνίπρο εχοντας φτασει φέτος τις 14 συμμετοχές σε επίσημα παιχνίδια με 10 γκολ παθητικό. Κανείς δεν μπορεί να έχει την βεβαιοτητα ότι αν έρθει θα είναι σουπερ κ.λ.π. οι περισσότερες μεταγραφες αλλωστε στοιχηματα είναι. Βίντεο με αποκρούσεις δεν ξερω αν υπάρχει, υπάρχει όμως βιντεο με ολοκληρο το ντερμπι της ομαδας του με την Σαχταρ που πόσταρε ένας φιλος πριν από 2-3 σελίδες.
Άβαταρ μέλους
spyretto

Το πρωτάθλημα θα παίζεται στα ίσια μόνο αν εξαφανιστεί ο οσφπ από τον χάρτη. Θα έχεις τότε 3 ομάδες που πάνω-κάτω ξοδεύουν τα ίδια λεφτά για να πετύχουν πάνω κάτω τους ίδιους στόχους.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Αυτο που λεει ο μπανε ισχυει ως τωρα , δλδ προοπτική τς λου μονο τον κανει να βαλει λεφτα

Γι αυτο λεμε πωλήσεις να ανοίξει το Μπατζετ
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Ωχ, καλώς τα δεχτήκαμε...Προβλέπεται ντουέτο αλά αδερφοί Κατσάμπα τώρα που ζέστανε ο καιρός!!! :shock: :shock:

Υ.Γ. Γ@μιέται ο π@ύστης ο πουστόγ@υρος!!! :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Δηλαδη ο ΠΑΟΚ που δεν ξερει σε ποια διοργανωση θα παιξει,που δεν εχει τελειωσει καν τα πλει οφ κλεινει εναν 25 διεθνη παιχτη και υπαρχει γκρινια;;;

Πειτε μου ειλικρινα σκεφτεστε οσοι ψαχνετε το ποιοτικο ονομα 28/5;;;
Ο καλος ποιοτικος παιχταρας 28/5 δεν εχει προταση απο καμια ομαδα και θα ερθει στον ΠΑΟΚ.τι λεμε τωρα..

Τετοια παιχτακια θα παρεις μεχρι να δεις που θα παιξεις ακομα και στα μεσα της μεταγραφικης περιοδου.προς το τελος θα μπορεσεις να πεισεις και πιο δυνατα ονοματα.

Το ζητημα ειναι οτι περυσι παιρναμε τετοια παιχτακια βλ.τσιμι,σαμπο μεσα της μεταγραφικης περιοδου και τωρα πριν καν τελειωσουν τα πλει οφ.
Άβαταρ μέλους
Ettien

Δημοσίευση από Ettien »

Εγω βλέπω ότι τα καλά αποτελεσματα στα π.ο. έχουν δημιουργήσει ένα κλίμα μεταγραφικής ηρεμίας εδω μέσα και περισσότερης εμπιστοσυνης στο ροστερ. Προβλέπω ότι αν κερδίσουμε σημερα την ΑΕΚ θα λέμε τι καλή ομάδα που έχουμε και ότι απλά χρειαζομεστε 2-3 παίκτες. Αν χάσουμε βλέπω να χρειαζόμαστε μια ντουζινα τουλάχιστον. :D
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Καλα ακομα νωρις ειναι και για τους αισιόδοξους κ τους τους απαισιοδοξους

Το ματς θα το δω μπανε οποτε να παρουμε μια γεύση
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

To μπατζετ δεν νομίζω να πέσει φέτος ,γιατι θα εχει πολυ ενισχυση και απο τις μεταγραφές(αυτους που θα φύγουν) ,το μονο που θα εξαρτηθει απο την εξοδο στα προκριματικα του Ch.L είναι η παραμονη του Μακ.Και αυτο ανάλογα που θα φτάσει η Σλοβακια ,αν αργησει στο Euro o Μακ δεν θα μπορέσει να ενισχυσει τον ΠΑΟΚ στο πρωτο παιχνιδι. Προσωπικα δεν νομίζω οτι θα φυγει αν δεν του ερθει προταση απο πραγματικη καλή ομάδα .

Ο Σαχοφ ειναι πολυ καλυτερος και του Σαμπο και του Γκολάσα ,και ως οκταρι απο Κατσε και Χαριση. ο Ματος ειναι καλυτερος απο όλα τα μπακ που έχουμε ,δεν ξέρω γιατι γκρινιάζουμε.

Για τέρμα αν ειναι αλήθεια για του Ατρομητου ,δεν θα χρειαστουμε να πάρουμε αλλον ,ο Γλυκος ,ο μικρος του Ατρομητου και ο μικρός των νεων ειναι μια χαρά. Ο Γλυκος έχει κάνει πολλές μα πολλές μακακιες στην ποδοσφαιρική του ζωή αλλα φέτος εχει χαρισει βαθμους ,και στα πλευ οφ εχει δώσει σιγουριά.

Λεφτά υπάρχουν και δεν νομιζω οτι ο Ποντιος θα κάνει πίσω σε οτιδηποτε εχει πεί.

Φευγουν Βιτορ,Σκονδρας,Γκολάσα,Σαμπο,Ολσεν,Ζαιρο,Μπερμπατοφ και ισως με μεταγραφη Μακ,Κατσε,και αν ερθει καλη προτάση απο ομάδα της Κινας για ΚΛαους και θέλει να φύγει και ο Κλαους. Δηλαδή φεύγουν 8 με 10 παίκτες. υπολογίζω οτι θα πάρουμε ενα με δυο στοπερ,ενα οκταρι ,ενα δεκαρι,ενα μπακ δεξι,ενα σεντερ φορ και δυο εξτρεμ και βλέπουμε. Και μην ξεχνάτε κανουμε και ομάδα Β'.

Το μπατζετ δεν θα πέσει ,απλα θα πάμε σε ελευθερους παίκτες. Με Ματός και Σαχοφ ειναι σαν να κλεψαμε εκκλησία...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Κ σιγουρα θα χει κι αλλους κλεισμένους που δεν ξέρουμε πχ αυτος της Μπράγκα

Οποτε μην αρχίζουμε απο τωρα εχουμε καιρο να βγάλουμε άχρηστο κ τον μιχελ
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Βρε δεν γκρινιαζει κανεις ξεχωριστε την γκρινια απο τον προβληματισμο.Ξεκαθαρη αποψη για τον παικτη αλωστε δεν εχει κανενας,ουτε νομιζω πως κανεις βαζει το χερι του στην φωτια οτι προκειται για κατι τρομερο η για μεγαλη πατατα,ειναι απλα μια ενδιαφερουσα περιπτωση για εναν ΠΑΟΚ χωρις οπως φαινεται ξεκαθαρους η μαλλον εμφανης στοχους για το πως θα κινηθουμε.Εγω θα πω πως ναι αν προοριζεται για την βασικη θεση του επιτελικου η εστω του βασικου σε σχημα με 2 οκταρια,περιμενα κατα καλυτερο,αν τωρα προοριζεται για αντιΣαμπο η αντιΓκολασα,δεν με χαλαει καθολου, αλλα τοτε να ξεχασουν καποιοι τις 4-5 μεταγραφες,θα πλησιασουμε και παλυ διψηφιο νουμερο.
Άβαταρ μέλους
Ettien

Δημοσίευση από Ettien »

Μια που λέμε για μεσοεπιθετικους. Ενδιαφερθηκαμε τον χειμωνα για τον Σκαριονε αλλά δεν προχωρησε γιατί δεν τον άφηνε η ομαδα του. Το συμβολαιο του όμως οδευει προς την λήξη του και δεν αποκλείω να πέσει πάλι στο τραπέζι το ονομα του. Σκοραρει κατα ριπάς πάντως.

http://www.transfermarkt.com/oscar-scar ... eler/47011
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Μπορει να ναι κλεισμένος πχ ο Μύρωνας κ να μας δουλευει .. Ειμαστε στο σκότος

Κ εγω δεκάρι ειπα χοντροκωλη θελω κ αργοκίνητο
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

spyretto έγραψε:Δηλαδή η οικονομική υπέρβαση γίνεται μόνο αν ο Ιβάν - σαν γνήσιος επενδυτής - δει την πιθανότητα να κερδίσει μέσω του Champions League. Που σημαίνει ότι πέρα από το Champions league δεν υπάρχει ουσιαστικά αλλος τρόπος οικονομικής ανέλιξης μιας ελληνικής ομάδας πέρα του οσφπ.
Αυτοί όμως όταν είχαν έρθει πέμπτοι στα πλέιοφ εκαναν τις απαραίτητες κινήσεις σε διάφορα επίπεδα - και μεταγραφικά - για να σιγουρέψουν το πρωτάθλημα και τα χρήματα από το CL τις επομενες χρονιές.
Πάμε λοιπόν με λάθος τακτική. Αντί να κυνηγήσεις να φτιάξεις ομάδα που θα μπορεί να κάνει πρωταθλητισμό, περιμένεις μια στα 2-3 χρόνια να φτάσεις στο σημείο να διεκδικήσεις μια απλή προκριση στα προκριματικά για να πεις θα κάνω μια υπέρβαση. Τι υπέρβαση όμως; δεδομένου ότι έχεις μπροστά 2 γύρους για να φτάσεις στους ομίλους με καλύτερες ομάδες οι πιθανότητες να το καταφέρεις είναι λίγες. Και η υπέρβαση λοιπόν θα είναι μικρή.

Κατα βασει δεν διαφωνω,αυτες ομως οι απαραιτητες κινησεις εξασφαλιζουν μια επενδυση στην ελλαδα.
Ετσι επενδυω και εγω φιλε μου.
Εχω γραψει τη γνωμη μου πολλες φορες θα τη γραψω αλλη μια στα γρηγορα.
Ο ΠΑΟΚ αυτη τη στιγμη επρεπε να ειχε εδραιωθει στη δευτερη θεση,τα χρηματα που εχει βαλει ο Ιβαν ειναι τοσα οσα χρειαζονται για να μονιμοποιηθουμε στη δευτερη θεση με διαφορα απο τον τριτο.
Μονο ετσι εχεις ελπιδα καποια στιγμη να χτυπησεις τον πρωτο,η μονιμη συμμετοχη μας στα προκριματικα του τσ.λ ισως μας ειχε δωσει μια συμμετοχη στους ομιλους μεχρι τωρα.
Αυτος θα ηταν ο ενας τροπος να πλησιασουμε τον πρωτο και καποια στιγμη να τον ξεπερασουμε,ο αλλος τροπος θα ηταν να παιχτει το πρωταθλημα στα ισα εστω και για μια χρονια.
Να δωσω ενα παραδειγμα.
Αν ο ΠΑΟΚ ηταν πραγματικα καλη ομαδα με ολα αυτα που εχουν συμβει αλλαξει η ΕΠΟ και παιχτει το φετινο πρωταθλημα στα ισα δεν θα μπορουσε να το χτυπησει ακομα και να το παρει;
Εγω λεω ναι.
Μεχρι τωρα ομως πραγματικα καλη ομαδα δεν ειμασταν καμια χρονια,αυτο ειναι που εγω καταλογιζω στον Ιβαν.
Οτι δηλαδη απο τριτοτεταρτοπεμπτος ηθελε να παει κατευθειαν πρωτος,αυτο δε γινεται ουτε εκει που το ποδοσφαιρο ειναι ξαστερο.
Το αποτελεσμα ποιο ηταν; να γελαει μαζι του και να του δινει συμβουλες ο Αλαφουζος και ο τσαμπα μαγκας Μελισσαν να σηκωνει κουπα χωρις να εχει βαλει φραγκο.
Εχω πολλα στο μυαλο μου που λιγο πολυ τα εχουμε σκεφτει ολοι,αλλα βαριεμαι να γραφω. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
spyretto

Οκ, θα το δούμε...Αν μιλάμε για αντικαταστάτες του Σάμπο και του Γκολάσα ασφαλώς και θα είναι καλύτεροι εκτός αν δεν παίξουν καθόλου, γιατί αυτοί οι δύο ειδικά δεν προσαρμοστηκαν ποτε στα ελληνικά δεδομένα. Αν από την άλλη είναι η υπέρβαση και θα πάμε και σε φτηνότερες λύσεις από το ελληνικό πρωτάθλημα τότε μας περιμένει πολύ δουλειά το καλοκαίρι.
Ας πάρουμε την πρώτη θέση στα πλέι-οφ με το καλό. και εδώ θα είμαστε να τα παρακολουθούμε. Μακάρι να γίνει η εκπληξη και να τα καταφέρει ο Μίχελ - και οι Ρώσοι μάνατζερ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”