Π.Α.Ο.Κ - γαβρος, 2/03, 19:30, Ote3, laola1tv
Re: Π.Α.Ο.Κ - γαβρος, 2/03, 19:30, Ote3, laola1tv
Όπως φαινεται πρεπει να αρχίσουμε να χαιδεύουμε μαγουλάκια....
οποιος κράζει σήμερα τους οπαδούς η κάνει ποδοσφαιρική ανάλυση σε τέτοιο mats είναι για ψυχιατρείο 

ξαναρωτάω φταίει η πνευματική μου κατάσταση λόγω του οινοπνεύματος???
η μετάδοση του οτε τιβι ???
εγώ αυτό που είδα ήταν σε ενα γήπεδο μια χαρά , διακοπή αγώνα χωρίς λόγο και αιτία (αδειο γήπεδο καθαρό με ορατότητα απο τη μια εστία στην άλλη) και μετά απο 5 λεπτά ζωντανής μετάδοσης - διακοπή για διαφημίσεις αλλα 5 λεπτά ξαφνικά πλάνα με κόσμο μέσα με καπνό και δεν σημαδεύεται.
έχασα κάτι???
πείτε μου
η μετάδοση του οτε τιβι ???
εγώ αυτό που είδα ήταν σε ενα γήπεδο μια χαρά , διακοπή αγώνα χωρίς λόγο και αιτία (αδειο γήπεδο καθαρό με ορατότητα απο τη μια εστία στην άλλη) και μετά απο 5 λεπτά ζωντανής μετάδοσης - διακοπή για διαφημίσεις αλλα 5 λεπτά ξαφνικά πλάνα με κόσμο μέσα με καπνό και δεν σημαδεύεται.
έχασα κάτι???
πείτε μου
-
Thanix έγραψε:Ksenitemenos4 έγραψε:Thanix έγραψε:Οποιος μιλήσει για οπαδούς ειναι μεγάλος μπούφος! Σε σφάζουν τόσα χρονια στεγνά και το δέχεσαι! Και πρώτα απο όλους ο σαββιδης! Μου παει με το σταυρο στο χερι, ο Μελισσανίδης ειπε τον αλλο θα σε σφαξω εδω μέσα! Κατέβα στο ημίχρονο και σκιστον!!!
ΥΓ πόσες τιμωρίες θα φάμε ακόμα απο τα μπερδεμένα της θύρας 1 με τα μπουκάλια!
Sent from my mind using boobs power
Αυτο λέω,δεν την σφυρίζουν για πέντε απειλές,απλά ο Μελισσανίδης είναι τα ιδια σκατα και μέρος της σαπίλας όπως ο χοντρός..αυτο θελουμε απο τον ιβαν? μπορει να είναι και η μόνη λύση τελικά δεν ξέρω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ksenitemenos4 την Τετ 02 Μαρ 2016, 22:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Το παιχνίδι δεν χωράει ποδοσφαιρική κριτική.Οι πιτσιρικάδες μας σήμερα στάθηκαν μια χαρά για το λίγο που τους άφησε ο πουτάνας γιος που σφύριζε.Οι αστυνομικοί θα έπρεπε να συλλάβουν τους ηθικούς αυτουργούς.Δεν είναι όλοι οι οπαδοί όλων των ομάδων κακά παιδιά,η πουστροομάδα και ο Μαριδάκης έχουν βρωμίσει το ποδόσφαιρο.
αυτον τον στημενο θα τον αφησετε πολυ ακομα να γραφει παπαριες?Παλαιολόγος έγραψε:δεν μπορω να καταλαβω γιατι τους δωσαμε τετοια χαρα σημερα;
δηλαδη δεν γνωριζαμε πως ο διαιτητης παιζει να σφυριξει αναποδα;
ποσες φορες επαιξε 50-50 τον ΠΑΟΚ ο διαιτητης σε τετοια ματς;
απο αυτο μεχρι να καταστρεφεται η ομαδα παραπαει! κριμα
ο ΠΑΟΚ οφειλε σημερα να ειναι συγκεντρωμενος,μετα απο 10 λεπτα ομως χαθηκαν τα αυγα και τα πασχαλια
δηλαδη εχουμε ξεχασει οτι 50 χρονια τωρα ο ΠΑΟΚ οφειλει να κανει ομαδα που να κερδιζει και τους διαιτητες;
να βλεπουμε τα δικα μας λαθη,βοηθησε σημερα ο προπονητης την ομαδα; βοηθησαν οι παιχτες; ηταν συγκεντρωμενοι; υπηρξε προετοιμασια σχετικη;
ειναι βεβαιο πως ημασταν καλυτεροι σημερα;
με την διαιτησια θα ασχολουμαστε;
ναι ηταν τραγικη! αλλα δεν μου λεει τιποτε αυτο,ουτε η πρωτη,ουτε η τελευταια ειναι
θα παλευουμε για τα play off τωρα ! με δικη μας υπαιτιοτητα ,κριμα
Το κεφαλι μου παει να σπασει. Φευγω απ το γηπεδο κ ευχομαι να φωτισει ο θεος τον ιβαν κ να αποσυρει την ομαδα απ ολες τις διοργανωσεις. Παπα κ λοιποι τσατσοι σκατα στους ταφους σας. Σε γιατρους να τα τρωτε
Στάλθηκε από το iQ1502a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το iQ1502a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το ίδιο έργο 20 χρονια..ξεφτιλισμένοι όλοι τους αλήτες παίζουν με τις ψυχές μας 20χρονια τωρα να φεύγεις απο το γήπεδο χαζεμενος με τη δίχως όριο ξεφτίλα τους ..γαμημενοι μαστροποί του ελληνικού λαού ..γαύροι είστε για λύπηση ρε υπάνθρωποι
λοιπον μολις γυρισα απο το γηπεδο. Οποιος πει το παραμικρο για την ομαδα η για παιχτη μας ειναι τεραστιος Μ... με τετοια "διαιτησια" δεν μπορεις να παιξεις. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ
Παιδια επειδη τα νευρα μας δεν ειναι καλα γινεται τουλαχιστον να μην αφηνετε σημερα "ΠΑΟΚτσηδες" να γραφουν τις χαζομαρες τους; Δηλαδη το ζηταω σαν χαρη...
Μπαίνει ο καθε στημένος και μας τρελενει κιαλλο
+1000stelyk έγραψε:αυτον τον στημενο θα τον αφησετε πολυ ακομα να γραφει παπαριες?Παλαιολόγος έγραψε:δεν μπορω να καταλαβω γιατι τους δωσαμε τετοια χαρα σημερα;
ο ΠΑΟΚ οφειλε σημερα να ειναι συγκεντρωμενος,μετα απο 10 λεπτα ομως χαθηκαν τα αυγα και τα πασχαλια
δηλαδη εχουμε ξεχασει οτι 50 χρονια τωρα ο ΠΑΟΚ οφειλει να κανει ομαδα που να κερδιζει και τους διαιτητες;
να βλεπουμε τα δικα μας λαθη,βοηθησε σημερα ο προπονητης την ομαδα; βοηθησαν οι παιχτες; ηταν συγκεντρωμενοι; υπηρξε προετοιμασια σχετικη;
ναι ηταν τραγικη! αλλα δεν μου λεει τιποτε αυτο,ουτε η πρωτη,ουτε η τελευταια ειναι
απαράδεκτος ο τύπος.
Ζωντανο ρεπορταζ απο το γηπεδο και την μπασταρδουπολη!
[youtube]61OL3LDLGkQ[/youtube]
[youtube]61OL3LDLGkQ[/youtube]
- Παλαιολόγος
stelyk έγραψε:αυτον τον στημενο θα τον αφησετε πολυ ακομα να γραφει παπαριες?Παλαιολόγος έγραψε:δεν μπορω να καταλαβω γιατι τους δωσαμε τετοια χαρα σημερα;
ελα να χαρεις αντε
- Josey Wales
[youtube]sqz2QJc4dwQ[/youtube]
Μερικούς τέτοιους πρέπει να φέρει ο Ιβάν για να ξεβρωμίσουν την κατάσταση.
Τα υπόλοιπα που μπορεί να λέμε περί μπάλας και συστήματος του προπονητή είναι για άλλες χώρες, σε άλλες γωνιές αυτού του πλανήτη.
Μερικούς τέτοιους πρέπει να φέρει ο Ιβάν για να ξεβρωμίσουν την κατάσταση.
Τα υπόλοιπα που μπορεί να λέμε περί μπάλας και συστήματος του προπονητή είναι για άλλες χώρες, σε άλλες γωνιές αυτού του πλανήτη.