Lubos Michel
- ΑποστόληςΑ
- Μπαρκαρούτσος
Re: Lubos Michel
αλλαζω στρατοπεδο, γιναμε πολλοι οι υπερ τουRoMaN έγραψε:Κατάληψη στα γραφεία της Π.Α.Ε.!

- Panos Fanfaras
Μια χαρα ο Λουμπος. Παικτες σ'ολες τις θεσεις πηραμε, ολοι φαινονται κανονικοι ποδοσφαιριστες και το κυριοτερο οτι υπηρχε συννενοηση με τον προπονητη και καλυφθηκαν ολες οι αναγκες του. Υπερπληρεις ειμαστε και υπαρχει κι ο Γεναρης για μπαλωματα. (6αρι, φορ)
Στάλθηκε από το SM-A310F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-A310F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Να δούμε τι θα πει κι ο Νικόλας ο Βεζυρτζής τον Δεκέμβρη όμως.
Βέβαια δεν παίρνει κι 1+ το χρόνο, το πάει και case to case οπότε ίσως να μη χρειαστεί να φτάσουμε εκεί.
Βέβαια δεν παίρνει κι 1+ το χρόνο, το πάει και case to case οπότε ίσως να μη χρειαστεί να φτάσουμε εκεί.
- kataramenos5
Η μονη απορια που εχω ειναι ποιος Κυρ..ταδε ,θα βρεθει το Δεκεμβρη.Ξερω τι DNA θα χει,τι νοιωθει ,ποιον ΠΑΟΚ εχει δει κλπ.Μονο τ ονομα μου λειπει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Πέμ 01 Σεπ 2016, 13:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ένα θεμα που εχει,ειναι ότι δεν δινει ειδήσεις,και το άλλο,οτι αν φυγει αδειαζουν 2 θεσεις.Αλλα από αυτά που δειχνει,
θα μεινει για καιρο.Μεχρι τωρα παντως,μπραβο του.
θα μεινει για καιρο.Μεχρι τωρα παντως,μπραβο του.
- ΑποστόληςΑ
Από τις δηλώσεις του παιχταρά Μάτος :
¨ η ανυπομονησία των οπαδών του ΠΑΟΚ είναι μεγάλη για ένα πρωτάθλημα καθώς η ομάδα έχει να το κατακτήσει χρόνια. Πιστεύεις ότι αυτό το μείγμα παικτών θα μπορέσει να τις κάνει πραγματικότητα αυτή τη σεζόν;
"Βέβαια. Γι' αυτό ήρθα, με αυτό το στόχο. Πριν έρθω, μίλησα με τον Λούμπος (σ.σ Μίχελ) και μου είπε ότι θα "έχτιζε" μια ομάδα με έμπειρους ποδοσφαιριστές. Γι΄αυτό και πιστεύω ότι μπορούμε να στεφθούμε πρωταθλητές αυτή τη χρονιά
Την προπέρσινη σεζόν έφθασα στον τελικό με τη Ντνίπρο και πιστεύω ότι μπορούμε να το καταφέρουμε κι αυτή τη σεζόν. Πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που κάνουμε, όπως για παράδειγμα στο πρώτο ημίχρονο του σημερινού ματς, όπου παίξαμε πολύ καλά. Νομίζω ότι έτσι έχουμε πιθανότητες να παίξουμε σε ένα ευρωπαϊκό τελικό""¨
Ωραίος ο Λιούμπος, τέτοιους παίχτες με φιλοδοξίες θέλουμε, που αναγκαστικά το ψηστήρι κρατάει καιρό, καμάι σχέση με πληρώνω τελευταία μέρα.
Είμαι σίγουρος θα φέρει ανάλογους παιχταράδες λίαν συντόμως
¨ η ανυπομονησία των οπαδών του ΠΑΟΚ είναι μεγάλη για ένα πρωτάθλημα καθώς η ομάδα έχει να το κατακτήσει χρόνια. Πιστεύεις ότι αυτό το μείγμα παικτών θα μπορέσει να τις κάνει πραγματικότητα αυτή τη σεζόν;
"Βέβαια. Γι' αυτό ήρθα, με αυτό το στόχο. Πριν έρθω, μίλησα με τον Λούμπος (σ.σ Μίχελ) και μου είπε ότι θα "έχτιζε" μια ομάδα με έμπειρους ποδοσφαιριστές. Γι΄αυτό και πιστεύω ότι μπορούμε να στεφθούμε πρωταθλητές αυτή τη χρονιά
Την προπέρσινη σεζόν έφθασα στον τελικό με τη Ντνίπρο και πιστεύω ότι μπορούμε να το καταφέρουμε κι αυτή τη σεζόν. Πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που κάνουμε, όπως για παράδειγμα στο πρώτο ημίχρονο του σημερινού ματς, όπου παίξαμε πολύ καλά. Νομίζω ότι έτσι έχουμε πιθανότητες να παίξουμε σε ένα ευρωπαϊκό τελικό""¨
Ωραίος ο Λιούμπος, τέτοιους παίχτες με φιλοδοξίες θέλουμε, που αναγκαστικά το ψηστήρι κρατάει καιρό, καμάι σχέση με πληρώνω τελευταία μέρα.
Είμαι σίγουρος θα φέρει ανάλογους παιχταράδες λίαν συντόμως