Δεν θέλω παιχταράδες...παίχτες που να κάνουν τα βασικά θέλω...εγώ σου λέω πως αν έμεναν ελεύθεροι αυτοί, το πολύ σε καμιά λειβαδιά να πηγαίνανAthens έγραψε:o ηρακλης σε νικησε με μπουλουτ που ειναι παρωχημεος ποδοσφαιρικα και συ θελεις παικταραδες για να τον κερδισειςYupis έγραψε:Και θα την πληρώσεις εσύ τη νύφη...και θα έρθει ο επόμενος...και θα περιμένει ο ΠΑΟΚτσης να κάνει ομάδα με Πέλκα, Κάτσε ,Κίτσιου
Igor Tudor II
Re: Igor Tudor II
-
ΝΤΡΟΠΗ.
Πότε ΞΑΝΑ Ελληνα η Βαλκανιο προπονητή.
Γελάγατε με τον Στέφενς, τον Πασιεντσα και τον Μπερετα.
Σαντοςκαι πάλι Σαντος. Φέρτε Πορτογαλλο-Ισπανο και αφήστε τον να δουλέψει 3 χρόνια χωρίς τσιμουδια.
Πότε ΞΑΝΑ Ελληνα η Βαλκανιο προπονητή.
Γελάγατε με τον Στέφενς, τον Πασιεντσα και τον Μπερετα.
Σαντοςκαι πάλι Σαντος. Φέρτε Πορτογαλλο-Ισπανο και αφήστε τον να δουλέψει 3 χρόνια χωρίς τσιμουδια.
Εχεις χασει τον ελεγχο..
Δυστυχως δεν...
Μονο θεωρια δεν φτανει..
Ομαδα χωρις αρχη και τελος.. και γενικα παιχτες που δεν ξερω τι παιζουν και που παιζουν..
Στιμενες φασεις γκολ αστο..
Το κακο ειναι οτι δεν φταις μονο εσυ
αλλα και δανος που ειναι στα ιδια με εσενα μονο φιλοσοφια..
Λαζλο γυρνα πισω...
Δυστυχως δεν...
Μονο θεωρια δεν φτανει..
Ομαδα χωρις αρχη και τελος.. και γενικα παιχτες που δεν ξερω τι παιζουν και που παιζουν..
Στιμενες φασεις γκολ αστο..
Το κακο ειναι οτι δεν φταις μονο εσυ
αλλα και δανος που ειναι στα ιδια με εσενα μονο φιλοσοφια..
Λαζλο γυρνα πισω...
Κάτι τέτοια διαβάζω και ντρέπομαι που είμαι ΠΑΟΚ. Αφήστε έναν προπονητή ΝΑ ΒΓΆΛΕΙ ΤΗ ΧΡΟΝΙΆ. Ας κάνουμε τη διαφορά ένα έτος. Έλεος με τη γκρίνια. Δείξτε εμπιστοσύνη μια φορά σε κάποιον. Δε με νοιάζει αν λέγεται Αγγελος Χουμπ Γιώργος η ότι άλλο. Αφήστε έναν άνθρωπο να κάνει κάτι ολόκληρο. Δώστε του τη δεύτερη χρονιά, και ότι γίνει. Φανταστείτε να δουλεύατε σε μια εταιρεία, και μετά από έξι μήνες, ενώ ακόμα μαθαίνετε τα βασικά της δουλειάς, να έρθει το αφεντικό και να σας σουταρει. Πρώτο, τι φήμη θα έχει αυτή η ομάδα που αλλάζει προπονητή πιο συχνά και από τα πουκάμισα, και δεύτερο, τι θα καταφέρεις.? Εδώ και 4 χρόνια το ίδιο σκηνικό. Και κάθε χρόνο όλο καιγομαστε και υποσχομαστε στήριξη κτλ. Φέτος ας κάνουμε τη διαφορά. Αν φάτε τον Ιγκορ είμαστε άξιοι της μοίρας μας. ΠΡΟΣΟΧΉ, δε λέω ότι είναι ο κατάλληλος. Λέω ότι αυτή τη στιγμή ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΌΤΕΡΟΣ εκεί έξω. Καλο βράδυ.
Χ4Yupis έγραψε:Και θα την πληρώσεις εσύ τη νύφη...και θα έρθει ο επόμενος...και θα περιμένει ο ΠΑΟΚτσης να κάνει ομάδα με Πέλκα, Κάτσε ,Κίτσιου
SM-G920F
Τα γράφω εδώ για να μην αναγκαστώ να πάω σε 5 φόρουμ.
Ξεκινάω από πάνω προς τα κάτω.
Τούντορ φτάνει. Φτάνει φιλαράκι καθώς μας έχεις σπάσει τα νεύρα. Δεν με νοιάζει αν είσαι τυχερός ή άτυχος, καλός ή κακός προπονητής, φτάνει φίλε γιατί δεν παλεύεσαι άλλο με τα αποτελέσματα σου. Πάρε τη θεωρία σου σε καμιά Κροατία γιατί εδώ σε ματς ειδικών συνθηκών μετρήθηκες και είσαι κάτω από τη βάση.
Μπερμπάτοφ. Δεν ξέρω αν είσαι σε άλλο σκαλί από τους συμπαίκτες σου, δεν ξέρω αν είσαι πάνω ή κάτω νοητικά και σωματικά αλλά έλεος ρε μαν. Οκ είσαι ο μεγάλος Μπερμπάτοφ αλλά στον ΠΑΟΚ μοιάζεις Σαντόρ Τόργκελε. Προφανώς τα εξτρέμ σου δεν πασάρουν, δεν σεντράρουν, δεν σηκώνουν κεφάλι από το χώμα αλλά είσαι 6 μήνες μαν εδώ και σαν μεγάλο κεφάλαιο τα μυαλά μου έχουν απαιτήσεις από σένα. Περισσότερες από όσα δίνεις.
Πέλκας. Γελάω με το παιδάκι. Γελάω. Αν γίνει αυτός παίκτης της προκοπής θα βγω στη πλατεία συντάγματος με φανέλα Μίετσελ και καφέ από τα Μικέλ να τραγουδάω για το σύνταγμα και το πασαλιμάνι.
Βίτορ. Αμφισβητώ 3 χρόνια το iq που κουβαλά σαν άνθρωπος αλλά η αγκωνιά μπροστά στον διαιτητή με επιβεβαίωσε.
Δεν ξέρω αν έμεινε το πλάνο στη μέση, δεν ξέρω αν θα συνεχιστεί του χρόνου αλλά αυτή η ΞΕΦΤΙΛΑ δεν αντέχεται. Και δεν θα πω κάτι για την γριά που έπαιξε αυτό που ξέρει γιατί κι εμείς αυτό που παίξαμε είναι όσο ξέρουμε.
Πραγματικά μεγαλομέτοχο έχουμε, ας μείνουμε εκτός πλει οφ να σκεφτούν από 15 Απριλίου μέχρι 20 Αυγούστου τι ομάδα θα κάνουνε από δω και πέρα ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ!
ΥΓ Αν έμεινε ο Γκολάσα για να πουλήσουν τηλεοπτικά δικαιώματα στο Ισραήλ, μπορούν να πουλήσουν τον αετό τέλος σαιζόν σε κανένα φιλόζωο.
ΥΓ2 Έλεος, Ντροπή, Νισάφι, Ξεφτίλα, Λίγοι.
Ξεκινάω από πάνω προς τα κάτω.
Τούντορ φτάνει. Φτάνει φιλαράκι καθώς μας έχεις σπάσει τα νεύρα. Δεν με νοιάζει αν είσαι τυχερός ή άτυχος, καλός ή κακός προπονητής, φτάνει φίλε γιατί δεν παλεύεσαι άλλο με τα αποτελέσματα σου. Πάρε τη θεωρία σου σε καμιά Κροατία γιατί εδώ σε ματς ειδικών συνθηκών μετρήθηκες και είσαι κάτω από τη βάση.
Μπερμπάτοφ. Δεν ξέρω αν είσαι σε άλλο σκαλί από τους συμπαίκτες σου, δεν ξέρω αν είσαι πάνω ή κάτω νοητικά και σωματικά αλλά έλεος ρε μαν. Οκ είσαι ο μεγάλος Μπερμπάτοφ αλλά στον ΠΑΟΚ μοιάζεις Σαντόρ Τόργκελε. Προφανώς τα εξτρέμ σου δεν πασάρουν, δεν σεντράρουν, δεν σηκώνουν κεφάλι από το χώμα αλλά είσαι 6 μήνες μαν εδώ και σαν μεγάλο κεφάλαιο τα μυαλά μου έχουν απαιτήσεις από σένα. Περισσότερες από όσα δίνεις.
Πέλκας. Γελάω με το παιδάκι. Γελάω. Αν γίνει αυτός παίκτης της προκοπής θα βγω στη πλατεία συντάγματος με φανέλα Μίετσελ και καφέ από τα Μικέλ να τραγουδάω για το σύνταγμα και το πασαλιμάνι.
Βίτορ. Αμφισβητώ 3 χρόνια το iq που κουβαλά σαν άνθρωπος αλλά η αγκωνιά μπροστά στον διαιτητή με επιβεβαίωσε.
Δεν ξέρω αν έμεινε το πλάνο στη μέση, δεν ξέρω αν θα συνεχιστεί του χρόνου αλλά αυτή η ΞΕΦΤΙΛΑ δεν αντέχεται. Και δεν θα πω κάτι για την γριά που έπαιξε αυτό που ξέρει γιατί κι εμείς αυτό που παίξαμε είναι όσο ξέρουμε.
Πραγματικά μεγαλομέτοχο έχουμε, ας μείνουμε εκτός πλει οφ να σκεφτούν από 15 Απριλίου μέχρι 20 Αυγούστου τι ομάδα θα κάνουνε από δω και πέρα ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ!
ΥΓ Αν έμεινε ο Γκολάσα για να πουλήσουν τηλεοπτικά δικαιώματα στο Ισραήλ, μπορούν να πουλήσουν τον αετό τέλος σαιζόν σε κανένα φιλόζωο.
ΥΓ2 Έλεος, Ντροπή, Νισάφι, Ξεφτίλα, Λίγοι.
-
Τουντορ δρόμο.Baiano έγραψε:Κάτι τέτοια διαβάζω και ντρέπομαι που είμαι ΠΑΟΚ. Αφήστε έναν προπονητή ΝΑ ΒΓΆΛΕΙ ΤΗ ΧΡΟΝΙΆ. Ας κάνουμε τη διαφορά ένα έτος. Έλεος με τη γκρίνια. Δείξτε εμπιστοσύνη μια φορά σε κάποιον. Δε με νοιάζει αν λέγεται Αγγελος Χουμπ Γιώργος η ότι άλλο. Αφήστε έναν άνθρωπο να κάνει κάτι ολόκληρο. Δώστε του τη δεύτερη χρονιά, και ότι γίνει. Φανταστείτε να δουλεύατε σε μια εταιρεία, και μετά από έξι μήνες, ενώ ακόμα μαθαίνετε τα βασικά της δουλειάς, να έρθει το αφεντικό και να σας σουταρει. Πρώτο, τι φήμη θα έχει αυτή η ομάδα που αλλάζει προπονητή πιο συχνά και από τα πουκάμισα, και δεύτερο, τι θα καταφέρεις.? Εδώ και 4 χρόνια το ίδιο σκηνικό. Και κάθε χρόνο όλο καιγομαστε και υποσχομαστε στήριξη κτλ. Φέτος ας κάνουμε τη διαφορά. Αν φάτε τον Ιγκορ είμαστε άξιοι της μοίρας μας. ΠΡΟΣΟΧΉ, δε λέω ότι είναι ο κατάλληλος. Λέω ότι αυτή τη στιγμή ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΌΤΕΡΟΣ εκεί έξω. Καλο βράδυ.
Επι πpilotos έγραψε:Χ4Yupis έγραψε:Και θα την πληρώσεις εσύ τη νύφη...και θα έρθει ο επόμενος...και θα περιμένει ο ΠΑΟΚτσης να κάνει ομάδα με Πέλκα, Κάτσε ,Κίτσιου
SM-G920F
- Παλαιολόγος
παντως ευτυχως παρα τις αθλιοτητες που εκανε στο πρωτο ημιχρονο με πανιωνιο δεν στοιχισε το κυπελο
κατι ειναι και αυτο
αν ρθει ενας κανονικος προπονητης που βαζει ορθολογικη διαταξη
και παρει την ομαδα απο μεσημβρια την παει τουμπα
κατι ισως γινει
κατι ειναι και αυτο
αν ρθει ενας κανονικος προπονητης που βαζει ορθολογικη διαταξη
και παρει την ομαδα απο μεσημβρια την παει τουμπα
κατι ισως γινει
Τωρα καταλαβα το σχέδιο
Πιστολιαζουμε τα πλέι-οφ παμε για τελικό κυπέλλου και ξεκούραστο καλοκαιρι
- painkiller4
Ετσι παντα ειχαμε πλανο για να μην ξεχνιομαστεMANIAKOS έγραψε:Τωρα καταλαβα το σχέδιο
- potamda
- Bet Guru 2023
Τι μπορεί να άλλαξε σε μια βδομάδα; Τώρα έγινε κακός προπονητής;
Πρέπει να τελειώσει τη χρονιά. Δεν έχει κανένα νόημα να φύγει τώρα. Να έρθει ποιος και να αλλάξει τι;
Την ίδια στιγμή, ΦΑ ψάξε από τώρα το καλοκαίρι να βρεις ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑ!!!!
Πρέπει να τελειώσει τη χρονιά. Δεν έχει κανένα νόημα να φύγει τώρα. Να έρθει ποιος και να αλλάξει τι;
Την ίδια στιγμή, ΦΑ ψάξε από τώρα το καλοκαίρι να βρεις ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑ!!!!
- Παλαιολόγος
τι να βγαλει την χρονια; μεσα φλεβαρη εχουμε
διακοσιες θλασεις
κατω απο πανιωνιο μαχη γι ατα play offs και περασαμε τον πανιωνιο με γκολ εκτος εδρας!ποια χρονια να βγαλει; να βγουμε κ εκτος ευρωπης;
η περσινη θα θεωρειται μεγαλειο αμα συνεχισει ο τουντορ
οχι οτι ετσι οπως τα καταφερε με αλλον θα κανουμε κατι καλυτερο
αλλα dum spiro spero
διακοσιες θλασεις
κατω απο πανιωνιο μαχη γι ατα play offs και περασαμε τον πανιωνιο με γκολ εκτος εδρας!ποια χρονια να βγαλει; να βγουμε κ εκτος ευρωπης;
η περσινη θα θεωρειται μεγαλειο αμα συνεχισει ο τουντορ
οχι οτι ετσι οπως τα καταφερε με αλλον θα κανουμε κατι καλυτερο
αλλα dum spiro spero
Μπράβο ΙΤ όλοι οι ανεγκέφαλοι που σε λοιδορούν τώρα ... θα κάνουν μούκωτο αν έρθει ένας υπηρεσιακός και φέρνει τα ίδια ή χειρότερα αποτελέσματα..
Σταθερά γιατί
είμαστε και δεν μας πιάνεις πουθενά!!!!
Σταθερά γιατί

μάγκες αυτοί που κράζουν τώρα, θα εκτεθούν ανεπανόρθωτα όταν γυρίσουν τα βαριά πυροβολικά... έχουμε ομαδάρα και δεν πήραν μυρωδιά, ελπίζω ο πρόεδρος μην κάνει kmia mlkia και κάψει την χρονια για 20-30 μπαχαλακιδες που ζητάνε αίμα κάθε χρόνο ίδια μέρα....