Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Stoch,εκει στη προυσα τον εχουν ξεχασει και πανε απο το ενα κλαρινο στο αλλο.
Σε σοβαρη ομαδα και με προπονητη που τον πιστευει θα κανει παπαδες.
Ελα ρε παιχταρα να αναγεννησεις την καριερα σου.
Δεν θυμάμαι ποιος ήταν που είχαμε παλαιότερα μία ισχυρή αντιπαράθεση για τους Έλληνες παίχτες της Π.Α.Ο.Κ.άρας μας αφού επέμενε να φωνάζει ότι μόνο με ξένους θα κάνουμε ομάδα κι εγώ υποστήριζα ότι ο Π.Α.Ο.Κ. πρέπει να αποπνέει δυνατό άρωμα Ελλάδας...
Πάντως μετά την χθεσινή επική νίκη με 0-1 ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΒΕΣΤΦΑΛΕΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΜΠΟΡΟΥΣΙΑ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ (BVB 09), με 7 (χωρίς να λογίζω τον Κάτσε που είναι όμως από τις ακαδημίες μας φυσικά) Έλληνες παίχτες μέσα στη σύνθεση μας, περιμένω να βγει και να παραδεχτεί παντελονάτα ότι "ίσως" και να έκανε λάθος...
Του αφιερώνω και το τραγούδι "...άνθρωποι είμαστε και σφάλματα κάνουμεεε όλοι σε τούτη τη ζωήήήήή..." που τραγούδησε η αξέχαστη Πόλυ Πάνου (αν δεν κάνω κι εγώ λάθος σ αυτό γιατί μπορεί να ήταν και η Λίτσα Διαμάντη και να μην θυμάμαι καλά)...
γκοραν, όλοι χρειάζονται, αρκεί να είναι ικανοί και παθιασμένοι! Για παράδειγμα, στην Φενερ είμασταν με "λεγεωνάριους" Μπουσαϊντι, Σορλέν,Γκαρσία, Κοντρέρας, Κρέσιτς κτλ, τρείς Έλληνες, Σάλπι,Φωτάκης, Μαλεζάς... και οι αλλαγές μόνο ο κουτσιανικούλης ήταν Έλληνας!
Γιάννη απο τα Σέρρας, πανάκριβος θα μας έρθει, αλλά πουλέν εδώ και κάποιο καιρό!
Συμφωνώ φίλε μου αλλά Π.Α,Ο.Κ. χωρίς ελληνικό άρωμα δεν θέλω να δω ποτέ ξανά στη ζωή μου...Έχω βλέπεις ακόμα τα ψυχολογικά μου που ακριβώς γι αυτόν το λόγο σταμάτησα να πηγαίνω στο μπάσκετ μετά την ισοπεδωτική εφαρμογή του νόμου Μποσμάν (#$%@^%$$)...
Αν είναι από τις ακαδημίες μας Κώστα, ό,τι εθνικότητας κι αν είναι, είναι και "έλληνες" (δεύτερη πατρίδα κ.τ.λ.) και θα με γεμίσει με ενθουσιασμό κι ελπίδα για το μέλλον αφού οι μεγαλύτερες ομάδες του πλανήτη διαχρονικά έχουν χτιστεί πάνω σε σκελετούς από τα δικά τους "τζιγέρια" (σπλάχνα)...