93.Terry Antonis
Re: 93.Terry Antonis
Οσο πλησιαζει το τελος της χρονιας ειναι λογικο το ροτεισον να ειναι ολο και μικροτερο,στη θεση ποιου αληθεια θα μπορουσε να μπει στην αποστολη,τωρα αν ο Τουντορ εχει κοληματα,οκ δεν ειναι ουτε ο πρωτος,ουτε ο τελευταιος προπονητης που το κανει και απο την στιγμη που δεν χρησιμοποιηθηκε μεχρι τωρα,δεν θα γινει ουτε στο υπολοιπο της χρονιας.Ναι με βαση την αποδοση αλλων παικτων στην θεση του, σιγουρα δικαιουτο ευκαιριων, αλλα πλεον ειναι αργα.Αν πρεπει να υπαρξει μια μομφη θα πηγαινε στο γεγονος οτι δεν δωθηκε δανεικος ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ απο τους παικτες που δεν υπολογιζονται,ενδεικτικο του μπαχαλου που επικρατει στην παε η και των δυνατοτητων τους θα ελεγε αλλος.
- anekfrastos
Δηλαδή βλέπει π.χ. τον Πόζογλου να είναι σε καλή κατάσταση και σε θέση να βοηθήσει (περισσότερο ή το ίδιο από αυτούς που έχει) και δεν τον βάζει, ούτε με τον Ολυμπιακό Βόλου, για να ξεκουράσει έναν βασικό και να τον έχει στο επόμενο ματς. Δεν ξέρω.
Για τον Κάτσε έχω την εντύπωση ότι ο λόγος που δεν παίζει δεν είναι αγωνιστικός αλλά ότι μάλλον είναι φευγάτος. Ότι δηλαδή και ο ίδιος έχει θέσει εαυτόν εκτός ομάδας. Οπότε προτιμά να δουλεύει με αυτούς που θα πορευτεί και στη συνέχεια και που θα αποτελέσουν τον κορμό της ομάδας.
Πάντως για τα κολλήματα που γράφεις, ο ΙΤ και με το Μυστακίδη έδειξε ότι δεν έχει τέτοια θέματα. Έγινε η φάση με το φιλικό, εκεί που περιμένεις να τον φάει η μαρμάγκα και μετά είδαμε ότι τον έβαλε κανονικά. Και δεν είναι και καμια βεντέτα για να μη μπορεί να κάνει κι αλλιώς, ο Μυστακίδης είναι. Με τον Κοροβέση παραδέχθηκε δημόσια ότι ήταν καλύτερος απ' ότι περίμενε.
Όταν έβαζε το Σάμπο και τον Ολσεν τον κράζαμε που τους έβαζε ("τις μεταγραφές του κολλητου του, του Αρνεσεν"). Μετά σταμάτησε να τους βάζει και τον κράζαμε που δεν τους έβαζε και χάσαμε το ταλέντο, τον διεθνή.
Ο Γκολάσα "παλτό" μέχρι πριν 1 εβδομάδα. Έπαιξε 1 καλό 20λεπτο και τώρα κάποιοι τον ζητάνε να τον βάλει και 10αρι πίσω από τον Μπερμπάτοφ.
Γενικά είναι ο προπονητής με τα λιγότερα κολλήματα που έχω δει ως τώρα. Μέχρι τώρα το πρόβλημα είναι το αντίθετο από αυτό, δηλαδή οι άπειρες δοκιμές που κάνει.
Για τον Κάτσε έχω την εντύπωση ότι ο λόγος που δεν παίζει δεν είναι αγωνιστικός αλλά ότι μάλλον είναι φευγάτος. Ότι δηλαδή και ο ίδιος έχει θέσει εαυτόν εκτός ομάδας. Οπότε προτιμά να δουλεύει με αυτούς που θα πορευτεί και στη συνέχεια και που θα αποτελέσουν τον κορμό της ομάδας.
Πάντως για τα κολλήματα που γράφεις, ο ΙΤ και με το Μυστακίδη έδειξε ότι δεν έχει τέτοια θέματα. Έγινε η φάση με το φιλικό, εκεί που περιμένεις να τον φάει η μαρμάγκα και μετά είδαμε ότι τον έβαλε κανονικά. Και δεν είναι και καμια βεντέτα για να μη μπορεί να κάνει κι αλλιώς, ο Μυστακίδης είναι. Με τον Κοροβέση παραδέχθηκε δημόσια ότι ήταν καλύτερος απ' ότι περίμενε.
Όταν έβαζε το Σάμπο και τον Ολσεν τον κράζαμε που τους έβαζε ("τις μεταγραφές του κολλητου του, του Αρνεσεν"). Μετά σταμάτησε να τους βάζει και τον κράζαμε που δεν τους έβαζε και χάσαμε το ταλέντο, τον διεθνή.
Ο Γκολάσα "παλτό" μέχρι πριν 1 εβδομάδα. Έπαιξε 1 καλό 20λεπτο και τώρα κάποιοι τον ζητάνε να τον βάλει και 10αρι πίσω από τον Μπερμπάτοφ.
Γενικά είναι ο προπονητής με τα λιγότερα κολλήματα που έχω δει ως τώρα. Μέχρι τώρα το πρόβλημα είναι το αντίθετο από αυτό, δηλαδή οι άπειρες δοκιμές που κάνει.
- anekfrastos
Επίσης ήταν που ήταν σε άλλο κλίμα (ανώριμος σωματικά και ποδοσφαιρικά) είχε και τον τραυματισμό που τον άφησε έξω 2,5 μήνες μέχρι μέσα Οκτωβρίου. Δεν τα λέω εγώ, ο ίδιος τα λέει.
http://www.fourfourtwo.com/au/news/anto ... Gn17tTDehA
http://www.transfermarkt.com/terry-anto ... ler/153880
Προσωπικά πιστεύω ότι όταν έρθει στα επίπεδα που πρέπει, μια χαρά θα τον βάλει.
http://www.fourfourtwo.com/au/news/anto ... Gn17tTDehA
http://www.transfermarkt.com/terry-anto ... ler/153880
Προσωπικά πιστεύω ότι όταν έρθει στα επίπεδα που πρέπει, μια χαρά θα τον βάλει.
Δηλαδη ,τι βαζεις τα σχολιια του καθε αμπαλου οπαδου(συμπεριλαμβανομενου εμου φυσικα) ως τι?Μετρο συγκρισης?Για να στοιχειοθετησεις την αδικια που δεν παιζει?Ε λοιπον και εγω θελω να τον δω,θεωρω οτι εχει πολυ καλα στοιχεια,αλλα ας δειξουμε εμοιστοσυνη στον Τουντορ που τον βλεπει καθε μερα στις προπονησεις.Λογικα για να μην εχει παρει ακομα,καποιο σχεδιο θα εχουν,οπως επισης και για να μην δοθηκε δανεικος..Μπορει να τον ετοιμαζουνε σωματικα και να θελουν να βλεπουν την εξελιξη του καθημερινα..Επισηε μην ξεχναμε οτι ο Τουντορ εχει πει πολυ καλα λογια για τον Αντωνης,οποτε ουτε του εχει κανει κατι,συμφωνα με καποιους ουτε τιποτα.Απλα θελει τον χρονο του.ΑποστόληςΑ έγραψε:Για να μην ξεχνάμε παραθέτω τα σχόλια των μελών του paokmania κατά τη διάρκεια του πρώτου του αγώνα ΑΟ ΧΑΝΙΑ - ΠΑΟΚ 2-6 που έγινε στις 3-12/2015.
Σχόλια κατά τη διάρκεια του αγώνα:
1. 30 μέτρα μπαλιά στον Κοροβεση... Εύκολα χωρίς άγχος... Υπογραφή καγκουρό
2. Ρε το καγκουρό έχει διαβήτη....
3. Λίγο βαρύς μου φαίνεται..
4. Ο Αντώνης έχει καλη μακρινή μπαλιά ή μου φαίνεται;;;;
5. 4 μακρινές συστημενες μέχρι τώρα το καγκουρό
6. Δοκάρι το καγκουρό!!!!
7. Ρε αυτόν που τον έκρυβαν;;;; σίγουρα είναι δικός μας;
8. ρε τον Ελληνοαυστραλο
9. Με το ζερβο το καγκουρο
10. φςςςςςςςςςςςςςςςς
11. Δεν ξέρω αν θα παίξει, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι ο Αντώνης ξέρει μπάλα...
12. ΓΚΑΡΣΙΑ ΒΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ
13. Παικτάρα ο Αντώνης!
14. Παιδιά τι κανει αυτός ο...93;;
15. Ο Αντώνης σα να ξέρει καλή μπάλα....οι μακρινές του μπαλιές όλα τα λεφτά
16. Υγ Αντονις.......Ερωτας.
17. Εκπληκτικος Αντωνις στο πρωτο του παιχνιδι. Απλα πραγματα με Τσιμιροτ και Αντωνις βλεπουμε μπροστα...
18. Αντωνακη σε ποια βεροια να τοννδωσουμε δανεικο? Πλακα κανετε? Τι να παριστανει εκει. Εχει θεση στο ροστερ ξεκαθαρα.
19. μπαλαδορος ο Αντωνης, να τον δουμε και σε πιο δυσκολο ματς
20. Ο Αντόνις φαίνεται πολύ καλός παίκτης..πρέπει να πάρει ευκαιρίες.
21. Το στυλ του Αντωνη ειναι 100% πρεμιερ λιγκ
22. Τι βρωμόσουτο έπιασε ο Ελληνοαυστραλός ρεεεεε
23. ο Τσίμιροτ δε πρέπει να βγαίνει απ την 11άδα αλλά ο Αντώνης είναι πραγματικά εντυπωσιακός!
Σχόλια μετά τον αγώνα ΑΟ Χανιά – ΠΑΟΚ 2-6
24. πολλά υποσχόμενοι οι Cimirot και Antonis!
25. I love Sabo, Cimirot, Αντονις τέλος
26. Τσιμιροτ,Αντώνης,Σάμπο φοβεροί !
27. Cimirot, Golasa και Αντώνης είναι πολύ καλύτεροι από όλα τα χαφ που έχω δει.
28. πολυ καλη εμφανιση ειδικα απο Ζαιρο, Τσιμιροτ, Σαμπο και στη συνεχεια και Αντονις μεγαλη διαφορα στα χαφ σε σχεση με προηγουμενα ματς φαινοταν λες και παιζαμε τωρα με τα πρωτα και οχι με τα δευτερα
29. Κρατάμε την ηρεμία και την απλότητα του Τσίμιροτ, και φυσικά την μεγάλη έκπληξη εκ Αυστραλίας!!
30. Δεν είμαστε μέσ’ την ομάδα να ξέρουμε τι γίνεται, αλλά φαίνεται τον Αντώνη να μην τον χειρίστηκε καλά ο Τούντορ, το παιδί όχι απλά μπορεί να παίξει σ' εμάς αλλά και να ξεχωρίσει
31. Σημερα με εξεπληξαν παρα πολυ ο Αντωνης και ο Ζαιρο
32. Επιτέλους είδαμε Τσίμιροτ κ Αντώνη. Κ μακάρι να τους βλέπουμε πιο συχνά.
33. απορω με τον αντωνη που δεν τον ειδαμε τοσο καιρο..
34. Προσωπικά ξετρελάθηκα με το πουλέν μου τον Αντώνη. Είναι παίκτης με μεγάλο φαν κλαμπ στην Αυστραλία, και θα ήθελα να πάρει περισσότερες ευκαιρίες, γιατί έχει πολλά καλά στοιχεία και το καλό σουτ που μας λείπει (πέρα από την πάσα).
35. Μου αρεσε παρα πολυ ο Αντωνης μετσαμπουκα κ πολυ καλο σουτ.
36. Τρελαθηκα με την πουλεναρα μου τον Αντωνις..Ακομα και στο πρωτο του ματς, εδειξε πολυ καλο passing και τεχνικη, διαβητης στις διαγωνιες 25αρες, καλο vision και σουτ (επιτελους βρωμοσουτα με στοχο, οχι ξεψυχισμενα αλλου νταλλου), ο,τι δηλαδη λεγαμε το καλοκαιρι για δαυτον...
37. Ψήφισα Τσίμιροτ γιατί μου άρεσε η άνεση στις μεταβιβάσεις του. Θα ψήφιζα Αντώνη (τι Αντώνης ήταν αυτό στη φανέλα ρε παίδες;;;;), αλλά έπαιξε λίγο - όσο έπαιξε όμως ξεχώρισε.
38. μετα τα σημερινα ειδα τον γκαρσια στο κορμη του αντωνακη,
39. ενθουσιάσθηκα με τον Αντώνη (ξερόσουτα σαν τα δικά του, τόσο κοντά στην εστία δεν θυμάμαι να έχουμε δει φέτος).
40. Αντωνής το παιδί τοχει με το μοιρασμα της μπάλας και ο Τσίμιροτ από καλός εώς και πολύ καλός.Νομίζω πως την κυριακή θα πρέπει να παίξουν και οι δύο όχι απαραίτητα βασικοί
41. Ο άντωνης έδειξε σούπερ-αλλά είναι νωρίς να κριθεί γιατί το μάτς είχε τελειώσει και ήταν χαλαρός
42. Αντονις ειναι τρελος τον γουστάρω δεν πρέπει να φύγει με τιποτα ,Με τον Τσιμιροτ μαζι μπορουν παιξουν 4-4-2.
http://www.paokplanet.gr/%CF%80%CE%BF%C ... %B7%CF%82/
- ΑποστόληςΑ
1. Σχετικά με τους Πόζογλου και Σαββίδη προτίμησε να μην τους βάλει με Ολυμπιακό Β και να βάλει την Κ20. Δεν λέω αν είναι καλοί παίκτες ή όχι. Λέω ότι αφού δεν είναι καλύτεροι από αυτούς της Κ20 γιατί δεν τους δίνει δανεικούς. Τι τους κρατάει αφού δεν θα παίξουν ποτέ;anekfrastos έγραψε:Δηλαδή βλέπει π.χ. τον Πόζογλου να είναι σε καλή κατάσταση και σε θέση να βοηθήσει (περισσότερο ή το ίδιο από αυτούς που έχει) και δεν τον βάζει, ούτε με τον Ολυμπιακό Βόλου, για να ξεκουράσει έναν βασικό και να τον έχει στο επόμενο ματς. Δεν ξέρω.
2. Τι θα πει ο Kace είναι φευγάτος; Αφού πληρώνεται από την ομάδα πρέπει να προσφέρει.
3. Για τον Μυστακίδη καλά έκανε. Και με τον Κοροβέση καλά έκανε και δεν τον υπολόγιζε. Στους περισσότερους αγώνες, όπως πχ στα Χανιά ήταν τραγικός. Μετά πήρε τα πάνω του.
4. Με τον Sabo μόλις άρχισε να παίρνει παιχνίδια και να βελτιώνεται τον άφησε πάλι απ έξω για να τον βάλει μετά από πολύ καιρό αριστερό εξτρέμ. ΕΛΕΟΣ.
5. Ο Ολσεν στα πρώτα του παιχνίδια έκανε κάποιες μέτριες εμφανίσεις, κυρίως λόγω μη επικοινωνίας με τους αμυντικούς. Οι ικανότητές του όμως ήταν οφθαλμοφανείς. Το να βάζει τον Μελίσσα στη θέση του, που ήταν μία κλάση κατώτερος ήταν εξωφρενικό. Όπως εξωφρενικό είναι που πήρε τον Βελλίδη που δεν υπερτερεί καθόλου εκεί που υστερούσε ο Δανός.
6. Ο Golasa σε κάποιους αγώνες έδειξε ότι έχει ικανότητες. Ακόμη και στα Χανιά ήταν πολύ καλός, όπως και στο Καραϊσκάκη. Σωστά κάνει και τον βάζει. Τον προτιμώ πάντως από τον φετινό Πέλκα.
7. Το να βάζει Berbatov μαζί με Αθανασιάδη το θεωρώ επίσης εξωφρενικό και είναι απορίας άξιο πώς αυτός που θέλει γρήγορο παιχνίδι τους βάζει ταυτόχρονα.
8. Τελος τα off-topic
- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ
«Τεράστιο κλαμπ, περιμένω την ευκαιρία μου »
ΠΑΟΚ24 - 12-02-2016, 11:26 - Στεργιος Αναστασιαδης
Αμφότεροι, φόρεσαν τη φανέλα της Sydney FC. Επιπλέον, αμφότεροι είναι… μισοί Αυστραλοί.
Ο λόγος για τους Τέρι Αντόνις και Καρέμ Μπουλούτ, οι οποίοι παραχώρησαν κοινή συνέντευξη στην ιστοσελίδα «neoskosmos.com», με αφορμή το αυριανό παιχνίδι μεταξύ ΠΑΟΚ και Ηρακλή.
Από την πλευρά του, ο νεαρός μέσος του ΠΑΟΚ δήλωσε: «Προφανώς, θα ήθελε να παίζω περισσότερο. Ωστόσο, προπονούμαι σκληρά και όταν ο προπονητής θεωρήσει πως είμαι έτοιμος, θα πάρω την ευκαιρία μου.
Πάντως, είμαι χαρούμενος που προπονούμαι σε καθημερινή βάση με παίκτες όπως ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, ο Αλέξανδρος Τζιόλης και άλλους σπουδαίους ποδοσφαιριστές. Κάθε μέρα μαθαίνω, η φυσική μου κατάσταση έχει βελτιωθεί και γίνομαι καλύτερος ποδοσφαιριστής.
Ο ΠΑΟΚ είναι ένα τεράστιο κλαμπ, με εκπληκτικές εγκαταστάσεις και παθιασμένους οπαδούς, συμπεριλαμβανομένων και πολλών Ελληνοαυστραλών. Υπήρξαν πολλές φορές που είδα οπαδούς με μπλουζάκια του Club ΠΑΟΚ Μελβούρνης στην Τούμπα και ξέρω πως το κλαμπ στη Μελβούρνη είναι πολύ ενεργό».
Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι για την πόλη αυτό με τον Ηρακλή, θα είναι ένα σκληρό ματς και περιμένουμε πως η ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί μας στην έδρα μας, θα είναι καταλύτης για μία σημαντική νίκη.
Σε ότι αφορά τον Καρέμ Μπουλούτ, ο Τούρκος ποδοσφαιριστής τόνισε μεταξύ άλλων πως θα προτιμούσε στο γήπεδο να υπήρχαν και φίλοι του Ηρακλή, ευχήθηκε ο κόσμος του ΠΑΟΚ να γεμίσει την Τούμπα μιας και «προτιμώ να παίζω μπροστά σε ένα γεμάτο γήπεδο με παθιασμένους οπαδούς παρά σε μικρό γήπεδο με ήσυχο κοινό".
Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως ο συντάκτης του κειμένου μπέρδεψε τον Αντόνις με τον Μακ σε ότι αφορά τη φωτογραφία που έβαλε στο θέμα, όπως μπορείτε να δείτε παραπάνω.
ΠΑΟΚ24 - 12-02-2016, 11:26 - Στεργιος Αναστασιαδης
Αμφότεροι, φόρεσαν τη φανέλα της Sydney FC. Επιπλέον, αμφότεροι είναι… μισοί Αυστραλοί.
Ο λόγος για τους Τέρι Αντόνις και Καρέμ Μπουλούτ, οι οποίοι παραχώρησαν κοινή συνέντευξη στην ιστοσελίδα «neoskosmos.com», με αφορμή το αυριανό παιχνίδι μεταξύ ΠΑΟΚ και Ηρακλή.
Από την πλευρά του, ο νεαρός μέσος του ΠΑΟΚ δήλωσε: «Προφανώς, θα ήθελε να παίζω περισσότερο. Ωστόσο, προπονούμαι σκληρά και όταν ο προπονητής θεωρήσει πως είμαι έτοιμος, θα πάρω την ευκαιρία μου.
Πάντως, είμαι χαρούμενος που προπονούμαι σε καθημερινή βάση με παίκτες όπως ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, ο Αλέξανδρος Τζιόλης και άλλους σπουδαίους ποδοσφαιριστές. Κάθε μέρα μαθαίνω, η φυσική μου κατάσταση έχει βελτιωθεί και γίνομαι καλύτερος ποδοσφαιριστής.
Ο ΠΑΟΚ είναι ένα τεράστιο κλαμπ, με εκπληκτικές εγκαταστάσεις και παθιασμένους οπαδούς, συμπεριλαμβανομένων και πολλών Ελληνοαυστραλών. Υπήρξαν πολλές φορές που είδα οπαδούς με μπλουζάκια του Club ΠΑΟΚ Μελβούρνης στην Τούμπα και ξέρω πως το κλαμπ στη Μελβούρνη είναι πολύ ενεργό».
Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι για την πόλη αυτό με τον Ηρακλή, θα είναι ένα σκληρό ματς και περιμένουμε πως η ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί μας στην έδρα μας, θα είναι καταλύτης για μία σημαντική νίκη.
Σε ότι αφορά τον Καρέμ Μπουλούτ, ο Τούρκος ποδοσφαιριστής τόνισε μεταξύ άλλων πως θα προτιμούσε στο γήπεδο να υπήρχαν και φίλοι του Ηρακλή, ευχήθηκε ο κόσμος του ΠΑΟΚ να γεμίσει την Τούμπα μιας και «προτιμώ να παίζω μπροστά σε ένα γεμάτο γήπεδο με παθιασμένους οπαδούς παρά σε μικρό γήπεδο με ήσυχο κοινό".
Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως ο συντάκτης του κειμένου μπέρδεψε τον Αντόνις με τον Μακ σε ότι αφορά τη φωτογραφία που έβαλε στο θέμα, όπως μπορείτε να δείτε παραπάνω.
- anekfrastos
- ΑποστόληςΑ
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
Με το αβγό στον δωδεκαδάκτυλο πολλά τέτοια χαριτωμένα θα δούμε ακόμη...pilotos έγραψε:Εντάξει γελοίο το ότι τον θυμήθηκε...
SM-G920F