Γιώργος Σαββίδης
-
Re: Γιώργος Σαββίδης
Είναι ο γιος του Προέδρου μας και νομίζω ότι αυτό είναι αρκετό...Άτομο της απολύτου εμπιστοσύνης του...Perestroika_G4 έγραψε:Καλά γελάτε όσο θέλετε, αλλά η κατάσταση δείχνει κάτι για το πως διοικείται η ΠΑΕ. Μέχρι πέρσι είχαμε το Κυρ-Κυρ να κάνει συνεντεύξεις στα Αγγλικά![]()
![]()
Είμαστε σίγουροι ότι αλλάξαμε σελίδα? Ξαναρωτάω με όλη τη καλή διάθεση, ποια είναι η δουλειά του Γιώργου εκεί, τι ικανότητες έχει?
Σε περίπτωση που συνεχίσουμε έτσι μάλιστα, μετά την πιθανή απομάκρυνση ενός ακόμα "ανίκανου και κλέφτη" απ την ομάδα "μας", τον βλέπω να αναλαμβάνει και επίσημα Τ.Δ.!!!!
Τι??? Άσχημα θα είμαστε??? Τουλάχιστον αυτός θα ξέρει στ αλήθεια και το μπάτζετ...
Ποιός ευεργέτης ναουμε ΠΑΟΚ είσαι μαγαζί γωνία ναουμε (το στόμα όσο ποιο στραβά γίνετε έτσι Σέκερη το πέτυχεςMackos έγραψε:Ευεργέτης αφού.Sekeris4 έγραψε:Κι απο κατω ποστ εορπτολ να λεει 'να τον δουμε πρωτα και μετα να κρινουμε'Perestroika_G4 έγραψε:οκ ας βάλει και παπαγάλο, θα χει από κατω εσένα χειροκροτητή

Και Σέκερης ποιό κάτω θα σχολιάζει.... Αφού έχουμε τόσους παπαγάλους με πσοκτσηδικο dna γιατί βάζουν τον δικό τους ?Sekeris4 έγραψε:Κι απο κατω ποστ εορπτολ να λεει 'να τον δουμε πρωτα και μετα να κρινουμε'Perestroika_G4 έγραψε:οκ ας βάλει και παπαγάλο, θα χει από κατω εσένα χειροκροτητή
Ειδα πριν κατι μερες οτι σε ενα μεσο κοινωνικης δικτυωσης ανεφερες οτι εκτος απο γιος του ιδιοκτητη εισαι και οπαδος της ομαδας..Εγω σαν οπαδος της,βαρεθηκα να βλεπω τον ΠΑΟΚ του Σαββιδη να καταληγει καθε χρονια να παιζει με βασικους παιδακια με μηδεν προσωπικοτητα (βαλτε οποιο ονομα θελετε)..Εσυ εισαι καλυμμενος απο την ομαδα δλδ?Αν ναι,τοτε να το κοιταξεις..
- thanos-xanthi
αυριο αν ανακοινωθει ο Γκαρι, και δεν ανακοινωσουμε αντικαταστατη...κρυψου
μη ξαναποσταρεις βλακειες σε ινστα, φεις ,τουιτερ και δε ξερω κι εγω που
χαβαλεδιαρικα πραγματα και φιτιλια τζαμπα
υγ μη μιλησουμε για τα τριχωτα ποδαρια
μη ξαναποσταρεις βλακειες σε ινστα, φεις ,τουιτερ και δε ξερω κι εγω που
χαβαλεδιαρικα πραγματα και φιτιλια τζαμπα
υγ μη μιλησουμε για τα τριχωτα ποδαρια

Δικά σου , σημερινά την ώρα του ματς παρέα με τον σκύλο
[img]http://uploads.tapatalk-cdn.com/20170108/ba03f76575415601135a9a9aaa818adb.jpg[/img]
Το ποστ με τον Στοχ το έσβησε.

SM-G935F
[img]http://uploads.tapatalk-cdn.com/20170108/ba03f76575415601135a9a9aaa818adb.jpg[/img]
Το ποστ με τον Στοχ το έσβησε.

SM-G935F
- thanos-xanthi
- kataramenos5
Παρτου κανα κινητο της προκοπης ρε Βανια να τραβαει καλες φωτο.Ντροπη πλεον.pilotos έγραψε:Δικά σου , σημερινά την ώρα του ματς παρέα με τον σκύλο
Το ποστ με τον Στοχ το έσβησε.Κώδικας: Επιλογή όλων
SM-G935F
Ο σκυλος τι εθνικοτητα ειναι?Ρωσος κι αυτος?Ελεος.Εχει μαυρο?εχει ασπρο?Κι αν οχι γιατι?Απο DNA τι λεει?
Αμειληκτα τα ερωτηματα.
ΥΓ Μπατε σκυλοι αλεστε γιναμε
- pagotatzis
Γιωργακη ,πολλά λες και λίγα βλέπουμε
Εσυ και ο μπαμπάκας .
5 χρόνια τώρα και ομάδα ακόμα να κάνετε !
Τη θα γίνει ;πάντα τα ίδια θα βλέπουμε ;πάντα τα ίδια θα λέμε ;
Μας φταίει το σύστημα ; οι διαιτητές ; τα δοκάρια ; η θλάσης ;
Τι στο π@@τσο φταίει ;
Εγώ ξέρω
Εσυ ;
Ο κόσμος ένα δεν μπορεί να καταλάβει ;
ποτε θα κάνετε ομάδα ;;;
Ναι οκ ξέρω ,αν δεν είσασταν εσείς τώρα ο ΠΑΟΚ μπλα μπλα μπλα
ομαδα θα κάνετε βρεεεεε;;;
Εσυ και ο μπαμπάκας .
5 χρόνια τώρα και ομάδα ακόμα να κάνετε !
Τη θα γίνει ;πάντα τα ίδια θα βλέπουμε ;πάντα τα ίδια θα λέμε ;
Μας φταίει το σύστημα ; οι διαιτητές ; τα δοκάρια ; η θλάσης ;
Τι στο π@@τσο φταίει ;
Εγώ ξέρω
Εσυ ;
Ο κόσμος ένα δεν μπορεί να καταλάβει ;
ποτε θα κάνετε ομάδα ;;;
Ναι οκ ξέρω ,αν δεν είσασταν εσείς τώρα ο ΠΑΟΚ μπλα μπλα μπλα
ομαδα θα κάνετε βρεεεεε;;;
για να δημιουργηθει μια ομαδα χρειαζεται κατι πιο σημαντικο απο λεφτα.
χρονο.
για αυτό κατηγόρησε τους. μαζι σου.
χρονο.
για αυτό κατηγόρησε τους. μαζι σου.
@@ χρόνο θέλει, γίνε Βιγιαρεαλ
Αλλά όταν κάθε χρόνο φταίει μόνιμα ο προπονητής, και τα πεθαμένα είναι στη θέση τους, κάποιος άλλος φταίει...
SM-G935F
Αλλά όταν κάθε χρόνο φταίει μόνιμα ο προπονητής, και τα πεθαμένα είναι στη θέση τους, κάποιος άλλος φταίει...
SM-G935F
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Κυρ 08 Ιαν 2017, 22:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- pagotatzis
Δλδ 5 χρόνια είναι λίγα ;;;;;
Άντε του χρόνου πάλι Α ίδια και τα ίδια
Κατηγορώ ναι ,και θα συνεχίσω να το κάνω αφού κάθε χρόνο βλέπω να γίνονται τα ίσια λάθη
5χρονια δεν είναι λίγος χρόνος
Μια βελτίωση θα έπρεπε να δούμε εκτός τα αποδυτήρια και τα vip
Η ομάδα ποτέ θα βελτιωθεί ;
Άντε του χρόνου πάλι Α ίδια και τα ίδια
Κατηγορώ ναι ,και θα συνεχίσω να το κάνω αφού κάθε χρόνο βλέπω να γίνονται τα ίσια λάθη
5χρονια δεν είναι λίγος χρόνος
Μια βελτίωση θα έπρεπε να δούμε εκτός τα αποδυτήρια και τα vip
Η ομάδα ποτέ θα βελτιωθεί ;
Αν φυγει και ο ιβιτς μαρτιο αν ο κιχελ το ιδιο και κανουμε παλι 10 μεταγραφες ετσι. Αυτο εννοω με την λεξη χρονος.pilotos έγραψε:@@ χρόνο θέλει, γίνε Βιγιαρεαλ
SM-G935F