Μεταγραφές χειμώνα 2014-15

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
sic-4

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2014-15

Δημοσίευση από sic-4 »

Mpoz έγραψε:η καλυτερη μεταγραφη θα ειναι η ξεκουραση!μετα θελουμε 1 εξτρεμ,1 χαφ και 2 στοπερ και ειμαστε καλα
++++
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Athens έγραψε:τον Ουσερο τον θελουμε τζαμπα, δεν θελουμε τα 250χιλ της ρητρας γιατι τα θεωρουμε πολλα...
σορρι αλλα αν δεν δινεις αυτα τα λεφτα για παικτη που θελεις τοτε δεν εχεις καμια θεση στο τσου λου
Άμα πράγματι κάτι τέτοιο ισχύει, γτ σε καμία δεν εμπιστεύομαι "δημοσιογραφους", τότε αυτό που γράφεις είναι πράγματι η μεγάλη πικρή αλήθεια
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Tolaros έγραψε:
Athens έγραψε:τον Ουσερο τον θελουμε τζαμπα, δεν θελουμε τα 250χιλ της ρητρας γιατι τα θεωρουμε πολλα...
σορρι αλλα αν δεν δινεις αυτα τα λεφτα για παικτη που θελεις τοτε δεν εχεις καμια θεση στο τσου λου
Άμα πράγματι κάτι τέτοιο ισχύει, γτ σε καμία δεν εμπιστεύομαι "δημοσιογραφους", τότε αυτό που γράφεις είναι πράγματι η μεγάλη πικρή αλήθεια
Καλά , εντάξει.

Αν θυμάμαι καλά είχαμε δώσει κάτι παραπάνω στην Αλκμαρ για να πάρουμε πιο νωρίς τον Μάρτενς.

Κ η συνέχεια γνωστή ...
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Δεν ξερω τι φλομπα μπορει να εφαγε ο Ιβαν με το Ρουβλι και τι σχεδια εχει για το μελλον αλλα οσον αφορα το μελλον του ΠΑΟΚ ας ξεκαθαριστεί συντομα το τοπιο.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Τωρα οτι και να κανει πεταξε το πουλι αυτη ειναι η γνωμη μου,το πιθανοτερο ειναι αν προσθεσουμε και τον αγωνα στην τριπολη να ειμαστε 2-5 βαθμους πισω απο τον γαυρο με την συμπληρωση των αγωνων του πρωτου γυρου.
Τι νομιζεις οτι αυτοι δεν θα παρουν παιχτες; τωρα ειδικα που ειναι παλι σχεδον καβαλα;
Δε ξερω ειμαι πολυ απογοητευμενος,απο τη μια και εγω ημουν απο αυτους που ελεγαν να φτιαξουμε ομαδα φετος απο την αλλη βλεποντας ποσο χαλια ειναι ο φετινος γαυρος πιστεψα οτι θα το κανουμε το θαυμα.
Αποτι φαινεται ματαια.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Οτι και να πουμε εμείς ειναι περιττό. Εντελως.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Ξερεις κατι ρε ασιμε ειμαι τοσο απογοητευμενος τον τελευταιο καιρο με τον Αναστασιαδη που πιστευω οτι το καλοκαιρι παλι απο την αρχη θα ξεκινησουμε.
Τιποτα δεν θα χτιστει για αλλη μια φορα,οι μονες σταθερες τα τελευταια χρονια στην ομαδα ειναι οι Αθανασιαδης,Κατσε τιποτα αλλο.
Οποιος ερχετε βαζει αυτους που θελει καιει οποιον γουσταρει με λιγα λογια κανει οτι του καπνισει.
Δε ξερω μπορει να εχω ξενερωσει τοσο πολυ που τα βλεπω ολα μαυρα.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Μπανε... θα θελα να μιλησουμε πριβε!
Άβαταρ μέλους
obanebane

Ραντεβουδακι θελεις; :mrgreen:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος obanebane την Παρ 19 Δεκ 2014, 10:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

η ομαδα πρεπει την δευτερα να ανακοινωσει παικτες ,οι οποιοι να ειναι ετοιμοπολεμοι με την νεα χρονια ,αγγελε δεν μας νοιαζει αλλο να κανεις οικονομια για τον προεδρο ,απαιτησε παικτες γιατι την γιουχα στο τελος εσυ θα την φας φερε
1 ελ τσακο

2,κλιχ

3 ενα στοχοειδες
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Οποιος θελει ραντεβου να δωσουμε στη λιβαδεια..
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

obanebane έγραψε:Ξερεις κατι ρε ασιμε ειμαι τοσο απογοητευμενος τον τελευταιο καιρο με τον Αναστασιαδη που πιστευω οτι το καλοκαιρι παλι απο την αρχη θα ξεκινησουμε.
Τιποτα δεν θα χτιστει για αλλη μια φορα,οι μονες σταθερες τα τελευταια χρονια στην ομαδα ειναι οι Αθανασιαδης,Κατσε τιποτα αλλο.
Οποιος ερχετε βαζει αυτους που θελει καιει οποιον γουσταρει με λιγα λογια κανει οτι του καπνισει.
Δε ξερω μπορει να εχω ξενερωσει τοσο πολυ που τα βλεπω ολα μαυρα.
Μαλλον πολυ μαυρα τα βλεπεις Obane...
Οχι οτι δεν εχεις τα δικια σου.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Μου αρεσει παντως που ο μπανε πηρε στο δουλεμα τον george που εγραψε για 10-12 παικτες σε βαθος καλοκαιριου.Ποσο μακρια ειναι αληθεια αυτο το νουμερο αν δει κανεις τους αμυντικους που εχουμε,το βαθος στο τερμα,στα εξτρεμ,στην επιθεση,στον αξονα.Αντε να μην ειναι 10-12 και να ειναι 8-10,τι θα παρουμε βεβαια ειναι αλλη ερωτηση.
pavelc1971

Δημοσίευση από pavelc1971 »

obanebane έγραψε:Τωρα οτι και να κανει πεταξε το πουλι αυτη ειναι η γνωμη μου,το πιθανοτερο ειναι αν προσθεσουμε και τον αγωνα στην τριπολη να ειμαστε 2-5 βαθμους πισω απο τον γαυρο με την συμπληρωση των αγωνων του πρωτου γυρου.
Τι νομιζεις οτι αυτοι δεν θα παρουν παιχτες; τωρα ειδικα που ειναι παλι σχεδον καβαλα;
Δε ξερω ειμαι πολυ απογοητευμενος,απο τη μια και εγω ημουν απο αυτους που ελεγαν να φτιαξουμε ομαδα φετος απο την αλλη βλεποντας ποσο χαλια ειναι ο φετινος γαυρος πιστεψα οτι θα το κανουμε το θαυμα.
Αποτι φαινεται ματαια.
Θα συμφωνησω απολυτα με το φιλο και θα προσθεσω
ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ....ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ
1)δεν ξερω αν ειναι 2-5 β αλλα αν συνυπολογισεις και το ματς με την Καλλονη(1ο 2ου γυρου) προς τα εκει παει η δουλεια.
2)δεν βλεπω να αλλαζει τιποτε για το ματς με τη Λειβαδεια αν παιξεις με το ιδιο τροπο
3)παιζεις 11-1 στην Τριπολη αφου εχεις παιξει 3-1 με Πανιωνιο και κυπελλο 7-1.Αρα η ξεκουραση των γιορτων εξανεμιζεται και ακομα πληρης να πας ειναι ντερμπι
4)ακολουθει το ματσ στη Μυτιληνη
5)ακομα και να εχεις βρει ετοιμους αγωνιστικα παικτες και του φερεις αρχες γεναρη μπορουν να ενσωματωθουν αγωνιστικα σε 10 ημερεσ ωστε να παιξουν σε αυτα τα παιχνιδια.
6)εισαι σιγουρος οτι ολοι οι παικτεσ σου θα ειναι οκ
7)επειδη η ξα νθη σε νικησε εσενα και τον Παο ειναι δεδομενο οτι θα νικησει και τον γαυρο,αντιστοιχα ο Πας η η Καλλονη στο μελλον
8)κανοντας μεταγραφεσ πως εξασφαλιζεται πως θα πας καλυτερα στον β γυρο πχ ογαυρος μπορει να σε νικησει στην εδρα σου...
9)απο αρχεσ Νοεμβριου η ομαδα λογω συνεχων παιχιδιων και τρααυματισμω δεν προπονηθηκε ποτε καλα και με πληρη συμμετοχη(μακ εξω.ρατσ λιγα παιχνιαδια σαλπιγγιδης μια μεσα μια εξω.κατσικασ σκονδρας τραυματισμοι κοκ),μια μερα χαραρο προγραμμα,μια προπονηση ,ταξιδι,ατομικο προγραμμα ,αποθεραπεια ,στην αποστολη κτλ.
10)προσωπικα νομιζω οτι υπερεκτιμησαμε το οντως ελλειπες ροστερ.ΕΓΩ Ο ΑΔΑΗΣ ΑΠΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ βλεπω τα παραπανω . χωρισ προθεση μομφης στο τεχνικο τιμ δεν μπορω να πιστεψω οτι αυτα στερουνται λογικης,οταν εισαι στα ΣΚΟΙΝΙΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΜΥΝΑ,ΚΑΙ Ο ΕΝΑς ΒΑΘΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΜΟΣ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΕΙ ΛΟΓΩ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΩΝ ΔΥΣΚΟΛΙΩΝ......
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”