7.Eyal Golasa
Re: 7.Eyal Golasa
Ε με τοση θρησκοληψεια που παιζει, ειδικα σε ιουδαισμο και μουσουλμανισμο, μπορει και να τοκανε και αλλου..
Αναλογα με τον ανθρωπο ειναι..
Αναλογα με τον ανθρωπο ειναι..
Ναι φυσικά δε λέω ότι δε γίνεται. Απλά θεωρώ ότι αν ένας παίκτης είναι φιλόδοξος και σοβαρός δεν το κάνει αυτό.
Τέλος πάντων.
[youtube]GPo9OBrIOi4[/youtube]
Τέλος πάντων.
[youtube]GPo9OBrIOi4[/youtube]
-
Dimg4
Ισως γιατι ειμαστε τεμπεληδες? Ισως γιατι σε ΚΑΝΕΝΑ πρωταθλημα δεν εχει τοσες διακοπες...ron-swanson έγραψε:Σεβασμος στην θρησκεια του αλλου. Και το λεω εγω που δεν εχω και κανα τρελο κολλημα με την θρησκεια, αλλα σεβομαι τον αλλον. Δηλαδη γιατι στην Ελλαδα δεν παιζουμε μπαλα την Κυριακη του Πασχα;
-
Μπαρκαρούτσος
ron-swanson έγραψε:Σεβασμος στην θρησκεια του αλλου. Και το λεω εγω που δεν εχω και κανα τρελο κολλημα με την θρησκεια, αλλα σεβομαι τον αλλον. Δηλαδη γιατι στην Ελλαδα δεν παιζουμε μπαλα την Κυριακη του Πασχα;
Κι εγώ στην ίδια κατηγορία ανήκω. Αποτάσσομαι τις θρησκείες, αλλά σέβομαι και τις εκκλησίες και τα τζαμιά και τις συνήθειες και (σχεδόν) όλα.
Όσο για τα έντονα... Πάνε παίξε εσύ 7 η ώρα Κυριακής του πάσχα, μετά από μασαμπούκες, κατσίκια, ποτά, εδέσματα, τα πάντα όλα, να δω πώς θα παίξεις...
Τα off-topic εξαπεστάλησαν στο Cinemania.
- Trilofiotis
Μέρκελ; Εσυ;Dimg4 έγραψε:Ισως γιατι ειμαστε τεμπεληδες? Ισως γιατι σε ΚΑΝΕΝΑ πρωταθλημα δεν εχει τοσες διακοπες...ron-swanson έγραψε:Σεβασμος στην θρησκεια του αλλου. Και το λεω εγω που δεν εχω και κανα τρελο κολλημα με την θρησκεια, αλλα σεβομαι τον αλλον. Δηλαδη γιατι στην Ελλαδα δεν παιζουμε μπαλα την Κυριακη του Πασχα;
Και προφανώς αυτό θα έχει συζητηθεί από την ΠΟΛΎ αρχή
Σαν όρος ίσως στο συμβόλαιο, 2 μέρες δε μπορώ να κάνω τίποτα
Σαν όρος ίσως στο συμβόλαιο, 2 μέρες δε μπορώ να κάνω τίποτα
Ωραιος ρε μαγκα, με ψυχη και @@ παρα τα οσα εγιναν το καλοκαιρι...
Και περαν της καλης τεχνικης, εχεις και τη σωστη νοοτροπια ενος συγχρονου μεσου καθως κοιτας σχεδον παντα μπροστα
Δουλεια και θα γινεις καλο γραναζι
Υ.Γ. Ρε πετρο στο κεντρο χαθηκε και οχι στο Α' που ηταν δεξι μπακ-χαφ?
Και περαν της καλης τεχνικης, εχεις και τη σωστη νοοτροπια ενος συγχρονου μεσου καθως κοιτας σχεδον παντα μπροστα
Δουλεια και θα γινεις καλο γραναζι
Υ.Γ. Ρε πετρο στο κεντρο χαθηκε και οχι στο Α' που ηταν δεξι μπακ-χαφ?
- sourmenetes
- Moderator
Νομίζω οτι στο κέντρο εμφανιστηκε...pgetsos έγραψε:Χάθηκε όταν πήγε στο κέντρο Στο πρώτο, πολύ καλός στο Β, μπράβο
Αλλα η αληθεια ειναι οτι σχεδον ολοι "εμφανιστηκαν"/ανεβηκαν με την εισοδο των ανακατωσουρων, μακ και γκαρι 
Μετά το 30 που πήγε στο κέντρο μέχρι το 45 δεν τον θυμάμαι να παίρνει ενέργειες κτλ, μπορεί να κάνω λάθος και να είναι γιατί τον περίμενα απαράδεκτο στα δεξιά 
Στο πρώτο μισάωρο είχε κάποιες προσπάθειες πάντως. Στο Β πάντως σίγουρα ανέβηκε τρομερά
Στο πρώτο μισάωρο είχε κάποιες προσπάθειες πάντως. Στο Β πάντως σίγουρα ανέβηκε τρομερά
Ειναι το πιο καθαρο αν οχι το μονο 8ρι που εχει η ομαδα,εγω θα του εδινα ευκαιριες γιατι ειδικα στα παιχνιδια με τους μικρους στην τουμπα η τεχνικη του θα χρειαστει.