Άγγελος Αναστασιάδης
Re: Άγγελος Αναστασιάδης
Φίλε Demir ...
προηγείται να σου απαντήσει ο φίλος ο freemind, μιας κ σ' αυτόν αναφέρεσαι.
Αν δεν το κάνει , θα σου απαντήσω εγώ, μιας κ 3 λεπτά πριν , είχα συμφωνήσει με τις ανησυχίες του.
προηγείται να σου απαντήσει ο φίλος ο freemind, μιας κ σ' αυτόν αναφέρεσαι.
Αν δεν το κάνει , θα σου απαντήσω εγώ, μιας κ 3 λεπτά πριν , είχα συμφωνήσει με τις ανησυχίες του.
Nεκρη περιοδος για τους ρεπορτερ που κανουν "ρεπορταζ" για την ομαδα.
Δεν ξερω καν τι εχει γραφτει οτι διαβασα το διαβασα εδω μεσα στο φορουμ ουτε καν απο την κεντρικη.
Δεν γνωριζω αν εχει γραφτει πουθενα κ πως εχει γραφτει αλλα η ολη υποθεση ξεκινησε απο το οτι ο ΑΑ ειχε 2 ολοκληρες μερες να εμφανιστει στα γραφεια της ΠΑΕ.
Λεει λοιπον το "ρεπορταζ" θεωρια συνομωσιας,ιντριγκα,ονειρο θερινης νυκτος η οπως αλλιως το θελετε.
Πηγε ο ΑΑ να υπογραψει το συμβολαιο του κ βλεπει οτι ειναι 100.000 κ τους λεει δεν υπογραφω θα περιμενω τον Σαββιδη φευγει απο την Τουμπα κ κανει 2 μερες να ξαναπατησει,παραλληλα ο ΖΒ πειθει τον Σαντος να ριξει τις απαιτησεις του στα 800.000 (δηλαδη κοψοχρονια θα τον παιρναμε) κ το παρουσιαζει σαν θετικη εξελιξη....
Αυτο μου το ειπε ρεπορτερ της ομαδας προχτες το βραδυ,δεν γνωριζω αν εγραψε αρθρο για αυτο,θα το ψαξω αργοτερα μολισ σχολασω.
Στα υποψιν οτι ειναι υπερμαχος του ΑΑ.
Δεν ξερω καν τι εχει γραφτει οτι διαβασα το διαβασα εδω μεσα στο φορουμ ουτε καν απο την κεντρικη.
Δεν γνωριζω αν εχει γραφτει πουθενα κ πως εχει γραφτει αλλα η ολη υποθεση ξεκινησε απο το οτι ο ΑΑ ειχε 2 ολοκληρες μερες να εμφανιστει στα γραφεια της ΠΑΕ.
Λεει λοιπον το "ρεπορταζ" θεωρια συνομωσιας,ιντριγκα,ονειρο θερινης νυκτος η οπως αλλιως το θελετε.
Πηγε ο ΑΑ να υπογραψει το συμβολαιο του κ βλεπει οτι ειναι 100.000 κ τους λεει δεν υπογραφω θα περιμενω τον Σαββιδη φευγει απο την Τουμπα κ κανει 2 μερες να ξαναπατησει,παραλληλα ο ΖΒ πειθει τον Σαντος να ριξει τις απαιτησεις του στα 800.000 (δηλαδη κοψοχρονια θα τον παιρναμε) κ το παρουσιαζει σαν θετικη εξελιξη....
Αυτο μου το ειπε ρεπορτερ της ομαδας προχτες το βραδυ,δεν γνωριζω αν εγραψε αρθρο για αυτο,θα το ψαξω αργοτερα μολισ σχολασω.
Στα υποψιν οτι ειναι υπερμαχος του ΑΑ.
- Dinos_Liverpool
Δεν πρόκειται να γίνει αποδεκτό, από 'δω και πέρα, ο,τιδήποτε θίγει τον ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ μας.freemind έγραψε:Να βγούμε να πανυγυρίσουμε που κλέψαμε τον προπονητή του Πλατανιά μέσα από τα χέρια του....
Επίσης, δεν θέλω να συνεχίσουμε τις θεωρίες κατασκοπίας και συνωμοσιολογίας. Ούτε τις επιθέσεις στον φίλο που ζήτησε και συγγνώμη. Τα τελευταία δεν είναι για τον freemind, αλλά για όλους.
Όποιος δεν ξέρει για τον Άγγελο, ας ρωτήσει να μάθει ή να ψάξει. Μήν γράφεις ό,τι να'ναι.freemind έγραψε:Να βγούμε να πανυγυρίσουμε που κλέψαμε τον προπονητή του Πλατανιά μέσα από τα χέρια του....
Αν έχεις κάτι συγκεκριμένο αρνητικό να πεις γράψ'το. Τί μιρλιάζεις και κλαίγεσαι...Εϊδες τίποτα στραβό από τον Άγγελο και τον κράζεις, ακόμα δεν ανέλαβε?
Τον προπονητή που έχουμε μαζί του τις περισσότερες νίκες πήραμε, τον αποδεδειγμένο ηγέτη και εμπνευστή για κάθε παίκτη που θα του μεταδώσει το τί εστί ΠΑΟΚ και θα παίζει σαν ΠΑΟΚ. Και στις άλλες ομάδες έκανε έργο, αλλά είναι γενημμένος και ο φυσικός προπονητής του ΠΑΟΚ. Αν θες να πιέσεις για πρωταθλητισμό, γράψε να πάρουμε κανένα παίκτη και άσε τον προπονητή να δουλέψει με ό,τι παίκτες έχει, γιατί μέχρι τώρα την Κ-20 βλέπω να πηγαίνει στην Ολλανδία.
Είπαμε ΤΕΛΟΣ στα σενάρια συνωμοσιολογίας και στη αναπαραγωγή τους... Όλα, ευτυχώς, τελείωσαν ομαλά!
Συνεχίζουμε ΜΟΝΟ με σχόλια για τον προπονητή μας και όχι με άλλα κουτσομπολιά ...
Ντίνος
Συνεχίζουμε ΜΟΝΟ με σχόλια για τον προπονητή μας και όχι με άλλα κουτσομπολιά ...
Ντίνος
Επειδή βλέπω να γράφεται για συνωμοσίες κλπ αναφέρω κάτι που εχθές μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση ...
Στην πολύ ωραία εκπομπή 360΄ του Alpha είχε εχθές την ιστορία μίας πολύ σημαντικής Αμερικανίδας πανεπιστημιακού ιστορικού η οποία έχει αφιερώσει όλη την ζωή της και την καριέρα της στην μελέτη και διδαχή της σύγχρονης Ελληνικής ιστορίας ... Είναι νομίζω πρύτανης τώρα στο πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης ή κάτι τέτοιο τεσπα ...
Έχει ζήσει αρκετό καιρό στην Κρήτη από ότι κατάλαβα ...
Κάποια στιγμή η δημοσιογράφος την ρώτησε ως φιλέλλην ποιο θεωρεί ότι είναι το βασικό κουσούρι του Έλληνα ... η απάντησή της πραγματικά με προβλημάτισε πάρα πολύ γιατί είναι πολύ ψαγμένη ... μάλλον η γυναίκα δεν έχει άδικο ...
Είπε ότι το βασικό κουσούρι μας είναι ότι βλέπουμε παντού εχθρούς και συνωμοσίες ... αυτό μας οδηγεί σε πολύ μεγάλο βαθμό σε απάθεια γιατί η ανθρώπινη φύση όταν αποδίδει τα πάντα σε εξωγενείς παράγοντες οδηγεί στον συνυρμό ότι αφού είναι κανονισμένα εγώ δεν κάνω τίποτα ... άρα ο επηρεασμός που μπορεί να έρθει από εσένα ως άνθρωπο, ως ομάδα ανθρώπων, ως χώρα στην τελική δεν έρχεται ποτέ ...
και τι γίνεται τότε ?????? είσαι ένας απλός δέκτης γεγονότων που προέρχονται από πράξεις άλλων ... αυτό το κουσόυρι είπε ότι έλληνας το έχει σε μεγάλο βαθμό ...
σας θυμίζει μήπως τίποτα στον ΠΑΟΚ η άποψη της κυρίας ????????????????????
Στην πολύ ωραία εκπομπή 360΄ του Alpha είχε εχθές την ιστορία μίας πολύ σημαντικής Αμερικανίδας πανεπιστημιακού ιστορικού η οποία έχει αφιερώσει όλη την ζωή της και την καριέρα της στην μελέτη και διδαχή της σύγχρονης Ελληνικής ιστορίας ... Είναι νομίζω πρύτανης τώρα στο πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης ή κάτι τέτοιο τεσπα ...
Κάποια στιγμή η δημοσιογράφος την ρώτησε ως φιλέλλην ποιο θεωρεί ότι είναι το βασικό κουσούρι του Έλληνα ... η απάντησή της πραγματικά με προβλημάτισε πάρα πολύ γιατί είναι πολύ ψαγμένη ... μάλλον η γυναίκα δεν έχει άδικο ...
Είπε ότι το βασικό κουσούρι μας είναι ότι βλέπουμε παντού εχθρούς και συνωμοσίες ... αυτό μας οδηγεί σε πολύ μεγάλο βαθμό σε απάθεια γιατί η ανθρώπινη φύση όταν αποδίδει τα πάντα σε εξωγενείς παράγοντες οδηγεί στον συνυρμό ότι αφού είναι κανονισμένα εγώ δεν κάνω τίποτα ... άρα ο επηρεασμός που μπορεί να έρθει από εσένα ως άνθρωπο, ως ομάδα ανθρώπων, ως χώρα στην τελική δεν έρχεται ποτέ ...
και τι γίνεται τότε ?????? είσαι ένας απλός δέκτης γεγονότων που προέρχονται από πράξεις άλλων ... αυτό το κουσόυρι είπε ότι έλληνας το έχει σε μεγάλο βαθμό ...
αρα με τη λογικη της κυριας οι ολυμπιακοι αγωνες δε μας εβαλαν μεσα, κακως καιγαμε τη σημαια τους με τη μακαμπι
ο κοκκαλης πηρε πεντακαθαρα τα πρωταθληματα, το ιδιο και ο πολντο
μαζι τα φαγαμε
δε μπορω να ακουω τετοια πραγματα πραγματικα
δηλαδη εναν ΑΧΡΗΣΤΟ, ΑΧΡΗΣΤΟ (εντος των τοιχων)ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ, ειναι αναγκη να τον βαφτισεις εχθρο? ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ. Να μη πω λαμογιο και παρεξηγηθω, σεβασμος στα προσωπα που υπηρετουν τον ΠΑΟΚ (εδω γελαμε, ποιος υπηρετει ποιον σε συγκεκριμενες περιπτωσεις παικτων και παραγοντων στην παε που αμοιβονται και προωθουνται δυσαναλογα με την αξια τους)
Καλη επιτυχια Αγγελε...
εντιτ για να μη το συνεχισω
---
σαφως και μερικους μπορει να τους αδικουμε
η ενσταση μου ειναι η εξης
τι γινεται οταν ΔΕ βλεπουμε η δε θελουμε να δουμε αυτους που οντως μας βλαπτουν...εκει υπαρχει θεμα. Αυτο εννοω
ο κοκκαλης πηρε πεντακαθαρα τα πρωταθληματα, το ιδιο και ο πολντο
μαζι τα φαγαμε
δε μπορω να ακουω τετοια πραγματα πραγματικα
δηλαδη εναν ΑΧΡΗΣΤΟ, ΑΧΡΗΣΤΟ (εντος των τοιχων)ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ, ειναι αναγκη να τον βαφτισεις εχθρο? ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ. Να μη πω λαμογιο και παρεξηγηθω, σεβασμος στα προσωπα που υπηρετουν τον ΠΑΟΚ (εδω γελαμε, ποιος υπηρετει ποιον σε συγκεκριμενες περιπτωσεις παικτων και παραγοντων στην παε που αμοιβονται και προωθουνται δυσαναλογα με την αξια τους)
Καλη επιτυχια Αγγελε...
εντιτ για να μη το συνεχισω
---
σαφως και μερικους μπορει να τους αδικουμε
η ενσταση μου ειναι η εξης
τι γινεται οταν ΔΕ βλεπουμε η δε θελουμε να δουμε αυτους που οντως μας βλαπτουν...εκει υπαρχει θεμα. Αυτο εννοω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DASKALOS4 την Τετ 04 Ιουν 2014, 09:22, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
ρε Δάσκαλε ... πολύ με προβληματίζεις ...
τι κατάλαβες ρε Δάσκαλε από αυτά που είπε η κυρία .... ??????????
ότι δεν έγιναν λαμογιές στην Ολυμπιάδα ????
Κια βεβαίως έγιναν λαμογιές και βεβαίως υπάρχουν και άχρηστοι και λαμόγια ...
αυτό που λέει η γυναίκα είναι ότι εμείς βλέπουμε τέτοιους παντού ακόμα και εκεί που δεν υπάρχουν ....
αυτό που λέει είναι να συμμετέχουμε περισσότερο και να είμαστε περισσότερο ενεργοί πολίτες και θετικά προδιαθετειμένοι απέναντι στον διπλανό μας ... να μην κάνουμε εύκολη κριτική από έξω απαξιώνοντας ...
στην προκειμένη περίπτωση πρέπει να οργανωθούμε καλύτερα ως κόσμος και να εκφράζουμε με πιεστικό αλλά κόσμιο τρόπο προς την διοίκηση ποια πράγματα θεωρούμε ότι δεν πάνε καλά και πρέπει να βελτιωθούν ...
αυτό δεν ζήτησε άλλωστε ο πρόεδρος φέτος ??????
μακάρι να μπορούσαμε να κάνουμε αυτή τη συζήτηση από κοντά ... μην απαξιώνεις ρε φίλε ...
τι κατάλαβες ρε Δάσκαλε από αυτά που είπε η κυρία .... ??????????
ότι δεν έγιναν λαμογιές στην Ολυμπιάδα ????
Κια βεβαίως έγιναν λαμογιές και βεβαίως υπάρχουν και άχρηστοι και λαμόγια ...
αυτό που λέει η γυναίκα είναι ότι εμείς βλέπουμε τέτοιους παντού ακόμα και εκεί που δεν υπάρχουν ....
αυτό που λέει είναι να συμμετέχουμε περισσότερο και να είμαστε περισσότερο ενεργοί πολίτες και θετικά προδιαθετειμένοι απέναντι στον διπλανό μας ... να μην κάνουμε εύκολη κριτική από έξω απαξιώνοντας ...
στην προκειμένη περίπτωση πρέπει να οργανωθούμε καλύτερα ως κόσμος και να εκφράζουμε με πιεστικό αλλά κόσμιο τρόπο προς την διοίκηση ποια πράγματα θεωρούμε ότι δεν πάνε καλά και πρέπει να βελτιωθούν ...
αυτό δεν ζήτησε άλλωστε ο πρόεδρος φέτος ??????
μακάρι να μπορούσαμε να κάνουμε αυτή τη συζήτηση από κοντά ... μην απαξιώνεις ρε φίλε ...
Η Φλεμινγκ,ειναι Αμερικανιδα ιστορικος....και οπως καθε αμερικανος πολιτης και δη,διακεκριμενος,το πρωτο πραγμα που κανει ειναι να προασπιζεται τα συμφεροντα της χωρας του-σαν τον Τζεφρυ,τον δικο μας...κι αυτος φιλελληνας λεει πως ειναι...-.tad έγραψε:Επειδή βλέπω να γράφεται για συνωμοσίες κλπ αναφέρω κάτι που εχθές μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση ...
Αλλωστε,οπως ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ....Ο Σαρρης ειναι ο ανεξαρτητος προεδρος της ΕΠΟ......και ο Σαμαρας ο αδεσμευτος πρωθυπουργος της Ελλαδας!...
Ποσο πιο οφτοπικ...να γινω?...

Επομενως...
- Dinos_Liverpool
Συγγνώμη από όλους, είναι πολύ ενδιαφέροντα αυτά που λέτε, αλλά καλύτερα να το συνεχίσετε στο "κοινωνία ώρα μηδέν", σας παρακαλώ πολύ.
''hasio_john έγραψε:Εγώ λέω ν' αρχίσουμε το κράξιμο και τις πέτρες όπου τον βλέπουμε ....!!freemind έγραψε:Να βγούμε να πανυγυρίσουμε που κλέψαμε τον προπονητή του Πλατανιά μέσα από τα χέρια του....![]()
Αυτή η υπερχείλιση αγάπης προς τον προπονητή μας και προς συγκεκριμένους παίχτες θα δώσει τρελή ώθηση στην ομάδα μας και στην προσπάθεια του Ιβάν για αλλαγή επιπέδου του ΠΑΟΚ ...
Επειδή ξενερώνω και θα ήθελα για τον ΠΑΟΚ (μου) να έχω κάποιον καλύτερο και σοβαρότερο προπονητή από τον προπονητή του Πλατανιά δεν σημαίνει ότι ούτε θα τον βρίζω ούτε θα του πετάω πέτρες....
Μακάρι να πάει καλά...αλλά για μένα είναι μια αποτυχημένη επιλογή και ακόμα και καλά να πάει του χρόνου ο ΠΑΟΚ (που δεν το πιστεύω) με άλλον προπονητή προφανώς θα πήγαινε καλύτερα
Δεν νομίζω ότι θα χρειαστεί 1-2 χρόνια.....2-3 μήνες μάξιμουμ το βλέπω να χρειαστεί.....Demir έγραψε:Αν δεν έχεις διάθεση να στηρίξεις ,καλύτερα κανε 1-2( ελπίζω παραπάνω) χρόνια αποχή.. Γιατί η μιρλα κ το κράξιμο δεν βοηθάει ούτε εσένα ,ούτε εμάς που θελουμε να στηρίξουμε κ να είμαστε όσο γίνεται αισιόδοξοι,ούτε την ομαδα!!!freemind έγραψε:Συνήθως δεν γκρινιάζω, (ίσα ίσα που με κατηγορούν ότι ότι και να γινει εγώ το δικαιολογώ και στηρίζω) αλλά για το θέμα του Άγγελου, ξενέρωσα πολύ.....
και δεν ήμουν ποτέ από τους "εχθρούς" του Άγγελου
1. ξενέρωσα γιατί βλέπω ότι ο Ιβάν δεν αλλάζει
2. ξενέρωσα γιατί βλέπω ότι σε όλες τις σοβαρές ομάδες τον προπονητή τον κλείνει ο τεχνικός διευθυντής με τον πρόεδρο και στον ΠΑΟΚ τον κλείνει ο μεγαλομέτοχος με τους οπαδούς (Σ3 μου θύμισε)
3. ξενέρωσα γιατί πήραμε τον προπονητή του Πλατανιά...τον προπονητή δηλ. που αν ερχόταν στον ΠΑΟΚ θα τον έπαιρνε....ο Πλατανιάς....τόσο καλός προπονητής
4. ξενερώνω γιατί ο συγκεκριμένος προπονητής έχει 11 χρόνια να προπονήσει σοβαρή ομάδα (κι εκείνη πάλι δεν ήταν σοβαρή...ήταν ο ΠΑΟΚ του Γούμενου)
5. ξενερώνω γιατί οι προηγούμενες 3 ομάδες που προπονούσε ήταν ομάδες μαριονέτες του Μαρινάκη.....
είπαμε δυστυχώς άλλη μια αποτυχημένη επιλογή του Ιβάν που συνεχίζει να κάνει του κεφαλιού του.....
Επίσης το κράξιμο είναι κράξιμο και η άποψη είναι άποψη.....τι θες δηλ να πω? πωπω τι τέλεια!!!! καταφέραμε και κλείσαμε τον προπονητή του....Πλατανιά!!!!!! θρίαμβος!!!! μεγαλύτερο μπαμ και από τον Ροναλντίνιο που έλεγε και ο Ιβάν
Δηλαδή εδώ μέσα δεν γίνεται αποδεκτό να λες την τεκμηριωμένη άποψη σου για οποιονδήποτε στον ΠΑΟΚ...πρέπει μόνο να λες ότι όλοι είναι τέλειοι και όλα πάνε τέλεια....οκ...(κάτι μου θυμίζει αυτό....)Dinos_Liverpool έγραψε:Δεν πρόκειται να γίνει αποδεκτό, από 'δω και πέρα, ο,τιδήποτε θίγει τον ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ μας.freemind έγραψε:Να βγούμε να πανυγυρίσουμε που κλέψαμε τον προπονητή του Πλατανιά μέσα από τα χέρια του....
Επίσης, δεν θέλω να συνεχίσουμε τις θεωρίες κατασκοπίας και συνωμοσιολογίας. Ούτε τις επιθέσεις στον φίλο που ζήτησε και συγγνώμη. Τα τελευταία δεν είναι για τον freemind, αλλά για όλους.
mbison έγραψε:Όποιος δεν ξέρει για τον Άγγελο, ας ρωτήσει να μάθει ή να ψάξει. Μήν γράφεις ό,τι να'ναι.freemind έγραψε:Να βγούμε να πανυγυρίσουμε που κλέψαμε τον προπονητή του Πλατανιά μέσα από τα χέρια του....
Αν έχεις κάτι συγκεκριμένο αρνητικό να πεις γράψ'το. Τί μιρλιάζεις και κλαίγεσαι...Εϊδες τίποτα στραβό από τον Άγγελο και τον κράζεις, ακόμα δεν ανέλαβε?
Τον προπονητή που έχουμε μαζί του τις περισσότερες νίκες πήραμε, τον αποδεδειγμένο ηγέτη και εμπνευστή για κάθε παίκτη που θα του μεταδώσει το τί εστί ΠΑΟΚ και θα παίζει σαν ΠΑΟΚ. Και στις άλλες ομάδες έκανε έργο, αλλά είναι γενημμένος και ο φυσικός προπονητής του ΠΑΟΚ. Αν θες να πιέσεις για πρωταθλητισμό, γράψε να πάρουμε κανένα παίκτη και άσε τον προπονητή να δουλέψει με ό,τι παίκτες έχει, γιατί μέχρι τώρα την Κ-20 βλέπω να πηγαίνει στην Ολλανδία.
Συγκεκριμένα πράγματα έγραψα με επιχειρήματα….δεν μιρλιάζω….ξέρω για τον Άγγελο ίσως περισσότερα από σένα.
Τι δεν κατάλαβες από τα παραπάνω που είπα;
- Είναι ή δεν είναι ο προπονητής του Πλατανιά?
- Είναι ή δεν είναι ο προπονητής που αν δεν υπέγραφε με τον ΠΑΟΚ την επόμενη ήταν να υπογράψει με τον….Πλατανιά…τόσο μεγάλο όνομα….
- Είναι ή δεν είναι ο προπονητής (61 ετών) που τα τελευταία 11 χρόνια δεν έχει προπονήσει μεγάλη ή έστω μέτρια ομάδα?
- Ήταν ή δεν ήταν ο Πλατανιάς υποκατάστημα του Μαρινάκη?
- Υπάρχουν ή δεν υπάρχουν οπαδοί που τον λατρεύουν αλλά και οπαδοί που τον μισούν στον ΠΑΟΚ (λάθος και οι 2 περιπτώσεις για μένα)
Τι από τα παραπάνω δεν ισχύει? Δηλαδή αν πάρουμε παίκτες άνω των 30 ετών από Βέροια, Πλατανιά, Εργοτέλη και Ξάνθη, στον ΠΑΟΚ του Ιβάν (των εκατομμυρίων δηλ) που θέλει να χτυπήσει τον….γαύρο, θα πανηγυρίζατε? Θα ήσασταν ικανοποιημένοι? Γιατί είστε με τον προπονητή που είναι κάτι αντίστοιχο αυτή την στιγμή?
Δηλαδή να καταλάβω όλοι οι άλλοι στις άλλες ομάδες στην Ελλάδα και στην Ευρώπη είναι άσχετοι ποδοσφαιρικά αλλά μόνο ο Ιβάν και κάποιοι ΠΑΟΚτσήδες οπαδοί ξέρουν και μπορούν να καταλάβουν πόσο μεγάλος προπονητής είναι ο Άγγελος….
Ποια ειναι η τεκμηριωμενη αποψη?οτι πηραμε τον προπονητη του πλατανια?ο λαικισμος πως ειναι δηλαδη.
Αποψη ειναι να πεις πως τον θεωρεις λαθος επιλογη για τους χ,ψ λογους.απο εκει κ περα βγαινει εμπαθεια.κ δε λεω.κ εγω βγαζω για ορισμενους.αλλα ρε ανθρωπε αυτος θα ειναι ο προπονητης.ουτε να αλλαξεις την αποφαση θα καταφερεις ουτε θα βγει καποιο κερδος.
Αφου θα ειναι αυτος ριξε μερικες θετοικες σκεψεις κ να ελπιζεις οτι θα παει καλα η ομαδα.
Τι κερδιζεις με την πορωση κ με το να τον μειωνεις σε ατομικο επιπεδο.
Αποψη ειναι να πεις πως τον θεωρεις λαθος επιλογη για τους χ,ψ λογους.απο εκει κ περα βγαινει εμπαθεια.κ δε λεω.κ εγω βγαζω για ορισμενους.αλλα ρε ανθρωπε αυτος θα ειναι ο προπονητης.ουτε να αλλαξεις την αποφαση θα καταφερεις ουτε θα βγει καποιο κερδος.
Αφου θα ειναι αυτος ριξε μερικες θετοικες σκεψεις κ να ελπιζεις οτι θα παει καλα η ομαδα.
Τι κερδιζεις με την πορωση κ με το να τον μειωνεις σε ατομικο επιπεδο.