31.Γιώργος Τζαβέλλας
-
Re: 3.Γιώργος Τζαβέλλας
Μαλλον το τελευταιο αδερφε μου συγγνωμη κι ολας.Παγκοσμια θηρια κανουν το ιδιο.Ειναι μοδα μην κατακεραυνωνεται με την μια μονο και μονο για να κραξετε ελεος δηλαδη!!!!tsou έγραψε: τώρα εσύ πράγματι είσαι για το θέατρο σκιών ή εγώ οπισθοδρομικό ΠΑΟΚι που σιχαίνομαι τέτοιες μοδάτες σκατοιστορίες και παικτάκια στην ομάδα μου;
(οχι δε βγαζω σελφι τις θεωρω βλακεια

Παρόλο που ο Tsou έχει πολλά καράβια δίκιο, προσωπικά δεν θεωρώ αρμοδιότητά μου να ασχοληθώ με το τι κάνει ο Τζαβέλλας και ο κάθε Τζαβέλλας στο τσίρκο της βλαχοεθνικής τους.
Αν τα ίδια τα έκανε στον ΠΑΟΚ θα ήμουν από τους πρώτους που θα τον έκραζαν.
Απλά τώρα σε ένα κλίμα τρεντοβλαχιάς, χαζοδιαφημίσεων, μάνων σέργιων και λοιπών εκδηλώσεων στις οποίες συμμετέχει ο θίασος των χορηγών της επο δεν περιμένω τον Τζαβέλλα να επιδείξει ούτε ίχνος σοβαρότητας.
ΠΑΟΚ εσύ εσύ
Αν τα ίδια τα έκανε στον ΠΑΟΚ θα ήμουν από τους πρώτους που θα τον έκραζαν.
Απλά τώρα σε ένα κλίμα τρεντοβλαχιάς, χαζοδιαφημίσεων, μάνων σέργιων και λοιπών εκδηλώσεων στις οποίες συμμετέχει ο θίασος των χορηγών της επο δεν περιμένω τον Τζαβέλλα να επιδείξει ούτε ίχνος σοβαρότητας.
ΠΑΟΚ εσύ εσύ
- Black&White
Στο κατηχητικό ή σε ΚΑΠΗ βρισκόμαστε ρε;
Σας ενοχλούν τα τατουάζ , οι φωτογραφίες , τα φατσοβιβλία κλπ. Προσπαθήστε να γίνετε πιο ανοιχτόμυαλοι και ασχοληθείτε με την μπαλίτσα.
Διάβασα ένα καλό όμως: Τζαβέλλας:αριστερό φλας μπακ
Σας ενοχλούν τα τατουάζ , οι φωτογραφίες , τα φατσοβιβλία κλπ. Προσπαθήστε να γίνετε πιο ανοιχτόμυαλοι και ασχοληθείτε με την μπαλίτσα.
Διάβασα ένα καλό όμως: Τζαβέλλας:αριστερό φλας μπακ

- Μπαρκαρούτσος
να μην μας αρέσει στον ΠΑΟΚ οι παίκτες να έχουν βλάχοτρεντο συμπεριφορές έχουμε δικαιώμα;
γενικά το πρόβλημα είναι ότι υπάρχουν διαφορετικές απόψεις. πρέπει να έχουμε όλοι ίδιες.
προτιμώ παίχτες μαχητές στυλ παύλο γροθία στην ομάδα.
και όχι παίκτες με σέλφι, μόδες, και λοιπούς τρυφωνοσαμαρισμούς.
νομίζω επιτρέπεται να έχεις αρεσκείες σε παίκτες για την ομάδα σου η οποία δεν είναι απλά μια ΑΕ που έχει εργαζόμενους αλλά κάτι παραπάνω για μερικούς εκατομύρρια οπισθοδρομικούς.
γενικά το πρόβλημα είναι ότι υπάρχουν διαφορετικές απόψεις. πρέπει να έχουμε όλοι ίδιες.
νομίζω επιτρέπεται να έχεις αρεσκείες σε παίκτες για την ομάδα σου η οποία δεν είναι απλά μια ΑΕ που έχει εργαζόμενους αλλά κάτι παραπάνω για μερικούς εκατομύρρια οπισθοδρομικούς.
Φυσικα να εχεις αρεσκεια σε οτι θελεις βρε αδερφε αλλα να καταφερεσαι ετσι σε παιχτη μας επειδη βγαζει φωτο ειτε στην εθνικη ειτε στον ΠΑΟΚ εχει μεγαλη διαφορα με το να λες την γνωμη σου απλα.Κι ο Φαν Περσι κανει τα ιδια.Και ο Ροναλντο.Και ο Μεσσι.Αυτοι δεν κανουν καλα τη δουλεια τους επειδη ακολουθυν την μοδα;Αυτο ειναι το προβλημα δηλαδη;
δεν είπα ότι αυτό είναι το πρόβλημα της ομάδας αδερφέ.
ειπά ότι δεν μου αρέσει και ότι προτιμώ παίκτες αρσενικά στον ΠΑΟΚ μακριά από μόδες και αναρωτήθηκαν αν αυτός δε νιώθει κλόουν που βγάζει φώτο 10 τη μέρα για να κυκλοφορήσει η μόστρα του.
ειπά ότι δεν μου αρέσει και ότι προτιμώ παίκτες αρσενικά στον ΠΑΟΚ μακριά από μόδες και αναρωτήθηκαν αν αυτός δε νιώθει κλόουν που βγάζει φώτο 10 τη μέρα για να κυκλοφορήσει η μόστρα του.
Γιατι ρε αδερφε οι παιχτες που ανεφερα δεν ειναι παιχτες αρσενικα;Ανοιξτε το μυαλο σας.Για το ποδοσφαιρο κρινονται ολοι.Κι ο Μπεκαμ ηταν η επιτομη της μοδας και της τρεντιας αλλα μεσα στο γηπεδο τα εδινε ολα.Δεν ηταν παιχταρας δλδ;Θα ερχοταν στον ΠΑΟΚ και θα ελεγες αντε φυγε;Να παρουμε τοτε παιχτες που ζουν στα βουνα.Νεοι ανθρωποι ειναι κι αυτοι.Ο Γκαρσια οταν μεγαλωνε δεν ειχε fb και τετοια για να εχει αυτην την αντιληψη πχ.Αν ζουσε τωρα μπορει να ηταν διαφορετικαtsou έγραψε:δεν είπα ότι αυτό είναι το πρόβλημα της ομάδας αδερφέ.
-
- Μπαρκαρούτσος
Τσιριγώτη και tsou, μια χαρά κάνει τη δουλειά του και μαχητής είναι στο γήπεδο! Εντάξει, έπαιξε κάποτε με γάντια στο κρύο ο φλώρος, αλλά εντάξει...tsou έγραψε:να μην μας αρέσει στον ΠΑΟΚ οι παίκτες να έχουν βλάχοτρεντο συμπεριφορές έχουμε δικαιώμα;

Γενικότερα, η μόδα δεν είναι κακό πράγμα.
Το να γίνονται κακά πράγματα μόδα, είναι κακό πράγμα.
Οι selfies δεν προσβάλλουν κανέναν, σιγά το πράγμα, φωτογραφίες είναι. Αν έβγαζε φωτογραφίες τα παπάρια του, τους κοιλιακούς του, τα τατουάζ του, τότε είναι *αλακία. Οι φωτογραφίες του είναι εκτός προπονήσεων, δεν τον αποπροσανατολίζουν από τη δουλειά του, οπότε εγώ προσωπικά δεν έχω πρόβλημα.
- abc_o_ karpouzas
σε λιγο θα εχουμε και λογο εαν χεζουν το πρωϊ μετα τον φραπε η το βραδι μετα τα .....φρουτα
ΠΑΟΚ εισαι και θα τρελαθουμε εντελως

ΠΑΟΚ εισαι και θα τρελαθουμε εντελως

-
- desperando
- Επικοινωνία:
για ποιον παμπλο λες,αυτον που πριν μερικα χρονια ειχε σαντρε ανταυγειες?tsou έγραψε:να μην μας αρέσει στον ΠΑΟΚ οι παίκτες να έχουν βλάχοτρεντο συμπεριφορές έχουμε δικαιώμα;

Δε καταλαβαίνω το θέμα με τις σελφι που τόσα χρόνια έβγαζαν όλοι απλά με τη πίσω κάμερα 
Εκτός από παίκτες είναι άνθρωποι. Και ελπίζω εσείς να μην βγάζετε φωτογραφίες γιατί θα σας λέω ότι δεν είστε άντρες και αρσενικά

Εκτός από παίκτες είναι άνθρωποι. Και ελπίζω εσείς να μην βγάζετε φωτογραφίες γιατί θα σας λέω ότι δεν είστε άντρες και αρσενικά