1.Jacobo Sanz Ovejero
- kataramenos5
Re: 1.Jacobo Sanz Ovejero
Απ ότι φαίνεται θα μείνουμε χωρίς τερματα.Εγκεφαλικό,καρδιακό κάτι θα πάθει (φτου φτου) με τέτοια πιεση που ανεβάζει. 
Ποιοι δηλαδή για πες στο ελληνικο πρωταθλημα ποιος ; Μην πεις κανένα Ρόμπερτο που τον κορόιδευε όλη η Πορτογαλία θα τον δούμε σε διάρκεια και με τα στημένα που έχουμε ΕΜΕΙΣ αν μας αφήσει οι διατητης να δούμε τι θα πιάσει ,δεν το θεωρώ χειρότερο απο τον ΡόμπερτοPhotis έγραψε:Πολύ καλός δεν είναι. Είναι κανονικός. Πολύ καλοί είναι άλλοι...
ΦΩΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ και ας μην σε αρεσει εμφανίςιακα γαμπρό δεν θα τον κάνουμε
Καιρός να καταλάβουν ποιος είναι ο καλύτερος Ισπανός τερματοφύλακας στη χώρα.
- navigator11
-
black death
Φέρει ευθύνη και στο 1ο και στο 4ο γκολ. Φυσικά οι δηλώσεις του μετά το παιχνίδι είναι όλα τα λεφτά!!! Εγώ δεν αλλάζω την γνώμη μου για τον συγκεκριμένο. Είναι κανονικός τερματοφύλακας, ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΙΔΑΙΤΕΡΟ.

Στο πρώτο? Δεν το τρώει στην κλειστή γωνία? Πείτε ότι θέλετε δεν κάνει για μένα, στο Αγρίνιο πάλι βλακεία γκολ, λίγες αποκρούσεις έχει σε πρώτο χρόνο, πολύ άσχημα ριφλέξ και η ντεμέκ τρέλλα του μου τη δίνει. Ο καήμενος ο μαυρούλης φαγώθηκε γιατί τον έφερε ο Δώνης, ούτε στο δαχτυλάκι δεν τον φτάνει...αυτά
-
black death
Στην κλειστή γωνία απ' το μισό μέτρο; 7 μέτρα είναι το μαμημένο ρε παιδιά. Ευθύνη έχουν, ο Κατσούρ, που κάνει βήματα πίσω για να καλύψει το Μήτρο και στο τέλος δεν πηδάει καν για κεφαλιά, και αυτοί που άφησαν τον Κάμπελ να σεντράρει ανενόχλητος.
Τη βλέπει τη μπάλα ρε θάνατε, έρχεται έρχεται πέφτεις στα πόδια εκεί. Ριφλέξ είναι αυτά
-
black death
Ναι ρε soto, αλλά παίζεις με τις πιθανότητες εκεί. Τον Κασίγιας να βάλεις εκεί με το Μήτρο 10 φορές, τις 5 θα πάει μέσα και τις άλλες 5 μπορεί να το βγάλει με τα πόδια. Κάπως έτσι το βλέπω εγώ.
- navigator11
Δε βγαίνει ούτε με ... ένταλμα ρε παίδες,τι να λέμε τώρα.
Θα μου πείτε ... έκλεισε στόματα με την έξοδο στο 4ο.
Λίγος κατ'εμέ.
Θα μου πείτε ... έκλεισε στόματα με την έξοδο στο 4ο.
Λίγος κατ'εμέ.
-
black death
Re: Απ: 1.Jacobo Sanz Ovejero
Το τρανταχτό μειονέκτημά του σε μπαλιές στην πλάτη της άμυνας και στην ταχύτητά του, είναι δεδομένο και το έχουμε ανάφερει κι εδώ, αλλά χθες δεν νομίζω πως ήταν αυτό το πρόβλημα.