14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Re: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από Sick Bastard »

mpafos4 έγραψε:Οταν καποιος μιλαει για αγωνιστικη καθιζηση ενος παικτη,μετα απο παιγνιδι,στο οποιο ηταν μεσα στους 3-4 που διακριθηκαν.....τι θελεις?.....Να μην πουμε τιποτα?....

Δηλαδη,να μην πουμε πως "θελει η π@υτανα να κρυφτει και η χαρα δεν την αφηνει?"...

Και για να τελειωνουμε με αυτο το αστειο που συμβαινει εδω μεσα...επειδη,πλεον,δεν πεφτει σε κανεναν λογος για το ποσα παιρνει-εκτος απο απο αυτον που του τα δινει-...ΠΑΤΕ ΣΕ ΑΛΛΑ ΤΟΠΙΚ ΠΑΙΚΤΩΝ,ΝΑ ΚΡΑΞΕΤΕ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗ!
mpafos4 έγραψε:Απολυτως σεβαστη η αποψη σου
χμμμ, yeah, ok i guess.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Sick Bastard έγραψε:Μα τι να πούμε για τον Λάζαρ.
Τα είπαμε, έκανε χοντρή μαλακία, το παραδέχτηκε και ο ίδιος. Προσωπικά είπα ότι η αποβολή του ήταν το κερασάκι στην τούρτα σε μια σειρά κάκιστων εμφανίσεων. Τι άλλο μένει να πούμε, άντε γμησου ψόφα;

Εδώ όμως, σε αυτό το νήμα, όταν τολμάμε να μιλήσουμε για την εμφανή αγωνιστική καθίζηση του Σάλπι, του Σάλπι που πλησιάζει στατιστικά γκολ του μουσλίμοβιτς, είμαστε προβοκάτορες, ανίδεοι, άμπαλοι, προκατειλημένοι, μπλα μπλα μπλα, ε οκ, νταξ τονα ταλλο.
Γιατί ρε φίλε; Ο Λάζαρ δηλαδή, βρίσκεται σε αγωνιστική ανίζηση από την αρχή της χρονιάς και δεν τιγκάραμε το τόπικ του;
Γράψε κι εκεί 5 σελίδες με στατιστικά ... και άμα σε πει κανείς προβοκάτορα, στον καθαρίζω στο γόνα εγώ. Μπάμπαμ.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

:lol: :lol: Εξελίσεσαι σε μεγάλο μακελάρη..
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

DC έγραψε:
Sick Bastard έγραψε:Μα τι να πούμε για τον Λάζαρ.
Τα είπαμε, έκανε χοντρή μαλακία, το παραδέχτηκε και ο ίδιος. Προσωπικά είπα ότι η αποβολή του ήταν το κερασάκι στην τούρτα σε μια σειρά κάκιστων εμφανίσεων. Τι άλλο μένει να πούμε, άντε γμησου ψόφα;

Εδώ όμως, σε αυτό το νήμα, όταν τολμάμε να μιλήσουμε για την εμφανή αγωνιστική καθίζηση του Σάλπι, του Σάλπι που πλησιάζει στατιστικά γκολ του μουσλίμοβιτς, είμαστε προβοκάτορες, ανίδεοι, άμπαλοι, προκατειλημένοι, μπλα μπλα μπλα, ε οκ, νταξ τονα ταλλο.
Γιατί ρε φίλε; Ο Λάζαρ δηλαδή, βρίσκεται σε αγωνιστική ανίζηση από την αρχή της χρονιάς και δεν τιγκάραμε το τόπικ του;
Γράψε κι εκεί 5 σελίδες με στατιστικά ... και άμα σε πει κανείς προβοκάτορα, στον καθαρίζω στο γόνα εγώ. Μπάμπαμ.
Προσωπικά είπα ότι η αποβολή του ήταν το κερασάκι στην τούρτα σε μια σειρά κάκιστων εμφανίσεων
Εικόνα

(απαντάω για μένα, όχι για τους άλλους που δεν τιγκάρανε το τόπικ του Λαζαρ, άσε που όταν λέει κάποιος εκεί, ότι ήταν κακός, δεν βγαίνει κανείς να πει το αντίθετο.)
Άβαταρ μέλους
PAOKpanta

Δημοσίευση από PAOKpanta »

συνεχιζεις να εισαι μετριοτατος ως κακος και ακομα και σε εναν ΠΑΟΚ με μετριο ροστερ οχι μονο δεν ξεχωριζεις αλλα υστερεις χαρακτηριστικα

θεσεις σε αλλαξανε, παρτενερ σε αλλαξανε , λεφτα να φαν κι οι κοτες (αν δεν τα παρεις τωρα θα τα παρεις στανταρ λιγο αργοτερα οπως ολοι)
θεση στην ενδεκαδα εχεις στανταρ

τι αλλο θελεις για να ξεχωρισεις επιτελους?

στο μεταξυ σε καθε αγωνα ξεμπουκωνεις μονο σε αρθρα ΑΡΔ , ενω στο γηπεδο ψαχνουμε να δουμε αν παιζεις

ΞΥΠΝΑ και σαν αρχηγο που σε κανανε (κακως) ξυπνα και μερικους αλλους κοιμισμενους
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Ρε Σικ, ποια σειρά κάκιστων εμφανίσεων; Πόσα ματς ήταν τραυματίας από τις 9 αγωνιστικές και πρόλαβε να κάνει και σειρά;
Σε ό,τι αφορά το τόπικ του Λάζαρ, γράψε εσύ ότι ήταν κακός και άμα δεν φτιαχτείς θα γράψω εγώ ότι ήταν καλός. 8-)
Όσο για το "άντε γ@μήσου ψόφα" ... ξέρεις πόσα τέτοια έχουμε σβήσει στο τόπικ του Σάλπι από ΠΑΟΚάρες συνοπαδούς;
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

DC έγραψε:Ρε Σικ, ποια σειρά κάκιστων εμφανίσεων; Πόσα ματς ήταν τραυματίας από τις 9 αγωνιστικές και πρόλαβε να κάνει και σειρά;
Σε ό,τι αφορά το τόπικ του Λάζαρ, γράψε εσύ ότι ήταν κακός και άμα δεν φτιαχτείς θα γράψω εγώ ότι ήταν καλός. 8-)
Όσο για το "άντε γ@μήσου ψόφα" ... ξέρεις πόσα τέτοια έχουμε σβήσει στο τόπικ του Σάλπι από ΠΑΟΚάρες συνοπαδούς;
Η σειρά κάκιστων εμφανίσεων αναφέρεται στον Λάζαρ, εκεί το έγραψα, εκεί το έγραψα ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΖΑΡ, έγραψα, ότι ήταν κακός ο ΛΑΖΑΡ για μια ακομα φορά πάλι επίσης κι ότι η αποβολή του ΛΑΖΑΡ ήταν το κερασάκι στη σειρά αρνητικών εμφανίσεων του ΛΑΖΑΡ, ΜΟΝΟ ΛΑΖΑΡ ΠΑΝΤΑ ΛΑΖΑΡ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚ ΤΟΥ ΛΑΖΑΡ, ΛΑΖΑΡ ΜΕ ΤΗ ΜΠΑΛΑ,ΛΑΖΑΡ ΜΠΑΙΝΕΙ, ΛΑΖΑΡ ΣΟΥΤΑΡΕΙ ΚΑΙ ΓΚΟΟΟΟΟΛΛΛΛ, Ο ΛΑΖΑΡ (κάνε ένα κόπο να πας στο ΤΟΠΙΚ ΤΟΥ ΛΑΖΑΡ να δεις το αντίστοιχο πόστ για τον ΛΑΖΑΡ).
Άβαταρ μέλους
PAOKpanta

Δημοσίευση από PAOKpanta »

ρε σικ μπασταρντ

ο μηνος στα ρεπορταζ του ΠΑΟΚ , λιγοτερες φορες λεει το ΠΑΟΚ απ οτι εσυ το ΛΑΖΑΡ :lol:
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Μπας και γίνω κατανοητός (αλλά μπορεί και να μην είναι δικό μου το πρόβλημα)
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Sick Bastard έγραψε:Η σειρά κάκιστων εμφανίσεων αναφέρεται στον Λάζαρ, εκεί το έγραψα, εκεί το έγραψα ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΖΑΡ, έγραψα, ότι ήταν κακός ο ΛΑΖΑΡ για μια ακομα φορά πάλι επίσης κι ότι η αποβολή του ΛΑΖΑΡ ήταν το κερασάκι στη σειρά αρνητικών εμφανίσεων του ΛΑΖΑΡ, ΜΟΝΟ ΛΑΖΑΡ ΠΑΝΤΑ ΛΑΖΑΡ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚ ΤΟΥ ΛΑΖΑΡ, ΛΑΖΑΡ ΜΕ ΤΗ ΜΠΑΛΑ,ΛΑΖΑΡ ΜΠΑΙΝΕΙ, ΛΑΖΑΡ ΣΟΥΤΑΡΕΙ ΚΑΙ ΓΚΟΟΟΟΟΛΛΛΛ, Ο ΛΑΖΑΡ (κάνε ένα κόπο να πας στο ΤΟΠΙΚ ΤΟΥ ΛΑΖΑΡ να δεις το αντίστοιχο πόστ για τον ΛΑΖΑΡ).
Κι εγώ στην "αγωνιστική καθίζηση" αναφέρθηκα αρχικά, αλλά δεν έδωσες σημασία. 8-)
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Sick Bastard έγραψε:
mpafos4 έγραψε:Οταν καποιος μιλαει για αγωνιστικη καθιζηση ενος παικτη,μετα απο παιγνιδι,στο οποιο ηταν μεσα στους 3-4 που διακριθηκαν.....τι θελεις?.....Να μην πουμε τιποτα?....

Δηλαδη,να μην πουμε πως "θελει η π@υτανα να κρυφτει και η χαρα δεν την αφηνει?"...

Και για να τελειωνουμε με αυτο το αστειο που συμβαινει εδω μεσα...επειδη,πλεον,δεν πεφτει σε κανεναν λογος για το ποσα παιρνει-εκτος απο απο αυτον που του τα δινει-...ΠΑΤΕ ΣΕ ΑΛΛΑ ΤΟΠΙΚ ΠΑΙΚΤΩΝ,ΝΑ ΚΡΑΞΕΤΕ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗ!
mpafos4 έγραψε:Απολυτως σεβαστη η αποψη σου
χμμμ, yeah, ok i guess.
Καλο το παιγνιδι των εντυπωσεων αλλα οχι με μενα.

Στην πρωτη περιπτωση αναφερομαι στην αγωνιστικη καθιζηση που ειδες σε ενα παικτη που τις μισες αγωνιστικες ηταν τραυματιας ενω στη δευτερη στο πως ειδες την αποδοση του με τον Πανιωνιο.

Και επειδη εδω μεσα δεν μπαινω για να δειξω οτι την εχω μεγαλυτερη απο καποιον αλλο αλλα για να γραψω την αποψη μου και να ακουσω την αντιθετη αποψη,σε παρακαλω μην το ξανακανεις.Ευχαριστω.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Αν κάποιος πρέπει να θιχτεί είμαι εγώ βασικά, που τη μια μου λες πως θέλει η πουτάνα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνετε και μετά σαν άλλος γέρος του παγωτού Magnum (γκρίζα διαφήμιση) λες να πάτε να πάτε αλλού να κράξετε, υπονοώντας προφανώς (ειδικά με το πρώτο) ότι έχω κάποια ατζέντα/κόμπλεξ κατά του παίχτη. ή (ακόμα χειρότερα ότι όλοι όσοι λένε κάτι κακό για τον παίχτη έχουν κάτι κόμπλεξ απροσδιόριστα και τέτοια ψυχολογικά)

Και μετά μου λες ότι σέβεσαι την άποψή μου; Και το παίζεις και θιγμένος; Really dear? Που και να μην την σεβόσουνα δηλαδή.
Και καταλήγωντας,
mpafos4 έγραψε:σε παρακαλω μην το ξανακανεις.Ευχαριστω.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Πάμε λοιπόν μια ακόμη φορά πάλι επίσης!
DC έγραψε:
Sick Bastard έγραψε:Η σειρά κάκιστων εμφανίσεων αναφέρεται στον Λάζαρ, εκεί το έγραψα, εκεί το έγραψα ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΖΑΡ, έγραψα, ότι ήταν κακός ο ΛΑΖΑΡ για μια ακομα φορά πάλι επίσης κι ότι η αποβολή του ΛΑΖΑΡ ήταν το κερασάκι στη σειρά αρνητικών εμφανίσεων του ΛΑΖΑΡ, ΜΟΝΟ ΛΑΖΑΡ ΠΑΝΤΑ ΛΑΖΑΡ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚ ΤΟΥ ΛΑΖΑΡ, ΛΑΖΑΡ ΜΕ ΤΗ ΜΠΑΛΑ,ΛΑΖΑΡ ΜΠΑΙΝΕΙ, ΛΑΖΑΡ ΣΟΥΤΑΡΕΙ ΚΑΙ ΓΚΟΟΟΟΟΛΛΛΛ, Ο ΛΑΖΑΡ (κάνε ένα κόπο να πας στο ΤΟΠΙΚ ΤΟΥ ΛΑΖΑΡ να δεις το αντίστοιχο πόστ για τον ΛΑΖΑΡ).
Κι εγώ στην "αγωνιστική καθίζηση" αναφέρθηκα αρχικά, αλλά δεν έδωσες σημασία. 8-)
mpafos4 έγραψε: Στην πρωτη περιπτωση αναφερομαι στην αγωνιστικη καθιζηση που ειδες σε ενα παικτη που τις μισες αγωνιστικες ηταν τραυματιας ενω στη δευτερη στο πως ειδες την αποδοση του με τον Πανιωνιο.

Η αγωνιστική καθίζηση του Σάλπι, (ελπίζω να έγινα κατανοητός για το τι και που και το πως έγραψα για τον Λαζάρ, μια χεριά) δεν είναι τωρινή και ξαναλέω για πολλοστή φορά (μετά τον εκπληκτικό πραγματικά Στάθη) δεν κρίνεται μόνο απ τον αγώνα της Ν. Σμύρνης ή απ την έναρξη του πρωταθλήματος που ήταν τραυματίας. Η αγωνιστική καθίζηση του παίχτη υπάρχει εδώ και 2,5 χρόνια, εκτός κι αν βλέπετε εσείς τον ίδιο Σάλπι που βλέπαμε στον βάζελο. Ούτε με σφαίρες.
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Μήπως φταίει το ότι τούχουμε ΓΑΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ απο το δευτερόλεπτο που ήρθε;;;

Λέεεω εγώ τώρα..

Εκτός αν όπως είπες, με το που ήρθε απ'τον λαγό, ξέχασε την μπάλα..

Οπότε τι κάνουμε; Τον βρίζουμε στο γήπεδο και μετά όλη τη βδομάδα σε ράδια και ίντερνετς, μπράβο ΠΑΟΚάρχες μου!!
:redcard: :redcard: :redcard:
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Και η λούπα ξαναρχίζει.

Δεν είμαι ψυχολόγος του για να ξέρω.

Αν και για την αγωνιστική του καθίζηση έχουν ακουστεί πολλά, από την ψυχολογία που αναφέρεις, μέχρι το μουντιάλ, τη λάθος θέση (;) που παίζει, την κούραση, κτλ κτλ κτλ μην τα ξαναλέμε.

Αν αισθάνεται βιασμένος ψυχολογικά σε τέτοιο βαθμό που να μην μπορεί να αποδώσει τα μίνιμουμ αναμενόμενα, νομίζω ότι μπορούσε και μπορεί να φύγει σαν κάθε επαγγελματίας που δεν μπορεί να αποδώσει στο περιβάλον εργασίας που βρίσκεται.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”