Μεταγραφές καλοκαιριού 2012
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2012
μην διαμαρτυρεστε αδικα
ο ρομεου απο κατι φωτακηδες και μπαλαφες ειναι πολυ καλυτερος
τον ειχα δει κανα δυο φορες περυσι και μου ειχε κανει μεγαλη εντυπωση
περιπου σε στυλ ειναι οπως ο νατσο γκαρσια του αρη στα καλα του
καμια σχεση με αμπουμπακαριδες κτλ
ο ρομεου απο κατι φωτακηδες και μπαλαφες ειναι πολυ καλυτερος
τον ειχα δει κανα δυο φορες περυσι και μου ειχε κανει μεγαλη εντυπωση
περιπου σε στυλ ειναι οπως ο νατσο γκαρσια του αρη στα καλα του
καμια σχεση με αμπουμπακαριδες κτλ
-
να υποθεσω οτι ηταν ο ηγετης στην εκπληκτικη πορεια της αελ στο περσυνο πρωταθλημα
μονος του μια ομαδα
.......παικταρας
.....
ναι ρε....αυτος ειναι.....μονο του το ''αλανι'' την οδηγησε στα ''σαλονια'' της
........ Β εθνικης.......
.......ποιος Ρομεου ρεεεεεεεεεε......ελεος....
για τον ΠΑΟΚ μιλαμε ρε....
για τον ΠΑΟΚ....

μονος του μια ομαδα

........ Β εθνικης.......

για τον ΠΑΟΚ....
- ΑποστόληςΑ
Ο Φωτάκης δεν είναι κακός παίκτης όπως προσπαθείτε μερικοί να τον εμφανίσετε.
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:να υποθεσω οτι ηταν ο ηγετης στην εκπληκτικη πορεια της αελ στο περσυνο πρωταθλημα![]()
μονος του μια ομαδα.......παικταρας
![]()
.....
........ Β εθνικης.......![]()
![]()
![]()
για τον ΠΑΟΚ....
σε μια ομαδα δεν παιζει μονο ενας παιχτης οποτε δεν μου λεει κατι η πορεια της λαρισας
μιλαω για τον ρομεου οχι για την λαρισα
αν εχεις δει τον παιχτη και εχεις διαφορετικη αποψη ειναι αλλο θεμα
Αποστολη επειδη το εγραψες και σε αλλο τοπικ πες μου ειλικρινα ,πλην της φασης του γκολ ,που ομολογουμενως ηταν μια ομορφη κεφαλια ,τι ειδες να κανει στο υπολοιπο παιχνιδι.Να χεσω αυτους που ανακαλυψαν τα πιο απιθανα στατιστικα.Ετρεξε λεει...Πραγματικα δεν τον θυμαμαι να ακουμπησε μπαλλα και αντε εγω ειμαι εμπαθης μαζι του,περιμενω να μου πεις εσυ.ΑποστόληςΑ έγραψε:Ο Φωτάκης δεν είναι κακός παίκτης όπως προσπαθείτε μερικοί να τον εμφανίσετε.
στον οποιο ΠΑΟΚ αναπληρωματικος χαφ ειναι ο μπαλαφας, αναπληρωματικος φορ ο παπαζογλου και σεντερ μπακ ο τσιριλο...ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε: .......ποιος Ρομεου ρεεεεεεεεεε......ελεος....
για τον ΠΑΟΚ....
-
ρε Αυστραλε....το ιδιο πραγμα λεμε.....τι να τον κανουμε εναν ακομα μετριο παικτη;
αν δεν μπορεις να παρεις κατι αξιολογο ,καλυτερα μην παρεις .
Μαζεψε οτι εχεις και φερε τον Μαρκαντωνη,και ΑΝ μπορεις,παρε ενα καλο οργανωτη και τελος.
αν δεν σου φτανουν για οργανωτη, τοτε μην παρεις κανενα....
.......''ανεβασε''καποιους απο τους μικρους,παικτες με ταλεντο εχεις πολλους
ΟΧΙ αλλες μετριοτητες....το ξαναλεω........οχι αλλες ..........ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣ
αν δεν μπορεις να παρεις κατι αξιολογο ,καλυτερα μην παρεις .
Μαζεψε οτι εχεις και φερε τον Μαρκαντωνη,και ΑΝ μπορεις,παρε ενα καλο οργανωτη και τελος.
αν δεν σου φτανουν για οργανωτη, τοτε μην παρεις κανενα....
.......''ανεβασε''καποιους απο τους μικρους,παικτες με ταλεντο εχεις πολλους
ΟΧΙ αλλες μετριοτητες....το ξαναλεω........οχι αλλες ..........ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣ
-
Ενα γκολ εβαλε, και το κορακι το ακυρωσε..κριμα και ειχα μια ελπιδα για μεταγραφη...!joshua έγραψε:Αποστολη επειδη το εγραψες και σε αλλο τοπικ πες μου ειλικρινα ,πλην της φασης του γκολ ,που ομολογουμενως ηταν μια ομορφη κεφαλια ,τι ειδες να κανει στο υπολοιπο παιχνιδι.Να χεσω αυτους που ανακαλυψαν τα πιο απιθανα στατιστικα.Ετρεξε λεει...Πραγματικα δεν τον θυμαμαι να ακουμπησε μπαλλα και αντε εγω ειμαι εμπαθης μαζι του,περιμενω να μου πεις εσυ.ΑποστόληςΑ έγραψε:Ο Φωτάκης δεν είναι κακός παίκτης όπως προσπαθείτε μερικοί να τον εμφανίσετε.
Ταγμα φιλε μου εννοω οτι εχουμε πολυ χειροτερους στο ροστερ απο τον Ρομεου οχι οτι κανει αυτος για μας!
ξερουμε οτι οι περισσοτεροι απο ελλαντα ειναι σαπακια και ηδη εχουν χαθει κλει φατυ που πραγματικα αξιζαν...
Προσπαθηστε για μ αντονιο...δωστε ποδι σε κρεσιτς παρτε σηφακη,,,αν θελετε να διωξετε ετο παρτε τον αμαζονιο που παιζει και χαφ..επειτα μαρσελινιο ουμπιντες λιγο κτ αξιζουν....
Δειξτε λιγο οργανωση ..δεν ειναι τα ονομαα,,δειξτε ευφυια και γνωσεις σαν ποδοσφαιρανθρωποι...δε γινεται το σκοαυτιγκ να περιοριζεται στα ματς της νοβα και του οτε απο ελλαδα..
Για ρομεου δεν εχω αποψη..ο ροτζεριο δεν μ αρεσει ακι ευτυχως διαψευστηκε..
Προσπαθηστε για μ αντονιο...δωστε ποδι σε κρεσιτς παρτε σηφακη,,,αν θελετε να διωξετε ετο παρτε τον αμαζονιο που παιζει και χαφ..επειτα μαρσελινιο ουμπιντες λιγο κτ αξιζουν....
Δειξτε λιγο οργανωση ..δεν ειναι τα ονομαα,,δειξτε ευφυια και γνωσεις σαν ποδοσφαιρανθρωποι...δε γινεται το σκοαυτιγκ να περιοριζεται στα ματς της νοβα και του οτε απο ελλαδα..
Για ρομεου δεν εχω αποψη..ο ροτζεριο δεν μ αρεσει ακι ευτυχως διαψευστηκε..
gika έγραψε: Τερματοφύλακες: ανανέωση Κωστάκη και προώθηση μικρών, αν δεν υπάρχουν λεφτά.

Ανανεωση λεει..χαχαχαχαχαχαχαχαχα...Ρε συ Γκικα παλι οφτοπικ? Βαλτο στα ανεκδοτα αυτο...

Α!οπως και το αλλο με τον ΠΟΙΟΝ Ρομεου?
Ρομεου Ρομεου γιατι να εισαι ο Ρομεου????

- angelheart
- Επικοινωνία:
Για να φέρεις παίκτη από το εξωτερικό στην Ελλάδα (του 2012 και του ΔΝΤ και όλων των άλλων) πρέπει αυτός να ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ οτι θα πάρει τα λεφτά του. Αυτό ισχύει για όλους τους παίκτες και όλες τις ομάδες χωρίς καμία εξαίρεση (και για ΟΣΦΠ). Οι παίκτες (και οι ατζέντηδές τους) είναι "κουμπωμένοι" με αυτά που ακούνε και λογικό είναι.
Η δική μας ομάδα, πριν κάτι λίγους μήνες ήταν ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ για τα χρέη της (κτλ) στην Ουέφα. Ένας λόγος παραπάνω λοιπόν για τους ποδοσφαιριστές να ζητάνε εγγυήσεις, όπου εγγυήσεις, σημαίνει ΚΑΛΗ προκαταβολή.
Και εδώ αρχίζουν τα προβλήματα.
Ο Μπόλονι φεύγοντας πήρε 250.000€ μετρητόπουλος. Για τα δικά μας, φετινά, δεδομένα είναι τεράστιο ποσό. Από που λοιπόν θα δώσουμε προστάντζα ;
Από την ανάποδη τώρα. Άντε και βρίσκουμε (λέω τώρα εγώ) 300.000€ σε 15-20 μέρες. Και άντε δώσαμε από 100.000 προκαταβολή σε 3 παίκτες. Στους υπόλοιπους, αυτούς δλδ που τώρα τους φωνάζουν και τους λένε να ξαναυπογράψουν διακανονισμούς για τα ...διακανονισμένα, πώς θα φανεί αυτό ; να έρχονται δλδ 3 καινούριοι, οι οποίοι ήδη πήραν τα μισά τους λεφτά ; ενώ αυτοί ; τα "καλά παιδιά που στηρίζουν" τι έχουν πάρει ; υποσχέσεις ;
Εγώ λοιπόν πιστεύω οτι μέχρι να υπογραφούν οι διακανονισμοί που μας καίνε, και ΔΕΝ ξέρω ποιοι είναι αυτοί, μεταγραφή μην περιμένετε, εκτός αν μιλάμε για κάποιον που θα έρθει χωρίς σοβαρή προκαταβολή. Δλδ σχεδόν κανένας ή τίποτα γνωστοί μας ή ψιλοξέμπαρκοι.
Διαρκείας (θέμα αλληλένδετο με το μπάτζετ και τις μεταγραφές) πέρυσι δώσαμε περί τις 15.000. Έσοδα κοντά στα 3,5 με 3,7 εκ (ΜΙΚΤΑ). Με τη μείωση του 10%, αν φέτος δίναμε τα ίδια θα παίρναμε 3,1 με 3,3 εκ. Είναι 100% βέβαιο οτι τα περιμέναμε(-νε) πως και πως. Είχε ήδη γίνει και σχετικό "ψήσιμο" σε κάποιους παίκτες και απλά περιμέναμε(-νε) να ανοίξει η κάνουλα. Έτσι που πάει όμως το θέμα τώρα, αν δώσουμε 7500 θα είναι άθλος. Οπότε από 3,2 πάμε στο 1,6. Βάλτε και το φασόλι της ΝΟΒΑ που θέλει κούρεμα 25% στα τηλεοπτικά, πράγμα που για μας σημαίνει (αν περάσει φυσικά) μείον κοντά στα 900.000.
Συμπέρασμα δικό μου. Το εκρού του νεκρού (και όχι απλά χλωμό) για μεταγραφές. Εκτός αν ο Σάλπι βάλει 2 γκολ με τη Ρωσία, δεν κάνει μετά προσφυγή (μιας και μπορεί) και τον ξαναπουλήσουμε.
Τράτζικ ξετράτζικ, δεν νομίζω οτι είμαι ΠΟΛΥ μακρυά από αυτό που συμβαίνει. Μακάρι να αλλάξει το πράγμα προς το καλύτερο και να γίνω νυχτικιά.
Η δική μας ομάδα, πριν κάτι λίγους μήνες ήταν ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ για τα χρέη της (κτλ) στην Ουέφα. Ένας λόγος παραπάνω λοιπόν για τους ποδοσφαιριστές να ζητάνε εγγυήσεις, όπου εγγυήσεις, σημαίνει ΚΑΛΗ προκαταβολή.
Και εδώ αρχίζουν τα προβλήματα.
Ο Μπόλονι φεύγοντας πήρε 250.000€ μετρητόπουλος. Για τα δικά μας, φετινά, δεδομένα είναι τεράστιο ποσό. Από που λοιπόν θα δώσουμε προστάντζα ;
Από την ανάποδη τώρα. Άντε και βρίσκουμε (λέω τώρα εγώ) 300.000€ σε 15-20 μέρες. Και άντε δώσαμε από 100.000 προκαταβολή σε 3 παίκτες. Στους υπόλοιπους, αυτούς δλδ που τώρα τους φωνάζουν και τους λένε να ξαναυπογράψουν διακανονισμούς για τα ...διακανονισμένα, πώς θα φανεί αυτό ; να έρχονται δλδ 3 καινούριοι, οι οποίοι ήδη πήραν τα μισά τους λεφτά ; ενώ αυτοί ; τα "καλά παιδιά που στηρίζουν" τι έχουν πάρει ; υποσχέσεις ;
Εγώ λοιπόν πιστεύω οτι μέχρι να υπογραφούν οι διακανονισμοί που μας καίνε, και ΔΕΝ ξέρω ποιοι είναι αυτοί, μεταγραφή μην περιμένετε, εκτός αν μιλάμε για κάποιον που θα έρθει χωρίς σοβαρή προκαταβολή. Δλδ σχεδόν κανένας ή τίποτα γνωστοί μας ή ψιλοξέμπαρκοι.
Διαρκείας (θέμα αλληλένδετο με το μπάτζετ και τις μεταγραφές) πέρυσι δώσαμε περί τις 15.000. Έσοδα κοντά στα 3,5 με 3,7 εκ (ΜΙΚΤΑ). Με τη μείωση του 10%, αν φέτος δίναμε τα ίδια θα παίρναμε 3,1 με 3,3 εκ. Είναι 100% βέβαιο οτι τα περιμέναμε(-νε) πως και πως. Είχε ήδη γίνει και σχετικό "ψήσιμο" σε κάποιους παίκτες και απλά περιμέναμε(-νε) να ανοίξει η κάνουλα. Έτσι που πάει όμως το θέμα τώρα, αν δώσουμε 7500 θα είναι άθλος. Οπότε από 3,2 πάμε στο 1,6. Βάλτε και το φασόλι της ΝΟΒΑ που θέλει κούρεμα 25% στα τηλεοπτικά, πράγμα που για μας σημαίνει (αν περάσει φυσικά) μείον κοντά στα 900.000.
Συμπέρασμα δικό μου. Το εκρού του νεκρού (και όχι απλά χλωμό) για μεταγραφές. Εκτός αν ο Σάλπι βάλει 2 γκολ με τη Ρωσία, δεν κάνει μετά προσφυγή (μιας και μπορεί) και τον ξαναπουλήσουμε.
Τράτζικ ξετράτζικ, δεν νομίζω οτι είμαι ΠΟΛΥ μακρυά από αυτό που συμβαίνει. Μακάρι να αλλάξει το πράγμα προς το καλύτερο και να γίνω νυχτικιά.
Παιδια ευκαιριες υπαρχουν παντου και σε ολα τα πρωταθληματα του κοσμου και με ολες τις τιμες που θες.Το τμημα σκαουτινγκ(αν υπαρχει καμια οργανωση) ειναι το θεμα.Ενα μηνα να παρακολουθησεις πρωταθληματα που πολλοι τα σνομπαρουν,μια ματια σε μικρους των ακαδημιων ομαδων αυτων των πρωταθληματων που δεν τους εχουν σε καλη εκτιμηση(δεν ειναι κακο αυτο για εμας μην αρχισω να αναφερω ονοματα),μια ματια στις ακαδημιες των εγχωριων ομαδων,μια ματια στις μικρες ομαδες του ΠΑΟΚ,αρκει για να βγαλεις 2-3 ταλεντα(παμφθηνα) και 1-2 μεταγραφες παικτων που ξερεις τις δυνατοτητες τους τελειωσες...
Βασικα,στοιχημα 3 χρονια να παιζεις φτανει
Βασικα,στοιχημα 3 χρονια να παιζεις φτανει

- sourmenetes
- Moderator
Καποιοι εχετε μια πολυ περιεργη ταση.
Ακουτε ενα ονομα που μπορει να προταθηκε στην ομαδα και αμεσως "τι ειναι αυτος που κοιτανε??" "δεν ξερουν απο μπαλα" "γιατι ανανεωνουν τον ταδε??"
Χωρις να εχει ανακοινωθει τιποτα επισημο κραζετε.Πατε καλα????
Αμα βαλουμε τα ονοματα που ακουστηκαν μεχρι τωρα εχουμε ομαδα 30 παιχτων.Και δεν εχει ανακοινωθει κανεις...
Νταξει μπορει το τοπικ να ειναι ελευθερο και προσφερεται και για λιγο καζο αλλα περιμενετε να δειτε ποιος θα ερθει και τι θα δειξει και μετα μιλαμε.
Η επιμονη σε μαρκαντωνη ειναι θετικη και οσο ακουγεται συνεχομενα δειχνει την ταση να κλεισει ο παιχτης.Μακαρι γιατι προκειται για χρυσο σε μαυρη μορφη.Αντε να δουμε.
Οσον αφορα τα φραγκα συμφωνω με τον προλαλησαντα,ευκαιριες υπαρχουν για ολα τα κασε,αρκει βεβαια να μην αδικησουμε δικα μας παιδια για να παιξει καποιος αλλος.
Ακουτε ενα ονομα που μπορει να προταθηκε στην ομαδα και αμεσως "τι ειναι αυτος που κοιτανε??" "δεν ξερουν απο μπαλα" "γιατι ανανεωνουν τον ταδε??"
Χωρις να εχει ανακοινωθει τιποτα επισημο κραζετε.Πατε καλα????
Αμα βαλουμε τα ονοματα που ακουστηκαν μεχρι τωρα εχουμε ομαδα 30 παιχτων.Και δεν εχει ανακοινωθει κανεις...
Νταξει μπορει το τοπικ να ειναι ελευθερο και προσφερεται και για λιγο καζο αλλα περιμενετε να δειτε ποιος θα ερθει και τι θα δειξει και μετα μιλαμε.
Η επιμονη σε μαρκαντωνη ειναι θετικη και οσο ακουγεται συνεχομενα δειχνει την ταση να κλεισει ο παιχτης.Μακαρι γιατι προκειται για χρυσο σε μαυρη μορφη.Αντε να δουμε.
Οσον αφορα τα φραγκα συμφωνω με τον προλαλησαντα,ευκαιριες υπαρχουν για ολα τα κασε,αρκει βεβαια να μην αδικησουμε δικα μας παιδια για να παιξει καποιος αλλος.