Μεταγραφές 2011-2012

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις καλαθοσφαιριστών στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
palok

Re: Μεταγραφές 2011-2012

Δημοσίευση από palok »

o Pero είναι πολύ καλή λύση (την είχε προτείνει από πέρυσι ο oli) αλλά έβγαλε μάτια στη Βουλγαρία και μετά έκανε πολύ καλό συμβόλαιο (και χρονιά) στην Spartak Αγ. Πετρούπολης. Οπότε τον ξεχνάμε ούτως ή άλλως...

PS: τελικά μάθαμε από καμια έγκυρη πηγή τι ισχύει για gece, δέδα, χαρίση, ντικούδη?
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

Δημοσίευση από paokmaniak »

palok έγραψε:
sunnyblack έγραψε:Εγώ on the contrary διαφωνώ ευθέως πλαγίως και καθέτως με την οποιαδήποτε υπόνοια συνοπαδού οτι θα πρέπει να καταθέτω πιστοποιητικό μπασκετικών φρονημάτων πριν ποστάρω.
Υ.Γ. Το ελιτίστικο ύφος, ακόμα και τα μπλοκάκια του bobby knight να κρατούσε κάποιος νομίζω πως δε συνάδουν με ΠΑΟΚ. :nairepaok:
σαν να το γραψα εγώ! έτσι ακριβώς. έτσι όμως. ούτε λίγο πιο κει...

PS: paokmaniak τον trey thompkins θέλει ο Ικαρος?
Ναι
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

palok έγραψε:
PS: τελικά μάθαμε από καμια έγκυρη πηγή τι ισχύει για gece, δέδα, χαρίση, ντικούδη?
Εγω για Δεδα ηξερα οταν ελεγαν οτι υπογραφει στο Ρεθυμνο οτι δεν εχει δεχτει καν επισημη προταση και μας περιμενει κατα 99% θα κλεισει σε εμας. Ο Γκετσε θα απαντησει εντος των ημερων. Χαριση το ρεπορταζ Νιονιου, Κολοσου και το δικο μας τον παρουσιαζειι κοντα και στις 3 ομαδες. Για Ντικουδη δυσκολα μενει Αθηνα
kk74

Δημοσίευση από kk74 »

διαβασα σε πολλα σαιτ για τα 150.000 ...μακαρι να ειναι 15000 δολαρια του μαγγετι για ενα μηνα αλλα οσον αφορα της θεση ξενου που λεει ο αδελφος ΠΑΟΚΜΑΝΙΑΚ οτι πρεπει να αδειασει ,στην ευρωλιγκα και στην ευρωπη μπορουμε να εχουμε οσους ξενους θελουμε.και παλι αν ειναι να ερθει με 15000 δολαρια ακομη καλυτερα .μπορουμε να παρουμε και ενα ακομη 3αρι που θα παιζει ευρωπη εως να φυγει ο μαγγετι και μετα τον βαζουμε και στο πρωταθλημα ωστε να ειναι δεμενος με την ομαδα και να μην ψαχνουμε στο τελος...καποια στιγμη ο μαγγετι(αν τελικα ερθει) θα φυγει για το ΝΒΑ και τοτε θα πρεπει να παρουμε και αλλον στη θεση του!!!! :opaokara:
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

καβαλιώτη δεν υπάρχουνε τα 150 χιλιάρικα. 15 είναι ανα μήνα. και δε νομίζω οτι περισσεύουνε με τίποτα άλλα 100 χιλιάρικα για extra αμερικανό αυτή τη στιγμή που θα παίζει μόνο ευρωλίγκα και θα πάρει τη θέση του corey με τη λήξη του lock out.

PS: πολύ ενδιαφέρουσες περιπτώσεις και αυτή του Thompkins (No 37 στο φετινό draft) για Ικαρο αλλά και του Hopson που ακούστηκε για Μαρούσι.
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

Κ αυτος π πηρε ο Αρης σημερα ηταν καλη περιπτωση
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

ούτε που τον είχα ξανακούσει. δεν ξέρω, το έχω ξανακάνει αυτό το σχόλιο: έχω την εντύπωση οτι συγκεκριμένοι managers δουλεύουν με συγκεκριμένους προπονητές και τους πασάρουν συγκεκριμένους παίκτες (που δεν έχουν ξανακουστεί ποτέ)...
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

Τελικα με φαινεται οτι θα γινει ωραιο πρωταθλημα φετος. Παρα τη χαλια οικονομικη κατασταση το γεγονος οτι στην Ευρωπη μαζεουν ονοματα απο ΝΒΑ αφηνει πολλα παικτακια απο τα κολλεγια να ερθουν προς Ελλαδα με χαμηλα συμβολαια
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω παντως εχω τα μεταγραφικα παραπονακια μου κυριως ως προς την προτιμηση μας σε δοκιμασμενες λυσεις και αντιστοιχα την μη επενδυση σε καποιους νεαρους που ηταν διαθεσιμοι φετος.Εχω γραψει σε αλλο ποστ για τον μπογρη που θεωρω ατοπημα το οτι τον αφησαμε να καταληξει στο περιστερι ενω αντιστοιχα καναμε προταση στον ντικουδη η τον χαριση.Κυκλοφορουν επισης διαφοροι ελληνοαμερικανοι με ενδιαφεροντα στοιχεια οπως αυτος που απεκτησε ο ρουλης και δεν προτιμησαμε κανεναν.Ακομα και για την ανανεωση του γκετσεφσκι εγω δεν ειμαι ιδιαιτερα ζεστος σε σχεση με αλλους φιλους καθως ειδικα για επιπεδο ευρωλιγκας τον θεωρω στα 35 του πλεον πολυ βαρυ κορμι ειδικα οταν ειναι και απο τα πιο υψηλα συμβολαια μας.Ελπιζω η μη θετικη καταληξη στην υποθεση ντικουδη να στρεψει το ενδιαφερον σε καποιον αθλητικο κοινοτικο,μια βελτιωμενη εκδοση του μπουλιαν.
Άβαταρ μέλους
kormi

Δημοσίευση από kormi »

ΚΑΡΦΩΜΑΤΑ
Μια χαρά είναι ο παίκτης που αποκτήθηκε, από ομάδα της Α1, μόνο που υπάρχει ένα μικρό (ξεπερνιέται εύκολα) πρόβλημα: Ο προπονητής έμαθε τελευταίος για το… απόκτημά του. Το συνηθίζει αυτό ο… παράγοντας.
Θέλετε ονόματα; Πάρτε χρώματα: Κίτρινο και μαύρο.

Μου ειναι αδιανοητο να κανεις τριετη και διετη συμβολαια σε παιχτες που δεν ξερεις και μαλιστα rookie κολεγιοπαιδα.μετα τρεχα να σπασεις το συμβολαιο σε περιπτωση που δεν μπορει να προσαρμοστει ο πιτσιρικας!

κσι ΟnTopic

http://www.gazzetta.gr/article/item/217 ... i-oi-alloi

σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, η ομάδα της Θεσσαλονίκης προσπαθεί να κάνει μια σπουδαία κίνηση που θα δυναμώσει πάρα πολύ τη φροντ λάιν. Από όσα είναι σε θέση να γνωρίζει το gazzetta.gr, οι δύο Αμερικανοί που εξετάζει ο ΠΑΟΚ αγωνίστηκαν πέρσι στην Ευρωλίγκα. Ο ένας αγωνίστηκε μάλιστα για πρώτη φορά στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, αλλά επειδή δεν εντυπωσιάσε με τις εμφανίσεις του, το κασέ του φέτος είναι αρκετά πεσμένο. Ο δεύτερος έκανε εξαιρετική σεζόν με εντυπωσιακά νούμερα και η περίπτωση του είναι ιδιαίτερα δύσκολη.

αν ο πρωτος ειναι ο Μay,ο δευτερος ποιος ειναι???
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

josh δεν απέχουν πολύ οι απόψεις που έχεις από τις δικές μου (και έχουνε εκφραστεί αυτές οι ανησυχίες στο τεχνικό team). εξακολουθώ να πιστεύω πάντως οτι μια χαρά scouting έχουμε απλά νομίζω οτι τελικά έχουμε άλλη λογική στις επιλογές.Καλή-κακή θα δείξει...
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

palok έγραψε:josh δεν απέχουν πολύ οι απόψεις που έχεις από τις δικές μου (και έχουνε εκφραστεί αυτές οι ανησυχίες στο τεχνικό team). εξακολουθώ να πιστεύω πάντως οτι μια χαρά scouting έχουμε απλά νομίζω οτι τελικά έχουμε άλλη λογική στις επιλογές.Καλή-κακή θα δείξει...
PS: kormi κάτι διαισθάνομαι για χώρα που είναι αρκετά κοντά μας... ;)
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

palok έγραψε:
palok έγραψε:josh δεν απέχουν πολύ οι απόψεις που έχεις από τις δικές μου (και έχουνε εκφραστεί αυτές οι ανησυχίες στο τεχνικό team). εξακολουθώ να πιστεύω πάντως οτι μια χαρά scouting έχουμε απλά νομίζω οτι τελικά έχουμε άλλη λογική στις επιλογές.Καλή-κακή θα δείξει...
PS: kormi κάτι διαισθάνομαι για χώρα που είναι αρκετά κοντά μας... ;)
Aπο Τουρκια δλδ κ αυτος?? Ποιος ομως δε θυμαμαι κανεναν Αμερικανο απο Ιταλια η Τουρκια με καλα νουμερα περυσι Ευρωλιγκα να ειναι ελευθερος
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

δεν ξέρω το όνομα. αλλά μου ρθε μία σκέψη στο μυαλό. όχι τουρκία. πιο αριστερά. και όχι ιταλία. πιο πάνω :opaokara:
Άβαταρ μέλους
KOITS

Δημοσίευση από KOITS »

palok έγραψε:δεν ξέρω το όνομα. αλλά μου ρθε μία σκέψη στο μυαλό. όχι τουρκία. πιο αριστερά. και όχι ιταλία. πιο πάνω :opaokara:
Νομίζω έκανα την ίδια σκέψη...
Μήπως Σλοβενία σκέφτηκε το πονηρό μυαλό σου?
Δεν έχω δει να έχει κλείσει κάπου...
Πετάω τη σκούφια μου προσωπικά αλλά μου φαίνεται πολύ δύσκολο...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”