9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Re: 9. Δημήτριος Σαλπιγγίδης
Έχετε καταλάβει ότι σε λίγο θα παίξουμε προκριματικά ναι η όχι;
Αν όχι συμφωνώ με όλα τα αρνητικά σχόλια.
Δεν είναι δυνατόν να χτυπάει τα παιχνίδια μια ομάδα που έχει προκριματικά CL στην συνέχεια, όλα αυτά τα παιχνίδια είναι προπόνηση και συστήματα για τους προπονητές .
Γνώμη μου!!!
Αν όχι συμφωνώ με όλα τα αρνητικά σχόλια.
Δεν είναι δυνατόν να χτυπάει τα παιχνίδια μια ομάδα που έχει προκριματικά CL στην συνέχεια, όλα αυτά τα παιχνίδια είναι προπόνηση και συστήματα για τους προπονητές .
Γνώμη μου!!!
- ΑποστόληςΑ
Lord_GayrosSlayer έγραψε:Γιατί ρε συ??thrix έγραψε:Μην περιμένεις να δεις πολλές φορές τον Ιβιτς 11άδα
Ο Μπερέτας πριν έρθει για 2 άτομα μίλησε,τον Σάλπι και τον Βλάντο...Realcon έγραψε:Γιατί ο Σάντος είχε εμμονές με τον Ιβιτσ, ενώ ο Μπερέτα όχι, με άλλα λόγια ζήτω η τρέλα!!! δυο λαλούν και τρεις χορεύουν είμαστε![]()
![]()
![]()
Θεμα Σάλπι here![]()
![]()
Βλάνταν ΠΟΥΛΑΙΝ βγάλε 3 κάθετες στο Σάλπι και άσε το Σουάρεζ να χαζεύει τις εξέδρες της τούμπας!
ΔΕ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ 11ΑΔΑ ΛΑΙΜΑΙ!

- paok kerkyra
Αυτή ημεταγραφη όπως την έχουν καταντήσει είναι για να γελάς χρειαζόμασταν for γιατί είχαμε το μεγαλύτερο μας πρόβλημά και τον βάζουν εχτρεμ. Και ρωτάω εγώ τώρα δηλαδή με 700 χιλιάρικα δεν θα βρίσκαμε έναν καθαρόαιμο παιχταράς εχτρεμ που να έβαζε πάνω από 4 goal 3 4 ασίστ που έβαλε πέρυσι ο σαλπιγγοειδής;
Δεν έχεις καταλάβει ότι ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ εξτρέμ ενώ φόρ έχουμε? (και μάλιστα σε καλή κατάσταση σε σχέση με τους υπόλοιπους..)
Και μιλάμε για το παρρόν έτσι...
Ειρωνείες για παικτες του ΠΑΟΚ αλλού και δη το μεγαλύτερο όνομα που έχεις στην ομάδα σου!!!johan4 έγραψε:Αυτή ημεταγραφη όπως την έχουν καταντήσει είναι για να γελάς χρειαζόμασταν for γιατί είχαμε το μεγαλύτερο μας πρόβλημά και τον βάζουν εχτρεμ. Και ρωτάω εγώ τώρα δηλαδή με 700 χιλιάρικα δεν θα βρίσκαμε έναν καθαρόαιμο παιχταράς εχτρεμ που να έβαζε πάνω από 4 goal 3 4 ασίστ που έβαλε πέρυσι ο σαλπιγγοειδής;

- WestBlock4
σιγα τα αυγα ρε το μεγαλυτερο ονομα χααχαχαχ... o megaliteros ΠΑΙΧΤΗΣ ειναι ο garcia o contreras αυτοι ειναι παιχτεσ προσωπικοτητες που μπορουν να σηκωσουν ανα πασα στιγμη το βαρος τησ ομαδας... αντε μην μας τρελαινεται τωρα
Διάβασε προσεκτικά τι έγραψα αυτό λέω και εγώeleos έγραψε:Δεν έχεις καταλάβει ότι ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ εξτρέμ ενώ φόρ έχουμε? (και μάλιστα σε καλή κατάσταση σε σχέση με τους υπόλοιπους..)
Που την είδες την ειρωνεία ρε φίλε;Photis έγραψε:Ειρωνείες για παικτες του ΠΑΟΚ αλλού και δη το μεγαλύτερο όνομα που έχεις στην ομάδα σου!!!johan4 έγραψε:Αυτή ημεταγραφη όπως την έχουν καταντήσει είναι για να γελάς χρειαζόμασταν for γιατί είχαμε το μεγαλύτερο μας πρόβλημά και τον βάζουν εχτρεμ. Και ρωτάω εγώ τώρα δηλαδή με 700 χιλιάρικα δεν θα βρίσκαμε έναν καθαρόαιμο παιχταράς εχτρεμ που να έβαζε πάνω από 4 goal 3 4 ασίστ που έβαλε πέρυσι ο σαλπιγγοειδής;
- sourmenetes
- Moderator
Χαλαρωστε ρε ολοι...Θα ρυθμιστουνε ολοι σιγα-σιγα...Θα τις βρουνε τις θεσεις τους.
Διάβασα αλλά το ότι είναι για να γελάς δε κατάλαβα.johan4 έγραψε:Διάβασε προσεκτικά τι έγραψα αυτό λέω και εγώeleos έγραψε:Δεν έχεις καταλάβει ότι ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ εξτρέμ ενώ φόρ έχουμε? (και μάλιστα σε καλή κατάσταση σε σχέση με τους υπόλοιπους..)
Αστείο το ότι πήραμε τον καλύτερο έλληνα επιθετικό-πλάγιο?
Ή το ότι παίζει στη 2η καλύτερη του θέση και όχι στην 1η απο ανάγκη?
Τέσπα, αν είναι να γελάμε για μένα, εχουμε ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ απο αυτό για να βγάλουμε το "γελιο"...
Πως να το πω πιο απλά... Είμαι ΠΑΟΚ, είναι ευλογία να παίζεις στην ομάδα που αγαπάς!!!
Τάδε έφη Δημήτριος Σαλπιγγίδης.

Τάδε έφη Δημήτριος Σαλπιγγίδης.

Το θεμα ειναι οτι ο "καλυτερος Ελληνας επιθετικος" δεν παιζει στην κανονικη του θεση.........Αν τον προοριζαμε για δεξιο εξτρεμ,καλυτερα να παιρναμε καποιον κανονικο δεξιο εξτρεμ.........Αυτο πρεπει να λεει πανω-κατω ο Γιοχαν και συμφωνω απολυτα μαζι του........
Πόσα σιγά; Σε λίγο παίζουμε προκριματικά. Άρε Σάντος, άρε Σάντος!!!sourmenetes έγραψε:Χαλαρωστε ρε ολοι...Θα ρυθμιστουνε ολοι σιγα-σιγα...Θα τις βρουνε τις θεσεις τους.