Π.Α.Ο.Κ. - Παναθηναϊκός 21/02 19:00 novasports1

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
interad

Re: Π.Α.Ο.Κ. - Παναθηναϊκός 21/02 19:00 novasports1

Δημοσίευση από interad »

ας κάνω και εγώ μια πρόταση...

προτείνω να τους γ@μήσουμε, ξεσκίσουμε, σουβλίσουμε, τεμαχίσουμε και όλα τα άλλα μπρουτάλ που σχεδόν όλοι μας θέλουμε, ΑΛΛΑ την ώρα που θα τους γ@μάμε, ξεσκίζουμε, σουβλίζουμε, τεμαχίζουμε να είμαστε σεμνοί και ταπεινοί...

ας μη τους γ@μήσουμε ασάλιωτα... ας βάλουμε και λίγο λίπανση...

ας μην τους ξεσκίσουμε με νύχια και με δόντια... μόνο με νύχια (ή μόνο δόντια)...

η σούβλα είναι σούβλα... είμαι κάθετος σε αυτό... :pano:

και ο τεμαχισμός ας μη γίνει με μπαλτά... ας τους κόψουμε με μαχαιράκι του φρούτου...

όλοι οι καλοί χωράμε (μέσα τους)...

:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

"$£^$%^$%£ %^"£%$ %£&$%"! ^$*%^&*%$ ΛΑΙΜΑΙ
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

Pepermint έγραψε: και επειδή εμείς δεν είμαστε γάβροι,
και γιατί ακριβώς εμείς δεν είμαστε γάβροι?? τι το διαφορετικό έχουμε??
δεν ξέρω αν το καταλαβαίνεις αλλά σε μόνο 6 λέξεις αναιρείς όλα όσα λες προηγουμένως για κίνηση παντού, οικουμενικότητες και πληρότητες κ.λ.π.
Αν δεν τοποθετείται κάπου ο ΠΑΟΚ γιατί διαφέρει από τον γάβρο??
αναμένω σεντόνι αμερικάνικου στυλ...ξες αυτό που πιάνει το στρώμα και από κάτω :lol:
Άβαταρ μέλους
Pepermint

Δημοσίευση από Pepermint »

αποκλείεται...αδελφέ Orwell :lol:

με λίγες λέξεις

ο ΠΑΟΚ δεν είναι γάβρος...γιατί ο γάβρος δεν δύναται να σταυρωθεί και ακολούθως να αναστηθεί

τουτέστιν...ο τελευταίος δεν έχει την δυνατότητα θέωσης

θα είναι πάντα...''ο evil πρίγκηπας αυτού του κόσμου'' και ο νοών νοείτω :D !!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Pepermint την Πέμ 18 Φεβ 2010, 13:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

στρίβειν δια της θεολογίας bro :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Pepermint

Δημοσίευση από Pepermint »

..δεν νομίζω

παρόλο που έχει πάει η δουλειά μέρες πίσω...με την παοκομανία που έμπλεξα :D
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Ο Χρήστος Δημόπουλος μίλησε στο Αθλητικό Metropolis για το κυριακάτικο παιχνίδι ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκό. Ο θρυλικός «φονιάς», που φόρεσε με επιτυχία τη φανέλα και των δύο ομάδων, τόνισε μεταξύ άλλων ότι σε τέτοια παιχνίδια δε χωρούν προγνωστικά, αλλά επισήμανε τη σημαντικότητα της έδρας…

«Είναι δύσκολο παιχνίδι για προγνωστικά. Ο ΠΑΟΚ πήρε ένα σημαντικό, ένα παλικαρίσιο διπλό στα Γιάννενα, αν παρουσιαστεί δυνατός μπορεί να κερδίσει. Άγχος θα έχουν και οι δύο. Ο ΠΑΟΚ υποχρεωτικά πρέπει να κερδίσει, ο Παναθηναϊκός ίσως να βολευτεί και με ισοπαλία. Ο ΠΑΟΚ έχει καλή ομάδα, έχει τον κόσμο στο πλευρό του, πρέπει κάποτε να κάνει την υπέρβαση. Και την Κυριακή μπορεί να την κάνει» δήλωσε αρχικά ο Δημόπουλος και συνέχισε: «Ο ΠΑΟ δεν παίζει καλό ποδόασφαιρο, πλην του αγώνα στη Λάρισα. Δεν ήταν θέμα ρέντας έως τώρα, μάλλον πήρε αψήφιστα το ματς με την Καβάλα. Ο Γιώργος Καραγκούνης και ο Σισέ μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Αλλά εκτός από δύο-τρία ματς, ο Παναθηναϊκός δεν έχει παίξει καλά. Όπως στο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός έπαιξε ρόλο η έδρα, έτσι πρέπει να παίξει και η Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ έχει 30.000 κόσμο στο πλευρό του, όποιος μπαίνει εκεί θα πρέπει να χάνει. Εμένα δε με γέμιζε με άγχος η γεμάτη έδρα. Ίσα-ίσα που ήθελα να παίξω ακόμα πιο καλά. Προσωπικά δεν καταλάβαινα από έδρες, αλλά η Τούμπα μπορεί να παίξει το ρόλο της. Ο Παναθηναϊκός δείχνει μια αδυναμία στα δύσκολα παιχνίδια, με Ολυμπιακό, με ΑΕΚ, με Άρη, δεν τα κατάφερε. Μετά την Τούμπα θα πάει Νέα Σμύρνη, αργότερα στην Τρίπολη, στον Ατρόμητο, έχει πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Για μένα ο ΠΑΟΚ έχει το πιο εύκολο πρόγραμμα».
Για τους προπονητές επισήμανε: «Ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα Σάντος, είναι πολύ καλός προπνητής. Τον αμφισβήτησαν στην αρχή, αλλά τον κράτησε η διοίκηση και έδειξε το έργο του. Το θέμα είναι στα δύσκολα. Όποιος κι αν ερχότανε μετά τον Κάτε, θα έκανε νίκες ο Παναθηναϊκός. Στην αρχή αποθεώνανε τον Νιόπλια, τώρα τον αμφισβητούν».
http://www.metropolisradio.gr/dimopoulo ... -oli%C2%BB
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Ασκήσεις τακτικής και οικογενειακό δίτερμα περιείχε το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας. Ο Θανάσης Παπάζογλου δεν προπονήθηκε λόγω ίωσης, ενώ ο Miroslaw Sznaucner επέστρεψε στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων. Ο Savini δεν προπονήθηκε λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο, ενώ ο Filomeno ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Ο Zlatan Muslimovic προληπτικά αποχώρησε προς το τέλος της προπόνησης, λόγω ελαφρών ενοχλήσεων στο γόνατο.

Από την προπόνηση απουσίαζε ο Κρίστιαν Μίλιεβιτς, ο οποίος κλήθηκε στην Εθνική ομάδα U18 της Σερβίας.
http://www.paokfc.gr/swift.jsp?CMRCode= ... L&extLang=
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Τελος παντων για να επανελθω στο πνευμα των ημερων , να δωσω και εγω με την σειρα μου τις " ευχες " μου για ενα ηρεμο ( απο πλευρας αντιδρασεων ) παιχνιδι αλλα με
ΠΟΛΥ Π@ΥΤΣΑ ΣΤΟΝ Π@ΥΣΤΑΡΑ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ για να ερθουμε πιο κοντα στον ενα και μοναδικο στοχο ωστε να μην παιξουμε play-of.
Τα ειπα και ξαλαφρωσα :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
PRAKTORINOS

Δημοσίευση από PRAKTORINOS »

Σήμερα φιλοξενούνται δηλώσεις του Χρ. Δημόπουλου και στα ΣπορΤουΒορρά.

Ομιλεί δε, σε αυτές, σε πρώτο πρόσωπο
όταν αναφέρεται στον ΠΑΟΚ,
(οι φίλαθλοί μας, η ομάδα μας etc).

Kαι άντε οι κωλοφυλλάδες τον καλούν να μας πει τη γνώμη του.
Λες και χάθηκε ο κόσμος,
να φωνάξουν κάποιον άλλο.

Ας καλέσουν το Γ.Χ., τον Τερζανίδη, το Μελίσση
κι εγώ δε ξέρω ποιον άλλο
που αγωνίστηκε και στους 2 συλλόγους.

Αυτός ο σαλιάρης και παλιοπο%στας
τι σκατά θέλει και πλευρίζει από την μεριά του ΠΑΟΚ ΜΑΣ;

Δρόμο ρε, ουστ!

"Δρόμο" λέμε,
στο δρόμο και την κερκόπορτα
που άνοιξες εσύ
το καλοκαίρι τού '85.

Που θα μας πεις και τη γνώμη σου,
σκατόμυαλε.
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

από αθηνα λένε ότι διαιτητής είναι ο dαλούκας
Άβαταρ μέλους
mauros hmer

Δημοσίευση από mauros hmer »

Φίλε πέπερ (σορύ ρε μάγκες εν νιώθω από πμ),
η μεγάλη διαφορά είναι ότι η ανάλυσή σου (και η θεώρηση του κόσμου)προυποθέτει ύπαρξη πνεύματος με διάφορες μορφές (φως, ανώτερο ον, ανώτερο οφφ κτλ)...
Η άλλη πλευρά μιλάει για άπειρη, αέναη, διαρκής και κινούμενη ύλη.
Και εξηγεί με βάση αυτό.
Η σκέψη σου μ' αρέσει, τα παραδειγματά σου όχι. Η ιστορία είναι αντικειμενική μόνο όταν αναλύεται με βάση συνθήκες και δεδομένα μιας συγκεκριμένης εποχής. Ξεκομμένη από τα παραπάνω γίνεται συνδικαλισμός, σουτιλεεισμός και τέλος παρωδία.
Τέσπα επειδή όπου να ναι (σ)κολλάω θα επανέλθω ή στη Β' βάρδια ή αύριο (μάλλον).
Και για να μην νομίσετε ότι είμαι εγκεφαλικό αποκαίδι ξέρω ότι ναι είμαι σ΄ένα σάιτ που λέγεται παοκμανια και ναι ξέρω ότι μιλάμε για μπάλα.
Να θυμίσω ότι το πρώτο μου πόστ ήταν
ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

PRAKTORINOS έγραψε: Ας καλέσουν το Γ.Χ., τον Τερζανίδη, το Μελίσση
κι εγώ δε ξέρω ποιον άλλο
που αγωνίστηκε και στους 2 συλλόγους.

Praktorine η επιθυμία σου είναι διαταγή για μένα....
Πήρα συνέντευξη από έναν άλλο πρώην που φόρεσε τις φανέλλες και των δύο...αν και μεταξύ μας φοβάμαι ότι αυτός είναι χειρότερος απ' τον προηγούμενο....τουλάχιστον εκείνος κάτι πρόσφερε.

«Τον πρώτο λόγο ο ΠΑΟΚ»

Ο Γιώργος Θεοδωρίδης έχρισε φαβορί τον ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, στο γήπεδο της Τούμπας, την Κυριακή. Ο μέσος του Παναιτωλικού μίλησε για το ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής, καθώς στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με τη φανέλα και των δύο ομάδων.

«Ο ΠΑΟΚ είναι φαβορί για τη νίκη. Είναι μια δυνατή ομάδα, ενώ δύσκολα δέχεται γκολ. Έχει τις δυνατότητες να φτάσει μέχρι και την 1η θέση, καθώς παίζει καλό ποδόσφαιρο. Επίσης μετά το διπλό στο Καραϊσκάκη (σ.σ. 1-0 τον Ολυμπιακό), έδειξε ότι μπορεί το κάτι παραπάνω φέτος», είπε μεταξύ άλλων ο Θεοδωρίδης, μιλώντας στο Αθλητικό Metropolis.
http://www.sport-fm.gr/article/218074
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

τον Ολιβαρεζ ξεχασαν :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Δεν ξέρω τι θα γίνει την Κυριακή, αλλά με αυτές τις κοινωνιολογικές αναλύσεις που διάβασα εδώ μέσα για την κοινωνική διαστρωμάτωση των οπαδών, μας βλέπω να βγάζουμε βιβλίο κοινωνικολογικού οπαδισμού! :lol:

Να βγάλουμε και κάνα φράγκο να το δώσουμε στον Θοδωρή.... 8-)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 09-10”