γιατί εσύ τί θα'κανες;city_boy έγραψε:Χωρικός έγραψε: Κανένας λογικός ποδοσφαιριστής δεν θα σκεφτόταν να έρθει καν στον ΠΑΟΚ, αν ήταν στη θέση του κοντού.Πόσο μάλλον γνωρίζοντας πως κάποιοι δεν τον θέλουν και ενδεχομένως να έχει πρόβλημα με την κερκίδα ή μέρος της.Αν ήμουν εγώ στη θέση του θα έλεγα άντε γεια ρε, πάω για τα ξένα, ή μένω στην Αθήνα με αυτοκρατορικό συμβόλαιο!
ΠΑΟΚαρα μου...
Γκάλοπ Δ. Σαλπιγγίδης
Re: Δ. Σαλπιγγίδης
- DimisK
- Επικοινωνία:
Προτείνω να ανοίξουμε τόπικ και για τον Κούδα και να βάλουμε και poll για το αν ήταν προδότης ή όχι...
Εκεί να δεις γλέντια.
Αν είναι να γίνουμε κουλουβάχατα, ας γίνουμε μια και καλή με όλα τα θέματα που μας...χωρίζουν....
Τι να πω πια.....

Εκεί να δεις γλέντια.
Αν είναι να γίνουμε κουλουβάχατα, ας γίνουμε μια και καλή με όλα τα θέματα που μας...χωρίζουν....
Τι να πω πια.....
Ψηφίζω... ο Κούδας ήταν προδότης.
Δεν μπορεί να είμαι με τον Σαλπιγγίδη και με τον Κούδα με κάποιον πρέπει να είμαι κατά.
Δεν μπορεί να είμαι με τον Σαλπιγγίδη και με τον Κούδα με κάποιον πρέπει να είμαι κατά.
- abc_o_ karpouzas
o κοντός είναι προδότης ενώ όλοι εσείς-εμείς που πετάμε οτι έχουμε και δεν έχουμε μέσα στο γήπεδο και εκθέτουμε την ομάδα και τους εαυτούς μας είμαστε εντάξ να πουμε να πουμε
θα έρθει παίκτης με την αξία του κοντού και έχουμε άποψη....
καλά λέει το άσμα......οταν θα πάω στον τρελογιατρό θα τον τρελάνω και αυτόν
πρώτα σε μένα γιατί και εγ΄ψ πικραμένος είμαι με την συμπεριφοράτου.....
πάλι σε μένα γιατί τέτοια παικτικί αξία η ομάδα μου ... Ο ΠΑΟΚ ,Ο ΠΑΟΚ ΛΕΜΕ.... δεν έχει
ΣΕ ΛΕΩ
θα έρθει παίκτης με την αξία του κοντού και έχουμε άποψη....
καλά λέει το άσμα......οταν θα πάω στον τρελογιατρό θα τον τρελάνω και αυτόν

Eισαι έξω 4 πόστ, αρα δεν μπορεις να ποστάρεις με τις κόκκινες που έχεις δώσει στον εαυτό σου.
πέρα από το χιούμορ Τα λες καλά .

πέρα από το χιούμορ Τα λες καλά .
-
Χωρικός έγραψε:γιατί εσύ τί θα'κανες;city_boy έγραψε:Χωρικός έγραψε: Κανένας λογικός ποδοσφαιριστής δεν θα σκεφτόταν να έρθει καν στον ΠΑΟΚ, αν ήταν στη θέση του κοντού.Πόσο μάλλον γνωρίζοντας πως κάποιοι δεν τον θέλουν και ενδεχομένως να έχει πρόβλημα με την κερκίδα ή μέρος της.Αν ήμουν εγώ στη θέση του θα έλεγα άντε γεια ρε, πάω για τα ξένα, ή μένω στην Αθήνα με αυτοκρατορικό συμβόλαιο!
ΠΑΟΚαρα μου...
Δεν σκεφτεται ετσι ο Σαλπιγγιδης.
- sunnyblack
Λαός this,λαός that...14000 μέλη ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ= 1% του εν ελλάδι κόσμου του ΠΑΟΚ ναι ή ου?28000 στην Τούμπα 2%...Χωρίς ομογένεια...Πολύ σοβαρά παίρνουμε τους εαυτούς μας...
guardian4 έγραψε:Χωρικός έγραψε:Χωρικός έγραψε: Κανένας λογικός ποδοσφαιριστής δεν θα σκεφτόταν να έρθει καν στον ΠΑΟΚ, αν ήταν στη θέση του κοντού.Πόσο μάλλον γνωρίζοντας πως κάποιοι δεν τον θέλουν και ενδεχομένως να έχει πρόβλημα με την κερκίδα ή μέρος της.Αν ήμουν εγώ στη θέση του θα έλεγα άντε γεια ρε, πάω για τα ξένα, ή μένω στην Αθήνα με αυτοκρατορικό συμβόλαιο!
γιατί εσύ τί θα'κανες;
Δεν σκεφτεται ετσι ο Σαλπιγγιδης.
Γιατί ρε μάγκες τζάμπα θα παίξει νομίζετε ? χάρη θα μας κάνει? Μάλλον ξεχνάτε πως τα τελευταία τουλάχιστον 6 χρόνια το ''άρρωστο παοκτσάκι'' έχει βγάλει πολλά εκατομμύρια απ το ποδόσφαιρο και πολύ καλά κάνει.
Αλλά μη μου λέτε πως θα αποδείξει την αγάπη του με το...ευτελές ποσό των 800.000 ευρώ το χρόνο (για παράδειγμα).Δέχομαι ότι δεν υπογράφει ξανά στη βρωμερή πράσινη φανέλα για τεράστιο ποσό αλλά χάρη δεν μας κάνει.Ο ΠΑΟΚ μια χαρά πηγαίνει και χωρίς αυτόν και η μεταγραφή Εντίνιο αποδεικνύει πως αν ψάξεις βρίσκεις.
Ήμαρτον μόνο ο Σαλπιγγίδης είναι επιθετικός σ΄αυτόν το πλανήτη???
Πάντως πολλοί απο εμάς τους υπερπαοκτσήδες, αν ανέβει κανα 5ευρο το απλό εισιτήριο ή κανα 50ευρο το διαρκείας θα γυρίσουμε ανάποδα όλη την Τούμπα, τα ραδιόφωνα και τα φόρουμ απο τη γκρίνια... Αν κάποιος (όποιος και αν είναι αυτός) έρθει στην ομάδα με 400-500.000 χιλιάδες ευρώ δεν τρέχει κάστανο, σιγά τι έκανε... Έρε άπλες που είμαστε μερικοί... 
Υ.Γ. Η διαφορά Εντίνιο-κοντού είναι ότι για να πάρεις τον Εντίνιο δικό σου εκτός απο 700.000 ευρώ που θα πρέπει να δώσεις στον ίδιο (όπως και στον θερμοσίφωνα με πόδια) θα πρέπει να δώσεις και κανα εκατομμυριάκι ευρώ στη Μάλαγα... Η δεύτερη διαφορά είναι ότι ο κόσμος να χαλάσει ο κοντός πάντα βάζει +10 γκόλ τη σεζόν... Κάτι που δεν είναι βέβαιο για κανέναν άλλο επιθετικό σου... Κάθε άλλο θα έλεγα... Αλλά ας μην επεκταθώ... Είμαι χαρούμενος με την μεταγραφή Εντίνιο τώρα!

Υ.Γ. Η διαφορά Εντίνιο-κοντού είναι ότι για να πάρεις τον Εντίνιο δικό σου εκτός απο 700.000 ευρώ που θα πρέπει να δώσεις στον ίδιο (όπως και στον θερμοσίφωνα με πόδια) θα πρέπει να δώσεις και κανα εκατομμυριάκι ευρώ στη Μάλαγα... Η δεύτερη διαφορά είναι ότι ο κόσμος να χαλάσει ο κοντός πάντα βάζει +10 γκόλ τη σεζόν... Κάτι που δεν είναι βέβαιο για κανέναν άλλο επιθετικό σου... Κάθε άλλο θα έλεγα... Αλλά ας μην επεκταθώ... Είμαι χαρούμενος με την μεταγραφή Εντίνιο τώρα!

- PABLO GARCIA1
Kαλά δε νομίζω να έχει 700 χιλ. συμβόλαιο ο Εντι...αυτό που δεν ξέρω όμως είναι τι θα πάρει η Κούλα στην υποθετική περίπτωση που θα θέλουμε να τον κρατήσουμε καθώς είχε πουλήσει στην Μάλαγα το 60% άρα έχει το άλλο 40%.
δεν νομίζω να μας νοιάζει τι θα παρει η αεκ.εννοώ δλδ ότι εμείς θα μιλήσουμε με την μάλαγα και αυτή θα τα βρεί με την αεκ.έτσι πιστεύω χωρίς να είμαι και σίγουρος.όπως ας πουμε εμείς με βιερίνια αν τον πουλήσουμε εμείς θα δώσουμε το 1/3 του ποσού στην πόρτο...όσο για το αν ο κοντός έρχεται με λιγότερα λεφτά αυτό δεν νομίζω να το αμφισβητεί κανένας.δλδ αν έρθει θα έρθει με λιγότερα κάπου 400-500 χιλιάρικα.άν νομίζετε ότι υπάρχουν πολλοί που θα το έκαναν, ή αν πιστεύετε ότι εσείς θα το κάνατε τι να πω μπράβο σας.εγώ πάντως δεν θα το έκανα.
Δεν μιλάει κανείς με κανέναν... Η Μάλαγα αποφασίζει αν, πού και πόσο θα πουλήσει τον παίκτη. Στο τέλος απο το ποσό που θα εισπράξει, οφείλει να αποδώσει το 40% στην αεκ. Αυτό που λέω είναι δεδομένο 1000% και ας μην το κουράσουμε άλλο το θέμα "ποσοστό αεκ" μίας και σας διαβεβαιώ ότι δεν μας αφορά καθόλου και τζάμπα επανερχόμαστε διαρκώς και αναγκαζόμαστε να γράφουμε τα ίδια... 

- ΑποστόληςΑ
Ρε μήπως τα μαγειρεύετε τα αποτελεσματα;
Αυτή τη στιγμή αναφέρει :
1. 54%
2. 17%
3. 30%
ΣΥΜΟΛΟ: 101%
Δεν πειράζει όμως! ΠΑΟΚ είσαι!!!!
Αυτή τη στιγμή αναφέρει :
1. 54%
2. 17%
3. 30%
ΣΥΜΟΛΟ: 101%
Δεν πειράζει όμως! ΠΑΟΚ είσαι!!!!
ακριβως τα ιδια λέμε.η αεκ εχει να κανει με την μάλαγα.εμείς δεν μπλεκόμαστε πουθενά.arisk έγραψε:Δεν μιλάει κανείς με κανέναν... Η Μάλαγα αποφασίζει αν, πού και πόσο θα πουλήσει τον παίκτη. Στο τέλος απο το ποσό που θα εισπράξει, οφείλει να αποδώσει το 40% στην αεκ. Αυτό που λέω είναι δεδομένο 1000% και ας μην το κουράσουμε άλλο το θέμα "ποσοστό αεκ" μίας και σας διαβεβαιώ ότι δεν μας αφορά καθόλου και τζάμπα επανερχόμαστε διαρκώς και αναγκαζόμαστε να γράφουμε τα ίδια...