Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...

Τι θα γινει στον ΠΑΟΚ διοικητικα?

Θα ερθει μεγαλος επενδυτης?
293
19%
Θα ερθει μεγαλος επενδυτης,αλλα θα βοηθα και ο κοσμος?
460
31%
Θα συνεχισουμε ετσι με τον κοσμο του ΠΑΟΚ μονο επενδυτη και θα γινουμε εταιρεια λαικης βασης?
754
50%

Σύνολο ψήφων: 1507

Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Re: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Δημοσίευση από moican4 »

Γιαννη υπαρχει λογος που πηρε αναβολη...

Πιστεψε με.,.και δεν εχει σχεση με μπατζετ και λοιπα..

Δεν ξερω γιατι εχεις στραβωσει τοσο αλλα ας περιμενουμε λιγο να δουμε τι θα κανουν...
kos

Δημοσίευση από kos »

καλημερα σε ολα τα καταριανα Παοκτσακια.
εαν αρχισω να κανω παραθεσεις θα τελειωσω αυριο. οποτε δεν το κανω.

με την λεξη κονσορτσιουμ βγαζω σπυρια απο την εποχη αλεξακη :x και κονσορτσιουμ ελληνοαμερικανων απατεωνων:x
αδικα χτυπατε το σαμαρι :x

τα δεδομενα μεχτι στιγμης οπως τα αντιλαμβανομαι εγω τουλαχιστον:
1) το αφεντικο δεν το ξερουμε. ο σαμαρι πρεπει να παει στα μισα εμιρατα και να πεισει 19 εμιρηδες και 5-6 σειχηδες να βαλουν τα φραγκα. εαν ειναι συγγενεις του ή οχι δεν το ξερω και δεν νομιζω να εχει σημασια. σημασια εχει οτι δεν ξερουμε αυτον που κανει κουμαντο. αυτον που εχει τα φραγκα.
2) θα εμφανισουν ενα πλανο για το τι εχουν σκοπο να κανουν στον ΠΑΟΚ. μου κανει εντυπωση οτι αυτο δεν εχει γινει ηδη. σε ποιες βασεις συμφωνησαν με τον ζαγορακη? στα 6εκ για το 51%? για το μελλον της ομαδας? μπορει βεβαια να τα εχουν πει ηδη μεταξυ τους.
3) δεν ξερουμε ακομη τι δουλεια κανουν οι ανθρωποι. ο δικηγορος λεει αυτα που πρεπει να πει για πετρελαια που ειναι απο πισω αλλα εαν υπαρχουν πετρελαια αυτα επρεπε να ειναι μπροστα και οχι πισω. αλλωστε καμια δουλεια δεν ειναι ντροπη :lol: . αυτα που ειναι απο πισω τα ακουω ψιλοβερεσε. και ο μπατμαν ειχε τα μισα σπατα και την μιση ελουντα :lol: χιλαδες στρεματα :lol:

γενικα υπαρχει μια μυστικοπαθεια. οσοι ειναι αισιοδοξοι και εχουν εμπιστοσυνη στον ζαγορακη πιστευουν οτι θα μαθουν αυτα που πρεπει να μαθουν οταν ερθει η ωρα. οσοι δεν ειναι αισιοδοξοι εκφραζουν επιφυλαξεις και θεωρουν οτι δεν ξερουν αυτα που επρεπε να ξερουν για την οικονομικη επιφανεια και τις προθεσεις των αραβων.

προσωπικα θα προτιμουσα να ερθει ενα αλανι απο το καταρ και να μας πει "αυτος ειμαι, αυτα εχω, αυτες τις επενδυσεις εχω κανει, αυτα τα πλανα εχω για τον ΠΑΟΚ. γουσταρετε?" και οχι καποιος που θαααααααα κανει επενδυσεις στην χαλκιδικη και καποιος που εχει πετρελαια αλλα προφανως απο ταπεινοφροσυνη δεν το βγαζει προς τα εξω.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

ενδιαφέρον θα έχει να δούμε και πως θα αντιμετωπιστούν όσοι θα προσπαθήσουν να μπουν με το ζόρι στο μισθολόγιο των αράβων. Με καρότο ή με μαστίγιο;
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

μέχρι τώρα κρατούσα μια επιφυλακτική στάση και διέκρινα μια σοβαρότητα και απο μεριά Ζαγοράκη και από τους άραβες.και τώρα πρωί πρωί αρχίσαμε τις συνεντεύξεις και μάλιστα στον πετρουλάκη...αρχίζω και χάνω την εμπιστοσύνη :evil: .κόψτε τις συνεντεύξεις και πιάστε δουλειά.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

moican4 έγραψε: Δεν ξερω γιατι εχεις στραβωσει τοσο αλλα ας περιμενουμε λιγο να δουμε τι θα κανουν...
Mε τη Κερκυρα εχω στραβωσει και παίρνει η μπάλα και τους Αραβες και τους γαυρους στη δουλεια και τους βάζελους και το ΔΝΤ και ολα.
Ισως ειμαι κάπως υπερβολικός :shock: :shock: :shock: :shock:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Απο την ανακοινωση:
Στη συνέχεια και εφόσον όλα συμφωνηθούνκαι υπογραφεί το σχετικό έγγραφο
Χμμμ..Δηλαδή δέν συμφωνήθηκαν ακομα?
Και τί περιλαμβάνει αυτο το όλα ?(Παραχώρηση γηπέδου ίσως?)

:?: :?: :?:
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

giapas έγραψε:
moican4 έγραψε: Δεν ξερω γιατι εχεις στραβωσει τοσο αλλα ας περιμενουμε λιγο να δουμε τι θα κανουν...
Mε τη Κερκυρα εχω στραβωσει και παίρνει η μπάλα και τους Αραβες και τους γαυρους στη δουλεια και τους βάζελους και το ΔΝΤ και ολα.
Ισως ειμαι κάπως υπερβολικός :shock: :shock: :shock: :shock:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Ρε παίδες λίγη υπομονή.
Σε ένα μήνα θα ξέρουμε ότι μπορούμε να ξέρουμε, τέλος πάντων σαν απλοί οπαδοί.
Ας μην βασανίζουμε το μυαλό μας με σενάρια και υποθέσεις, γιορτές έρχονται. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
jrousis

Δημοσίευση από jrousis »

Μπράβο στο Ζαγόρ και στην υποδειγματική διαχείριση της δοιήκησης!!!!
Χίλια μπράβο!!!!
Αν δεν γινόταν αυτό, τώρα θα τρωγώμασταν με την ομάδα και κάθε προβληματικός που τον μαλώνει η γυναίκα του και θέλει να ξεσπάσει θα αναλωνόταν σε γκρίνια κατά του ΠΑΟΚ.
ΜΠΡΑΒΟ!!!
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Λίγη εμπιστοσύνη και υπομονή ακόμα ρε παιδιά...τόσα χρόνια την κάναμε και για άλλες περιπτώσεις φούσκα, τώρα κολάμε;

Λες και έχουμε και πολλές άλλες επιλογές...

ας συγκεντρωθούμε στα Γιάννενα μην έχουμε κανά πατατράκ από εκεί, μετά να κάνουμε τις γιορτούλες μας, να πούμε τις ευχές μας να πάρουμε δύναμη για το 2011 που θα είναι 12μηνο κλίσμα, και ό,τι είναι να γίνει θα γίνει, αλλιώς θα προσπεράσει.

Ήρεμα, κάνουμε λες και όλοι όσοι ασχολούνται με αυτό το κάνουν πρόχειρα ή δεν ξέρουν. Αφήστε τους να κάνουν τη δουλειά τους και άπαντες θα κριθούν εκ του αποτελέσματος. Αφού έτσι κι αλλιώς, ό,τι και να γίνει, δίπλα στην ΠΑΟΚΑΡΑ μας θα είμαστε.

Άντε, ήρεμα, φχαριστηθείτε τα όποια όνειρα, τσάμπα είναι, και, εάν πραγματοποιηθούν, τότε θα ξεχαστούν όλα. Λίγη υπομονή ακόμα, λίγη ακόμα εμπιστοσύνη στο Ζαγόρ. Για καλό είναι.

Και μην ξεχνάμε οτι εάν ήταν να ρωτήσουν ένα ένα κάθε ΠΑΟΚι πως θα έστηνε το deal και πως θα προχωρούσε τις όποιες διαδικασίες, θα φτάναμε στο μουντιάλ τους και ακόμα θα συζητούσαμε.

ΥΓ: Το πιο σωστό το είπαν μερικά αδέρφια πιο πάνω...όποιος δεν είναι ευχαριστημένος με 3-4η θέση κλπ κλπ, δεν έχει άλλη επιλογή από το να εμπιστευτεί και να κάνει υπομονή. Όποιος συμβιβάζεται με αυτό, ας αναλύσει ακόμα και το γιατί τυλίγουν το σαρίκι τους δεξιά-> αριστερά και όχι ανάποδα.
civiltsaligo

Δημοσίευση από civiltsaligo »

Όλα καλά ρε παιδιά αλλά έχω κάποια ερωτήματα που θα ήθελα να μου απαντηθούν γιατί βλέπω ότι και αυτοί οι επενδυτές μου μοιάζουν με ΠΑΠΑΔΕΣ.
Ψάχνοντας λίγο στο internet όπως και ποΛλοί άλλοι βρήκα την έδρα της εταιρίας στην Αγγλία η οποία όμως είναι απλώς μια ταχυδρομική διεύθυνση που έχει δηλωθεί τυπικά. Στην διεύθυνση αυτή δεν υπάρχουν γραφεία της εταιρίας.
Επίσης αυτό που μου έκανε την μεγαλύτερη είναι ότι ο φερόμενος ως εκπρώσοπως του επενδυτικού οίκου κύριος Oday Ibrahim Al-Shammari Finance Director της CRYSTREGAL LTD φέρεται εδώ http://webcache.googleusercontent.com/s ... =firefox-a να δηλώνει την ίδια διέυθυνση και έδρα με τον Περικλή Καλλιδόπουλο για τον οποίο μπορείται να διαβάσεται εδώ http://www.hri.org/news/greek/mpegr/199 ... gr.html#06
Όλα αυτά δεν με εμπνέουν καθόλου και περιμένω στο διάστημα που ακολουθεί να διαλυθούν όλα τα σύννεφα που υπάρχουν και τελικά αυτοί να είναι αξιόπιστοι επενδυτές.
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Καλημέρα αδέρφια ...

Εμφανίστηκαν οι άραβες μέσω ενός δικηγόρου εκπροσώπου ... μία μέρα μετά την ήττα από την Κέρκυρα ... Τι μου θυμίζει άραγε όλο το σκηνικό ?????????

χρόνια μπατατογούμενων με θυμίζει όταν μετά από κάθε ήττα με μικρή ομάδα έβγαινε ένα νέο για Ρωσοάραβες ....

Τι να κάνω ψέματα να πω ???????

Η διαφορά με το παρελθόν είναι μόνο ότι ο Πρόεδρος μιλάει με αυτούς εδώ και 6 μήνες ... σύμφωνα με επίσημη δήλωση της ΠΑΕ. Ένας άνθρωπος δηλαδή που εμπιστευόμαστε ...

Αναφορικά με την αξιοπιστία τους δεν υπάρχει τίποτα άλλο ... μόνο ότι μιλάνε καιρό με τον Ζαγόρ ...

Για αυτό και σωστά ο πρόεδρος λέει ότι αν δεν μπουν λεφτά δεν ξέρω τίποτα ...

Στον αέρα είμαστε δηλαδή και οτιδήποτε άλλο είναι να χαμε να λέγαμε .... !!!!!!!!!!!!

Εντύπωση μου προκαλεί ότι η ανακοίνωση προχωράει και σε κάποιες δηλώσεις προθέσεων αναβάθμισης του ΠΑΟΚ σε διεθνές επίπεδο και κυρίως αναδιοργάνωσης της ΠΑΕ σε υψηλά εταιρικά επίπεδα. Αν αυτά τα λόγια είναι αλήθεια τότε οι άνθρωποι αυτοί έχουν σοβαρές προθέσεις ... αν είναι λόγια δικηγόρων αεριτζήδων τότε είναι μία ίδια γεύση από τα παλιά ... Πιο πολύ το δεύτερο θεωρώ πιθανό ...

Όσο αφορά την καθυστέρηση δεν μου κάνει καμία εντύπωση ... Οποιαδήποτε δουλειά θέλεις να κάνεις σε αυτήν την μπουρδελοχώρα θέλεις τουλάχιστον έξη μήνες να ισορροπήσει ... Πόσο μάλλον μία συμφωνία εκατομυρίων ... Αν νομίζουν κάποιοι ότι θα πετάξει άραβας τα λεφτά του δεν τους ξέρει ... οι τύποι δεν παίζονται με τα λεφτά ... χώρια ότι έχουν ουρές συμβούλων και δικηγόρων ...

αναφορικά με το τελευταίο θα ήθελα να επαναλάω ότι εγώ δεν γουστάρω αν οι άραβες έρθουν εδώ και θέλουν να εφαρμόσουν διοικητικά μοντέλα διεθνών προτύπων ...

Αν θέλουν να επενδύσουν επάνω σε Ζαγόρ και σε άλλα 2-3 δικά μας παιδιά πλαισιώνοντας την ομάδα με ένα δύο δυνατά στελέχη (π.χ. στο εμπορικό, οικονομικό) τότε είμαι μαζί τους. Αν προσπαθήσουν να φτιάξουν αράβικη ομάδα τον ΠΑΟΚ είναι χαμένοι από χέρι ...

Μακάρι να είχαμε και 1-2 δικούς μας τρελαμένους με λεφτά να έμπαιναν μαζί τους στην ιστορία ... Αλλά τι λέω ???? Αυτοί δεν υπάρχουν ....

Άρα η μόνη λύση πάλι είναι να έχουν συμμέτοχο τον κόσμο σε ίση βάση ... Λαική βάση φτιάξτε και διαμορφώστε και τότε το εγχείρημα θα στεφθεί με επιτυχία. Αλλιώς δύσκολους μας βλέπω ...

κάποιος σίγουρα θα πει ... καλύτερα δύσκολοι με λεφτά παρά δύσκολοι χωρίς λεφτά ...
σωστό αυτό αλλά δυστηχώς δεν είναι τόσο απλό
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

"Το πιο πιθανό είναι να τελειώσουμε θετικά"

Ο Oday Al Shammarri εξέφρασε την πίστη του για το αίσιο τέλος των συζητήσεων με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ενώ τόνισε ότι έχει πλήρη εμπιστοσύνη στον Θόδωρο Ζαγοράκη

Μπορεί να μην έχει εμφανιστεί ή μιλήσει δημοσίως, ωστόσο αποτελεί αναμφισβήτητα το πρόσωπο των ημερών για τον ΠΑΟΚ. Ο Oday Al Shammarri, εκπρόσωπος του επενδυτικού ομίλου που ενδιαφέρεται να επενδύσει στην ασπρόμαυρη ΠΑΕ, μίλησε στην εφημερίδα "Μακεδονία" και εξέφρασε την πίστη του για το αίσιο τέλος των συζητήσεων με τη διοίκηση του "Δικεφάλου". Παράλληλα, τόνισε ότι έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στον Θόδωρο Ζαγοράκη.

"Σε γενικές γραμμές, πιστεύω ότι οι εξελίξεις αποτυπώνονται από την ανακοίνωση την οποία εκδώσαμε το απόγευμα (της Κυριακής 19/12). Έχουμε ξεκαθαρίσει στην πλευρά του ΠΑΟΚ τι θέλουμε τι όχι και νομίζω ότι έχουμε φτάσει σε μια πλήρη συμφωνία, αλλά όλα αυτά πρέπει να αποτυπωθούν και γραπτώς. Έχω πλήρη εμπιστοσύνη και στηρίζω απόλυτα τον Θόδωρο (Ζαγοράκη)", δήλωσε αρχικά.

Ερωτηθείς αν μένουν μόνο τα διαδικαστικά, απάντησε: "Οι ελληνικοί νόμοι είναι ένα πρόβλημα, αλλά πιστεύω ότι υπάρχει η λύση για να το προσπεράσουμε. Όλα θα ξεκαθαρίσουν και θα τελειώσουν όταν επιστρέψω στη Θεσσαλονίκη με το νέο έτος".

Στο τέλος, ρωτήθηκε και για τις πιθανότητες να κλείσει το θέμα θετικά και απάντησε: "Πιστεύω ότι το πλέον πιθανό είναι να τελειώσουμε θετικά".

olapaok
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Επιτελους επισημοποιηθηκε εστω με ενα δελτιο τυπου αυτο που εχουμε μαθει καιρο τωρα δηλαδη η προθεση καποιων να επενδυσουν στον ΠΑΟΚ.
Αυτο δεν θελαμε τοσο καιρο? αυτο δε ζηταγαμε απο τον ζαγορ απο τη μερα που ανελαβε? σε αυτον δεν εμπιστευθηκαμε τις τυχες της ομαδας? σε αυτον δεν πρεπει να εχουμε εμπιστοσυνη? ολοι δε συμφωνουμε οτι θελει το καλο του ΠΑΟΚ? Αντι λοιπον να κανουμε υπομονη και να δουμε πως θα καταληξει το ολο θεμα αρχισαμε και ψαχνουμε στοιχεια για το ποιοι ειναι αυτοι οι αγνωστοι αραβες.
Οκ ολοι εχουμε την αγωνια μας για την ομαδα και αφου εχουμε καει με το χυλο τωρα φυσαμε και το γιαουρτι το καταλαβαινω, αλλα το να μηδενιζουμε τα γεγονοντα και να ειμαστε μια ζωη στην καχυποψια δεν οδηγει πουθενα.
Χαρειτε το λιγο ρε δεν υπαρχει περιπτωση ο σκυλος να αφησει την ομαδα στο ελεος δεν ειναι τετοιος και το εχει αποδειξει.
Αν ειναι να γινει κατι θα γινει και αν δεν γινει παλι ΠΑΟΚ θα ειμαστε.

Υ.Γ Εχουμε σημαντικο ματς τη τεταρτη.

Υ.Γ Το νου σας ρεμαλια ο λαος του ΠΑΟΚ μεχρι και με καμηλες στη σαχαρα θα σας κυνηγησει αν χρειαστει, ελπιζω να ξερετε που ερχοσαστε και στη δικη μας ιστορια παντα ισχυε το οτι δινεις παιρνεις :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Εγώ ξέρω ότι τους έχει πιάσει πανικός στην Αθήνα μόλις ανακοινώθηκαν οι Άραβες...........ο παναθηναικός διαλύετε η κούλα είναι στα αζήτητα.....κάτσε μην αποκλειστεί και από το κύπελλο και ο κλασικό γαύρος πέρνει ματσάκια με διαιτησία.

ΤΡΕΜΟΥΝΕ ΤΗΝ ΑΝΕΡΧΌΜΕΝΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΡΕ.Την χολή που βγάζουνε δεν θα το πιστεύετε.Τους πονάει.

Και κάτι ακόμα............ομάδα λαικής βάσης στο ελλάντα ξεχάστε το........με την υπάρχουσα κρίση και ανεργία αδέρφια.Άμα δεν υπάρχει μαρούλι από σοβαρό επενδυτή τίποτα δε γίνετε.Δεν είμαστε ούτε Ισπανία πληθυσμιακά αλλά και ούτε Αγγλία.......Το ξέρετε ότι η ενεργή αγορά στο ελλάντα είναι πλέον με το ζόρι περίπου 2.5 μύρια από τα 11 περίπου του συνόλου της χώρας?Τι να λέμε τώρα...............!!

ΥΠΟΜΟΝΗ......Ο ΖΑΓΟΡ δεν μας έχει προδώσει τόσα χρόνια........δε νομίζω να το κάνει τώρα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”