Η γυναίκα του προέδρου... (πρώην transferManiac)
Re: TransferManiac
gash για εξηγησε και σε εμας που το μυαλο μας φτανει μεχρι ενος σημειου που φενετε στα γραφομενα του φιλου οτι κανει πλακα για τους παχτες και μη της ομαδας γιατι εγω δεν το ειδα πουθενα.για ξενυχτηδες,κωλογαυρους,και τελειωμενους λογο ηλικιας εγραψε αν εσυ βλεπεις καπου χιουμορ τι να πω.
9 στους 10 απο αυτους που ειναι εναντιον θα εκαναν το ιδιο.obanebane έγραψε:εγω ενα θα σας πω οτι το 99% οσον γραφουμε εδω αν το επαγγελμα μας ηταν ποδοσφαιριστης και το μελλον το δικο μας και της οικογενειας μας εξαρτωταν απο τα 10-15 χρονια που θα παιζαμε μπαλα και απο το ποσο σωστα θα εκμεταλευομασταν τα ποδια μας υπογραφοντας συμβολαια με βαση την αξια μας τοτε ολοι θα καναμε το ιδιο με τον κοντο.και στην τελικη δεν πηγε σε μια ομαδα που του εδινε 100 χιλιαρικα περισσοτερα απο τον ΠΑΟΚ πηγε σε μια ομαδα που θα επαιρνε σιγουρα αυτα για τα οποια υπεγραψε.η ομαδα τοτε δεν ειχε δοιηκηση ρε μαγκες το παιδι ηταν πανω στο πικ της καριερας του και επρεπε να το εκμεταλευτει αυτο δεν τον κανει λιγοτερο ΠΑΟΚΤΣΗ απο κανεναν μας.καλο το συναισθημα αλλα πρεπει να σκεφτομαστε και λιγο με τη λογικη.ποσοι και ποσοι στο παρελθον αφησαν την ομαδα και κατεβηκαν κατω και τωρα δηλωνουν ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ.να σας θυμισω?αχιλεας ασλανιδης ο γραφικος ασθηματιας που δηλωνει βαζελος και ΠΑΟΚΤΣΗΣ πανε αυτα τα 2 μαζι?κωστας ορφανος ανελαβε και την δοιηκηση της ομαδας για λιγο χρονο ακομα ακομα και μελεξανδρος που δεν επαιξε για ενα χρονο μπαλα πηγαινοντας στον γαυρο και για τα ματια του δημιουργηθηκε ολη αυτη η εχθρα με τους γαυρους.μηπως τον ειχαν απαγαγει?και ζηταγαν λυτρα οι γαυροι δεν πηγε με την θεληση του?δεν λεω τημησε την φανελα της ομαδας και με το παραπανω αλλα ας ειμαστε λιγο σοβαροι.και μιλαμε για χρονια που το ποδοσφαιρο δεν ηταν 100% επαγγελματικο.και οι 3 αυτοι παιχτες λενε παντου οτι εφεραν λεφτα στην ομαδα οι μεταγραφες τους και τον βοηθησαν το ιδιο δεν εγινε με τον κοντο?δεν πηρε λεφτα η ομαδα?ασχετα αν τα παντελονιασε ο γουμενος.για ξεκολειστε λιγο και σκεφτητε το συμφερον της ομαδας αν κρινουν ο σαντος και η δοιηκηση οτι αυτο ειναι να γυρισει ο κοντος στην ομαδα καλος να ερθει.και κατι τελευταιο για εναν φιλο που εκρινε οτι ολη η επιθετικη γραμμη της ομαδας ειναι για τα πανυγηρια λυπαμε που θα το πω αλλα αυτη η απαξιωσει με την οποια γραφεις με κανει να πιστευω οτι δεν εισαι ΠΑΟΚ και καλο ειναι να αλλαξεις ομαδα και τι να γινεις?μπαρτσελωνα ετο, ανρι, μπογιαν,μεσι. σοβαρεψου λιγο αδερφε σαν και εσενα εχουμε πολλους δεν θελουμε αλους.
Ετσι ειναι.
Εδω κανεις λαθος αδερφε.Πλακα κανει.obanebane έγραψε:gash για εξηγησε και σε εμας που το μυαλο μας φτανει μεχρι ενος σημειου που φενετε στα γραφομενα του φιλου οτι κανει πλακα για τους παχτες και μη της ομαδας γιατι εγω δεν το ειδα πουθενα.για ξενυχτηδες,κωλογαυρους,και τελειωμενους λογο ηλικιας εγραψε αν εσυ βλεπεις καπου χιουμορ τι να πω.
To ευχομαι τουλαχιστον.
-
TransferManiac
Παρακαλώ να μείνετε στο θέμα του τόπικ που είναι τα κείμενα της στήλης...
Αλλιώς θα παρακαλέσω από τους αντμινς να σβηστούν τα αρκετά οφ τόπικ που διαβάζω...
Αλλιώς θα παρακαλέσω από τους αντμινς να σβηστούν τα αρκετά οφ τόπικ που διαβάζω...
οκ δεν το ξερω το παιδι και για να το λετε θα ξερετε κατι παραπανω για τον τροπο που γραφει αν ειναι ετσι το παιρνω πισω δεν εχω καμια διαθεση να ερθω σε αντιπαραθεση με καποιον ΠΑΟΚ ειμαστε ολοι και το μονο σιγουρο ειναι οτι θελουμε το καλο της ομαδας ασχετα αν διαφωνουμε καποιες φορες.
Να σου απαντήσω εγώ αδερφέ.
1. Μούσλι. Αυτός θα πάει στο Κασέρι-σπόρι με 5 χαρτιά. Έχει να βάλει γκολ δυο μήνες. Άσε που ξενυχτάει στον Ρέμο.
2. Μπάκα. Αν ο προηγούμενος πάει στο κασέρι, αυτός ήρθε από το τυρί, σιγά τον παίκτη. Μόνο για αλλαγή κάνει, άσε που την έχει δει κιόλας και είναι και 30φεύγα.
3. Χούτος. Γάβρος του κερατά. Δεν έδωσε και την ασίστ στον Μούσλι ο εγωίσταρος και όλοι λένε ότι τσακώνεται με όλο τον κόσμο.
4. Κλάους. Δεν τον πιστεύει ο Σάντος, πιστεύει σε έναν Χριστό λένε. Άμα τον φυσήξεις πέφτει, καλύτερα να πάει δανεικός (κι αγύριστος).
5. Σάλπι. Προδότης, κοντοπ...νος, μας πούλησε για να πάει στην Αθήνα, πήρε τα λεφτά από τα SMS (τα μισά, τα άλλα μισά πήγαν στην εταιρία και τα άλλα μισά - ναι ρε τρία μισά υπάρχουν - τα πήρε ο Γούμενος) και την έκανε.
6. Παπάζογλου. Αυτόν πάλι ποιός τον είδε και λέει ότι είναι καλός, επειδή μοιάζει στον Λαμπριάκο; Έρχεται κι από το σκουλήκι, άχρηστος θα είναι.
7. Αναστασάκος. Έλα μωρέ ποιός Αναστασάκος τώρα του Θρασύβουλα, κοντρόλ δεν ξέρει να κάνει, είναι και 30 χρονών.
Όπως καταλαβαίνεις η απάντηση στο "πόσοι θα μείνουν" είναι ΚΑΝΕΙΣ!
Σατιρίζει όλους τους κράχτες και σχετικούς άσχετους αδερφέ.
Κανέναν δεν θέλει να φύγει και απλά τους κράζει με τα λόγια τους χρησιμοποιόντας τα εις βάρος τους.
Όλα αυτά ακριβώς ακούγονται σήμερα για τους παίχτες μας.
Δεν είναι θέμα ότι δεν σε φτάνει το μυαλό αδερφέ μου που δεν το κατάλαβες αλλά στον γραπτό λόγο μπορεί εύκολα να γίνει παρεξήγηση γιατί δεν υπάρχει η εκφραστικότητα ή η παραστατικότητα στα λεγόμενα κάποιου ώστε να δώσουν έμφαση.
Απο τα λεγόμενα όμως κάποιου μέλους που γράφει συχνά μπορείς μόνο να αντιληφθείς το χιούμορ του καθενός όταν διαβάζεις την κάθε άποψη του καθενός.
Για το θέμα Σαλπιγγίδη εφόσον είναι το μόνο σενάριο που παίζει τότε και εγώ στην θέση του εκείνη την εποχή αν αγαπούσα τον ΠΑΟΚ το ίδιο θα έκανα τόσο απλά.
Επίσης θα έπρεπε να κοιτάξω το μέλλον μου και τα λεφτά απο SMS και συναυλίες αναζητήστε τα στον Γούμενο.
Προσωπικά ήθελα τον παίχτη απο πέρσι στον ΠΑΟΚ αλλά επειδή ο κόσμος δεν τον θέλει ο καθένας για τους δικούς του λόγους και να μην έρθει δεν με χαλάει.
Μη ξεχνάμε και ο αγαπημένος μου παίχτης ο Κωστίκος άλλοι όπως ο Κούδας ο Ζαγοράκης και άλλοι πολλοί παίξανε σε ομάδες του ΠΟΚ και κυρίως σε γάβρο και βάζελο τελευταία!
Ο Ζαγοράκης γιατί πήγε στο χανούμι?
Και μάλιστα όλες οι σημαίες μας φύγανε με πανομοιότυπο τρόπο.
Ας κοιτάμε τον ευατό μας και τα λαμόγια που κυβέρνησαν τον σχεδόν μια ζωή καταληστεμένο ΠΑΟΚ και το τι κάναμε εμείς και μετά να ρίχνουμε τις ευθήνες στους άλλους.
Πόσο μάλλον σε παίχτες επαγγελμαστίες.
Με το ίδιο σκεπτικό αν δεν μπορούμε να βρούμε δουλειά στην Θεσσαλονίκη να μην πηγαίνουμε να βρούμε στην Αθήνα.
Αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα.
Απο την άλλη αν ο κόσμος για τους λόγους του δεν τον θέλει στην ομάδα γιατί ξέρω γω εντάξει τότε πάλι προσωπικά δεν θα με χαλάσει γιατί πολύ απλά ουδείς αναντικατάστατος.
Έχει παίχτες έξω η αγορά να καλυφτούν οι ανάγκες όλων.
Ποιο πολύ τα φυτώρια με απασχολούν που απο εκεί αν βγάλεις ένα ταλεντάκι τότε κάνεις και απόσβεση χρεών και κέρδη μπορείς να έχεις.
Το ίδιο ισχύει για Μούσλι και για Κοντρέρας για Πάμπλο Γκαρσία για Μπακαγιόκο κλπ.
Αν στο πλάνο 3ετίας και δεδομένου την πορεία πρωταθλητισμού που υποσχέθηκε η διοίκηση μου έρθουν καλύτεροι παίχτες απο Βρύζα και Σάντος απο αυτούς που έχουμε έχει καλώς όπως είπε και ο Θοδωρής.
Αν όμως αποτύχει θα έχω κάθε δικαίωμα να κράξω τόσο τον Ζαγοράκη όσο και τον Σάντος και τον Βρύζα για την κατάρευση του όποιου σχεδίου τους καθότι οι επιλογές τους θα κριθούν απαράδεκτες στο θέμα μεταγραφών και σχεδιασμού της ομάδας.
Μην ξεχνάμε ότι εμείς ήμαστε οι χορηγοί και αιμοδότες αφεντικά αυτής της ομάδας καθότι με δικά μας λεφτά επιπλέει αυτή η ομάδα.
Αν το θέμα είναι πρωταρχικά μόνο το πλάνο εξυγίανσης και όχι και ο πρωταθλητισμός συνάμα τότε μένει να βγουν να το ξεκαθαρίσουν.
Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη όμως στον Ζαγοράκη για την ώρα συνεπώς δεν συντρέχει κανένας λόγος παπαρολογίας μεταγραφολογίας και μεταγραφολαγνείας.
Επίσης δεν έχω ακούσει και απο την τελευταία συνέντευξη τύπου κάτι που θα ήθελα να ακούσω αλλά αυτά που έπρεπε να ακούσω και όλα τα άλλα είναι να χαμε να λέγαμε.
1. Μούσλι. Αυτός θα πάει στο Κασέρι-σπόρι με 5 χαρτιά. Έχει να βάλει γκολ δυο μήνες. Άσε που ξενυχτάει στον Ρέμο.
2. Μπάκα. Αν ο προηγούμενος πάει στο κασέρι, αυτός ήρθε από το τυρί, σιγά τον παίκτη. Μόνο για αλλαγή κάνει, άσε που την έχει δει κιόλας και είναι και 30φεύγα.
3. Χούτος. Γάβρος του κερατά. Δεν έδωσε και την ασίστ στον Μούσλι ο εγωίσταρος και όλοι λένε ότι τσακώνεται με όλο τον κόσμο.
4. Κλάους. Δεν τον πιστεύει ο Σάντος, πιστεύει σε έναν Χριστό λένε. Άμα τον φυσήξεις πέφτει, καλύτερα να πάει δανεικός (κι αγύριστος).
5. Σάλπι. Προδότης, κοντοπ...νος, μας πούλησε για να πάει στην Αθήνα, πήρε τα λεφτά από τα SMS (τα μισά, τα άλλα μισά πήγαν στην εταιρία και τα άλλα μισά - ναι ρε τρία μισά υπάρχουν - τα πήρε ο Γούμενος) και την έκανε.
6. Παπάζογλου. Αυτόν πάλι ποιός τον είδε και λέει ότι είναι καλός, επειδή μοιάζει στον Λαμπριάκο; Έρχεται κι από το σκουλήκι, άχρηστος θα είναι.
7. Αναστασάκος. Έλα μωρέ ποιός Αναστασάκος τώρα του Θρασύβουλα, κοντρόλ δεν ξέρει να κάνει, είναι και 30 χρονών.
Όπως καταλαβαίνεις η απάντηση στο "πόσοι θα μείνουν" είναι ΚΑΝΕΙΣ!
Σατιρίζει όλους τους κράχτες και σχετικούς άσχετους αδερφέ.
Κανέναν δεν θέλει να φύγει και απλά τους κράζει με τα λόγια τους χρησιμοποιόντας τα εις βάρος τους.
Δεν είναι θέμα ότι δεν σε φτάνει το μυαλό αδερφέ μου που δεν το κατάλαβες αλλά στον γραπτό λόγο μπορεί εύκολα να γίνει παρεξήγηση γιατί δεν υπάρχει η εκφραστικότητα ή η παραστατικότητα στα λεγόμενα κάποιου ώστε να δώσουν έμφαση.
Απο τα λεγόμενα όμως κάποιου μέλους που γράφει συχνά μπορείς μόνο να αντιληφθείς το χιούμορ του καθενός όταν διαβάζεις την κάθε άποψη του καθενός.
Για το θέμα Σαλπιγγίδη εφόσον είναι το μόνο σενάριο που παίζει τότε και εγώ στην θέση του εκείνη την εποχή αν αγαπούσα τον ΠΑΟΚ το ίδιο θα έκανα τόσο απλά.
Επίσης θα έπρεπε να κοιτάξω το μέλλον μου και τα λεφτά απο SMS και συναυλίες αναζητήστε τα στον Γούμενο.
Προσωπικά ήθελα τον παίχτη απο πέρσι στον ΠΑΟΚ αλλά επειδή ο κόσμος δεν τον θέλει ο καθένας για τους δικούς του λόγους και να μην έρθει δεν με χαλάει.
Μη ξεχνάμε και ο αγαπημένος μου παίχτης ο Κωστίκος άλλοι όπως ο Κούδας ο Ζαγοράκης και άλλοι πολλοί παίξανε σε ομάδες του ΠΟΚ και κυρίως σε γάβρο και βάζελο τελευταία!
Ας κοιτάμε τον ευατό μας και τα λαμόγια που κυβέρνησαν τον σχεδόν μια ζωή καταληστεμένο ΠΑΟΚ και το τι κάναμε εμείς και μετά να ρίχνουμε τις ευθήνες στους άλλους.
Με το ίδιο σκεπτικό αν δεν μπορούμε να βρούμε δουλειά στην Θεσσαλονίκη να μην πηγαίνουμε να βρούμε στην Αθήνα.
Απο την άλλη αν ο κόσμος για τους λόγους του δεν τον θέλει στην ομάδα γιατί ξέρω γω εντάξει τότε πάλι προσωπικά δεν θα με χαλάσει γιατί πολύ απλά ουδείς αναντικατάστατος.
Έχει παίχτες έξω η αγορά να καλυφτούν οι ανάγκες όλων.
Ποιο πολύ τα φυτώρια με απασχολούν που απο εκεί αν βγάλεις ένα ταλεντάκι τότε κάνεις και απόσβεση χρεών και κέρδη μπορείς να έχεις.
Το ίδιο ισχύει για Μούσλι και για Κοντρέρας για Πάμπλο Γκαρσία για Μπακαγιόκο κλπ.
Αν στο πλάνο 3ετίας και δεδομένου την πορεία πρωταθλητισμού που υποσχέθηκε η διοίκηση μου έρθουν καλύτεροι παίχτες απο Βρύζα και Σάντος απο αυτούς που έχουμε έχει καλώς όπως είπε και ο Θοδωρής.
Αν όμως αποτύχει θα έχω κάθε δικαίωμα να κράξω τόσο τον Ζαγοράκη όσο και τον Σάντος και τον Βρύζα για την κατάρευση του όποιου σχεδίου τους καθότι οι επιλογές τους θα κριθούν απαράδεκτες στο θέμα μεταγραφών και σχεδιασμού της ομάδας.
Μην ξεχνάμε ότι εμείς ήμαστε οι χορηγοί και αιμοδότες αφεντικά αυτής της ομάδας καθότι με δικά μας λεφτά επιπλέει αυτή η ομάδα.
Αν το θέμα είναι πρωταρχικά μόνο το πλάνο εξυγίανσης και όχι και ο πρωταθλητισμός συνάμα τότε μένει να βγουν να το ξεκαθαρίσουν.
Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη όμως στον Ζαγοράκη για την ώρα συνεπώς δεν συντρέχει κανένας λόγος παπαρολογίας μεταγραφολογίας και μεταγραφολαγνείας.
Επίσης δεν έχω ακούσει και απο την τελευταία συνέντευξη τύπου κάτι που θα ήθελα να ακούσω αλλά αυτά που έπρεπε να ακούσω και όλα τα άλλα είναι να χαμε να λέγαμε.
Sorry transfermaniac για το off-topic, ελπίζω να είναι το τελευταίο από την μεριά μου.
Αλλά ο Gash ήταν πιο ήρεμος και το έπιασε.
που γέμισα το τέλος, νόμισα ότι αυτό θα έκανε τα πράγματα ξεκάθαρα:
Τέλος off-topic και κρίμα που δεν γελάσατε...
Αδερφέ, ΑΝ τα έγραφα σοβαρά όλα αυτά, πιθανόν και να μην ήμουν ΠΑΟΚ...obanebane έγραψε:και κατι τελευταιο για εναν φιλο που εκρινε οτι ολη η επιθετικη γραμμη της ομαδας ειναι για τα πανυγηρια λυπαμε που θα το πω αλλα αυτη η απαξιωσει με την οποια γραφεις με κανει να πιστευω οτι δεν εισαι ΠΑΟΚ και καλο ειναι να αλλαξεις ομαδα και τι να γινεις?μπαρτσελωνα ετο, ανρι, μπογιαν,μεσι. σοβαρεψου λιγο αδερφε σαν και εσενα εχουμε πολλους δεν θελουμε αλους.
Αλλά ο Gash ήταν πιο ήρεμος και το έπιασε.
Αδερφέ obanebane (με τέτοιο όνομα δεν γίνεται να μαλώσουμε) και τα άλλα αδέρφια λίγο πιο πάνω, μάλλον με παρεξηγήσατε. Αποκάλεσα την Καϊσερίσπορ, "κασέρι-σπόρι", τον Χούτο "εγωίσταρο" (ρίξε μια ματιά στο τόπικ του Χούτου να δειτε τί έγραφα όταν ήρθε), έγραψα ότι ο Σάλπι πήρε το τρίτο (!) μισό από τα SMS (φράγκο δεν πήρε) και πέρα από ταgash04 έγραψε:Σατιρίζει όλους τους κράχτες και σχετικούς άσχετους αδερφέ.
Δεν φαντάζομαι ότι υπάρχει άνθρωπος που θα το έγραφε αυτό σοβαρά!Stephanos έγραψε:Κλάους. Δεν τον πιστεύει ο Σάντος, πιστεύει σε έναν Χριστό λένε.
Τέλος off-topic και κρίμα που δεν γελάσατε...
gash για το Ζαγοράκη που ανέφερες κατι οταν ήταν ποδοσφαιριστής,οταν γύρισε απο αγγλία και ήθελε να γυρίσει στον Π.Α.Ο.Κ. του έριξε πόρτα ο τότε προπονητής μας μπάγεβιτς.Αναγκαστικά έπρεπε να βρεί άλλη ομάδα(που έτυχε να είναι η αεκ) η να σταματήσει τη καριέρα του.
Με αφορμή αυτά που γράφονται για τον Παπάζογλου δεν καταλαβαίνω το κόμπλεξ κάποιων που δεν θέλουν παίκτες από τον άρη. Ο Μάρκος,ο Κούτσης,ο Θεοδωρίδης δεν πρόσφεραν στον Π.Α.Ο.Κ. ; Ήταν τελειωμένοι; Ακόμα και για το πρόσφατο παρελθόν, έχουν την ίδια γνώμη για Ίβιτς και Χαλκιά που ήρθαν απο τον άρη;
Με αφορμή αυτά που γράφονται για τον Παπάζογλου δεν καταλαβαίνω το κόμπλεξ κάποιων που δεν θέλουν παίκτες από τον άρη. Ο Μάρκος,ο Κούτσης,ο Θεοδωρίδης δεν πρόσφεραν στον Π.Α.Ο.Κ. ; Ήταν τελειωμένοι; Ακόμα και για το πρόσφατο παρελθόν, έχουν την ίδια γνώμη για Ίβιτς και Χαλκιά που ήρθαν απο τον άρη;
- DonConstantino
ενταξ σε παρεξηγησα...τι να κανω...ηταν κοντα 2 η ωρα το πρωι...το βλεφαρο μου εκλεινε απο μονο του...κ ξαφνικα βλεπω το ποστ σου ΚΑΙ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ ΝΑ ΟΥΜΕ η ανδρεναλινη χτυπησε κοκκινο,το ματι ανοιξε γαριδα, καθως πληκτρολογουσα ετρεμα απο οργη...σημερα ομως με καθαρο μυαλο αναγνωρισα το λαθος μου
...sryyy

-
TransferManiac
Ηθικό συμπέρασμα; Κάθε φορά που o DONconstantino θα πίνει θα κάνετε πουτάντα το τόπικ...

Διαβάζω τόσο καιρό για τον κοντό, 'θέλει ο ίδιος να γυρίσει' , 'είναι ΠΑΟΚτσάκι' κτλ κτλ...
Προσωπικά δεν θέλω ούτε να τον βλέπω..αυτά να τα σκεφτόταν νωρίτερα,όταν ο λαός μάζευε λεφτά για να τον κρατήσει κ αυτός στα πα@άρια του!(αν έχει)! Έχουμε φάει πια τόσο ΠΑΟΚτσηδιλίκι..έλεος δηλαδή..
Δε θέλω ούτε καν να σκέφτομαι ότι μπορεί να διχαστεί ο λαός μας για χάρη του κοντοπούτανου!Δε θα κάτσω εγώ να βριστώ με τα αδέρφια μου για πάρτη του!Αν είναι δυνατόν ρε παιδιά!
Να μείνει εκεί που είναι ή ας πάει όπου αλλού θέλει εκτός απο τον ΠΑΟΚ!
Σιγά την παιχτούρα στην τελική που χωρίς αυτόν ο ΠΑΟΚ δε μπορεί να φτάσει στην κορυφή...
Αυτά.

Προσωπικά δεν θέλω ούτε να τον βλέπω..αυτά να τα σκεφτόταν νωρίτερα,όταν ο λαός μάζευε λεφτά για να τον κρατήσει κ αυτός στα πα@άρια του!(αν έχει)! Έχουμε φάει πια τόσο ΠΑΟΚτσηδιλίκι..έλεος δηλαδή..
Δε θέλω ούτε καν να σκέφτομαι ότι μπορεί να διχαστεί ο λαός μας για χάρη του κοντοπούτανου!Δε θα κάτσω εγώ να βριστώ με τα αδέρφια μου για πάρτη του!Αν είναι δυνατόν ρε παιδιά!
Να μείνει εκεί που είναι ή ας πάει όπου αλλού θέλει εκτός απο τον ΠΑΟΚ!
Σιγά την παιχτούρα στην τελική που χωρίς αυτόν ο ΠΑΟΚ δε μπορεί να φτάσει στην κορυφή...
Αυτά.
φτανει με τον κοντό!!!!
τράνσφερ ρίξε το ευρωπαικό που έχεις(??) για να ξεφύγουμε λίγο.. 8) 8)
για να δούμε θα τσιμπήσεις???
τράνσφερ ρίξε το ευρωπαικό που έχεις(??) για να ξεφύγουμε λίγο.. 8) 8)
για να δούμε θα τσιμπήσεις???
Μακράν η καλύτερη άποψη που έχει γραφτεί για το θέμα!danirifle έγραψε:παίδες διαβάζω τόσα πολλά για το θέμα του κοντού...
δεν έχει σημασία τί θέλω εγώ, αλλά πιστεύω ότι από αυτά που βλέπω δεν πρέπει να έρθει...
ακόμα και στο άκουσμα του ονόματός του εδώ μέσα διχαζόμαστε... στο γήπεδο τί θα γίνει??? οι μισοί θα τον χειροκροτούν και οι άλλοι θα τον βρίζουν, και μετά θα πέφτει ξύλο μεταξύ μας...
αυτό δεν το θέλουμε πλέον, έχουμε ανοίξει τα φτερά και πάμε για άλλα... δε θέλουμε ανθρώπους που θα διχάσουν τον τόσο ενωμένο πλέον κόσμο του ΠΑΟΚ..
μπορούμε να βρούμε κι άλλους επιθετικούς...
Υπάρχουν δόξα το θεό πάρα πολλοί επιθετικοί!
Επίσης ο βαζελος δεν πρόκριτε ποτέ να δώσει τον Σαλπιγγιδη στον ΠΑΟΚ, αν δεν πάρει από τον ΠΑΟΚ ένα παίχτη πρώτης γραμμής (Κοντρέρας). Ούτε ο ΠΑΟΚ πρόκριτε να δώσει χρήματα στον βαζελο για να αγοράσει τον κοντό...Τέλος το συμβόλαιο του Σαλπιγγιδη στον βαζελο λήγει 30.06.2010 και αν δεν γίνει τίποτα το καλοκαίρι τον χειμώνα θα του ανανεώσει o κοτεράς το συμβόλαιο!
Τέλος μακράν ο καλύτερος επιθετικός που πέρασε από το ελληνικό πρωτάθλημα τα τελευταία δύο χρόνια δεν λέγετε Σαλπιγγίδης αλλά λέγετε Ismael Blanco!
Εγώ αυτόν θέλω στον ΠΑΟΚ!
Ismael Blanco
2008-2009 16 γκολ και 6 ασιστ για γκολ!
2007-2008 22 γκολ και 7 ασιστ για γκολ!
http://www.transfermarkt.co.uk/en/spiel ... rofil.html
Κάτι άκουσα πως μάλωσε με τον πορτοφολά...τι έγινε τα βρήκαν?
- DimisK
- Επικοινωνία:
Αδελφέ μου Gash έγραψες! Συμφωνώ απόλυτα!gash04 έγραψε:
Για το θέμα Σαλπιγγίδη εφόσον είναι το μόνο σενάριο που παίζει τότε και εγώ στην θέση του εκείνη την εποχή αν αγαπούσα τον ΠΑΟΚ το ίδιο θα έκανα τόσο απλά. Επίσης θα έπρεπε να κοιτάξω το μέλλον μου και τα λεφτά απο SMS και συναυλίες αναζητήστε τα στον Γούμενο.