Καλώς ορίσατε!
Re: Καλώς ορίσατε!
Καλώς τα νεα μέλη
ελπίζουμε να μπείτε στην παρέα μας και να χαρούμε φέτος όλοι μαζί
ελπίζουμε να μπείτε στην παρέα μας και να χαρούμε φέτος όλοι μαζί
Καλώς τον Παναγιώτη στην παρέα μας...sidis έγραψε:Καλησπέρα, ωραία μέρα βρήκα κι εγώ να κάνω εγγραφή...![]()
Παναγιώτης από Θεσσαλονίκη.
Αλήθεια πιο όμορφη μέρα δεν μπορούσες να γραφτείς αδερφέ...
Καλά

- Charles Voralberg
Καλησπέρα παιδιά μετά από χρόνια. Σας διαβάζω, αλλά δεν έμπαινα ποτέ να γράψω κάτι. Τώρα δηλώνω ξανά παρόν, μιας και η ομάδα μας έχει ανάγκη περισσότερο από ποτέ!
- ΑποστόληςΑ
Καλησπέρα ! Είμαι ο Νικος από Καλαμάρια . Μπήκα γιατί κατέβηκα με δικά σας παιδιά στον τελικό και βρήκαμε και άλλους στην Αθήνα ! Είστε ωραίοι , πέρασα καλά και ήθελα να σας τιμήσω να σας ευχαριστήσω και να σας χαιρετήσω ! Δεν ξέρω όλα τα ονόματα , αλλά θυμάμαι : Τζελος, Χάρης 4, Άγιος , Αλεξ δεν ξέρω πως βγαίνεις αλλά μόνο εσένα γνώριζα πριν την κάθοδο , Νίκος από Αθήνα -Σχολή Ασπροπύργου , Λευτέρης , Μάκης από Αθήνα κτλ
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Μπαρκαρούτσος
JPN Paok έγραψε:Καλησπέρα ! Είμαι ο Νικος από Καλαμάρια . Μπήκα γιατί κατέβηκα με δικά σας παιδιά στον τελικό και βρήκαμε και άλλους στην Αθήνα ! Είστε ωραίοι , πέρασα καλά και ήθελα να σας τιμήσω να σας ευχαριστήσω και να σας χαιρετήσω ! Δεν ξέρω όλα τα ονόματα , αλλά θυμάμαι : Τζελος, Χάρης 4, Άγιος , Αλεξ δεν ξέρω πως βγαίνεις αλλά μόνο εσένα γνώριζα πριν την κάθοδο , Νίκος από Αθήνα -Σχολή Ασπροπύργου , Λευτέρης , Μάκης από Αθήνα κτλ
Καλώς όρισες στη παρέα μας αδερφέ!

- ΑποστόληςΑ
Καλώς τον Νίκο απ την Καλαμαριά στην ασπρόμαυρη παρέα μας, που είχε ήδη την τύχη να ταξιδέψει στην Αθήνα για τον Τελικό, παρέα με το αφάν κατέ του PAOKmania...
Καλά ποσταρίσματα αδερφέ...

Καλά ποσταρίσματα αδερφέ...

Ευχαριστώ ! καλώς σας βρήκαgoran 64 έγραψε:Καλώς τον Νίκο απ την Καλαμαριά στην ασπρόμαυρη παρέα μας, που είχε ήδη την τύχη να ταξιδέψει στην Αθήνα για τον Τελικό, παρέα με το αφάν κατέ του PAOKmania...![]()
Καλά ποσταρίσματα αδερφέ...![]()

Γιώργο χάρηκα που σας γνώρισα , θα τα λέμε !tzelas έγραψε:Καλώς ήρθες αδελφέ Νίκο. Περάσαμε αξέχαστα.
Καλώς σας βρήκα !ΑποστόληςΑ έγραψε:Καλώς ήρθες Νίκο στην παρέα μας!
- kataramenos5
Αμα εμπλεξε μ αυτους....ο θεος να βαλει το χερι του.Η κακια στιγμη που λενε.JPN Paok έγραψε:Καλησπέρα ! Είμαι ο Νικος από Καλαμάρια . Μπήκα γιατί κατέβηκα με δικά σας παιδιά στον τελικό και βρήκαμε και άλλους στην Αθήνα ! Είστε ωραίοι , πέρασα καλά και ήθελα να σας τιμήσω να σας ευχαριστήσω και να σας χαιρετήσω ! Δεν ξέρω όλα τα ονόματα , αλλά θυμάμαι : Τζελος, Χάρης 4, Άγιος , Αλεξ δεν ξέρω πως βγαίνεις αλλά μόνο εσένα γνώριζα πριν την κάθοδο , Νίκος από Αθήνα -Σχολή Ασπροπύργου , Λευτέρης , Μάκης από Αθήνα κτλ
Κριμα το παιδι.

Καλά βρε...Θα μπλέξει και με σένα σιγά σιγά...

Μην κάνεις...................................................ζήλιες...