Ανακοινώσεις ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
guardian4

Re: Ανακοινώσεις ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από guardian4 »

Sera4 έγραψε:εγω εχω ενα θεμα με τα συνθηματα...ειναι περισσοτερο για βαρυτονους παρα για υψιφωνους...το θεωρω αδικο και ρατσιστικο... :ugeek: :ugeek:
marley 4 έγραψε:
Sera4 έγραψε:και αν παρατηρησεις το λουκανικο εντος γηπεδου ειναι διπλασιο απο το λουκανικο της καντινας ασχετα που εντος γηπεδου εχει μονο τα φρανκφουρτης ενω εκτος σε καναν ψαγμενο μπορει να βρεις και το κανονικο... 8-) 8-)

μαρλευ αρνητικη εντυπωση εμενα με κανει οταν φωναζουμε εκεινο το "με ΠΑΟΚτσηδες τρελοκομεια και αθηναιους στα νοσοκομεια" και το "μαμω το συνταγμα και το πασαλιμανι"...νομιζω οτι προωθει την τρομοκρατια και τον ταλιμπανισμο στην ελλαδα...ασχετα που μπορει να προκαλεσει και υπερφορωση στα νοσοκομεια...αν μπορεις φτιαξε κατι και γι αυτο... :ugeek: :ugeek:
αυτο με το συνταγαμ ειναι ευκολο

πινω καφε στο συνταγμα και στο πασαλιμανι
ο φρεντουτσινο γρηγορα φτανει διπλο θα παρω μεσα στο τηγανι
βλεπεις επεσα και εγω σε συνθηματα που εχουν αποτελεσμα βιαιοτητες
το τηγανι ειναι ρατσιστικος ορος που μπορει να εληφθει ως μειονοτικος χαρακτηρισμος γαι τους φιλτατους ποδοσφαιροφιλους επιστημονες εκ πειραιως
ακυρο λοιπον
ΜΕ ΠΑΟΚτσηδες πεζοπορεια και αθηναιους στα νοσοκομεια (επειδη δεν αντεχουν δηλαδη καταλαβες ειμαστε πιο δυνατοι κερδισαμε)
αλλα ακυρο νομιζω πως ειναι αντιχριστιανικο να χαιρεσαι επειδη κερδισες και να αποδιδεις την ηττα σε ενα συνολο κατοικων ρατσιστικο

επεισης δεν καταλαβαινω γιατι να ληγει 1Χ2 το ματς ολα Χ να ληγουν πληγωνεται κοσμος ετσι δεν ειναι σωστο

:lol: :lol: :lol: Να στε καλα ρε σεις.

Θριιιψαλα παγακια, στο φρεντοτσινόο (ακολουθω τον ΠΑΟΚ καλοκαρι..
τα ρέματα ποτάμια, και εγω με το κανο (αλλα και χειμώνα)
το μονο που θυμαμαι , απο παιδι μικρο
σουβλάκια εγω να τρωω, και όχι το σανο. (δειχνει οτι ειμαστε ξυπνιοι και δεν τρωμε προλογο)

Αποδιδει στο τελος και μηνυμα, πσ, πσ, τι αλλο θελετε δηλαδη?

Υ.Γ.Αν και ο τελευταιος στιχος σιγουρα θηγει τους χορτοφαγους.
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

montelo έγραψε:guardian εσεις φταιτε για την καταντια του ΠΑΟΚ...
ποτε θα το καταλαβετε οτι ο ΠΑΟΚ εχει ευρωπαικο αερα και οι οπαδοι του πρεπει να συναδουν με τα νεα προτυπα ISO?

Άσε σε παρακαλώ πολύ τα εσείς και τα εμείς. Αυτά μας έφαγαν.
Angelheart

Ειρωνικα τα γραφει ο αδερφος νομιζω angel.
Πιστευω συμφωνει με τα οσα εγραψα, αν δεις και αλλες του τοποθετησεις.

Λες να μη θυμάμαι ποιους έχω μπανάρει ; 4-5 είναι όλοι και όλοι.
Angelheart
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

Guardian δεν υπάρχει περίπτωση να κάτσω να διαβάσω τα κατεβατά που έγραψες γιατί είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ τι γράφεις. ΠΑΝΤΑ τα ίδια λες. Το μόνο που είδα είναι αυτό το "εμείς δεν φύγαμε ποτέ" στο τέλος και κατάλαβα.

ΔΕΝ θα σου τα σβήσω (αν και προειδοποίησα) γιατί είσαι από τα παλαιά μέλη και προσπαθώ πάντα να ακούγονται όλες οι γνώμες.

Επιγραμματικά θα σου πω απλά ότι
**ποιοι έφαγαν, ΑΝ έφαγαν και σε ποιον έδιναν και ποιοι έπαιρναν (πράγματα για τα οποία μιλάς λες και είσαι ο τραπεζικός που διαχειρίζονταν τους λογαριασμούς) ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ. Άσε να ξέρουν και κάποιοι κάτι παραπάνω.

**τα πορίσματα που διάβασες (ΑΝ τα διάβασες και ΑΝ κατάλαβες τι λένε - δεν είναι προσβολή) λένε ΠΟΥΤΣΕΣ ΜΠΛΕ. Όπως έχω πει ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ τα περισσότερα έφυγαν από ΑΛΛΟΥ, και φυσικά ΟΧΙ στους μάνατζερς. Αυτά είναι για τον ρετσίνα4 (ή 7 ή 21 κτλ) γιατί ΔΥΣΤΥΧΩΣ μόνο αυτά καταλαβαίνει. Εκτός και αν πιστεύεις (και εσύ) ότι οι παίκτες που ήρθαν (δεν σχολιάζω το πόσο έπαιξαν) εκεί στην Αργεντινή στην Ισπανία στη Σερβία και δεν ξέρω και εγώ που αλλού, ήταν γραμμένοι στους τοπικούς ΣΦ ΠΑΟΚ. Για τα ΛΕΦΤΑ ήρθαν ΟΛΟΙ. Και ΜΕ λεφτά τους πληρώναμε. Και αυτούς και τους ατζέντηδες τους.

**η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ του ΔΣ (που η απόκτησή του μόνο κακό έκανε τελικά όπως δείχνει η ιστορία) ώστε να ΧΩΘΟΥΜΕ στα διοικητικά και να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε καταστάσεις με "μυστικούς δείπνους" είναι για ΓΕΛΙΑ. Για να μην πω ότι είναι ποινικό αδίκημα, και όποιος κατάλαβε. ΜΠΡΑΒΟ στα παιδιά που ΔΕΝ γουστάρουν τον ΔΣ γιατί έκανε αυτό που έκανε και γιατί ποτέ δεν ζήτησε συγνώμη (όπως βλέπεις δε τα μασάω), ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ και δεν τον γουστάρουν.
Τι σχέση όμως είχε ο ΔΣ με την ιστορία που ακολούθησε ;
Τι σχέση έχει ο ΔΣ με ανακοινώσεις του στυλ "γήπεδο στη Τούμπα ΜΟΝΟ" ;
(Μπορώ να βάλω και ΑΛΛΑ πολλά "τι σχέση έχει...").
Μήπως απλά και όμορφα ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ την δυσαρέσκεια του απλού συνδεσμίτη προς τον παίκτη ; το πήρες ποτέ χαμπάρι αυτό ; ή πρέπει ΚΑΙ αυτό να το ΕΞΗΓΗΣΕΙ κάποιος ; το ότι το βράδυ που περάσαμε τη Φενερ ήμασταν 5-6 εκ ΜΕΣΑ γιατί δεν το είπε ποτέ κανένας "συνδεσμος" ; το σκέφτηκες ποτέ ;

**τυφλοί που πηγαίνουν στο γήπεδο, δεν είναι δα και καμιά χιλιάδα. Εκτός του συγκεκριμένου εγώ άλλον δεν ξέρω για τώρα. Ε λοιπόν για μένα όποιος δεν τον ξέρει αυτόν στη φάτσα, που 5-6 φορές θυμάμαι εγώ να τον δείχνουν σε εφημερίδες, να μιλάει σε ράδια κτλ ΔΕΝ πρέπει και να ασχολείται με τον σύλλογο. Μπορεί με τα οπαδικά (με ότι θέλει ας ασχολείται στη τελική) αλλά με τον ΣΥΛΛΟΓΟ όχι. Αν θες την άποψή μου ΜΙΑ ΧΑΡΑ τον ήξερε. Επίσης η δικαιολογία ότι του έβρισε τη μάνα είναι φτηνή. ΔΕΝ λέω οτι ο τυφλός δεν τον έβρισε. Θες να πω "σε πιστεύω". Το λέω και αυτό.

Επίσης
Από εδώ και πέρα οτιδήποτε γραφτεί σε αυτό το στυλ (από όλους, ακόμα και από τον Stallion), όταν θα μπαίνω θα το σβήνω. Κουράστηκα πια. ΧΡΟΝΙΑ η ίδια κασέτα. Τα ίδια και τα ίδια. Απλά να εκμεταλλευτούμε την αγάπη του απλού συνδεσμίτη και του απλού οπαδού και να την κάνουμε ΜΙΣΟΣ. Πότε ρε σεις, σας ζήτησαν να μισήσετε και θέλαν το καλό σας ; τόσο αφελείς είστε πια ;

Γράψτε ότι νομίζετε. Ότι πάει να δημιουργήσει ΜΙΣΟΣ θα πέσει σβου σβου. ΔΕΝ θέλετε ; Μη γράφετε. Ξελαμπικάρετε.
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

eorptol έγραψε:Άντε παλι τα ιδια και τα ιδια θα σε βρίσει ενας τυφλός η οποιοςδηποτε ΑΜΕΑ και θα τον πλακωσεις στο ξύλο ; και μην λέμε παραμύθια οτι δεν το κατάλαβε οταν άρχισε να τον δέρνει ειναι δυνατόν να μην το κατάλαβε ; Για χαζους μας περνάει ; Και δεν είχε τα κότσια ούτε συγνωμη να ζητήσει ....όσο για τον ζαγορακη ο Σαββιδης που ξεψάχνισε οπως ειπε ο ίδιος τα οικονομικά ειπε οτι ο ζαγορ ειναι καθαρός τωρα εγω ποιους να πιστέψω τον Σαββιδη η κάποιους οπαδούς ;

Πίστεψε τον εισαγγελέα που τον παραπέμπει για κακούργημα!
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

και τα παληκαρια που ταλαιπωρουνται 2 χρονια κοντα ο εισαγγελεας τα παραπεμπει για εγκληματικη οργανωση.να τον πιστεψω και εκει??? εγω δεν τον πιστευω παντως. οταν αποδειχτει κατι τα λεμε σε αλλη βαση.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Re: Απ: Ανακοινώσεις ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από eorptol »

dimbar έγραψε:
eorptol έγραψε:Άντε παλι τα ιδια και τα ιδια θα σε βρίσει ενας τυφλός η οποιοςδηποτε ΑΜΕΑ και θα τον πλακωσεις στο ξύλο ; και μην λέμε παραμύθια οτι δεν το κατάλαβε οταν άρχισε να τον δέρνει ειναι δυνατόν να μην το κατάλαβε ; Για χαζους μας περνάει ; Και δεν είχε τα κότσια ούτε συγνωμη να ζητήσει ....όσο για τον ζαγορακη ο Σαββιδης που ξεψάχνισε οπως ειπε ο ίδιος τα οικονομικά ειπε οτι ο ζαγορ ειναι καθαρός τωρα εγω ποιους να πιστέψω τον Σαββιδη η κάποιους οπαδούς ;

Πίστεψε τον εισαγγελέα που τον παραπέμπει για κακούργημα!
Για ηλιθιοτητα επρεπε να τον παραπεμψει οχι για κακουργημα
Άβαταρ μέλους
montelo

Δημοσίευση από montelo »

Είπαμε κάποια πράγματα.
Angelheart
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

μπραβο ρε αγγελοκαρδε......
αν και τα λες επανω επανω .......
επιτελους ρε βαλτε καποιοι το μιαλο σας να δουλεψει και μην βλεπετε την επιφανεια

για να ερθει....π.χ....ο γκαρσια ισως επρεπε .....λεω π.χ...να παρει καποιος κατι κατω απο το τραπεζι
θελετε δεν θελετε να το καταλαβετε ετσι και μονο ετσι θα ερχοταν ο γκαρσια ή ο μαρσια ή ο φαρσια

ουτε εχετε καταλαβει τι εγινε με την ανταλλαγη επιταγων με τον βιολιδη ουτε εχετε καταλαβει τι θα γινοταν εαν δεν γινοταν αυτο που εγινε

ο αφορισμος και η πυρα απο οτι βλεπουμε ειναι η ευκολη λυση
αλλα κανεις δεν δινει σημασια στο οτι τα.....φαινομενα απατουν....απλος πεταει καποιος μια φωτοβολιδα και καλα ψαγμενη και ολοι οι "δικαστες" συντασοντε αμεσως απο πισω

εγω εαν βγει ο δικαστης και πει οτι ο ζ ή ο χ ή ο ψ εφαγε λεφτα θα ζητησω συγνωμη απο ολον τον κοσμο του ΠΑΟΚ
εσεις-αυτοι-εκεινοι που τον ζ τον χ τον ψ τωρα τον κατηγορουν να πουν απο που ειναι σιγουροι για αυτην τους την γνωμη και αν αποδιχθει το αντιθετο απο ποιον θα ζητησουν συγνωμη για το κακο που εχει γινει λερωνοντας το ονομα του ζ του χ ή του ψ
Άβαταρ μέλους
PAPA TSIBIKOS

Δημοσίευση από PAPA TSIBIKOS »

Για εμένα η ουσία είναι ότι υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με την συμπεριφορά αρκετών συνοπαδών μας στο γήπεδο (βρισιές-κροτίδες-συνθηματα για ναρκωτικά κλπ) και δυστυχώς ΔΕΝ κάνει κανείς κάτι για να αλλάξει αυτή την νοσηρή κατάσταση .

Μάλλον βολεύει σε πολλούς.
:evil:

Προσπάθησε να καταλάβεις κάποια πράγματα. Το πρόβλημα δεν είναι οι κροτίδες και τα συνθήματα. Ακόμα και να κάνει κάποιος κάτι (που μπορεί και να χρειάζεται) αυτό το κάτι δεν θα (έπρεπε να) γίνει ποτέ στο γήπεδο, γιατί δεν είναι εκεί η ρίζα του προβλήματος. Ποτέ δεν ήταν εκεί.
Τα παιδιά στη κερκίδα εκφράζονται (με ή χωρίς "") με τον δικό τους τρόπο. Με τις απαγορεύσεις, τις τιμωρίες και τις φυλακίσεις δε κατάφερε ποτέ κανένας τίποτα.
Angelheart
Άβαταρ μέλους
montelo

Δημοσίευση από montelo »

PAPA TSIBIKOS έγραψε:Για εμένα η ουσία είναι ότι υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με την συμπεριφορά αρκετών συνοπαδών μας στο γήπεδο (βρισιές-κροτίδες-συνθηματα για ναρκωτικά κλπ) και δυστυχώς ΔΕΝ κάνει κανείς κάτι για να αλλάξει αυτή την νοσηρή κατάσταση .

Μάλλον βολεύει σε πολλούς.
:evil:
Συμφωνω με τον αδερφο...εκτος απ τις βρισιες εχει και πολυ φασαρια...
Πρεπει κατι να γινει και με αυτο γιατι κοντευουμε να παθουμε ημικρανιες...
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

aisiodoksos έγραψε:οτι και να λετε ειναι ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ , ΑΝΑΝΔΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΝΤΙΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΟ να βαραει ο ενας τον αλλο επειδη βριστικανε... ΟΤΙ και να ειπωθηκε μεταξυ τους σταματαει στις λεξεις..δεν εξεταζω αν ηταν τυφλος ( που φυσικα εχει μεγαλη σημασια για εμενα ) .. κατι εγινε εβρισε ο ενας , εβρισε ο αλλος ... το να ανεβεις τα καγκελα για να πας να χτυπησεις καποιον ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ..ΤΕΛΟΣ... ΠΑΟΚΤΗΣ να βαραει ΠΑΟΚΤΣΗ ... βασικα ΑΝΘΡΩΠΟΣ να βαραει ΑΝΘΡΩΠΟ ... εχουμε χασει το νοημα ... αν νομιζετε οτι ο ΠΑΟΚ και η καθε ομαδα που υποστηριζει ο καθενας πρεσβευει το ΞΥΛΟ και το ποιος ειναι ο πιο "ΜΑΓΚΑΣ" λαος το μετραμε απο το ποσα σουτια εχει δωσει και εχει φαει συγνωμη αλλα ζειτε σε αλλη εποχη και σε κοσμο...σιγουρα σε εναν κοσμο πολυ ασχημο..κριμα πολυ κριμα...τουλαχιστον οσο αφορα τον ΠΑΟΚ μας εγω τον λαο του αλλιως τον εχω ζησει και τον ξερω...οχι παντως αυτο το ΕΚΤΡΩΜΑ που υπαρχει αυτη την στιγμη στο γηπεδο.. ΝΤΡΟΠΗ σε οσους δινουν ελαφρυντικα σε αυτον τον "κυριο".. ειμαι εναντια της φυλακης αλλα αν οι συνδεσμιτες και οι φιλοι του οντως θελουν το καλο του να του πουν ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ..να μην ξαναπατησει το ποδι του εις των αιωνα των αιωνων (αμην) . τετοιους οπαδους δεν τους θελω και δεν τους ηθελα ποτε. Κουτσαβακια που με το παραμικρο γουσταρουν να ριξουν ξυλο για να αποδειξουν στον εαυτο τους οτι ειναι αντρες και οτι ρεει η τεστοστερονη μεσα τους.. ΜΑΚΡΙΑ Η ΒΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ. αντε γιατι εχουμε χασει την μπαλα εδω μεσα... και ακουω και το εμετικο-σιχαμερο συνθημα "ΘΑ ΞΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΗΝ ΒΙΑ"... ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ το λενε και μικρα ΠΑΙΔΙΑ μεσα... οχι βια , οχι ναρκωτικα , οχι σε ολα αυτες τις βλαχομαγκιες.. ο ΠΑΟΚ δεν πρεσβευει ολα αυτα τα πραγματα... ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ... ΑΠΟ ΠΟΥ? ΑΠΟ ΤΟ ΞΥΛΟ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ? ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΔΕΡΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΛΕΜΕ ΜΕ ΚΑΜΑΡΙ Ε? αντε αφηστε μας στην τρελα μας εμας τους "φλωρους" και πουληστε μαγκια αλλου..η ακομα καλυτερα αφηστε την μαγκια και γινεται ανθρωποι επιτελους... να ξαναφερετε την ΗΧΗΤΙΚΗ ΒΙΑ στο γηπεδο ρε μπαγλαμαδες ολοι μαζι... ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΒΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ..ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ... ΗΧΗΤΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΕΜΕΙ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ... ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΠΗΔΑΕΙ Ο ΠΟΛΝΤΟ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ... :redcard: :redcard: :redcard: :redcard:
Έγραψες!!!!!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

abg12d34 έγραψε:μπραβο ρε αγγελοκαρδε......
αν και τα λες επανω επανω .......
επιτελους ρε βαλτε καποιοι το μιαλο σας να δουλεψει και μην βλεπετε την επιφανεια

για να ερθει....π.χ....ο γκαρσια ισως επρεπε .....λεω π.χ...να παρει καποιος κατι κατω απο το τραπεζι
θελετε δεν θελετε να το καταλαβετε ετσι και μονο ετσι θα ερχοταν ο γκαρσια ή ο μαρσια ή ο φαρσια

ουτε εχετε καταλαβει τι εγινε με την ανταλλαγη επιταγων με τον βιολιδη ουτε εχετε καταλαβει τι θα γινοταν εαν δεν γινοταν αυτο που εγινε

ο αφορισμος και η πυρα απο οτι βλεπουμε ειναι η ευκολη λυση
αλλα κανεις δεν δινει σημασια στο οτι τα.....φαινομενα απατουν....απλος πεταει καποιος μια φωτοβολιδα και καλα ψαγμενη και ολοι οι "δικαστες" συντασοντε αμεσως απο πισω

εγω εαν βγει ο δικαστης και πει οτι ο ζ ή ο χ ή ο ψ εφαγε λεφτα θα ζητησω συγνωμη απο ολον τον κοσμο του ΠΑΟΚ
εσεις-αυτοι-εκεινοι που τον ζ τον χ τον ψ τωρα τον κατηγορουν να πουν απο που ειναι σιγουροι για αυτην τους την γνωμη και αν αποδιχθει το αντιθετο απο ποιον θα ζητησουν συγνωμη για το κακο που εχει γινει λερωνοντας το ονομα του ζ του χ ή του ψ

Την φωτοβολίδα αγαπητέ συνοπαδέ δεν την πέταξε απλώς κάποιος αλλά ο εισαγγελέας παραπέμποντας τον για ΑΠΙΣΤΙΑ σε βαθμό κακουργήματος εις βάρος του ΠΑΟΚ.
Εαν θέλεις εξήγησε και σε μας που βάλαμε τα όποια λεφτά είχαμε για να πάρουμε μετοχές του ΠΑΟΚ και του τα δώσαμε να τα διαχειρισθεί τι ακριβώς έγινε με τις επιταγές Βιολίδη και γιατί έφτασε στο σημείο να χρειάζεται τις επιταγές του Βιολίδη.
Και φυσικά αν αθωωθεί εγώ θα ζητήσω δημόσια συγνώμη αλλά αν θέλεις διευκρίνισε το κακό που έχει γίνει από το ''λέρωμα'' του ονόματος του Ζ, με μία παράκληση μην χρησιμοποιήσεις επιχειρηματολογία Γιακουμάτου, απ αυτά χορτάσαμε, πρακτικά εξήγησε τα μας.

Οι "επιταγές Βιολίδη" (εκτός και αν δεν το πήρες χαμπάρι) είναι στη Δικαιοσύνη. Πληροφοριακά, ο ΘΖ είναι "έξω με εγγύηση". Μη μας αναγκάζεις να λέμε πράγματα που ξέρουν όλοι όσοι ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ. Δεν έβαλες $$ μόνο εσύ. Βάλανε και άλλοι. Ένας από αυτούς τους "άλλους" ήταν και ο Βιολίδης. Το ξέχασες ;
Angelheart
Άβαταρ μέλους
aisiodoksos

Δημοσίευση από aisiodoksos »

dimbar έγραψε:

Την φωτοβολίδα αγαπητέ συνοπαδέ δεν την πέταξε απλώς κάποιος αλλά ο εισαγγελέας παραπέμποντας τον για ΑΠΙΣΤΙΑ σε βαθμό κακουργήματος εις βάρος του ΠΑΟΚ.
Εαν θέλεις εξήγησε και σε μας που βάλαμε τα όποια λεφτά είχαμε για να πάρουμε μετοχές του ΠΑΟΚ και του τα δώσαμε να τα διαχειρισθεί τι ακριβώς έγινε με τις επιταγές Βιολίδη και γιατί έφτασε στο σημείο να χρειάζεται τις επιταγές του Βιολίδη.
Και φυσικά αν αθωωθεί εγώ θα ζητήσω δημόσια συγνώμη αλλά αν θέλεις διευκρίνισε το κακό που έχει γίνει από το ''λέρωμα'' του ονόματος του Ζ, με μία παράκληση μην χρησιμοποιήσεις επιχειρηματολογία Γιακουμάτου, απ αυτά χορτάσαμε, πρακτικά εξήγησε τα μας.
οπως θελουμε τα λεμε ρε γ@μωτο...αδερφε μου εσυ πιστευεις σε εισαγγελεις και δικαιοσυνη μετα απο αυτο με τα παιδια που τα πηγαν μεσα για εγκληματικη οργανωση? σε ποιους πιστευεις ρε παλικαρι μου? κατσε να δουμε τι οντως εχει γινει και βγες μετα και σκιστους ολους. απο το παρεπεμψε για απιστια μεχρι το να το εχει κανει εχει μεγαλη ΔΙΑΦΟΡΑ. ετσι νομιζω τουλαχιστον..αμα εχεις κατι αλλο στο μυαλο σου πες μου γιατι μπορει να μη το ξερω η δεν το εχω καταλαβει!

Αυτό εννοώ όταν λέω ότι ο κόσμος δεν καταλαβαίνει. Για σύσταση οργάνωσης (κτλ) ήταν οι κατηγορίες για να συλληφθούν. Όταν το θέμα έφτασε στις (προ)φυλακίσεις, οι κατηγορίες (για τον μεγαλύτερο αριθμό των κατηγορουμένων) κατέρρευσαν. Επομένως δεν είναι θέμα "της εισαγγελίας" γενικά. Φως φανάρι είναι τι έγινε.
ΔΕΝ θέλω να επεκταθώ περισσότερο. Λυπάμαι.
Angelheart
niks

Δημοσίευση από niks »

να παν να δωσουν εξηγησεις μεταξυ τους και να τα βρουν αυτοι οι δυο που πλακωθήκαν
να ληξει
και να σβηστουν οι προηγουμενες σελιδες
πότε θα καταλάβουμε πως ειμαστε από την ιδια πλευρά
Π.Α.Ο.Κ.τσης δεν βριζει και δεν χτυπάει Π.Α.Ο.Κ.τσή

και σεβασμός δεν ειναι να αφηνω τον άλλον να λεει οτι θελει
σεβασμός ειναι αυτά που λέω να προσεχω να μην προσβάλλουν αυτούς που έχουμε στην πλευρά μας
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

φιλε συμφωνω απολυτα
αλλα αλλου εντοπιζω το προβλημα
το να πανε φυλακη εχει γινει ατακα και λυση για ολα
ο βλακας που πεταξε την κροτιδα να του κοπει η εισοδος ακομα και δια παντος στο γηπεδο
αλλα φυλακη? οχι ρε παιδια φυλακη δεν μπαινουν ουτε οι παιδεραστες και οι δολοφονοι
γενικα ρε παιδια βλακειες εχουμε κανει ολοι ειδικα οταν εισαι νεος και βραζει το αιμα σου
τι να γινει δηλαδη να μπαιναμε ολοι φυλακη

βλακεια να χτυπασ αδελφο σου οπως και να βριζεις
πιο πολυ να χτυπας ειδικα και οταν ειναι τυφλος
αλλα φυλακη?
δεν καταλαβαινεται οτι με τα βαλτους μεσα και ολοι μεσα φτιαχνετε κλιμα μεγαλης αντιδρασης?
δεν εχουμε ιδια αντιμετωπηση οταν γινονται τα ιδια και χειροτερα αλλου
φτασαμε στο σημειο να δεχονται επιθεσεισ οπαδοι μας
και οι "μπερδεμενοι?" η "τυφλοι" να κατηγορουν τα παιδια που δεχθηκαν επιθεση

@SERA
χιλιομετρα καναμε παλι
εχουμε κουραση μεγαλη
ΠΑΟΚ εκδρομες με κεφτεδακια και ταραμα
ετσι μαθαμε απο παιδια
ΔΙΚΕΦΑΛΕ μονο για σενα τρωω κυριακες κατεψυγμενα
ΠΑΟΚ ολε ολεολεο για σενα σοδα θα πινω και θα λεω
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”