Sera4 έγραψε:εγω εχω ενα θεμα με τα συνθηματα...ειναι περισσοτερο για βαρυτονους παρα για υψιφωνους...το θεωρω αδικο και ρατσιστικο... :ugeek: :ugeek:
marley 4 έγραψε:αυτο με το συνταγαμ ειναι ευκολοSera4 έγραψε:και αν παρατηρησεις το λουκανικο εντος γηπεδου ειναι διπλασιο απο το λουκανικο της καντινας ασχετα που εντος γηπεδου εχει μονο τα φρανκφουρτης ενω εκτος σε καναν ψαγμενο μπορει να βρεις και το κανονικο...![]()
![]()
μαρλευ αρνητικη εντυπωση εμενα με κανει οταν φωναζουμε εκεινο το "με ΠΑΟΚτσηδες τρελοκομεια και αθηναιους στα νοσοκομεια" και το "μαμω το συνταγμα και το πασαλιμανι"...νομιζω οτι προωθει την τρομοκρατια και τον ταλιμπανισμο στην ελλαδα...ασχετα που μπορει να προκαλεσει και υπερφορωση στα νοσοκομεια...αν μπορεις φτιαξε κατι και γι αυτο... :ugeek: :ugeek:
πινω καφε στο συνταγμα και στο πασαλιμανι
ο φρεντουτσινο γρηγορα φτανει διπλο θα παρω μεσα στο τηγανι
βλεπεις επεσα και εγω σε συνθηματα που εχουν αποτελεσμα βιαιοτητες
το τηγανι ειναι ρατσιστικος ορος που μπορει να εληφθει ως μειονοτικος χαρακτηρισμος γαι τους φιλτατους ποδοσφαιροφιλους επιστημονες εκ πειραιως
ακυρο λοιπον
ΜΕ ΠΑΟΚτσηδες πεζοπορεια και αθηναιους στα νοσοκομεια (επειδη δεν αντεχουν δηλαδη καταλαβες ειμαστε πιο δυνατοι κερδισαμε)
αλλα ακυρο νομιζω πως ειναι αντιχριστιανικο να χαιρεσαι επειδη κερδισες και να αποδιδεις την ηττα σε ενα συνολο κατοικων ρατσιστικο
επεισης δεν καταλαβαινω γιατι να ληγει 1Χ2 το ματς ολα Χ να ληγουν πληγωνεται κοσμος ετσι δεν ειναι σωστο

Θριιιψαλα παγακια, στο φρεντοτσινόο (ακολουθω τον ΠΑΟΚ καλοκαρι..
τα ρέματα ποτάμια, και εγω με το κανο (αλλα και χειμώνα)
το μονο που θυμαμαι , απο παιδι μικρο
σουβλάκια εγω να τρωω, και όχι το σανο. (δειχνει οτι ειμαστε ξυπνιοι και δεν τρωμε προλογο)
Αποδιδει στο τελος και μηνυμα, πσ, πσ, τι αλλο θελετε δηλαδη?
Υ.Γ.Αν και ο τελευταιος στιχος σιγουρα θηγει τους χορτοφαγους.