Συνεντεύξεις τύπου της Διοίκησης
Re: Συνεντεύξεις τύπου της Διοίκησης
Όταν η ανακοίνωση μιλάει για "λογότυπο" εννοείται και "σήμα"; Θα αλλάξει δηλαδή και το σήμα της ομάδας στη φανέλα ή το λογότυπο θα είναι μόνο κάτι το διακοσμητικό στα ντουβάρια ή πάνω αριστερά στα έγγραφα της ομάδας;
στις εταιριες το σημα λεγετε και λογοτυπο ειναι το ιδιο πραγμα αλλαζει απο παντου ακομα και στις φανελες παντου
βεβαια δεν ξερω τι παιζει με ασ και καε ετσι γιατι θα ειναι κατι που θα χρησιμοποιει η παε αρα θεωριτικα ο ερασιτεχνης δε θα εχει δικαιωματα απο πωλησεις προιοντων της παε??
βεβαια δεν ξερω τι παιζει με ασ και καε ετσι γιατι θα ειναι κατι που θα χρησιμοποιει η παε αρα θεωριτικα ο ερασιτεχνης δε θα εχει δικαιωματα απο πωλησεις προιοντων της παε??

- trel@menos
νταξει δεν παιζει να ναι αυτο το σημα ηρεμιστε.
αυτο το φτιαχνω και γω στη ζωγραφικη.

αυτο το φτιαχνω και γω στη ζωγραφικη.
απαντας 11 χρονια μετα ηδη πηραμε το αητητο το μαγκικο κλπ.κλπ.

Πάντως τα παλιά σχόλια έχει πλάκα να τα βλέπεις τόσα χρόνια μετά. Όλα τριγύρω αλλάζουνε κι η γκρίνια ίδια μένει...
- Μπαρκαρούτσος
Τρώει σκαλώματα το site και τα κάνει κάτι τέτοια, δεν απάντησε ο ίδιος τίποτα.eorptol1 έγραψε:απαντας 11 χρονια μετα ηδη πηραμε το αητητο το μαγκικο κλπ.κλπ.![]()
Εγώ γουστάρω να ξεθαφτεί κανένα κομμουνιστικό μανιφέστο του Goran64, ή η magna carta του φασισμού από τον berserkeros

- Μπαρκαρούτσος
Νομίζω με κάποιους από εδώ μιλάει ακόμα.billagorn έγραψε:Goran64, πω πω! Άραγε ξέρει κανείς τι κάνει αυτή η ψυχή?
- ramolimendo
Παντελής Κωνσταντινίδης
"Για να είμαι ειλικρινής δεν πιστεύω ότι είναι κάτι ψυχολογικό, είναι θέμα αυτοπεποίθησης πιο πολύ."
...........................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
διακρίνω πρόβλημα λογικής.. θέμα αυτοπεποίθησης = ψυχολογικό !!
( το θεμα του ειναι κλειδωμένο )
https://www.paokmania.gr/podosfairo/syn ... eikona-mas
"Για να είμαι ειλικρινής δεν πιστεύω ότι είναι κάτι ψυχολογικό, είναι θέμα αυτοπεποίθησης πιο πολύ."
...........................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
διακρίνω πρόβλημα λογικής.. θέμα αυτοπεποίθησης = ψυχολογικό !!
( το θεμα του ειναι κλειδωμένο )
https://www.paokmania.gr/podosfairo/syn ... eikona-mas
- Μαυρο Χιονι
- Moderator