Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
-
Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
ή ακόμα και safari ή και flock...
Aλλά σίγουρα όχι I.E. Αποστόλη.... Όσο πιο μακριά μπορείς ...
Aλλά σίγουρα όχι I.E. Αποστόλη.... Όσο πιο μακριά μπορείς ...

δεν τα λετε δεν τα γραφετε και μετα αναγκαζομαι και τα λεω εγω:
ΑποστοληΑ καλο θα σε κανει να ξεκολησεις απο τον xplorer....
o μοτζιλας ειναι ΠΑΟΚ και ο εξπλορερ γκευ με βαζελο πατερα
ΑποστοληΑ καλο θα σε κανει να ξεκολησεις απο τον xplorer....
o μοτζιλας ειναι ΠΑΟΚ και ο εξπλορερ γκευ με βαζελο πατερα
- ΑποστόληςΑ
- ehemithos 199
- Επικοινωνία:
ΟΥΓΚ!!!novito έγραψε:μα καιρό τώρα γίνεται!!!!ehemithos 199 έγραψε:... και το ανοιγμα απευθειας στη τελευταια σελιδα?
ηθελα καιρο τωρα να το ζητησω...![]()
![]()
Πατώντας στο πορτοκαλί πλαίσιο δίπλα στον τίτλο σε βγάζει τα μη αναγνωσμένα σου, αν αυτό εννοείς...

καλα για τον π@@τσο ειμαι!!
αντε ρε novi...μαζεψε μας για κανα φροντιστηριο στο φρατελι γιατι...
Θέλησα να γράψω στο θέμα Torrentmania της κατηγορίας Multimedia :
Όποιος μπορεί να κατεβάσει από κάπου τον αγώνα με την Ρέγγα η και να τον γράψει,(αν τελικά μεταδοθεί απο κάποιο κανάλι) να τον μετατρέψει σε Torrent και να επικοινωνήσει με την admin team για να τον ανεβάσουν, μιας και λείπει ο εθνοφύλακας.
Πηγαίνοντας στην κοινότητα Multimedia έχει τα 40 θέματα της 1ης σελίδας , πηγαίνοντας δεξιά να πατήσω σελίδα 2η είδα οτι δεν υπάρχει καν 2η σελίδα.
Όποιος μπορεί να κατεβάσει από κάπου τον αγώνα με την Ρέγγα η και να τον γράψει,(αν τελικά μεταδοθεί απο κάποιο κανάλι) να τον μετατρέψει σε Torrent και να επικοινωνήσει με την admin team για να τον ανεβάσουν, μιας και λείπει ο εθνοφύλακας.
Πηγαίνοντας στην κοινότητα Multimedia έχει τα 40 θέματα της 1ης σελίδας , πηγαίνοντας δεξιά να πατήσω σελίδα 2η είδα οτι δεν υπάρχει καν 2η σελίδα.
Έλα αδερφέ
http://www.paokmania.gr/forum/viewtopic.php?f=3&t=11
Θα υπάρξουν και άλλες αλλαγές ή μετακινήσεις ακόμα δεν έχουμε τελειώσει πέρα απο τα σβησίματα των κατεστραμένων δημοσιεύσεων.
Είναι κατηγορία multimedia αλλά είναι κυρίως μέρος του σάιτ η δουλειά.
Επίσης έπρεπε να ξελαφρώσει η κάθε θεματολογία που άγγιζε και τις 4 σελίδες απο θέματα.
Θα υπάρξει συνέχεια στις αλλαγές σύντομα μέχρι να έρθουμε και στην τελική μορφή που τα πράγματα θα είναι ποιο απλά για όλους.
http://www.paokmania.gr/forum/viewtopic.php?f=3&t=11
Θα υπάρξουν και άλλες αλλαγές ή μετακινήσεις ακόμα δεν έχουμε τελειώσει πέρα απο τα σβησίματα των κατεστραμένων δημοσιεύσεων.
Είναι κατηγορία multimedia αλλά είναι κυρίως μέρος του σάιτ η δουλειά.
Επίσης έπρεπε να ξελαφρώσει η κάθε θεματολογία που άγγιζε και τις 4 σελίδες απο θέματα.
Θα υπάρξει συνέχεια στις αλλαγές σύντομα μέχρι να έρθουμε και στην τελική μορφή που τα πράγματα θα είναι ποιο απλά για όλους.
Τι Mozilla και safari και flock και αηδίες...
Αδέρφια προσοχή Opera browser 9.6
http://www.opera.com/browser/
Κάνεις download to 9,6 και ξενοιάζεις είναι τόσο γρήγορο παιδιά όσο δεν μπορείτε να φανταστείτε.
Αδέρφια προσοχή Opera browser 9.6
http://www.opera.com/browser/
Κάνεις download to 9,6 και ξενοιάζεις είναι τόσο γρήγορο παιδιά όσο δεν μπορείτε να φανταστείτε.
- khaledfreepaok
ρε γκας τι επαιξε με τα ποστ.απο αυτο το ποστ σου με τους δρακους και τα τερατα δεν πηρα χαμπαρι τπτ απολυτως.
Τίποτα αυτά ήταν απο Λάβκραφτ έναν συγγραφέα του φανταστικού αποσπάσματα για τόπικ που έπρεπε να κλειδωθούν και ήταν ανοιχτά χωρίς κανέναν λόγο.
Όσο για διαγραφές ποστ έσβησα όλα τα αραβοκινέζικα που δεν έβγαζες άκρη και μερικά τα οποία είναι αντιπαραθέσεις μεταξύ μας και καυγάδες άσκοποι και αναίτιοι με ύβρεις και ειρωνείες.
Ξέρεις αυτά που λένε δεν ξέρεις εσύ ξέρω εγώ και εσύ είσαι ένα τίποτα και θα σου δείξω εγώ και κάτι τέτοια που είναι άκρως ανόητα και δεν συμβαδίσουν ανάμεσα στις τάξεις μας και είναι εξίσου βαρετά.
Όσο για διαγραφές ποστ έσβησα όλα τα αραβοκινέζικα που δεν έβγαζες άκρη και μερικά τα οποία είναι αντιπαραθέσεις μεταξύ μας και καυγάδες άσκοποι και αναίτιοι με ύβρεις και ειρωνείες.
Ξέρεις αυτά που λένε δεν ξέρεις εσύ ξέρω εγώ και εσύ είσαι ένα τίποτα και θα σου δείξω εγώ και κάτι τέτοια που είναι άκρως ανόητα και δεν συμβαδίσουν ανάμεσα στις τάξεις μας και είναι εξίσου βαρετά.
- khaledfreepaok
Μερικά ποστς για το Βιτόλο έχουν μπει στο τοπικ του Γκαρσία (σελ. 200-201)
Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει σαν σκέψη η δημιουργία fast reply φόρμας ώστε να γίνεται πιο βολική η απάντηση στα topics. Δεν είναι κάτι το αναγκαίο αυτό αλλά πιστεύω ότι το fast reply είναι αγαπητό σε πολλούς χρήστες διαφόρων forum.