15. Pablo Andrés Contreras Fica
- thanasisp04
Re: Pablo Contreras
Παμπλιτο...Παμπλιτο...Παμπλιτο...
Πρεπει να τα πουμε απο κοντα οι δυο μας...δεν παει αλλο αυτο φιλε μου...
Τι ηταν αυτο χθες παλι???
Πρεπει να τα πουμε απο κοντα οι δυο μας...δεν παει αλλο αυτο φιλε μου...
Τι ηταν αυτο χθες παλι???
ενταξει καποιοι το λεμε εδω και καιρο οτι δεν ειναι ο φοβερος αμυντικος που νομιζουν ορισμενοι.
οχι οτι δεν ειναι καλος αλλα εγω το ξαναλεω σε σχεση με μαλεζα και μαρκος αντονιο υστερει σε αθλητικα προσοντα.
οχι οτι δεν ειναι καλος αλλα εγω το ξαναλεω σε σχεση με μαλεζα και μαρκος αντονιο υστερει σε αθλητικα προσοντα.
εφαγε την καρτα ολοι πανω του.
Στο επόμενο ματς θα ειναι ο καλυτερος. "Μεγας αμυντικός βραχος αλανθαστος"
και σας ρωτω αν επαιζε πχ ΠΑΟΚ -Λαρισα.....υπήρχε περίπτωση σε αντιστιχο μαρκαρισμα να επεφτε καρτα?????? ΟΧΙ.
γεια σας.
Στο επόμενο ματς θα ειναι ο καλυτερος. "Μεγας αμυντικός βραχος αλανθαστος"
και σας ρωτω αν επαιζε πχ ΠΑΟΚ -Λαρισα.....υπήρχε περίπτωση σε αντιστιχο μαρκαρισμα να επεφτε καρτα?????? ΟΧΙ.
γεια σας.
Δεν το ειπες καλα Falegko...
Αν ηταν παιχτης του γαυρου ( ή εστω των αλλων 2 του ΠΟΚ) ποσες κιτρινες θα ειχε? Για κοκκινη δεν το συζηταμε... Καμμια!
Αν ο Παπαδοπουλος ηταν ποδοσφαιριστης του ΠΑΟΚ, ποσες κοκκινες θα ειχε? Πολλες... Οποτε οταν παιρνουμε αμυντικους και ειδικα λατινοαμερικανους θα πρεπει να τους λεμε να παιζουνε... χαλαρα! Ηρεμα...
Μαζι σου Παμπλο παρα την κοκκινη! Εφαγες ξυλο, ανοιξε το κεφαλι σου και φανταζομαι εκνευριστικες πιο πολυ απο μας που βλεπαμε τον αγωνα απο την TV...
Αν ηταν παιχτης του γαυρου ( ή εστω των αλλων 2 του ΠΟΚ) ποσες κιτρινες θα ειχε? Για κοκκινη δεν το συζηταμε... Καμμια!
Αν ο Παπαδοπουλος ηταν ποδοσφαιριστης του ΠΑΟΚ, ποσες κοκκινες θα ειχε? Πολλες... Οποτε οταν παιρνουμε αμυντικους και ειδικα λατινοαμερικανους θα πρεπει να τους λεμε να παιζουνε... χαλαρα! Ηρεμα...
Μαζι σου Παμπλο παρα την κοκκινη! Εφαγες ξυλο, ανοιξε το κεφαλι σου και φανταζομαι εκνευριστικες πιο πολυ απο μας που βλεπαμε τον αγωνα απο την TV...
οποιος εχει παιξει εστω και σε 5*5 μπαλα καταλαβαίνει την αδικια που νιοθει ο παιχτης.
Μακαρι να επαιζε σε αυτο το ματς την κυριακη.
Εγω θελω να φαμε 4 κοκκινες...να φυγουν σκοτωμένοι στην κυριολεξία απο εδω.
Να μην ακουμπήσουμε μπαλα μονο ποδιΑ.
Αυτο θελω και ας με λετε βλακα.
Μακαρι να επαιζε σε αυτο το ματς την κυριακη.
Εγω θελω να φαμε 4 κοκκινες...να φυγουν σκοτωμένοι στην κυριολεξία απο εδω.
Να μην ακουμπήσουμε μπαλα μονο ποδιΑ.
Αυτο θελω και ας με λετε βλακα.
μα το θεμα δεν ειναι οτι εφαγε κοκκινη ειναι οτι δεν μπορουσε να μαρκαρει τον ντιογκο και προσπαθουσε να τον κοψει με φαουλ συνεχεια
Μεταφερω τα σχολια που εκανα για την αποδοση του Κοντρερας σχετικα με το ματς εδω περα. Ποσο ευκολο ειναι να ξεχναμε καμια φορα και ποσο ακομα ευκολοτερα και με ασυνειδητο τροπο η προπαγανδα ΤΟΥΣ διοχετευεται και στα δικα μας κεφαλια.
Κοντρέρας: Για να το πάρουμε σιγά σιγά εδώ το ζήτημα. Ξεκινάω με το Α´ ημίχρονο: ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ από τον με διαφορά κορυφαίο στόπερ του πρωταθλήματος, όπου κυριολεκτικά εξαφάνισε αυτόν τον αστείο τρυφηλό με την περμανάν. Πάμε στο δεύτερο μέρος τώρα... Ρε αλήτες!! Είμαι τελικά τόσο μα τόσο γκαβάδι, όταν βλέπω αυτή τη ντροπή του αθλήματος να βάζει το χέρι του για να στηριχτεί πάνω στον ώμο του Κοντρέρας, ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΦΑΟΥΛ και στη συνέχεια να μην ακούγεται καμιά σφυρίχτρα και να μη σηκώνεται καμιά σημαία; Έπειτα έχουμε μια ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ πρώτη κίτρινη κάρτα και λίγο αργότερα ατιμώρητη ΑΓΚΩΝΙΑ που δέχεται ο Πάμπλο πάλι από αυτό το υποκείμενο και ενώ επιχειρούσε να εκτελέσει ένα πλάγιο.
Το σκηνικό είχε ήδη στηθεί. Στο ένα και ΜΟΝΑΔΙΚΟ λάθος του Πάμπλο στον αγώνα έρχεται η δεύτερη κίτρινη. Μια συμβουλή θα ήθελα μόνο να του δώσω με αφορμή μια φάση στο Β' ημίχρονο λίγο πριν αποβληθεί. Ένα σίχαμα κείτεται στο έδαφος με την μπάλα να είναι στην κατοχή του Πάμπλο και ο τελευταίος την πετάει έξω, εφαρμόζοντας το fair play . Πάμπλο, ο συνονόματος σου το πήρε το μάθημα εδώ και καιρό. Εσύ δεν το κατάλαβες και έπρεπε να γίνουν τα χθεσινά για να εκπαιδευτείς και εσύ στην ωραία μας πραγματικότητα. Καλό πάθημα λοιπόν.
Κοντρέρας: Για να το πάρουμε σιγά σιγά εδώ το ζήτημα. Ξεκινάω με το Α´ ημίχρονο: ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ από τον με διαφορά κορυφαίο στόπερ του πρωταθλήματος, όπου κυριολεκτικά εξαφάνισε αυτόν τον αστείο τρυφηλό με την περμανάν. Πάμε στο δεύτερο μέρος τώρα... Ρε αλήτες!! Είμαι τελικά τόσο μα τόσο γκαβάδι, όταν βλέπω αυτή τη ντροπή του αθλήματος να βάζει το χέρι του για να στηριχτεί πάνω στον ώμο του Κοντρέρας, ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΦΑΟΥΛ και στη συνέχεια να μην ακούγεται καμιά σφυρίχτρα και να μη σηκώνεται καμιά σημαία; Έπειτα έχουμε μια ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ πρώτη κίτρινη κάρτα και λίγο αργότερα ατιμώρητη ΑΓΚΩΝΙΑ που δέχεται ο Πάμπλο πάλι από αυτό το υποκείμενο και ενώ επιχειρούσε να εκτελέσει ένα πλάγιο.
Το σκηνικό είχε ήδη στηθεί. Στο ένα και ΜΟΝΑΔΙΚΟ λάθος του Πάμπλο στον αγώνα έρχεται η δεύτερη κίτρινη. Μια συμβουλή θα ήθελα μόνο να του δώσω με αφορμή μια φάση στο Β' ημίχρονο λίγο πριν αποβληθεί. Ένα σίχαμα κείτεται στο έδαφος με την μπάλα να είναι στην κατοχή του Πάμπλο και ο τελευταίος την πετάει έξω, εφαρμόζοντας το fair play . Πάμπλο, ο συνονόματος σου το πήρε το μάθημα εδώ και καιρό. Εσύ δεν το κατάλαβες και έπρεπε να γίνουν τα χθεσινά για να εκπαιδευτείς και εσύ στην ωραία μας πραγματικότητα. Καλό πάθημα λοιπόν.
-100ronaldo έγραψε:μα το θεμα δεν ειναι οτι εφαγε κοκκινη ειναι οτι δεν μπορουσε να μαρκαρει τον ντιογκο και προσπαθουσε να τον κοψει με φαουλ συνεχεια
Μαυτό το διαιτητή δε μπορεί ούτε ο πουγιόλ να μαρκάρει το γκουγκουλιά φίλε...
Ασε το παραμύθι...
- LittleJohn
Τι να πω ρε γαμωτο,ποσο θα πρεπει να πονεσε αυτος ο ανθρωπος χθες,να τρωει αγκωνια στην μουρη απο τον πουστροφιογκο (σημειοτεον-μια φαση που εβγαλε ματια απο την τηλεοραση και δεν ειδαμε ΠΟΤΕ ριπλει,ουτε ακουσαμε φυσικα το παραμικρο σχολιο,και μαλλον ολοι μας θα φανταστηκαμε οτι μονο εμεις το ειδαμε και θα καναν πουλακια τα ματια μας),και μετα να δεχεται μια υπερβολικα αυστηρη αποβολη (σε αντιστοιχη φαση φυσικα με τον Παντουρα ο Κοκαλακης μια χαρα την επνιξε την καρτουλα-οπως και την δευτερη καρτα στο τρελοκοριτσο που ζητουσε καρτα στην φαση της αποβολης).
Κακως κατα την γνωμη μου παντως δεν αλλαξε τα μαρκαρισματα ο Σαντος,και δεν εβαλε τον Μαλεζινιο που ειναι ψηλοτερος πανω στην εξωτικη μπαλαρινα με τις μπουκλες,αφου οι γαβροι το 'χαν ριξει απο νωρις στη γιομα.Αλλωστε ο Κοντρερας ειχε και χτυπημενο κεφαλι.Τεσπα...Αρκετα καλη εμφανιση χθες,ειδικα στο πρωτο ημιχρονο ηταν εξαιρετικος.Παντως κατι φαινεται να χανει παντα στα δυσκολα ματς ρε γαμωτο...
Κακως κατα την γνωμη μου παντως δεν αλλαξε τα μαρκαρισματα ο Σαντος,και δεν εβαλε τον Μαλεζινιο που ειναι ψηλοτερος πανω στην εξωτικη μπαλαρινα με τις μπουκλες,αφου οι γαβροι το 'χαν ριξει απο νωρις στη γιομα.Αλλωστε ο Κοντρερας ειχε και χτυπημενο κεφαλι.Τεσπα...Αρκετα καλη εμφανιση χθες,ειδικα στο πρωτο ημιχρονο ηταν εξαιρετικος.Παντως κατι φαινεται να χανει παντα στα δυσκολα ματς ρε γαμωτο...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LittleJohn την Πέμ 05 Μαρ 2009, 23:38, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
+1000000000000Tetradje έγραψε:Μαζι σου Παμπλο παρα την κοκκινη! Εφαγες ξυλο, ανοιξε το κεφαλι σου και φανταζομαι εκνευριστικες πιο πολυ απο μας που βλεπαμε τον αγωνα απο την TV...
Σημασία έχει ότι δε μπορούσε να παίξει το φιόγκο.Εμενα μου άρεσε ο bizera επάνω στο φιόγκο.
Έχω πει ότι είναι πολύ καλός αμυντικός αλλα δεν είναι τόσο καλός όσο το κάνουμε.
Έχω πει ότι είναι πολύ καλός αμυντικός αλλα δεν είναι τόσο καλός όσο το κάνουμε.
- montolivo4
Καλός και σήμερα αλλα επιμένω ότι δεν είναι όπως ήταν στην αρχή του πρωταθλήματος,τότε ήταν εξωπραγματικός.