Mitsospaoki4 έγραψε:Αν χαιρετήσει και ο Όττο πάμε σε πολύ ριψοκίνδυνη αναδόμηση.
Μιλάμε τα 7/11 της βασικής ομάδας θα είναι μεταγραφές.
Αν και στα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια δεν θα πρόκειται να συμβεί αυτό, εγώ θα έλεγα μακάρι.
Mitsospaoki4 έγραψε:Αν χαιρετήσει και ο Όττο πάμε σε πολύ ριψοκίνδυνη αναδόμηση.
Είμαστε σίγουροι ότι ο Λουτσε θα είναι κομπλέ με αυτό;
FreeWatcher έγραψε:Το ότι Μαϊο μήνα βγάζει μέσω αρδ η παε ότι αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να ανανεώσει ο Μπραντον σε περίπτωση που δεν βρεθεί επιθετικός ως το Σεπτεμβρη νομίζω τα λέει όλα.
Και μιλάμε για εναν 30χρονο επιθετικό με 0 γκολ σε ολοκληρο πρωταθλημα και πλέι οφ.
Δεν υπάρχει τέτοια ανώμαλη κατάσταση σε καμία παε σε όλο τον πλανήτη.
eorptol1 έγραψε:ReignMan έγραψε:Παντως πως πηγαμε απο Τσουμπα Πριγιοβιτς σε Σαματα Μπραντον ειναι φοβερο.
στην κατακτηση του πρωταθληματος ο μπραντον ειχε πολυ σημαντικη συμβολη....
Δες λίγα ποστ πιο πάνωΣουριναμέζος έγραψε:Mitsospaoki4 έγραψε:Αν χαιρετήσει και ο Όττο πάμε σε πολύ ριψοκίνδυνη αναδόμηση.
Είμαστε σίγουροι ότι ο Λουτσε θα είναι κομπλέ με αυτό;
Από που βγαίνει αυτό το νούμερο?
Σουριναμέζος έγραψε:FreeWatcher έγραψε:Το ότι Μαϊο μήνα βγάζει μέσω αρδ η παε ότι αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να ανανεώσει ο Μπραντον σε περίπτωση που δεν βρεθεί επιθετικός ως το Σεπτεμβρη νομίζω τα λέει όλα.
Και μιλάμε για εναν 30χρονο επιθετικό με 0 γκολ σε ολοκληρο πρωταθλημα και πλέι οφ.
Δεν υπάρχει τέτοια ανώμαλη κατάσταση σε καμία παε σε όλο τον πλανήτη.
Σόρι κιόλας αλλά η εκτίμηση/μπουρδολογία του κάθε αρδ δεν σημαίνει ότι είναι και το πλάνο της παε
gpap5 έγραψε:από την σημερινή ομάδα, θα κρατούσα:
Κοτάρσκι, Παβλένγκα
Κεντζιόρα, Μιχαηλίδη,
Μπάμπα
Μαντύ, Μεϊτέ, Οζντόεβ και ίσως Πένια (δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη, δεν τον είδα αρκετά)
Ντέλια, Πέλκα
Ζίβκο, Ντέσπο
Αυτό σημαίνει πως θα αγόραζα-δανειζόμουν-ανέβαζα από ακαδημίες:
1. 2 κεντρικούς αμυντικούς
2. 2 δεξιά μπακ
3. 1 αριστερό μπακ
4. έναν μέσο ή 2 αν δεν κάνει ο Πένια
5. ένα δεκάρι
6. 2 αριστερά εξτρέμ
7. 3 επιθετικούς
12-13 παίχτες, εφόσον ως τρίτος τερματάς είναι ο καινούριος ή ο Τσιφτσής.
Αν πουληθεί ο Κοτάρσκι, χρειάζομαι και τερματά.
Προσωπική μου άποψη, όσοι δεν είναι στην παραπάνω λίστα, δεν μπορούν να βοηθήσουν άλλο την ομάδα.
Ότι ήταν να δώσουν, το έδωσαν και δεν περιμένω τίποτα για την επόμενη σεζόν.
Mitsospaoki4 έγραψε:Η Αλαβές σφράγισε και μαθηματικά την παραμονή.
Για να σε δούμε Όττο.