Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
nunies4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Δημοσίευση από nunies4 »

Το νεο σεναριο ποιων; Ποιος το εχει πει; η ΠΑΕ;
Ξερουμε τις κινησεις του Μποτο;
Ακομα και για τον Μπερναρντ που τελικα αποδειχτηκε πραγματικη ιστορια (η μονη διχογνωμια ειναι αν παιζουμε ακομα η αν εγκαταλειφθηκε) πηρε κανεις χαμπαρι; Το διαβασες απο κανεναν αρδ;
Παντως για καποιον που η κανουλα εχει κλεισει και δεν εχει μπατζετ και περιμενει να φυγουν πρωτα παικτες για να παρει, περιεργη η προσεγγιση Μπερναρντ. Δεν κολλαει στο σεναριο.
Τελος παντων. Ολο αυτο ειναι κουραστικο. Περνουμε ως δεδομενο τις απαισιοδοξες αποψεις αρδ και πανω σε αυτες βασιζουμε αναλυσεις για κατι που επι της ουσιας δεν εχουμε ιδεα πως εξελισεται.
Και σαν κερασακι στην τουρτα αποθεωνουμε και τον σχεδιασμο των αλλων ομαδων οι οποιες αποδεδειγμενα τα εχουν κανει @@@τα.
Εγω κουραστηκα παντως. Σχολιασμο πλεον μονο επι πραγματικων κινησεων και οχι επι εικασιων.
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

rainmaker έγραψε:Όντως για Γκάρι, που τον ήθελα πέρυσι, προφανώς έχει κλαταρει, δεν τραβαει
Πραγματικά όμως. Καντουρι τους βγήκε. Και εγώ τον ήθελα περσυ.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

rainmaker έγραψε:Όντως για Γκάρι, που τον ήθελα πέρυσι, προφανώς έχει κλαταρει, δεν τραβαει
Το ποιντ rain δεν ηταν να δειξω με το δακτυλο. Ηταν για να φανει ποσες παραμετροι υπαρχουν σε μια μεταγραφη που μπορουν να την κανουν πετυχημενη η οχι. Και εμεις ειμαστε κοντα, τις 9 που εχουμε κανει να τις κρινουμε πριν βγει ο Αυγουστος.
Totem_pk

Δεν νομίζω ότι η θεώρηση ότι οι μεταγραφές μας μέχρι τώρα είναι αποτυχημένες είναι σωστή. Το παράδειγμα του Αντρε που ο «Καρπούζας» επέμενε σε αυτόν και εμείς (εγώ) λέγαμε γιατί δεν βάζει τον δικό μας Γεωργίου και βάζει το πορτογαλακι που όλες οι σέντρες του πήγαινε στην 4 είναι για εμένα μεγάλο μάθημα ποδοσφαιρικό.
Η κριτική γίνεται γιατί πήγαμε στα ματς της Ευρώπης, που εγώ τα θεωρώ πολύ πολύ σημαντικά, σχεδόν ξεβρακωτοι. Γιατί απλά εάν είχαμε κάνα δυο ποιοτικούς και έμπειρους παίκτες μπροστά θα ήταν διαφορετική η ιστορία.

Τα παιδιά που ήρθαν δεν φταίνε σε τίποτα και έχουν όλον τον χρόνο να αποδείξουν εάν θα εξελιχθούν σε παικταράδες η όχι.
icue

Δημοσίευση από icue »

Η ομαδα κατεβηκε ανετοιμη στα ματς με την Λεφσκι. Εντελως. Οποιον παικτη και αν ειχαμε παρει και αυτος ανετοιμος θα ηταν μαζι με ολη την ομαδα. Υποτιμησαν τα δυο αυτα ματς 100% ολοι τους και το πληρωσαμε.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Μπορουσες ομως να τους εχεις 10/7; Ερχονται αυτοι οι παικτες τοσο νωρις στην Ελλαδα; Αυτο ειναι το ερωτημα.
Εκτος και αν ζηταμε απο την ομαδα να ειχε κανει αυτο για τον οποιο την κραζουν οι περισοτεροι οτι εκανε στα στοπερ. Να ειχε παρει 2 ακομα "Καργες" στην θεση του εξτρεμ και του επιτελικου. Εμπειρους δηλαδη αλλα οχι με μεγαλη ποιοτητα. Ηταν λογικο να το κανει αυτο και να φορτωσει το ροστερ 10/7 για να παιξει τον 1ο προκριματικο; Εγω λεω οχι.
Το οτι τελικα η Λεφσκι δεν μετρηθηκε σωστα το εχω ξαναπει.
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Δημοσίευση από iasoiako »

Κουαλιάτα, Μπίσεβαρ, Ζιβκοβιτς, Ναρεη, Ricardo, Κωνσταντελιας, Σοάρες, Νταντας, Καντουρι?
Αυτοί είναι για 3 θέσεις: Έχει απαντήσει ο Λουτσέσκου ποιος θα παίζει που? θα δούμε στο φιλικό με τον Βόλο
Δεξιά: Ναρει, Ζίβκοβιτς
10αρι: Κουαλιάτα, Ρικάρντο, Μπίσεβαρ, Σοάρες, Ντάντας
Αριστερά: Μπίσεβαρ, Κουαλιάτα, Κωνσταντέλιας, Καντούρι

10άρι και αριστερά δεν μας πείθουν αυτοί. Αλλα θεωρητικά ο Κουαλιάτα λογίζεται σαν βασικούρα και αλλαγή 10αρακι ο Ρικάρντο.

Μέσοι:
Τσιγγάρας, Κούρτιτς, Σοάρες, Ντάντας, Αγκούστο, Σβαμπ, Καντούρι?
Εάν φύγουν Κούρτιτς και Αγκούστο.
ΚΜ γρήγορος: Τσιγγάρα, Ντάντας
ΚΜ αργό: Σβαμπ, Σοάρες.
Χρειαζόμαστε έναν ακόμα για κύπελλο και πρωτάθλημα? Εγώ δεν θα έπαιρνα. Είναι ευκαιρία για τα 3 παιδία να δουλέψουν και να παίζουν.

Περιμένω να δω τα επόμενα φιλικά και μέχρι τέλος Αυγούστου τί σκέφτεται πρώτα ο Λουτσέσκου για αυτούς.
Η ερώτηση είναι εάν όπως φαίνεται ποσοτικά είσαι εντάξει, εάν είσαι και ποιοτικά. Ο Ναρει π.χ .εχει προσωπική ενέργεια από δεξιά. Ο Ζίβκοβιτς μήπως πρέπει να μετατοπιστεί για να δίνει γκολ? ο Κουαλιάτα τί μπορεί να δώσει? γιατί πάνω στην γραμμή δεν φαίνεται πολύ καλός, μήπως σαν 10άρι είναι καλύτερος.

Το είπα χθες και ο Καπετανόπουλος, βγήκε στο Πρίμο, κάνει καλά ο ΠΑΟΚ που δεν μπαίνει αμέσως στην λογική να αγοράσει καινούριους παίκτες. Πρέπει πρώτα να δει εάν αυτοί που ήρθαν μπορούν να δώσουν και εάν εντοπιστεί το κενό να πάρει.
Εγώ σε τέτοιες περιπτώσεις φέρνω στο μυαλό την ποδοσφαιρική μου καψούρα τον Γ.Χ. 6 μήνες δεν έκανε τίποτα και μετά έκανε τα πάντα.
Άς έχουμε εμπιστοσύνη να δούμε τί έχουμε. Άς μείνουμε με 27 παίκτες, να βρούμε ρόλους μέσα στην ομάδα και μετά ότι περαιτέρω χρειάζεται το παίρνουμε. Μιλάμε για 2 η 3 παίκτες ότι χρειάζονται, γιατί το ρόστερ είναι δομημένο.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

nunies4 έγραψε:
Το ποιντ rain δεν ηταν να δειξω με το δακτυλο. Ηταν για να φανει ποσες παραμετροι υπαρχουν σε μια μεταγραφη που μπορουν να την κανουν πετυχημενη η οχι. Και εμεις ειμαστε κοντα, τις 9 που εχουμε κανει να τις κρινουμε πριν βγει ο Αυγουστος.
Ναι ρε συ οκ δεν εννοούσα αυτό. Απλά σχολίασα τον παικτη
Totem_pk

.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Totem_pk την Τρί 09 Αύγ 2022, 10:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Totem_pk

Καλά τώρα που η ζημιά έγινε και πλέον υπάρχει χρόνος πιστεύω ότι οι ποδοσφαιρικά υπεύθυνοι της ομάδας θα δούνε τι έχουμε και τι μας λείπει. Πάμε για εντελώς νέα ομάδα με άλλη εντελώς φιλοσοφία και οι Μποτο και Λουτσε είναι ικανοί να κάνουν αυτά που πρέπει.
Ας ελπίσουμε ότι μπαίνουν οι βάσεις για μια μεγάλη ομάδα με μια σταθερή ποδοσφαιρική φιλοσοφία επιτέλους που θα βοηθήσει την ομάδα μας μακροπρόθεσμα.
Με αυτό το σκεπτικό δεν ανησυχώ και πολύ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Totem_pk την Τρί 09 Αύγ 2022, 10:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Totem_pk έγραψε:
Totem_pk έγραψε:Καλά τώρα που η ζημιά έγινε και πλέον υπάρχει χρόνος πιστεύω ότι οι ποδοσφαιρικά υπεύθυνοι της ομάδας θα δούνε τι έχουμε και τι μας λείπει. Πάμε για εντελώς νέα ομάδα με άλλη εντελώς φιλοσοφία και οι Μποτο και Λουτσε είναι ικανοί να κάνουν αυτά που πρέπει.
Ας ελπίσουμε ότι μπαίνουν οι βάσεις για μια μεγάλη ομάδα με μια σταθερή ποδοσφαιρική φιλοσοφία επιτέλους που θα βοηθήσει την ομάδα μας μακροπρόθεσμα.
Με αυτό το σκεπτικό δεν ανησυχώ και πολύ.
Μου αρέσει αυτό το σκεπτικό.

Υπομονή θα χρειαστεί και μακριά από ΑΡΔ. Στο 1ο ματς του πρωταθλήματος προβλέπω να ρίξουμε καμιά 4άρα και να μιλάμε για ομαδάρα που πάει για πρωτάθλημα και όταν στραβώσει πάλι να φταίει ο άχρηστος ο Λουτσέσκου και ο περίεργος Μπότο. Το πλάνο που επέλεξε ο Μπότο θέλει πολύ χρόνο και θα αποδώσει από τη σεζόν 2024/25. Αν το αποδεχτούμε, θα δούμε ξανά επιτυχίες. Αν τα κάνουμε όλα μπόμπα, θα γυρίσουμε στο σημείο μηδέν και θα απαιτούμε να βάλει ο Ιβάν από την τσέπη του 20εκ επί 2 σεζόν, αλλά τον ρωτήσατε αν θέλει να ματώσει πάλι οικονομικά ειδικά μέσα σε αυτό το πολιτικό κλίμα (πόλεμος στην Ουκρανία, ΝΔ);
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

nunies4 έγραψε:
Ρε συ Nunies, κανένας δεν κρίνει τις 9 μεταγραφές που ήρθαν.

Υπάρχουν σοβαρές αμφιβολίες για κάποιων εξ αυτών (κατ' εμέ δικαιολογημενες) αλλα κρίση δεν μπορεί να γίνει ακόμα. Αυτό είναι αυτονόητο.

Αλλα υπάρχουν συγκεκριμένα πράγματα στον σχεδιασμό που προβληματιζουν.

Να τα πιάσουμε ένα ένα;

- Στόπερ. Μια σταθερά (ο Ινγκι) και 2 λαχεία. Μπορεί να βγούνε, μπορεί όχι. Ποιο είναι το αντεπιχειρημα. Δώσε τα λεφτά των 2 και φερε ένα ακόμα στόπερ κολώνα.

- Μεσοεπιθετικος (τα βάζω μαζί αριστερό εξτρεμ/δεκάρι για να το κάνω ακόμα πιο εύκολο). Το έχεις καταλάβει ότι έτσι όπως είναι το ροστερ αυτή την στιγμή που μιλάμε ο Μπισε θα κάνει πάλι 50 ματς; και ότι όταν ο Καντουρι είναι διαθέσιμος θα είναι κι αυτός βασικός; Need I say more?

- Φορ. Πέρσι είχες Ολιβειρα ως βασικό και Σφιντερσκι/Ακμπομ ως back up στο πρώτο μισό και Ακπομ/Τσολακ στο 2ο μισό. Ο βασικός σου δεν έπαιξε καθόλου αλλα είχες πάντα 2 αξιόπιστες λύσεις από πίσω. Φέτος κράτησες τον ίδιο βασικό (με ένα χρόνο αποχή από τα γήπεδα) και πίσω του έχεις τον Μπεβερλι Χιλς και τον Κουτσια. Στην επίθεση μόνο έχεις εισπράξει 8Μ από πωλήσεις το τελευταίο εξάμηνο και έχεις ξοδέψει 400Κ για να φέρεις έναν τελείως άγνωστο παίχτη από την Segunda Division ο οποίος απ' ότι φαίνεται δεν μπορεί καν να ανταποκριθεί στον ρόλο του μοναδικού επιθετικού σε σύστημα 4-3-2-1.

Αυτά προβληματιζουν, λοιπόν, σε πρώτη φάση και όχι η ποιότητα των 9 που έφερες. Δηλαδή το ότι έφερες 9 και έχουν μείνει ακόμα στο ροστερ κάτι ποιοτικά κενά που βγάζουν ματιά.

Λες και ξαναλές, θα φέρουν παιχτες. Καλό το wishful thinking αλλα θα μας επιτρέψεις μέχρι να τους φέρουν να καθόμαστε σε αναμμένα κάρβουνα.

Γιατί επαναλαμβάνω ότι ακριβώς το ίδιο wishful thinking "φάγατε" αρκετοί εδώ μέσα και πέρσι με τα γνωστά αποτελέσματα στο τέλος.

Κοινώς ας περιμένουμε να δούμε και μέχρι τότε καλό είναι να μην είμαστε απόλυτοι.

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

Totem_pk έγραψε:Δεν νομίζω ότι η θεώρηση ότι οι μεταγραφές μας μέχρι τώρα είναι αποτυχημένες είναι σωστή. Το παράδειγμα του Αντρε που ο «Καρπούζας» επέμενε σε αυτόν και εμείς (εγώ) λέγαμε γιατί δεν βάζει τον δικό μας Γεωργίου και βάζει το πορτογαλακι που όλες οι σέντρες του πήγαινε στην 4 είναι για εμένα μεγάλο μάθημα ποδοσφαιρικό.
Η κριτική γίνεται γιατί πήγαμε στα ματς της Ευρώπης, που εγώ τα θεωρώ πολύ πολύ σημαντικά, σχεδόν ξεβρακωτοι. Γιατί απλά εάν είχαμε κάνα δυο ποιοτικούς και έμπειρους παίκτες μπροστά θα ήταν διαφορετική η ιστορία.

Τα παιδιά που ήρθαν δεν φταίνε σε τίποτα και έχουν όλον τον χρόνο να αποδείξουν εάν θα εξελιχθούν σε παικταράδες η όχι.
τελικα απο οτι ...βλεπουμε...τιποτα δεν σου εμαθε η ιστορια με το πορτογαλακι....

απο που προκυπτει οτι με τους κανα 2 ποιοτικους θα ηταν διαφορετικα τα πραγματα....

δηλ. εαν ο καντουρι και ο ολιβειρα ηταν καλα θα ηταν διαφορετικα??

και εαν ..οχι ...γιατι πιστευεις οτι οι ...κανα 2 ποιοτικοι ... θα ηταν σε θεση να παιξουν ...

εδω οι βουλγαροι μεσα σε μια εβδομαδα 4-5 παικτες τους εκτος εμειναν...

τι θελω να πω....

δεν μπορουμε στο ποδοσφαιρο ...και σε οποιο αλλο αθλημα θελεις...να υπολογιζουμε με τα σημερινα δεδομενα το αυριο...

με τα σημερινα δεδομενα μονο το σημερα μπορουμε να υπολογισουμε και στο...περιπου ..το αυριο...

ποσες πιθανοτητες εχει ο ολιβειρα να ξαναφαει αγκωνια και να του σπασει το πλευρο μεσα στον χρονο ...

εγω λεω ,,,σχεδον,,,καμμια...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος abc_o_ karpouzas την Τρί 09 Αύγ 2022, 10:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Λες οτι δεν κρινεις τους 9 και βασικα ολο σου το ποστ τους μηδενιζει.
Λες για τα στοπερ χωρις να εχουμε εικονα ακομα απο τον Νασμπεργκ. Πριν καποια χρονια ψωνισαμε ενα απο τα καλυτερα στοπερ της ιστοριας μας απο το βουκουρεστι χωρις να εχουμε ιδεα ποιος ειναι. Κανεις μας. Και αποδειχτηκε ενα απο τα καλυτερα στοπερ της ιστοριας μας
Προεξοφλεις οτι ο Μπισε θα κανει 50 ματς αρα προεξοφλεις την αποτυχια των Κουαλιατα, Ρικαρντο, Τομας, Σοαρες, Ναρει (αν τους εκρινες δηλαδη τι παραπανω θα εγραφες;)
Για το φορ δεν διαφωνω. Και εγω βλεπω κενο κυριως γιατι δεν νομιζω οτι ο Ραζβαν εμπιστευεται τον Κουτσια.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Νομίζω όντως οι αρδ και διάφοροι πέριξ της ομάδας δημιουργούν πρόβλημα απαιτώντας αλλαγές, τον Ιβάν να ενεργοποιηθεί, και πολλά άλλα δραστικά μέτρα που κατεβάζουν στο μυαλό τους, χωρίς να έχουμε δεί καλά καλά την ομάδα με όλους τους παίκτες ενεργούς στο αγωνιστικό.

Ο Λούτσεσκου έχει τον χρόνο να αφοσιωθεί στα λιγοστά μάτς του πρωταθλήματος και να βάλει ό,τι καλύτερο μπορεί. Το ξαναγράψαμε οτι καμιά φορά από μία φαινομενική καταστροφή πολλά θετικά έπονται.

Ο Μπότο σίγουρα είναι ενεργός στα μεταγραφικά, ο αρδικός περίγυρος με την ισοπέδωση και το σανό που ρίχνει στον ΠΑΟΚσή που τους ακούει κάνει σίγουρα μεγάλο κακό στο σύλλογο. ΟΚ να γκρινιάξουμε για τον σχεδιασμό αλλά να τα ισοπεδώνουμε όλα, τον Ιβάν και να μιλάμε για διάλυση (μιλάω για ράδια κυρίως) είναι το λιγότερο ύποπτο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”