Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Ρε τωρα ειδα τους 24. Μεχρι και ο Τζορμπα εκνευριστηκε απο το ροστερ και την απραγια [FACE WITH TEARS OF JOY] μου νευριασατε τον πιο «μουντο» ρεπορτερ τπυ ΠΑΟΚ βρε αθεοφοβοι της ΠΑΕ. Αιντε Μποτο ριξε το ντομινο
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Ριξε Γιωργαρε τα νεα!gergeo4 έγραψε:Το παλιοσυστημα δε θα φυμωσει την έγκυρη ενημέρωσηακουτε ινσταγκραμ και γιοτιουμπ;;;;;;;;;;;
![]()
ΥΓ: τι επαθε ο λογαριασμος σου;;;;
Ακούω ποδοσφαιρικες απόψεις σε περίπτωση φυγής Κουρτιτς...
Μετατόπιση Σοάρες στο 8 και αγορά 10αριου με νούμερα επιτέλους..η αντί-Κουρτιτς με τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ένα τέτοιο χαφ;
Εγώ έχω ταχθεί ισχυρά υπέρ της 1ης περίπτωσης.
Θεωρώ ότι με την μετατόπιση Σοάρες στο 8 στα χαφ είμαστε καλυμμένοι και έχουμε χαρακτηριστικά παικτών για δίδυμα όλων των επιλογών. Αρκεί φυσικά να μην πωληθεί ο Ντάγκλας
Μετατόπιση Σοάρες στο 8 και αγορά 10αριου με νούμερα επιτέλους..η αντί-Κουρτιτς με τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ένα τέτοιο χαφ;
Θεωρώ ότι με την μετατόπιση Σοάρες στο 8 στα χαφ είμαστε καλυμμένοι και έχουμε χαρακτηριστικά παικτών για δίδυμα όλων των επιλογών. Αρκεί φυσικά να μην πωληθεί ο Ντάγκλας
- black_star_ninja
Απο οτι φαίνεται ο Τσολακ μας χαιρετάει. Μάλλον ειναι διαρροη απο την ομάδα γιατί βγήκε απο πολλές μεριές συγχρόνως. Τα θέματα ειναι δυο:
1. Πουλήσαμε στην τιμή που θέλαμε; Βρήκαμε αντικαταστάτη; Ή και τα δυο;
2. Ποιος θα έρθει;
1. Πουλήσαμε στην τιμή που θέλαμε; Βρήκαμε αντικαταστάτη; Ή και τα δυο;
2. Ποιος θα έρθει;
- Lacedaemonian
+4Metagrafakias έγραψε:Ταραζεις τα υδατα και κανεις το μεγαλο μπαμ που σε κανει φαβορι για το πρωταθλημα αντε ρε Ιβαν κανε μας την χαρη και φερε αυτον!!!
https://www.transfermarkt.com/erik-both ... ler/418559
-
Όταν είχε αναλάβει την Εθνική ο Ρεχάγκελ, είχε τσακωθεί με τον μαλάκα τον Γεωργάτο γιατί όπως έλεγε το ρεπορτάζ του ζήτησε να παίξει αριστερό χαφ, κι εκείνος είπε "πείτε του ότι δεν παίζω χαφ". Σε ερώτηση που του έγινε, ο Ρεχάγκελ αναρωτιόταν τι σόι ποδοσφαιριστής δεν μπορεί να αποδώσει αν ξεκινάει τις προσπάθειες του 15 μέτρα πιο πέρα στο γήπεδο. Όλα αυτά το 2001, πριν σταματήσει να είναι ευαγγέλιο το 4-4-2, πριν επανέλθει μετά από δεκαετίες το false nine και πριν καθιερωθεί το false ten, πριν δούμε δεξιά μπακ να γίνονται χαφ (Λαμ) ή στόπερ (Γουόκερ), χαφ να γίνονται αριστερά μπακ (Ντελφ), μεσοεπιθετικοί χαφ (Ντε Μπράουνε, Μπερνάρντο Σίλβα), φορ περιοχής δεξιά εξτρέμ σε αμυντική τακτική (Ετό), και παίκτες δίχως συγκεκριμένη θέση (Μίλερ, Βαϊνάλντουμ, Φαμπινιο, κλπ)
Τι θέλω να πω, γράφεται εδώ μέσα ότι κάνουμε πειράματα βάζοντας τον Χ Κουαλιατα αριστερά ενώ είναι δεκαρι, τον Ψ Σοάρες δεκαρι ενώ είναι οχταρι κ.ο.κ. Ο μεσοεπιθετικός είναι μεσοεπιθετικός. Το να ξεκινάει να κάνει το παιχνίδι του ένα κλικ πιο μέσα ή έξω δεν είναι πείραμα, δεν βιδωνεις ντουλάπα κι αν βάλεις το καρφί σε λάθος θέση θα σου πέσει. Το επιθετικογενες χαφ δεν έχει συγκεκριμένο σημείο από το οποίο ξεκινάει στο ματς, είτε παίζει μπροστά είτε δίπλα στους συμπαίκτες του στα χαρτιά, στην πράξη ο σχηματισμός θα αλλάζει ανάλογα με το που είναι η μπάλα κι ο αντίπαλος. Το θέμα είναι αν οι παίκτες που ήρθαν έχουν τα χαρακτηριστικά που ζητάει η ομάδα κι ο προπονητής. Αν ναι, τότε δεν καταλαβαίνω γιατί ανησυχούμε ότι οι αρχικές τους θέσεις με την σέντρα του αγώνα θα επηρεάσουν κάτι. Αν όχι, σε όποια θέση κι αν παίξουν δεν θα δούμε τίποτα.
ΥΓ: Το δεκαρι όπως το λέτε πολλοί έχει πεθάνει με τον Ρικέλμε. Πλέον είτε είναι ένα δεύτερο φορ που μπορεί να βοηθήσει στην κυκλοφορία μπάλας, είτε τρίτο χαφ με καλό σουτ και ένταση στο πρεσαρισμα, είτε άλλος μεσοεπιθετικός που δεν αγωνίζεται στα άκρα γιατί πχ δεν έχει την ταχύτητα. Κι αυτό στις ελάχιστες πλέον ομάδες που παίζουν με δεκαρι κι όχι με δύο οχταρια που πατάνε κανονικά περιοχή.
Τι θέλω να πω, γράφεται εδώ μέσα ότι κάνουμε πειράματα βάζοντας τον Χ Κουαλιατα αριστερά ενώ είναι δεκαρι, τον Ψ Σοάρες δεκαρι ενώ είναι οχταρι κ.ο.κ. Ο μεσοεπιθετικός είναι μεσοεπιθετικός. Το να ξεκινάει να κάνει το παιχνίδι του ένα κλικ πιο μέσα ή έξω δεν είναι πείραμα, δεν βιδωνεις ντουλάπα κι αν βάλεις το καρφί σε λάθος θέση θα σου πέσει. Το επιθετικογενες χαφ δεν έχει συγκεκριμένο σημείο από το οποίο ξεκινάει στο ματς, είτε παίζει μπροστά είτε δίπλα στους συμπαίκτες του στα χαρτιά, στην πράξη ο σχηματισμός θα αλλάζει ανάλογα με το που είναι η μπάλα κι ο αντίπαλος. Το θέμα είναι αν οι παίκτες που ήρθαν έχουν τα χαρακτηριστικά που ζητάει η ομάδα κι ο προπονητής. Αν ναι, τότε δεν καταλαβαίνω γιατί ανησυχούμε ότι οι αρχικές τους θέσεις με την σέντρα του αγώνα θα επηρεάσουν κάτι. Αν όχι, σε όποια θέση κι αν παίξουν δεν θα δούμε τίποτα.
ΥΓ: Το δεκαρι όπως το λέτε πολλοί έχει πεθάνει με τον Ρικέλμε. Πλέον είτε είναι ένα δεύτερο φορ που μπορεί να βοηθήσει στην κυκλοφορία μπάλας, είτε τρίτο χαφ με καλό σουτ και ένταση στο πρεσαρισμα, είτε άλλος μεσοεπιθετικός που δεν αγωνίζεται στα άκρα γιατί πχ δεν έχει την ταχύτητα. Κι αυτό στις ελάχιστες πλέον ομάδες που παίζουν με δεκαρι κι όχι με δύο οχταρια που πατάνε κανονικά περιοχή.
Εάν ο Σβαμπ είναι καλά και το πρόβλημα με τους κοιλιακούς έχει λυθεί, τότε τασσομαι και εγώ υπέρ της 1ης περίπτωσης. Νομίζω όμως ότι αριθμητικά χρειαζόμαστε 6 χαφ, για να βγει η χρονιά χωρίς παρατράγουδα...με την προϋπόθεση πάντα ότι θα έχουμε μια φυσιολογική πορεία στην Ευρώπη (τελικός Κονφερενςnunies4 έγραψε:Ακούω ποδοσφαιρικες απόψεις σε περίπτωση φυγής Κουρτιτς...

Μήπως ο αντικαταστάτης του Τσολακ είναι ο Περεα; Γιατί βγήκε κι από ΠΑΣ ότι έχει κλείσει σε ελληνική ομάδα.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ευχαριστώ νέα σίγουρα, ηλ επικείμενη πώληση Τσόλακ, όποιος και αν είναι ο αντικατάστασης. Αποκλείεται να προσφέρει λιγότερα. Δεν με πειράζει να φύγει ο Κούρτιτς, προτιμώ να παραμείνει ο Αουγκούστο, που αυτή την στιγμή είναι πιο κομβικό για την ομάδα. Με τον τραυματισμό Καντουρί 2022-2023, πρέπει να μετατοπιστούν οι Κουαλιάτα-Ρικάρντο στο 10 και να πάρουμε ένα κλασικό εξτρεμ, για να έχουμε ποικιλία στην επιθετική μας ανάπτυξη
- NikLiverpool
Μια απορία περί Κουρτιτς και αν μπορεί κάποιος να το διασαφηνισει.
Αν θυμάμαι καλά στον ΠΑΟΚ ήρθε με διετές δανεισμό. Οπότε σε τυχόν αποχώρηση του από την ομάδα δεν μιλάμε για πώληση έτσι δεν είναι; Απλά δεν θα έχουμε το συμβόλαιο του.
Αν φύγει πάντως δεν νομίζω να αντικατασταθεί. Τα λεφτά του θα πάνε στον Αουγκουστο. Σωστό, λάθος δεν θα κρίνω εγώ.
Αν θυμάμαι καλά στον ΠΑΟΚ ήρθε με διετές δανεισμό. Οπότε σε τυχόν αποχώρηση του από την ομάδα δεν μιλάμε για πώληση έτσι δεν είναι; Απλά δεν θα έχουμε το συμβόλαιο του.
Αν φύγει πάντως δεν νομίζω να αντικατασταθεί. Τα λεφτά του θα πάνε στον Αουγκουστο. Σωστό, λάθος δεν θα κρίνω εγώ.
Με κάθε επιφύλαξη, από ό,τι άκουσα, σε περίπτωση πώλησης εμείς θα πάρουμε το 80%.NikLiverpool έγραψε:Μια απορία περί Κουρτιτς και αν μπορεί κάποιος να το διασαφηνισει.
Εγώ πάλι έχω την αίσθηση ότι έρχεται ΚΑΙ ο Περεα
Σαν πιστος δεν μπορώ να παραβλέψω την προφητεία του πάτερ περί Νιγηριανού φορ
Σαν πιστος δεν μπορώ να παραβλέψω την προφητεία του πάτερ περί Νιγηριανού φορ
- PAOKevolution
ΚΑΙ ο Περέα, ναι. Σκέτο Περέα, όχι. Στον πανοσιολογιότατο we trust!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΠΟΤΟΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΟ ΦΟΡ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΕΝΑ 10ΩΡΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΟ ΦΟΡ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΕΝΑ 10ΩΡΟ