Razvan Lucescu

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
15_50

Re: Razvan Lucescu

Δημοσίευση από 15_50 »

Μαυρο Χιονι έγραψε:Ρε τα πουλιά, ένα ένα εμφανίζονται.
Κάνε τον κόπο να διαβάσεις ξανά τους κανόνες του φόρουμ που μάλλον τους ξέχασες (παρότι τους έχεις επισυνάψει στην υπογραφή σου) και έλα μετά να μας πεις με επιχειρήματα, ποιοι είναι τα σαλιγκάρια, ποιοι οι αλλόθρησκοι, ποιοι τα πουλιά και ποιοι οι εγγυητές της ορθής λειτουργίας του φόρουμ.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

paok düsseldorf έγραψε:
renegade έγραψε:Δηλαδή πες χτύπα ξύλο ότι αποκλειομαστε από τον γαβρο ( μπάλα είναι)... τι θα κάνετε, πορεία στην Καμάρα για να φύγει ο Ρουμάνος?
:lol: :lol:
4 συνεχόμενες ήττες αλλά οι δύο με Μαρσέιγ
Εγω λεω αν αποκλειστουμε απο τον γαβρο,χασουμε ξανα απο τον οαρη και χασουμε και απο αεχ και βαζελο να συνεχισεις να χτυπας παλαμακια υπερ του λουτσεσκου.
Αν δεν ήσουν αυτός που είσαι ποιος θα ήθελες να είσαι

Τα Γιάννενα τα ξέχασες.... Χάνω από αυτούς η όχι;
Αν επαιζε ακόμη ο γκλασμανης και ο κοντογιωργακης έχανα στα ίσια... Αν
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Μαυρο Χιονι έγραψε:Ρε τα πουλιά, ένα ένα εμφανίζονται.
:arrow:
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Γέρος έγραψε:Υπάρχει μια μοναδική ικανότητα να γίνεται η τρίχα τριχιά στο Forum.

Ένα και μοναδικό είναι το θέμα συζήτησης και κανένα άλλο. Γιατί αντιμετωπίστηκε ο χθεσινός αγώνας με την ελαφρότητα και την ραθυμία που αντιμετωπίστηκε από Προπονητή και Ποδοσφαιριστές και μάλιστα με αυτήν την ομάδα. Μόνον αυτό. Τίποτα άλλο. Τέλος.

Τώρα από αυτό πως φτάσαμε να κρίνουμε όλη την χρονιά ή την (αν είναι δυνατόν) αποπομπή του Προπονητή, δεν το κατάλαβα. Ανακατεύτηκαν παλιοί Προπονητές μέχρι 10 χρόνια πίσω, ειπώθηκαν ένα σωρό λόγια για νυν και πρώην Ποδοσφαιριστές ίσως δικαίως αλλά κυρίως αδίκως.

Ύστερα υπάρχει το τεράστιο θέμα της μεταγραφολαγνίας. Δεν κτίζονται ομάδες αλλάζοντας συνεχώς Ποδοσφαιριστές. Μόνο τα τελευταία χρόνια πόσοι ήρθαν ως "σωσίες" και κατέληξαν σαν αποδιοπομπαίοι τράγοι. Μετρήστε. Θυμηθείτε.

Τι θα κάνουμε το καλοκαίρι και τι θα κάνουμε το καλοκαίρι. Ένας από τους τρείς λόγους που διέκοψα να εκθέτω απόψεις μου στο Forum, ήταν όταν τον Οκτώβριο έγραψα "μην περιμένετε παρά ελάχιστα τον Ιανουάριο - πλήρως τεκμηριωμένο και από την εγκυρότερη πηγή - μου απάντησαν 2 άτομα ότι λέω μαλακίες. Σε εκείνη την ανάρτηση είχα γράψει αναλυτικά τι θα συμβεί και το καλοκαίρι του 2022. Δεν τα έβγαλα από την κοιλιά μου, ούτε μασάω φύλα δάφνης.

Πολλοί μοιάζει να μην έχετε επαφή με την πραγματικότητα. Σαν την γεροντοκόρη ο ένας μου ξινίζει ο άλλος μου βρωμάει, τελικά έμεινε μόνη με σαράντα γάτες.

Περιμένοντας το καλοκαίρι θα σκάσουμε, αν δεν αλληλοφαγωθούμε. Μέχρι τότε μένουμε στα λόγια - υποσχέσεις το Senior Boto " Μην ανησυχείτε ο Πρόεδρος, ο Προπονητής και Εγώ ξέρουμε πολύ καλά τι να κάνουμε".

Ε βέβαια αν πούμε ποιος Boto και τέτοια, τότε είμαστε - όπως λέει η γριά για μένα - κλινική περίπτωση. Από ότι καταλαβαίνω σημαίνει αθεράπευτη κατάσταση.

Ας δούμε λοιπόν το σήμερα. Και σήμερα είμαι να σκάσω με τα χθεσινά χάλια μας. Θα κάνω μπάμ
Γέρο, αν δε σου είναι κόπος, μπορείς να γράψεις τι είχες πει τότε για το καλοκαίρι? Και δε θα είμαι ο μόνος που θέλει να ακούσει.
15_50

Δημοσίευση από 15_50 »

Να γράψει και ποιοι "θεματοφύλακες" τον πήραν με τις πέτρες να δούμε σε ποια ομάδα ζώντων οργανισμών ανήκουν, είναι ψάρια, αμφίβια, ερπετά, πτηνά ή θηλαστικά;
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

Γέρο.....
Έτσι όπως τα λες είναι....

Μερικοί έχουν ξεπεράσει και το ανέκδοτο με τον γρύλο
Άβαταρ μέλους
toumba5

Δημοσίευση από toumba5 »

Ο dim o Johdag o Joshua και ενα σωρο παλιά μέλη ( αν και δεν παίζει κανένα ρολο η παλαιοτητα)
ειναι αλλοθρησκοι στημενοι πουλια και σαλιγκάρια επειδη δεν γραφουν αυτα που θελουν τα αφεντικά και τα παντα προθυμα τσιρακια τους.
Άσχετα το τι γράφεται εδω μεσα, το γυρίζεται και απομονωνετε αυτο που σας βολεύει για να χαρακτηρίζεται με ευκολία οποιον δεν μπαινει στην ομπρέλα σας.
Γερο εισαι και εσυ μεσα στους παραπάνω χαρακτηρισμούς αφού τσ γραφόμενά σου δεν βολεύουν.....
paok düsseldorf

Δημοσίευση από paok düsseldorf »

renegade έγραψε:Καλώς τον κ ας άργησε
Εχω πει οτι μεχρι το τελος της χρονιας ολοι μας πρεπει να κανουμε υπομονη και να κρινουμε αφου δουμε και τον προγραμματισμο της επομενης χρονιας.

Αλλα ΕΛΕΟΣ.
Μετα απο τεσσερις ηττες,επειδη βγηκαν καποιοι συνοπαδοι και κανανε κριτικη, βγηκανε αμεσως τα ΠΑΟΚΟΜΕΤΡΑ και αρχισαν τα κοσμητικα επιθετα και οι χαρακτηρισμοι.

ΥΠΟΜΟΝΗ, σε δυο μηνες θα εχουμε ολοι μας ξεκαθαρη εικονα και για το τι πετυχε φετος η ομαδα αλλα και για τις επιλογες που θα γινουν.

Υ.Γ.renegate,εδω ημουν, δεν εφυγα ποτε.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

To Μαυρο Χιονι ειναι ο χειροτερος μοντ που εχει περασει, το εχω ξαναπει. Και φροντιζει να με επιβεβαιωνει.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

paok düsseldorf έγραψε:
renegade έγραψε:Καλώς τον κ ας άργησε
Εχω πει οτι μεχρι το τελος της χρονιας ολοι μας πρεπει να κανουμε υπομονη και να κρινουμε αφου δουμε και τον προγραμματισμο της επομενης χρονιας.

Αλλα ΕΛΕΟΣ.
Μετα απο τεσσερις ηττες,επειδη βγηκαν καποιοι συνοπαδοι και κανανε κριτικη, βγηκανε αμεσως τα ΠΑΟΚΟΜΕΤΡΑ και αρχισαν τα κοσμητικα επιθετα και οι χαρακτηρισμοι.

ΥΠΟΜΟΝΗ, σε δυο μηνες θα εχουμε ολοι μας ξεκαθαρη εικονα και για το τι πετυχε φετος η ομαδα αλλα και για τις επιλογες που θα γινουν.

Υ.Γ.renegate,εδω ημουν, δεν εφυγα ποτε.
Δεν είδα ένα μπράβο για την τεράστια εμφάνιση και προσπάθεια με την Μαρσέιγ.
Αν πάλι έγραψες και μου διέφυγε τότε να σου ζητήσω συγγνώμη
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Ευχαριστώ πολύ ντιμ.
τσιριγωτης

Δημοσίευση από τσιριγωτης »

Γέρος έγραψε:Υπάρχει μια μοναδική ικανότητα να γίνεται η τρίχα τριχιά στο Forum.

Ένα και μοναδικό είναι το θέμα συζήτησης και κανένα άλλο. Γιατί αντιμετωπίστηκε ο χθεσινός αγώνας με την ελαφρότητα και την ραθυμία που αντιμετωπίστηκε από Προπονητή και Ποδοσφαιριστές και μάλιστα με αυτήν την ομάδα. Μόνον αυτό. Τίποτα άλλο. Τέλος.

Τώρα από αυτό πως φτάσαμε να κρίνουμε όλη την χρονιά ή την (αν είναι δυνατόν) αποπομπή του Προπονητή, δεν το κατάλαβα. Ανακατεύτηκαν παλιοί Προπονητές μέχρι 10 χρόνια πίσω, ειπώθηκαν ένα σωρό λόγια για νυν και πρώην Ποδοσφαιριστές ίσως δικαίως αλλά κυρίως αδίκως.

Ύστερα υπάρχει το τεράστιο θέμα της μεταγραφολαγνίας. Δεν κτίζονται ομάδες αλλάζοντας συνεχώς Ποδοσφαιριστές. Μόνο τα τελευταία χρόνια πόσοι ήρθαν ως "σωσίες" και κατέληξαν σαν αποδιοπομπαίοι τράγοι. Μετρήστε. Θυμηθείτε.

Τι θα κάνουμε το καλοκαίρι και τι θα κάνουμε το καλοκαίρι. Ένας από τους τρείς λόγους που διέκοψα να εκθέτω απόψεις μου στο Forum, ήταν όταν τον Οκτώβριο έγραψα "μην περιμένετε παρά ελάχιστα τον Ιανουάριο - πλήρως τεκμηριωμένο και από την εγκυρότερη πηγή - μου απάντησαν 2 άτομα ότι λέω μαλακίες. Σε εκείνη την ανάρτηση είχα γράψει αναλυτικά τι θα συμβεί και το καλοκαίρι του 2022. Δεν τα έβγαλα από την κοιλιά μου, ούτε μασάω φύλα δάφνης.

Πολλοί μοιάζει να μην έχετε επαφή με την πραγματικότητα. Σαν την γεροντοκόρη ο ένας μου ξινίζει ο άλλος μου βρωμάει, τελικά έμεινε μόνη με σαράντα γάτες.

Περιμένοντας το καλοκαίρι θα σκάσουμε, αν δεν αλληλοφαγωθούμε. Μέχρι τότε μένουμε στα λόγια - υποσχέσεις το Senior Boto " Μην ανησυχείτε ο Πρόεδρος, ο Προπονητής και Εγώ ξέρουμε πολύ καλά τι να κάνουμε".

Ε βέβαια αν πούμε ποιος Boto και τέτοια, τότε είμαστε - όπως λέει η γριά για μένα - κλινική περίπτωση. Από ότι καταλαβαίνω σημαίνει αθεράπευτη κατάσταση.

Ας δούμε λοιπόν το σήμερα. Και σήμερα είμαι να σκάσω με τα χθεσινά χάλια μας. Θα κάνω μπάμ

Πεςτααα, γιατί εμείς είμαστε γραφικοί κ δεν βλέπουμε το καλό της ομάδας.
Χάνουμε από το σκουλήκι ένα χρόνο τώρα κ όλα καλά.
Είχαμε παιχνίδι μωρέ την Πέμπτη κ τα παιδιά ήταν κουρασμένα. Αλλά έχουμε κ άλλο παιχνίδι την Πέμπτη πιο σημαντικό κ έτσι κατεβήκαμε με τα δεύτερα. Ολο δικαιολογίες, ποτέ ευθυνες
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Να μπω και εγώ στο ματς να γίνει παιχνίδι ή δεν θέλετε;
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Μαυρο Χιονι έγραψε:Ευχαριστώ πολύ ντιμ.
Νασαι καλα. Με πολυ προσπαθεια το εχεις κερδισει. Ριξε μου κανα μηνα μπαν τωρα και στους αλλα κανα διημερο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dimg4 την Δευ 18 Απρ 2022, 23:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
paok düsseldorf

Δημοσίευση από paok düsseldorf »

Δεν χρειαζονται συγνωμες .

Οταν υπαρχουν αντιπαραθεσεις ΚΑΛΟ ειναι για το ΦΟΡΟΥΜ.

Η ΠΛΑΚΑ, ακομη και η ΕΙΡΩΝΙΑ με δοση ΧΙΟΥΜΟΡ εμενα δεν με ενοχλει.

Θεωρω ομως οτι κανεις δεν δικαιουται να ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ με ασχημο τροπο αλλον συνοπαδο.

Πρεπει ολοι μας να βαζουμε καποια ορια και να μην τα ξεπερναμε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”