33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Re: 33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Καλα αν ο στοχος μας ειναι να βαζει γκολ όσο ο κουλουρης χαθήκαμε
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Καλώς τον μανιακό,μαύρα μάτια κάναμε να σε δούμε.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

:D
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Έλα ρε Μανι από δω γιατί μας κατηγορούν σας διώξαμε Στο τσατ :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Petros1988

Δημοσίευση από Petros1988 »

Αφου δεν μπορεσες να κανεις γκολ σημερα με Εβαγκελου κα σια δε θα κανεις φετος ρε Κλαους.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Πάντα ήμουν υπέρμαχος του Κλάους, δεν μπορώ να τον φανταστώ με χρώματα άλλης ομάδας και θα στενοχωρηθώ πολύ όταν φύγει. Όμως, φάνηκε σήμερα, για πολλοστή φορά φέτος, πως η ομάδα έχει ανέβει επίπεδο και ο Κλάους δυστυχώς δεν την ακολούθησε.

Εννοείται πως πρέπει να τον στηρίξουμε 100% όσο φορά την φανέλα. Προσωπικά θα του έδινα και μία ευκαιρία στην προετοιμασία, αλλά μου φαίνεται πως δεν έχει πλέον χώρο στον ΠΑΟΚ που χτίζεται. Κρίμα, και ακόμα πιο κρίμα να τα γράφω αυτά μετά από νίκη 3-0 σε ντέρμπυ.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Ειναι να τρελαινεσαι

:(
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

επειδη φαινεται οτι προσπαθει,αλλά............
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

τα ειπες ολα Napoli...
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Εντάξει, μετά από νίκη με ζέλα δεν υπάρχει λόγος αρνητικού σχολιασμού σου, εξάλλου μέχρι και συ ο ίδιος από τις εκφράσεις σου δείχνεις πως πλέον έχεις δεχτεί την κατάσταση! Ομολογώ πως σήμερα κάπως το προσπάθησες, ήσουν μέσα στις περισσότερες φάσεις, απλά δεν σου έκατσε η μπίλια! Κλασσικά σε μια φάση στο πρώτο ημίχρονο ήσουν ένα κλικ πίσω και δεν πρόλαβες να στείλεις την μπάλα προς το τέρμα (το είδαμε πολλάκις φέτος). Το υπερατού ήταν η φάση στο δεύτερο ημίχρονο που η μπάλα ερχόταν σε σένα για να την σπρώξεις στο δίχτυ, αλλά .... (και δεν το λέω ειρωνικά!!) ένα βουντού χέρι πετάχτηκε και άλλαξε την πορεία της μπάλας και σου έξυσε το γόνατο!
Πραγματικά μάγκες, πέρα της πλέον γνωστής του εξαφάνισης, κατάρρευσης , κοιλιάς, ασφαιρίασης, μπλακ άουτ ... ή δεν ξέρω πως αλλιώς, έχω αρχίσει να πιστεύω πως κάτι του έχουν κάνει με καρφίτσες και κουκλάκια! Δηλαδή ΈΛΕΟΣ! ΔΕΝ ΤΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!
Δυστυχώς όμως και παρ' όλη την σεβαστή σου προσπάθεια, το καταλαβαίνεις και συ πως μάλλον δεν χωράς στα νέα πλάνα της ομάδας! Μακάρι μια αλλαγή σελίδας στην ζωής σου με μια άλλη φανέλα να σου φέρει και μια δυναμική επανεκκίνηση!
Άβαταρ μέλους
NapolitanosG4

Δημοσίευση από NapolitanosG4 »

Δεν νομίζω πως στερήθηκε ευκαιριών...κάθε άλλο. Είναι σημαντικό να ξέρεις πότε να αποχωρείς, πριν η φθορά χαλάσει ότι καλό έχεις πετύχει. Αυτό αφορά είτε τον Κλάους είτε γενικά παίχτες σε μεγάλη ηλικία. Στήριξη λοιπόν μέχρι το τέλος της χρονιάς και το καλοκαίρι...στο καλό.
Μακάρι να γυαλίσει σε κανέναν Κινέζο μπας και τα κονομήσει και η ομάδα και αυτός!
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Το ν αναστησεις το Λαζαρο, ευκολακι.Εδω σε θελω...
Τι να πω ,καποιος τον (μας ) τρολαρει εκει πανω.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Κακος δεν ηταν σιγουρα. Ειχε αρκετες καλες υποδεχες της μπαλας και την εσπασε και καλα. Αλλα για αλλο ενα παιχνιδι εδειξε αυτο που αναφερει και ο φιλος @Napoli4. Tον εχει ξεπερασει η ομαδα και φαινεται να ειναι αργα να την προλαβει. Οσο φοραει την φανελα θα πρεπει να τον στηριζουμε μπας και....αναστηθει. Ερχεται και Μ.Σαββατο τι να πω, να αρχισουμε να πιστευουμε μπας και γινει κανα θαυμα;
NapolitanosG4 έγραψε: Μακάρι να γυαλίσει σε κανέναν Κινέζο μπας και τα κονομήσει και η ομάδα και αυτός!
Πως να γυαλισει, ακομα και σε Κινεζο που πεταει ασκοπα τα λεφτα του, ενας επιθετικος με 31 συμμετοχες και 5 γκολ, τα 2 στο Κυπελλο και τα 3 Ευρωπη;
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Napoli4 έγραψε:Πάντα ήμουν υπέρμαχος του Κλάους, δεν μπορώ να τον φανταστώ με χρώματα άλλης ομάδας και θα στενοχωρηθώ πολύ όταν φύγει. Όμως, φάνηκε σήμερα, για πολλοστή φορά φέτος, πως η ομάδα έχει ανέβει επίπεδο και ο Κλάους δυστυχώς δεν την ακολούθησε.

Εννοείται πως πρέπει να τον στηρίξουμε 100% όσο φορά την φανέλα. Προσωπικά θα του έδινα και μία ευκαιρία στην προετοιμασία, αλλά μου φαίνεται πως δεν έχει πλέον χώρο στον ΠΑΟΚ που χτίζεται. Κρίμα, και ακόμα πιο κρίμα να τα γράφω αυτά μετά από νίκη 3-0 σε ντέρμπυ.
Εγώ πάλι, που δεν μπορώ να πω ότι ποτέ τρελαινόμουν με τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες, γενικά, όχι μόνο στο σκοράρισμα, πιστεύω ότι θα την έχει το καλοκαίρι την τελευταία του ευκαιρία. Ειλικρινά το πιστεύω ότι ο Ίβιτς θα το κάνει. Ακόμα και για εμένα, που επαναλαμβάνω δε θα πετάξω και πλερέζες, όταν αποχωρήσει, δεν μπορώ να πω ότι κάτι τέτοιο θα είναι ακατανόητο. Είναι πραγματικά ακατανόητο αυτό που γίνεται φέτος. Οκ, μπορώ να δεχτώ ότι έχει παραμελήσει τις επαγγελματικες υποχρεώσεις του, ότι κάνει κακές παρέες, καταχρήσεις (φυσικά, εικασίες είναι αυτά, να δεχτώ εννοώ όλα αυτά σαν πιθανούς λόγους που μπορεί να εξηγούν την εικόνα του ανθρώπου ως τώρα). Αλλά το να μη σου κάθεται μισή φάση, που ακόμη και με φυσική κατάσταση Μίκι Κουίν θα μπορούσες να τελειώσεις, αποκτά δυσεξήγητες διαστάσεις.
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Σωραίος, ρε πλοηγέ.
Μπήκες στην ψυχούλα μου, τα είδες και τα είπες για το τί πρέπει να γίνει φέτος με τον Κλάους.
Μόνο που, προσωπικά, μέχρι πέρυσι ειλικρινά με άρεσε πολύ το παιχνίδι του.
Επειδή όμως η πόλη είναι μικρή και μυστικά δεν υπάρχουν, ας κάνουμε όλοι τους παλαβούς, μπας και γίνει κανα θαύμα το καλοκαίρι.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”