Πολυ σωστες παρατηρησεις.trelopaoki444 έγραψε:Χαλαρωστε λιγο ρε παιδια. Οκ κακο παιχνιδι, οκ εχουμε προβλημα με το ΠΟΚ εκτος (ποτε δεν ειχαμε αλλωστε), αλλα μην ισοπεδωνουμε τα παντα. Η ομαδα ειναι σε καλο δρομο, λαθη γινονται σιγουρα αλλα ολα ειναι φυσιολογικα οταν ΧΤΙΖΕΙΣ μια ομαδα απο την αρχη, οπως κανοιυμε φετος. Ειναι μια διαδικασια που θα περασουμε υποχρεωτικα ειδικα με εναν απειρο προπονητη.
Εγω βλεπω οτι με 10παιχτες ειμασταν πιο απειλιτικοι αποτην αεκ για 30 λεπτα, βλεπω οτι η αεκ δε με απειλισε με οργανωμενο ποδοσφαιρο ενω εγω οτι φασεις εβγαλα τις εβγαλα μεσα απο αναπτυξη κ οχι απο τσουρουκια... Σιγουρα το θεμα νοοτροπιας προβληματιζει αλλα οταν βλεπω πως παιζοντας με τη μπαλα κατω μπορω σαν ομαδα να παραγω κ να φτιαξω φασεις δε φοβαμαι. Θα ερθει η ωρα που θα το κανω κ σε ντερμπι. Υπομονη κ ειμαι σιγουρος οτι η ομαδα θα φορμαριστει κ παλι στα πλευ οφ. Αλλωστε το συνθημα πωπω λαος ειναι πολυ γαματο κ ειμαι σιγουρος κ ο Βλανταν θελει να το ξανακουσει...
Ο ΠΑΟΚ με 10 ηταν πιο σωστος γιατι ο λεοβατς πηρε τα μετρα που δεν επαιρνε ο κρεσπο.