33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
Re: 33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
μπανε, αν ησουν ο κλαους θα ηθελες να μεινεις στην ομαδα;
Η σουπα λιγκ ειναι φτηνο προιον και τα δεδομενα της ομαδας ειναι περιορισμενα.
Οσο παοκτσης και να εισαι οταν βλεπεις τους συναδερφους σου να τα κονομανε χοντρα
βλεπε σαμαρη,μανωλα κ.α, τι να κατσει να κανει στο ελλαντα και στον ΠΑΟΚ;
Σε μεγαλη ομαδα δεν μπορει να παιξει δεν εχει τα χαρακτηριστικα που χρειαζεται για να παιξεις σε top επιπεδο,
αλλα σε μια μεσαια ομαδα της γερμανιας η της ιταλιας ανετα μπορει να παιξει....
εγω ειμαι υπερ της αποχωρησης του αρκει να μπει ενα καλο ποσο στα ταμεια της παε.
Η σουπα λιγκ ειναι φτηνο προιον και τα δεδομενα της ομαδας ειναι περιορισμενα.
Οσο παοκτσης και να εισαι οταν βλεπεις τους συναδερφους σου να τα κονομανε χοντρα
βλεπε σαμαρη,μανωλα κ.α, τι να κατσει να κανει στο ελλαντα και στον ΠΑΟΚ;
Σε μεγαλη ομαδα δεν μπορει να παιξει δεν εχει τα χαρακτηριστικα που χρειαζεται για να παιξεις σε top επιπεδο,
αλλα σε μια μεσαια ομαδα της γερμανιας η της ιταλιας ανετα μπορει να παιξει....
εγω ειμαι υπερ της αποχωρησης του αρκει να μπει ενα καλο ποσο στα ταμεια της παε.
εγω παρεα με τον ξαδερφο μου και μια γκομενα που γνωρισαμε στο κολωνακι.giapas έγραψε:τον δίνετε ποιοί? εσύ παρέα με ποιόν ?markos4 έγραψε:αν υπαρχει προταση απο ομαδα του εξωτερικου που τον καλυπτει οικονομικα και παιχτικα καλα θα κανει να φυγει..
Αν θυμαμαι καλα η ρητρα του ειναι 3,5 αλλα μ ενα ποσο κοντα στα 2 τον δινουμε...
Θα σε φωναξουμε να μετρησουμε μαζι τα λεφτα απο την μεταγραφη του κλαους...
- Μπαρκαρούτσος
ενδιαφέρουσα παρέα .markos4 έγραψε:εγω παρεα με τον ξαδερφο μου και μια γκομενα που γνωρισαμε στο κολωνακι.giapas έγραψε:τον δίνετε ποιοί? εσύ παρέα με ποιόν ?markos4 έγραψε:αν υπαρχει προταση απο ομαδα του εξωτερικου που τον καλυπτει οικονομικα και παιχτικα καλα θα κανει να φυγει..
Αν θυμαμαι καλα η ρητρα του ειναι 3,5 αλλα μ ενα ποσο κοντα στα 2 τον δινουμε...
Θα σε φωναξουμε να μετρησουμε μαζι τα λεφτα απο την μεταγραφη του κλαους...
Πως θα μπορούσες εσύ ή ο ξάδερφος ή η γκόμενα να ξέρει με πόσα λεφτά θα έδινε το Κλάους ο Σαββίδης και το λες και με τέτοια σιγουρια?
Ξεπουλάει ο Μάρκος αυτος και ο φαταουλ .....obanebane έγραψε:Τι λες ρε Μαρκο αν πουληθει ο Κλαους με ολα αυτα που ειχαμε φετος θα ψαχνουν τρυπα να κρυφτουν ολοι.
Τωρα αν ο κλαους θελει να φυγει ειναι αλλου παπα ευαγγελιο.
Κακως κανουμε αυτη τη κουβεντα ο Κλαους θα ανανεωσει.
@giapas εξυπνος εισαι, συμφωνω γενικα σε αυτα που γραφεις,οπως καταλαβες και αυτο που εγραψα...
οταν ο παιχτης εχει 3,5 μυρια ρητρα αν ερχοταν προταση 2-3 εκατ.δεν πιστευεις οτι θα τον διναμε;
αν και εφοσων ειναι επιθυμια του παιχτη.Δυσκολο το βλεπω ενας ποδοσφαιριστης να μην θελει να παιξει
σε προηγμενο πρωταθλημα απο το δικο μας,με πολυ καλυτερες αποδοχες...
@ABOLEYTOI ολους θα σας βολεψω ειστε και πολλοι εσεις

οταν ο παιχτης εχει 3,5 μυρια ρητρα αν ερχοταν προταση 2-3 εκατ.δεν πιστευεις οτι θα τον διναμε;
αν και εφοσων ειναι επιθυμια του παιχτη.Δυσκολο το βλεπω ενας ποδοσφαιριστης να μην θελει να παιξει
@ABOLEYTOI ολους θα σας βολεψω ειστε και πολλοι εσεις

Μάλιστα.
Προσωπικά, αν ήμουν ο Κλάους, θα ζητούσα μεγαλύτερο συμβόλαιο από όλους τους επιθετικούς, δεξιούς μπακ/εξτρέμ και αριστερούς εξτρέμ της ομάδας.
Και τους 14.
Αν με δίναν έστω και ίσο συμβόλαιο με τον πρώην ποδοσφαιριστή, θα έλεγα του ΖΒ "ευχαριστώ πολύ για την προσφορά σου, αλλά κράτα τον Έλληνα Ρούνεη, αφού πιστεύεις ότι είναι ισάξιός μου".
Έπειτα, ευγενικά θα άφηνα το φλυτζανάκι του καφέ στο τραπεζάκι, θα φορούσα το τσαντάκι μου και θα καλησπέριζα φεύγοντας.
Προσωπικά, αν ήμουν ο Κλάους, θα ζητούσα μεγαλύτερο συμβόλαιο από όλους τους επιθετικούς, δεξιούς μπακ/εξτρέμ και αριστερούς εξτρέμ της ομάδας.
Και τους 14.
Αν με δίναν έστω και ίσο συμβόλαιο με τον πρώην ποδοσφαιριστή, θα έλεγα του ΖΒ "ευχαριστώ πολύ για την προσφορά σου, αλλά κράτα τον Έλληνα Ρούνεη, αφού πιστεύεις ότι είναι ισάξιός μου".
Έπειτα, ευγενικά θα άφηνα το φλυτζανάκι του καφέ στο τραπεζάκι, θα φορούσα το τσαντάκι μου και θα καλησπέριζα φεύγοντας.
εγώ κατάλαβα εξαρχής αυτό που είπες αλλά ήθελα να σε τσιγκλίσω λίγο !markos4 έγραψε:@giapas εξυπνος εισαι, συμφωνω γενικα σε αυτα που γραφεις,οπως καταλαβες και αυτο που εγραψα...
@ABOLEYTOI ολους θα σας βολεψω ειστε και πολλοι εσεις![]()
![]()
Γνώμη μου είναι πως ο Σαββίδης ( ακόμα κι αν ερχόταν πχ η πρωτοπόρος του Αγγλικού πρωταθλήματος) δε θα τον έδινε για ούτε ευρώ παραπάνω. Επίσης επειδή ο Κλάους είναι ένας απο μας , υποψιάζομαι ότι θα υπέγραφε πρώτα σε εμάς για να ανέβει η ρήτρα και μετά ας πήγαινε στην ευχή της Παναγίας ( επίκαιρο, έτσι

2 χαρτιά για το Κλάους νομίζω είναι λίγα , ακόμα κι αν ο κλάους έπαιζε στο ρούλη!
Αυτό που τα πάντα τα αφήνουμε μέχρι τελευταία στιγμή φέτος θα με τρελάνει. Τί ακριβώς περιμένουν ήθελα να ξέρω.
- Μπαρκαρούτσος
Να μειωθεί το κασέ του (τέλη Αυγούστου γαρ) ώστε να του προτείνουν μικρότερο συμβόλαιο...

Και η ανανεώσεις έχουν χρονικό περιθώριο μέχρι τέλη Αυγούστου? Δεν νομίζω.
Κι εγω το ιδιο θα εκανα.Κι αν μου λεγανε για ισοροππιες και κρισεις και ορθολογικα συμβολαια,θα τους ελεγα οτανAle έγραψε:Μάλιστα.
Και τους 14.
εγω βουτουσα στην λασπη να τραβηξω το καρο με 150,καποιοι των 800ων,κοιτουσαν τη χωριστρα τους
επανω στο καρο.Εσεις που ησασταν τοτε?
- Black&White
sourmenetes έγραψε: Οταν καποτε μετραγανε καποιοι γκολ και λεγαμε δεν ειναι μονο το γκολ,αυτο ενοουσαμε...
Έτσι. Ο Κλάους πάντα ήταν παικταράς αλλά πολλοί συνοπαδοί ξέρουν την μπάλα όσο και το χόκει επί χόρτου.
Σε μια ομάδα που διαχρονικά οι ασίστ είναι ελάχιστες αυτός κατάφερνε να παστελώνει.
Ο Αναστασιάδης τον βγάζει τώρα και εκτός περιοχής και δείχνει και άλλες ικανότητες που πάντα είχε . Τις διακρίναμε από τα πρώτα γκολ με τη Λάρισα. Από τα 1-2 που έπαιζε καλύτερα απ'τους χαφ που είχαμε. Από κάποια εντυπωσιάκα γκολ που μόνο μεγάλοι σέντερ φορ έχουν πετύχει. Φαινόταν ότι μπορεί και περισσότερα πράγματα να κάνει.
Αλλά τι να κάνει με τις ομάδες που είχαμε; Με τους μισούς οπαδούς να τον κράζουν. Με τους προπονητές που είχαμε. Παίξαμε ποτέ μπάλα κι αυτός υστερούσε; Αιτήσεις έκανε για να πάει στην περιοχή...
Εγώ δε θα ευχηθώ να βελτιωθεί κι άλλο. Θα ευχηθώ να τύχει γενικής αποδοχής . Κάτι που θα το είδε πετύχει αν το επίθετό του τελείωνε π.χ. σε -ιτς.