Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...

Τι θα γινει στον ΠΑΟΚ διοικητικα?

Θα ερθει μεγαλος επενδυτης?
293
19%
Θα ερθει μεγαλος επενδυτης,αλλα θα βοηθα και ο κοσμος?
460
31%
Θα συνεχισουμε ετσι με τον κοσμο του ΠΑΟΚ μονο επενδυτη και θα γινουμε εταιρεια λαικης βασης?
754
50%

Σύνολο ψήφων: 1507

Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Re: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Δημοσίευση από MANIAKOS »

οπλαρχηγε οπως βλεπεις τους χτεσινους-παπατζηδες δυστυχως αρκετοι τους εμπιστευονται πιο πολυ απο ζαγορ μολις ακουσαν μυρρια.........ε ρε μυαλο που δ ε βαζουμε....
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Kolokotronis_4 έγραψε:
trelopaoki444 έγραψε:
joshua έγραψε:Λαλακιες λέει και η ανακοίνωση της ΠΑΕ.Όπως και αυτή του φλωριδη οι στόχοι της είναι καθαρά επικοινωνιακού χαρακτήρα,δεν μιλάει πουθενά επί της ουσίας και απλά μένουμε εμείς να παρακολουθούμε έναν αγώνα τένις.

Που το ειδες ρε φιλε το επικοινωνιακο?

Ενα προς ενα απαριθμει ποιες ειναι οι προυποθεσεις για να παρει καποιος τις μετοχες, σηκωνει το γαντι για τα χρεη και λεει μαγκα φερε τα χαρτια και κοπιασε.
πουθενά δεν υπάρχει το επικοινωνιακό.
η ΠΑΕ λέει καθαρά ότι προβλέπει ο νόμος.
και από πότε οι παπατζήδες έγιναν ισότιμοι συνομιλητές με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ?
και πολύ ασχολήθηκαν μαζί τους
Για τον φλωριδη δεν ξερω, αλλα τον Σαχπατζιδη δεν τον λες παπατζη. Ολοι ξερουν οτι εχει βαλει λεφτα στον ΠΑΟΚ..
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

Το κρυφτούλι και το παιχνιδάκι που παίζουν οι 2 "αντιμαχόμενες" πλευρές καλό θα ήταν να λήξει σύντομα γιατί στο τέλος το έπαθλο του νικητή δεν θα είναι τίποτε περισσότερο από έναν διαλυμμένο σύλλογο και ένα αηδιασμένο λαό.
Χαζοί δεν είμαστε,έστω και εν μέσω της μη πληροφόρησης ή μάλλον παραπληροφόρησης με την οποία έχετε φροντίσει να μας φλομώσετε τόσο καιρό,κάτι έχει καταλάβει και το πόπολο.
Αυτός ο δικέφαλος πως δεν έχει βγάλει ακόμα 2 ορθάνοιχτες παλάμες στην θέση των κεφαλιών,είναι απορίας άξιον.
Άβαταρ μέλους
geo_athens4

Δημοσίευση από geo_athens4 »

Εμενα παντως η ανακοινωση της διοικησης με καλυπτει σε γενικες γραμμες, απλως τα αυτονοητα ζηταει αυτα δηλαδη που απαιτουνται για τη συμμετοχη στην ΑΜΚ.. Αν και η γνωμη μου ειναι οτι κακως καθεται κ ασχολειται εδω και εναμιση μηνα με ενα τυπο που δεν εχει δειξει ουτε καν το ΑΦΜ του.. Δεν ειναι σοβαρα πραγματα αυτα.. Ασε που τις προαλλες ακουσαμε οτι εχει να κανει φορολογικη δηλωση απο το 2003, τωρα πως θα φερει επικυρωμενες δηλωσεις των τριων τελευταιων ετων?? Ας γινει επιτελους αυτο που φωναζει ο οπλαρχηγος εδω και χρονια, στο μπλα μπλα ολοι λεφταδες ειναι αλλα στην πραξη παντα κανουν πισω.. ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΠΑΕ ΑΣ ΒΑΛΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ

Ο ΑΣ ειλικρινα δεν εχω καταλαβει εδω και πολλα χρονια τι ρολο βαραει και μου φαινεται οτι ολοι εκει μεσα ειναι η ανικανοι η απατεωνες, και γι' αυτο φταιμε ολοι μας που εχουμε απαξιωσει πληρως το θεσμο.. Ο μονος που εξακολουθει να εχει την εμπιστοσυνη μου στην ολη ιστορια ειναι ο Ζαγορακης..

ΥΓ Alekakius σταματα τα επικοινωνιακα παιχνιδια, τη μια μας τα λες etsi την αλλη αλλιως, ξεκαθαρισε επιτελους τη θεση σου :D :D
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

όποιος έχει βάλει χρήματα στην ΠΑΕ......με αποδείξεις παρακαλώ, στα λόγια
.... έχω βάλει και εγώ 15.000.000 € ως τώρα!! :D
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

ΈΝΑ οικοδόμημα για να πέσει αρκεί και ΈΝΑ λάθος σε μία του κολώνα τρελοπαοκι444... ;)
Μη βάζεις το χέρι σου στη φωτιά για κανένα ... Συμβουλή ΑΠΟ ΈΝΑ προφανώς μεγαλύτερο σου. ;)

Όντως gika χρειάζεται πολυ κατεβατό. Μπορείς όμως να το κάνεις και ΕΣΥ και όλοι.
Εγω επειδή είμαι οπτικος τύπος... Με αρέσει τα προβλήματα και δεδομένα να τα γράφω σε ΈΝΑ χαρτί.
Αν πάρεις λοιπόν μια λευκή κόλα ... Κάνε τρεις μεγάλους κύκλους στις γωνίες ενός ισοπλευρου τριγώνου.
Στον ΈΝΑ κύκλο γράφεις ΠΑΕ, στον άλλο ΑΣ και στον τρίτο επενδυτές.
Μετα άρχισε να γράφεις γύρω γύρω με μικρά γραμματα διαφορα ερωτηματικά σου ως προς τις κινήσεις και τα πρόσωπα. Ότι αφορά τον ΑΣ γύρω και μέσα ΑΠΟ αυτόν τον κύκλο... Ότι αφορά την ΠΑΕ το ίδιο.
Οι κύκλοι ενώνονται με τις γραμμές του τριγώνου και στη μέση όλο το εμβαδόν του τριγώνου είναι ο λαός του ΠΑΟΚ.
Να εντάξεις εκει και τις κινήσεις του λαου ... Πχ των 13 συνδέσμων... Μετα άρχισε να κοιτάς τα γραφομενα σου και να προσπαθείς να καταλάβεις τι ΠΑΊΖΕΙ.
Κάποια πράγματα θα εμφανιστούν ΑΠΟ μόνα τους... ΤΏΡΑ δεν ξέρω... Έτσι λειτουργώ εγω και στα δικα μου προβλήματα και πάντα βρίσκω λύσεις... Ειδικά αν έχεις και ΈΝΑ ποτηράκι ουίσκι δίπλα σου :opaokara:
Άβαταρ μέλους
geo_athens4

Δημοσίευση από geo_athens4 »

Kolokotronis_4 έγραψε:όποιος έχει βάλει χρήματα στην ΠΑΕ......με αποδείξεις παρακαλώ, στα λόγια
με εγγυητικη τα βαλες η διγραμμη επιταγη cash??
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος geo_athens4 την Παρ 22 Ιούλ 2011, 23:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

obanebane έγραψε:Απο που το εβγαλες αυτο το συμπερασμα ρε τζοσουα?
Πεταμε μια μαλακια και οτι βγει.
Δε σε καλυψε η ανακοινωση του ζαγορακη?
Γραψε με επιχειρηματα απο που βγαζεις αυτο το συμπερασμα?
Αυτο που καίει αυτή τη στιγμή τον λαό του ΠΑΟΚ είναι η οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ σημείο πάνω στο οποίο πάτησε και ο φλωριδης για να κερδισει επικοινωνιακούς πόντους και εγώ προς το παρόν το μόνο που Έχω δει είναι ρήτρες εμπιστευτικοτητας αλλα και καμία κίνηση εκ μέρους της ΠΑΕ προς καθυσηχασμο του κόσμου όσον αφορά τα χρέη.Εγώ προσωπικά απαιτώ ελεύθερη πρόσβαση στα οικονομικά στοιχεία πόσο μάλλον απο ένα σχήμα στο οποίο συμμετέχει ένας κατα δήλωση του Ζαγορακη ευεργέτης της ομάδας.Όταν με το καλο αποκαλυφθεί ότι δεν συντρέχουν λόγοι ανησυχίας και ότι οι διάφορες φήμες είναι ψευδής τότε εχωντας πλέον αποκαταστήσει η διοίκηση την ηθική της υπόσταση μπορεί να θέσει 100000000 προϋποθέσεις σε οποιονδήποτε υποψήφιο επενδυτή.
Άβαταρ μέλους
Othin

Δημοσίευση από Othin »

Alekakius έγραψε:Δηλαδή για να καταλάβω τόσο καιρό δεν ήξερα το ποιον αυτού του ανθρώπου?? Ως τι τον παρουσίασαν ο saxpa και ζιζής στον θοδώρα και στον "κατασαρι" ? ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ.....Και κάτι ακόμα dld δέχονται αυτό που τους λέει ο φλωρίδης ότι dld θα αναλάβουν το χρέος πέραν τον 10 εκατομμυρίων?...ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...
Αυτό που μπορεί να συμπεράνει κάποιος είναι πως το κύριο θέμα των ανακοινώσεων είναι το ύψος του χρέους. Προφανώς οι της ΠΑΕ δεν δέχονται να αναλάβουν χρέος πέραν των 10 μυρίων, αλλά υπονοούν εμμέσως πλην σαφώς πως το χρέος δεν ανέρχεται σε αυτό το ύψος, οπότε δεν ανησυχούνε γι αυτό. Αποτελεί απάντηση στο υπονοούμενο που άφησε η ανακοίνωση του Φλωρίδη για χρέος άνω των 10 μυρίων. Τώρα γιατί όλες οι συνενοήσεις από ένα σημείο και μετά άρχισαν να γίνονται μέσω ανακοινώσεων με υπονοούμενα, αυτό είναι ένα ζητούμενο. Και το χειρότερο είναι πως οι ανακοινώσεις βγαίνουν για τα μάτια του κόσμου. Και καλά οι διοικήσεις ΠΑΕ και ΑΣ είναι λογικό να ενδιαφέρονται και να ενημερώνουν την κοινή γνώμη. Οι "επενδυτές" όμως πού αποσκοπούν? Να στρέψουν τον κόσμο εναντίον του Ζαγοράκη? Του Κατσαρή? Και γιατί? Επειδή είναι αγνοί παοκτσήδες και θέλουν το καλό της ομάδας? Το να θέλουν απλώς να επενδύσουν πραγματικά ανιδιοτελώς στην ομάδα το θεωρώ το πλέον απίθανο σενάριο. Αν ήθελαν πράγματι αυτό, δεν χρειαζόταν όλες αυτές οι παρλαπίπες, με τις οποίες λίγο - πολύ πέρασε και η μεταγραφική περίοδος.
xrisitsapa

.
Kolokotronis_4 έγραψε:όποιος έχει βάλει χρήματα στην ΠΑΕ......με αποδείξεις παρακαλώ, στα λόγια
Αποδειξη ειναι τα λογια ΟΛΩΝ μεσα στην ΠΑΕ. Απο Ζαγορ ( θυμασαι καποια απο τις πρωτες συνεντ. τυπου;) μεχρι Βρυζα, Μανδρινο κ σια. Δεν ειναι ολοι τους υπερ του, αλλα ολοι παραδεχονται οτι εβαλε πολλα χρηματα την τελευταια τετραετια. Ακομα και τα 300χιλ για την ΑΜΚ η για την περιπτωση Βιτολο-Γεωργιαδη ειναι ενα σεβαστο ποσο
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

Εγώ θα έλεγα να ξεστραβωθεί ο καθένας και να αναπτύξει την κριτική και τη σκέψη του αυτοβούλως και όχι με υποβολείς. τα έτοιμα φαγητά είναι έτοιμες παγίδες.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

joshua έγραψε:
Αυτο που καίει αυτή τη στιγμή τον λαό του ΠΑΟΚ είναι η οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ σημείο πάνω στο οποίο πάτησε και ο φλωριδης για να κερδισει επικοινωνιακούς πόντους και εγώ προς το παρόν το μόνο που Έχω δει είναι ρήτρες εμπιστευτικοτητας αλλα και καμία κίνηση εκ μέρους της ΠΑΕ προς καθυσηχασμο του κόσμου όσον αφορά τα χρέη.Εγώ προσωπικά απαιτώ ελεύθερη πρόσβαση στα οικονομικά στοιχεία πόσο μάλλον απο ένα σχήμα στο οποίο συμμετέχει ένας κατα δήλωση του Ζαγορακη ευεργέτης της ομάδας.Όταν με το καλο αποκαλυφθεί ότι δεν συντρέχουν λόγοι ανησυχίας και ότι οι διάφορες φήμες είναι ψευδής τότε εχωντας πλέον αποκαταστήσει η διοίκηση την ηθική της υπόσταση μπορεί να θέσει 100000000 προϋποθέσεις σε οποιονδήποτε υποψήφιο επενδυτή.
Ολα αυτα που λες ειναι απο υπονοιες που εχεις με τα οσα ακους και διαβαζειςτον τελευταιο καιρο.
Εγω δεν βλεπω πουθενα να εχεις καποιο επιχειρημα,χειροπιαστα πραγματα οχι μισολογα.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Επαναλαμβάνω κάτι γιατί προφανώς κάποιοι δεν το έχουν καταλάβει και παρερμηνευουν τα λεγόμενα μου.Αυτή τη στιγμη δεν με απασχολεί κανένας φλωριδης.Το μόνο που με απασχολεί είναι επιτέλους να μάθει ο κόσμος την αλήθεια για τα οικονομικά της ΠΑΕ και η διοίκηση να αντιληφθεί τα λάθη της και να προχωρήσει πριν την οποία αναζήτηση επενδυτή στην αυτοκάθαρση.
xrisitsapa

obanebane έγραψε:
joshua έγραψε:
Ολα αυτα που λες ειναι απο υπονοιες που εχεις με τα οσα ακους και διαβαζειςτον τελευταιο καιρο.
Εγω δεν βλεπω πουθενα να εχεις καποιο επιχειρημα,χειροπιαστα πραγματα οχι μισολογα.
Ποια ειναι τα μισολογα; Η ΠΑΕ δε μιλησε για ανοιγμα 5 εκ; Δε σου φτανει αυτο για να ανησυχεις:
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Τωρα δηλαδη πρεπει να μας πουν αληθειες γιατι πριν μας ελεγαν ψεματα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”