Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
navigator11

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII

Δημοσίευση από navigator11 »

Το διπλό της χούλιας στον γαύρο ήταν δίκαιο; Δεν έχω εικόνα της συγκεκριμένης τιτανομαχίας ούτε από στιγμιότυπα καν αλλά εδώ μέσα, αν δε θυμάμαι τόσο λάθος, οι αναφορές ήταν ότι επρόκειτο για μαγική εικόνα.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Δεν μπορώ να λέω τα ίδια ξανά και ξανά συγνώμη.
Τίποτα να μην κάνουμε. Να μπούμε για την νίκη στο επόμενο και το μεθεπόμενο ΚΟΚ.

Αυτή όμως η υπερεκτίμηση της ομάδας μας και υποτίμηση του αντιπάλου ε είναι αριανιδικη, τι να κάνουμε. Κερδίσαμε μια Κυριακή, σκόνταψαν και τα χαρτιά και γίναμε παλι εμείς Μπαρτσελόνα και αυτοί Λειβαδιά.
These users thanked the author PAOK_Antarctica for the post:
George Best4
George Best4

Δημοσίευση από George Best4 »

Καλά θα συμφωνήσω κραζουν όλη την ΑΕΚ ότι δεν παίζει μπάλα και ότι ήταν τυχερή επειδή έχασε το αχαστο ο Καλαμπρια αλλά xGoals 3 η αεχ 0.5 ο Βαζελος.

Τεσπά ας κερδίσουμε εμείς στο Καραϊσκάκη να έχουμε στα χέρια μας τη 2η θέση, και αν μας κάνει δώρο ο Βαζελος κάνουμε άλλη συζητηση

Πάντως και στη λεωφόρο τελευταίο ματς ο Βαζελος στην έδρα του πριν την κατεδάφιση, λέτε να είναι εύκολο ματς?
Δε νομίζω...
icue

Δημοσίευση από icue »

navigator11 έγραψε: Κυρ 03 Μάιος 2026, 23:03 Το διπλό της χούλιας στον γαύρο ήταν δίκαιο; Δεν έχω εικόνα της συγκεκριμένης τιτανομαχίας ούτε από στιγμιότυπα καν αλλά εδώ μέσα, αν δε θυμάμαι τόσο λάθος, οι αναφορές ήταν ότι επρόκειτο για μαγική εικόνα.
Η αεχ ειχε ενα σουτ στον στοχο και ο γαυρος κανενα. Θεωρητικα δικαιο το λες, αλλα ενταξει ηταν κωμωδια ολο το ματς.
These users thanked the author icue for the post:
navigator11
breakdown88

Δημοσίευση από breakdown88 »

2 Χ την επόμενη και 2 άσους τη μεθεπόμενη και πάμε για φινάλε που θα το γράφει σε 50 χρόνια το σομπρέρο.
These users thanked the author breakdown88 for the post:
MikeStr4
black death

Δημοσίευση από black death »

George Best4 έγραψε: Κυρ 03 Μάιος 2026, 23:04 Καλά θα συμφωνήσω κραζουν όλη την ΑΕΚ ότι δεν παίζει μπάλα και ότι ήταν τυχερή επειδή έχασε το αχαστο ο Καλαμπρια αλλά xGoals 3 η αεχ 0.5 ο Βαζελος.

Τεσπά ας κερδίσουμε εμείς στο Καραϊσκάκη να έχουμε στα χέρια μας τη 2η θέση, και αν μας κάνει δώρο ο Βαζελος κάνουμε άλλη συζητηση

Πάντως και στη λεωφόρο τελευταίο ματς ο Βαζελος στην έδρα του πριν την κατεδάφιση, λέτε να είναι εύκολο ματς?
Δε νομίζω...
1.21 με 2.19 τα βλέπω εγώ. Και σχεδον ολο το ματς με παίχτη παραπανω. Το οτι σε έχει αυτη η ομάδα 6 βαθμους πισω με αυτό το ροστερ, 20 κατσικια και ο Πινέδα, κατι λέει.
Κι εδω διαβάζουμε για τα τεραστια κενα μας. Που θεση προς θεση, υστερούμε σε 2 στους 11.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος black death την Κυρ 03 Μάιος 2026, 23:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

icue έγραψε: Κυρ 03 Μάιος 2026, 23:06
navigator11 έγραψε: Κυρ 03 Μάιος 2026, 23:03 Το διπλό της χούλιας στον γαύρο ήταν δίκαιο; Δεν έχω εικόνα της συγκεκριμένης τιτανομαχίας ούτε από στιγμιότυπα καν αλλά εδώ μέσα, αν δε θυμάμαι τόσο λάθος, οι αναφορές ήταν ότι επρόκειτο για μαγική εικόνα.
Η αεχ ειχε ενα σουτ στον στοχο και ο γαυρος κανενα. Θεωρητικα δικαιο το λες, αλλα ενταξει ηταν κωμωδια ολο το ματς.
Ναι. Ήταν και το ακυρωμένο γκολ του γαύρου στα χασομέρια. Υπερθέαμα.
icue

Δημοσίευση από icue »

Με X2 την αλλη Κυριακη πιστευω κλειδωνουμε την δευτερη θεση. Ας ξεκινησουμε απο αυτο και βλεπουμε μετα.
These users thanked the author icue for the post (total 3):
navigator11, episimos73, George Best4
renegade

Δημοσίευση από renegade »

PAOK_Antarctica έγραψε: Κυρ 03 Μάιος 2026, 22:54 Ωχ μωρέ μλκες δεν βαρεθήκατε;

Πρέπει να φέρουμε ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από το χαρτί την επόμενη αγωνιστική απλά για να μείνουμε ζωντανοί. Όχι για να έχουμε ελπίδες. Απλά για να είμαστε στην μαθηματική ζώνη.

Τα θαύματα γίνονται μια φορά.

Και το να κοροϊδεύουμε το χαρτί που μας έριξε τριμπαλο δικαιοτατο και πήρε διπλο στο τηγάνι επίσης δίκαιο, δεν μας βοηθάει. Λες κι εμείς τον βαζελο τον κερδίσαμε ας πούμε που τον είχαμε στην Τούμπα.

Ώρες ώρες κάνετε σαν αριανοι ρε πουστη.
Όχι επειδή ελπίζετε. Καλά κάνετε. Και κάθε ματς πρέπει να το παλεύουμε. Αλλά αυτή η χλεύη για τον αντίπαλο και η υπερεκτίμηση των δικων μας δυνατοτήτων απλά από τα αποτελέσματα μιας αγωνιστικής, ε είναι καπως κοντόφθαλμα.
Ποια ακριβώς η διαφορά του "να μείνουμε ζωντανοί " με το "να έχουμε ελπίδες"?

Τώρα για τα άλλα, είναι φυσιολογικό να χτυπάς το κεφάλι σου ( και εμείς και ο γάβρος) όταν χάνεις το πρωτάθλημα από μία πολύ κατώτερη ομάδα.
Βέβαια αυτό δεν είναι κάτι που συμβαίνει η πρώτη φορά στο ποδόσφαιρο.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

όπως έγραψα και στο τόπικ του αγώνα με οσφπ, το σημερινό αποτέλεσμα βοηθάει στο να το σηκώσει το χαρτί μέσα στην Τούμπα.
These users thanked the author ABOLEYTOI for the post:
gika
blackhumor44

Δημοσίευση από blackhumor44 »

Από πότε το σενάριο του δικού μας 3/3 και ήττας της Αεκ απο τον Ολυμπιακό τη τελευταία αγωνιστική θεωρείται θαύμα; Προφανώς και δεν συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες. Αλλά μιλάμε για αποτελέσματα σε ντέρμπι που δεν αποτελούν και καμιά έκπληξη μεγατόνων.

Επίσης όσο σίγουρο, προφανώς, δεν είναι το δικό μας 3/3, άλλο τόσο σίγουρη δεν είναι η νίκη της Αεκ με τον Παναθηναικό την επόμενη αγωνιστική. Όπως σίγουρο δεν αποδείχθηκε και το σημερινό διπλό της Αεκ μετά την κόκκινη στο 20λεπτο.

Το ματς που θα ξεκλειδώσει τις ελπίδες μας είναι στο Καραισκάκη την Κυριακή. Κάνε εκεί το διπλό, όπως το έχεις κάνει ουκ ω λίγες φορές, και τα ξαναλέμε...
George Best4

black death έγραψε: Κυρ 03 Μάιος 2026, 23:08
George Best4 έγραψε: Κυρ 03 Μάιος 2026, 23:04 Καλά θα συμφωνήσω κραζουν όλη την ΑΕΚ ότι δεν παίζει μπάλα και ότι ήταν τυχερή επειδή έχασε το αχαστο ο Καλαμπρια αλλά xGoals 3 η αεχ 0.5 ο Βαζελος.

Δε νομίζω...
1.21 με 2.19 τα βλέπω εγώ. Και σχεδον ολο το ματς με παίχτη παραπανω. Το οτι σε έχει αυτη η ομάδα 6 βαθμους πισω με αυτό το ροστερ, 20 κατσικια και ο Πινέδα κατι λέει.
Κι εδω διαβάζουμε για τα τεραστια κενα μας. Που θεση προς θεση, υστερούμε σε 2 στους 11.
Ναι ο Γιοβιτς δεν είναι καλός φίλε, δεν έχει βάλει γκολ από το πουθενά, δεν έχει σκοράρει εκτός περιοχής.
Ο Κοίτα είναι κατσίκι. Ο Χατσιδης είναι καλύτερος.

Τι διαβάζουμε ρε πουστη μου.
Ο πλήρης ΠΑΟΚ απέδειξε ότι είναι καλύτερος. Ο ΠΑΟΚ χωρίς Μεϊτε Ζιφκοβιτς απέδειξε ότι είναι κλασεις χειρότερος.
Δεν έχει επιλογές.
black death

Δημοσίευση από black death »

George Best4 έγραψε: Κυρ 03 Μάιος 2026, 23:18 Ναι ο Γιοβιτς δεν είναι καλός φίλε, δεν έχει βάλει γκολ από το πουθενά, δεν έχει σκοράρει εκτός περιοχής.

Ο πλήρης ΠΑΟΚ απέδειξε ότι είναι καλύτερος. Ο ΠΑΟΚ χωρίς Μεϊτε Ζιφκοβιτς απέδειξε ότι είναι κλασεις χειρότερος.
Δεν έχει επιλογές.
Ελα ντε τι διαβαζουμε. Ο κοϊτας ειναι καλυτερος απο ζιβκοβιτς και Τάισον και σε αυτους βαλε και τον καλυτερο παιχτη του πρωταθλήματος που στη θεση του η κουλα εχει μανταλο (?). Καλα για γιοβιτς οκ, αμα τον δεις να χαιρεταει το καλοκαιρι γιατι γι'αυτα που παιρνει δεν κανει ουτε τα μισα, μη σου κανει εντυπωση.
George Best4

black death έγραψε: Κυρ 03 Μάιος 2026, 23:24
George Best4 έγραψε: Κυρ 03 Μάιος 2026, 23:18 Ναι ο Γιοβιτς δεν είναι καλός φίλε, δεν έχει βάλει γκολ από το πουθενά, δεν έχει σκοράρει εκτός περιοχής.

Δεν έχει επιλογές.
Ελα ντε τι διαβαζουμε. Ο κοϊτας ειναι καλυτερος απο ζιβκοβιτς και Τάισον και σε αυτους βαλε και τον καλυτερο παιχτη του πρωταθλήματος που στη θεση του η κουλα εχει μανταλο (?). Καλα για γιοβιτς οκ, αμα τον δεις να χαιρεταει το καλοκαιρι γιατι γι'αυτα που παιρνει δεν κανει ουτε τα μισα, μη σου κανει εντυπωση.
Βρε άνθρωπε καταλαβαίνεις τι διαβάζεις?Το σχόλιο μου το διάβασες?
George Best4

black death έγραψε: Κυρ 03 Μάιος 2026, 23:24

Δεν έχει επιλογές.
Βρε άνθρωπε καταλαβαίνεις τι διαβάζεις?Το σχόλιο μου το διάβασες?
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”