Razvan Lucescu VI

Nastoff

Re: Razvan Lucescu VI

Δημοσίευση από Nastoff »

Νομίζω ο συνδιασμός πρόσληψης Βιερίνια/Μάτος δείχνει ότι ο Λουτσέσκου θα αποτελέσει παρελθόν. Αυτό που βλέπω είναι ότι προσπαθούν να φτιάξουν μια ασπίδα προστασίας γύρω από την ομάδα που μέχρι τώρα διαχειρίζονταν ο Ραζβάν και ίσως όταν λαλούν πολλά κοκόρια αργεί να ξημερώσει.
Τώρα αν θα είναι καλό ή κακό θα το δείξει ο χρόνος, κάποια στιγμή θα συνέβαινε και άλλωστε ο ΠΑΟΚ είναι πάνω απ'ολους. Θα πρέπει να υπάρξει μεταβατικό σταδιο, ηρεμία, και χρόνος για να δουλέψει ο νέος προπονητής και πέρα από τον Λουτσέσκου - και ίσως και τον Ίβιτς - κανείς άλλος δεν τα είχε αυτά. Για να δούμε λοιπόν πως θα είναι η νέα, μετά-Λουτσέσκου εποχή. Φαντάζομαι η διοίκηση έμαθε από τα προηγούμενα λάθη της αλλά κάθε νέα αρχή έχει και νέες δυσκολίες. Προσωπικά είμαι θετικός αν και πρέπει να το συμμαζέψει λίγο στο τρόπο αποχώρησης του καλύτερου προπονητή στην ιστορία του ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Ξεκολλάτε και βγάλτε ανακοίνωση μένει ή φεύγει ο Λουτσε και ποιος θα τον αντικαταστήσει ως αύριο
These users thanked the author aivas19 for the post:
Dimitris_L4
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Dimitrisou έγραψε: Τετ 10 Ιουν 2026, 16:19 Τον σεβασμό προς τον Ραζβαν τώρα θα τον δείξουμε;γιατί εδώ και ποσο καιρό έχει ακούσει δεν ξέρω και εγώ τι λες και είναι κανένας τυχαίος που είδε φως και μπήκε...
Τώρα θυμήθηκαμε να μιλάμε για σεβασμό από την ΠΑΕ;γιατί τόσο καιρό η μόνη που του δείχνει σεβασμό είναι η ΠΑΕ...
Πρώτα ζητάνε αλλαγή και όταν γίνεται η αλλαγή μιλάμε για ασεβείες...
Make that make sense...
Υ.Γ.αυτο πάει σε μεγάλο ποσοστό για το τι λέγεται στα σοσιαλ και όχι εδώ μέσα ..
Κοίταξε στην μπάλα τα συμβόλαια είναι βραχυπρόθεσμα. Γι᾽αυτό και λέμε οτι πρέπει να αναγνωρίζουμε την προσφορά καθενός. Νομίζω ο ΠΑΟΚ δεν ξεχνάει αυτούς που έχουν προσφέρει.
anaximandros4

Δημοσίευση από anaximandros4 »

Συγνώμη αλλά αν μείνει μετά από τόσο ηλεκτρονικό μελάνι και καμιά δεκάρια δηλώσεις του "δεν φεύγω εκτός εάν" , που ακριβώς θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ αυτό?

Όσο για την τιμή, θα μπορούσε να γίνει εκδήλωση στη Τούμπα όπως έγινε σε τόσους πχ Βιερίνια, κάτι μου λέει όμως ότι δεν θα φύγει ομαλά, παρά τα όσα γράφουνταν εδώ και χρόνια περί σχέσης Σαββίδη Ραζβάν, "πέρα από επαγγελματίες" κλπα
These users thanked the author anaximandros4 for the post:
Montrealiotis
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

Magpies4 έγραψε: Τετ 10 Ιουν 2026, 16:23
Dimitrisou έγραψε: Τετ 10 Ιουν 2026, 16:19 Τον σεβασμό προς τον Ραζβαν τώρα θα τον δείξουμε;γιατί εδώ και ποσο καιρό έχει ακούσει δεν ξέρω και εγώ τι λες και είναι κανένας τυχαίος που είδε φως και μπήκε...
Τώρα θυμήθηκαμε να μιλάμε για σεβασμό από την ΠΑΕ;γιατί τόσο καιρό η μόνη που του δείχνει σεβασμό είναι η ΠΑΕ...
Make that make sense...
Υ.Γ.αυτο πάει σε μεγάλο ποσοστό για το τι λέγεται στα σοσιαλ και όχι εδώ μέσα ..
Κοίταξε στην μπάλα τα συμβόλαια είναι βραχυπρόθεσμα. Γι᾽αυτό και λέμε οτι πρέπει να αναγνωρίζουμε την προσφορά καθενός. Νομίζω ο ΠΑΟΚ δεν ξεχνάει αυτούς που έχουν προσφέρει.
Συμφωνώ με αυτό απόλυτα και δεν σχολιάζω το γιατί φεύγει αν φεύγει.
Ο καθένας δικαιούται να έχει την γνώμη του.
Σχολιάζω όλους αυτούς που τον στόλιζαν όπως τον στόλιζαν και τώρα ξαφνικά μιλάνε για ασέβεια,ενώ είναι οι πρώτοι που την έδειξαν.
Ε και τα δύο μαζί δεν γίνεται.
These users thanked the author Dimitrisou for the post (total 3):
Maklaz, paok apo epilogi, navigator11
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

Maklaz έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 21:20 Νομίζω, το αργότερο σε 2 ημέρες, θα έχουμε ξεκάθαρη εικόνα.
aivas19 έγραψε: Τετ 10 Ιουν 2026, 16:21

Ξεκολλάτε και βγάλτε ανακοίνωση μένει ή φεύγει ο Λουτσε και ποιος θα τον αντικαταστήσει ως αύριο
Δεν σε πιστεύω! Καλά βρε, τόσα χρόνια ακόμα δεν έμαθες πως λειτουργεί το πράγμα.

Πρώτα έρχεται κάτι σιγά σιγά, μετά βγαίνει κάτι ακόμα μεγαλύτερο και ελάχιστες ημέρες μετά ενημερώνει η ΠΑΕ.
These users thanked the author Maklaz for the post:
aivas19
Nastoff

Δημοσίευση από Nastoff »

Ε δεν νομίζω να βγάλουν ανακοίνωση τέλος ο Λουτσέσκου και μετά να μεσολαβήσει ο Ιβάν και να μείνει; Δεν γίνονται αυτά. :D
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Dimitrisou έγραψε: Τετ 10 Ιουν 2026, 16:26
Make that make sense...
Σχολιάζω όλους αυτούς που τον στόλιζαν όπως τον στόλιζαν και τώρα ξαφνικά μιλάνε για ασέβεια,ενώ είναι οι πρώτοι που την έδειξαν.
Νομίζω το στόλισμα έχει να κάνει με απογοήτευση απώλειας στόχων. Εγώ το καταλαβαίνω.

Παράλληλα δεν μπορούμε να εκμηδενίσουμε την προσφορά του προπονητή Λουτσέσκου. Θα ήταν εντελώς άδικο.
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

Magpies4 έγραψε: Τετ 10 Ιουν 2026, 16:29
Dimitrisou έγραψε: Τετ 10 Ιουν 2026, 16:26

Νομίζω το στόλισμα έχει να κάνει με απογοήτευση απώλειας στόχων. Εγώ το καταλαβαίνω.

Παράλληλα δεν μπορούμε να εκμηδενίσουμε την προσφορά του προπονητή Λουτσέσκου. Θα ήταν εντελώς άδικο.
Εγώ καταλαβαίνω την απογοήτευση αλλά σόρρυ κιόλας τα Ρουμάνος(όπως το έλεγαν όχι η λέξη γενικά) τα κλεφτοκοτας τα μπροστινός κτλ. δεν δικαιολογούνται.
Έχασε το πρωτάθλημα και το κύπελλο δεν μας σκότωσε κιόλας.
Δεν μπορούμε να την εκμηδενίσουμε ναι αλλά αυτό που γινόταν ήταν χειρότερο.
Δεν μιλάω για το σύνολο του κόσμου προφανώς αλλά εντάξει ακόμη υπάρχουν αυτά τα γραφόμενα.
Για μένα η μονη που τον σεβάστηκε ήταν η ΠΑΕ.
Αν δεν τον σεβόταν δεν θα ήταν δύσκολη η απόφαση ούτε θα κρατούσε μέχρι τώρα.
Και θα έλεγα να μην έχουμε σαν δεδομένο ότι ο Ραζβαν δεν ήξερε ακριβώς το τι γίνεται και απλά στις ερωτήσεις λειτουργούσε σαν επαγγελματίας μέχρι να επισημοποιηθεί το οτιδήποτε.
These users thanked the author Dimitrisou for the post (total 4):
paok apo epilogi, Maklaz, SCIFO, navigator11
Gregk19262000

Δημοσίευση από Gregk19262000 »

Η ερώτηση είναι τώρα ποιος θα αναλάβει το δύσκολο καράβι που λέγεται πάγκος του ΠΑΟΚ;;;
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Για αντικαταστατη παντως,ο Σερτζιο που πολλοι αγαπατε,δεν κολλαει και τοσο με το υπαρχον ροστερ.Ο Καρσεδο ειναι πιο safe επιλογη αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα χρησιμοποιει μικρους ηλικιακα.Καλα για τον προπονητη της Μπαλτικα,μονο σαν ανεκδοτο το ακουω.

Δυσκολος γριφος....
These users thanked the author Kabamaru11 for the post (total 2):
rockcity4, Maklaz
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

Αδυνατώ να καταλάβω το hype για τον προπονητή Κονσεϊσάο, αλλά οκ. Έτσι κι αλλιώς δεν πρόκειται να πάμε σε τέτοιες λύσεις.
These users thanked the author Ριαν_Καπαγιαννιδης for the post (total 7):
Patron, Dimitrisou, aivas19, namisenoiazei, Gregk19262000, Maklaz, zaffodb
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Τετ 10 Ιουν 2026, 16:41 Αδυνατώ να καταλάβω το hype για τον προπονητή Κονσεϊσάο, αλλά οκ. Έτσι κι αλλιώς δεν πρόκειται να πάμε σε τέτοιες λύσεις.
Δεν ήθελα να το πω τόσο καιρό. Το ίδιο και με Γιαννούλη 😂
leomatos88

Δημοσίευση από leomatos88 »

Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά.
Όλα τα παραπάνω έχουν προκύψει από το ποστ του Πανάκα;

Μιας και αγαπητέ Κωνσταντίνε, μετά τις σάλτσες σου για τον μεγαλύτερο μάγκα που έκατσε ποτέ στον πάγκο του ΠΑΟΚ, στο τέλος πετάς κι ένα γελοίο υστερόγραφο, ότι ο ΠΑΟΚ θα πάρει και λεφτά, επειδή ο Γιάννης Σαββίδης μπορεί να πουλήσει μέχρι και πάγο στους Εσκιμώους, να σε ενημερώσω ότι δεν είναι πάγος ο Ραζβάν Λουτσέσκου, με τους δεκάδες τίτλους στο παλμαρέ του, εκτός και αν νομίζεις (εσύ, όχι ο Σαββίδης) ότι οι Εσκιμώοι είμαστε εμείς.

Ραζβάν Λουτσέσκου, για πάντα στον ΠΑΟΚ!
These users thanked the author leomatos88 for the post (total 5):
Ορτζονικίδης, Andrew R, Neiros4, gervasio artigas, Apil44
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Για πάντα θα είναι στις καρδιές μας
These users thanked the author Patron for the post:
TasosDuss
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προπονητικό Team Ποδοσφαίρου”