Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
nunies4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV

Δημοσίευση από nunies4 »

Blackgr4 έγραψε:Υπάρχει διαθέσιμος κανένας Άγιος άνθρωπος να μου εξηγήσει για ποιο λόγο έφεραν δυο φορ, ενώ υπήρχε ένας που κάνει στον προπονητή και τελικά ξεμείναμε με μόλις τρία στόπερ;
Μην πει κανείς πως ο Τισουντάλι παίζει στα πλάγια γιατί τότε δεν είχε λογική η απόκτηση του Σωτήρη. Άσε που το πιο βασικό από όλα είναι πως δεν τον έχει βάλει ποτέ πλάγια και είναι ξεκάθαρο πως τον υπολογίζει για φορ.

Φέρε ρε άνθρωπε 1 φορ, στείλε τον Σαμάττα να πάει στην ευχή της Παναγιάς και κράτα τον Τζίμα για τρίτο.

Θα είχαμε ας πούμε Τισουντάλι, Μπράντον, Τζίμα. Μια χαρά θα πω εγώ. Σίγουρη αναβάθμιση.

Έδιωχνες - πουλούσες και τρία στόπερ, έφερνες έστω δυο, να έχεις δυο σε κάθε πλευρά και μετά είχε χώρο να φέρεις και 5ο χαφ, αφού ο Θυμιάνης θα θεωρούνταν ο 5ος στόπερ.

Δηλαδή πόσο δύσκολο ήταν το παραπάνω; Τόσο άμπαλος είμαι πια που δεν το καταλαβαίνω; Τόσο χαζός ίσως;

Η μεταγραφή δηλαδή που θα ψάχναμε για το φινάλε των μεταγραφών, θα ήταν ένα χαφ. Τέλος.

Κοτάρσκι (Τσιφτσής)

Μπάμπα (Γκόμεζ) - Κόλει (Μιχαηλίδης) - Κεντζιόρα (μεταγραφή) - Όττο (Σάστρε - Αντελίνο)

Καμαρά (Οζντόεφ) - Μπακαγιόκο (Σβαμπ) + μεταγραφή

Τάισον (Σορετίρε) - Ντέλιας (Μουργκ) - Αντρίγια (Ντεσπότοφ)

Τισουντάλι - (Μπράντον) - (Τζίμας)

25 άτομα ρόστερ. Πυρηνική φυσική. Ξεκάθαρα.
Γιατί αυτό είναι το ορθολογικά σωστό σε ένα ρόστερ. Να έχεις 3 καλα φορ
Πέρυσι που ο γαύρος είχε Καμπί, Αραμπι, Γιοβετιτς και έφερε και τον Πορτογάλο τον Γενάρη αποθεώναμε
Φέτος που κάναμε το σωστό κράζουμε μόνο και μόνο επειδή τα σκατωσαν στα στόπερ;
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

barlow4 έγραψε:
Caballo Viejo έγραψε:Πλησιάζει η ώρα τελειώσει αυτό το φετινό βασανιστήριο των μεταγραφών με τα μούσια, τους παπάδες, τα twitter και τα viber. Καλύτερα. Δεν παλεύεται άλλο.
*να τελειωσει ΚΑΙ το φετινο βασανιστηριο..
δεν υπαρχει πιο αηδιαστικη περιοδος απο τη μεταγραφικη εδω κ πολλα χρονια.
απο τοτε που ηρθε ο ιβαν, καταστραφηκαν τα καλοκαιρια μου.
μπαινεις να διαβασεις κ μονο γκρινια, μιζερια , απαιτησεις, χλευασμος.
κ εγω θα ηθελα κ στοπερ, κ χαφ κ σεντρεφορ κ απ'ολα.θα το ελεγα μια δυο κ τελος.
μιλαμε για αρρωστια πλεον.
Εχω παρατηρησει κανα δυο που εγραφαν:

Σε μια σελιδα: Θα ειναι εγκλημα να μην παρει και αλλο στοπερ και χαφ ο ΠΑΟΚ
Επομενη σελιδα: Να μην παρει ο ΠΑΟΚ αλλο στοπερ και χαφ θα ειναι εγκλημα
Επομενη σελιδα:Ο ΠΑΟΚ να μην παρει αλλο στοπερ και χαφ θα ειναι εγκλημα
Επομενη σελιδα: Να μην παρει αλλο στοπερ και χαφ ο ΠΑΟΚ θα ειναι εγκλημα

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Και αφου βρε παλικαρια σκεφτοσασταν να μην αποκτηθει στοπερ γιατι πηρατε τον Κολει? Γιατι πηρατε αριστεροποδαρο και οχι καποιον να παιζει και τις 2 θεσεις? Απαντησε νομιζω ο Tolaros.Θα ειχαμε μεινει με 2 στοπερ...
Miles

Δημοσίευση από Miles »

barlow4 έγραψε:
Caballo Viejo έγραψε:Πλησιάζει η ώρα τελειώσει αυτό το φετινό βασανιστήριο των μεταγραφών με τα μούσια, τους παπάδες, τα twitter και τα viber. Καλύτερα. Δεν παλεύεται άλλο.
κ εγω θα ηθελα κ στοπερ, κ χαφ κ σεντρεφορ κ απ'ολα.θα το ελεγα μια δυο κ τελος.
Μια δυο και τέλος; Απορρίπτεσαι! Δίνεις το κακό παράδειγμα. Ευτυχώς που γράφεις σπάνια.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

nunies4 έγραψε:
Blackgr4 έγραψε:Υπάρχει διαθέσιμος κανένας Άγιος άνθρωπος να μου εξηγήσει για ποιο λόγο έφεραν δυο φορ, ενώ υπήρχε ένας που κάνει στον προπονητή και τελικά ξεμείναμε με μόλις τρία στόπερ;
Μην πει κανείς πως ο Τισουντάλι παίζει στα πλάγια γιατί τότε δεν είχε λογική η απόκτηση του Σωτήρη. Άσε που το πιο βασικό από όλα είναι πως δεν τον έχει βάλει ποτέ πλάγια και είναι ξεκάθαρο πως τον υπολογίζει για φορ.

Φέρε ρε άνθρωπε 1 φορ, στείλε τον Σαμάττα να πάει στην ευχή της Παναγιάς και κράτα τον Τζίμα για τρίτο.

Θα είχαμε ας πούμε Τισουντάλι, Μπράντον, Τζίμα. Μια χαρά θα πω εγώ. Σίγουρη αναβάθμιση.

Έδιωχνες - πουλούσες και τρία στόπερ, έφερνες έστω δυο, να έχεις δυο σε κάθε πλευρά και μετά είχε χώρο να φέρεις και 5ο χαφ, αφού ο Θυμιάνης θα θεωρούνταν ο 5ος στόπερ.

Δηλαδή πόσο δύσκολο ήταν το παραπάνω; Τόσο άμπαλος είμαι πια που δεν το καταλαβαίνω; Τόσο χαζός ίσως;

Η μεταγραφή δηλαδή που θα ψάχναμε για το φινάλε των μεταγραφών, θα ήταν ένα χαφ. Τέλος.

Κοτάρσκι (Τσιφτσής)

Μπάμπα (Γκόμεζ) - Κόλει (Μιχαηλίδης) - Κεντζιόρα (μεταγραφή) - Όττο (Σάστρε - Αντελίνο)

Γιατί αυτό είναι το ορθολογικά σωστό σε ένα ρόστερ. Να έχεις 3 καλα φορ
Πέρυσι που ο γαύρος είχε Καμπί, Αραμπι, Γιοβετιτς και έφερε και τον Πορτογάλο τον Γενάρη αποθεώναμε
Φέτος που κάναμε το σωστό κράζουμε μόνο και μόνο επειδή τα σκατωσαν στα στόπερ;
Όοοοχι!!! Δεν λέω αυτό!!! Τα πάντα γίνονται με βάση τις γενικότερες προθέσεις σου και τη διαθέσιμη λίστα παικτών που έχεις.
Φυσικά και καλό είναι να έχεις 3 καλά φορ. Εννοείται αυτό. Όχι όμως εις βάρος μιας άλλης γραμμής πχ της άμυνας.
Αυτό που έγινε, δείχνει πως δεν είχαν κανένα σχέδιο από πίσω. Δεν γίνεται να επιλέγεις συνειδητά να πάρεις 2 φορ χωρίς να διώξεις κανέναν και μόλις 1 στόπερ ενώ έχεις δώσει 3!!
Άβαταρ μέλους
Caballo Viejo

Δημοσίευση από Caballo Viejo »

barlow4 έγραψε:
Αρρώστια ήταν πριν από καμιά 45αριά και βάλε χρόνια που περίμενα από κάτι απίθανα δήθεν ρεπορτάζ για τον ΠΑΟΚ στις αθηναϊκές αθλητικές εφημερίδες - τις μόνες που έφταναν στη μικρή επαρχία που ζούσα - και τις φτωχικές μεταγραφικές επιδόσεις του. Τώρα που έφτασα 60 και η ομάδα έχει τον Πρόεδρο που πάντοτε ονειρευόμουν και μου χάρισε χαρές και τίτλους για τους οποίους τον ευγνωμονώ περίμενα κάτι καλύτερο από το να με δουλεύουν στα twitter και τα viber με ευθύνη και της ΠΑΕ. Αχάριστος δεν είμαι, ελπίζω όμως να μου επιτρέπεται να μην είμαι και χαζός.
nkoss

Δημοσίευση από nkoss »

Caballo Viejo
+++++++++++++++++++++
ampalaeas

Δημοσίευση από ampalaeas »

Καταλήγουμε σε ένα αστείο μεταγγραφικο σχεδιασμό και φέτος τελικά. Στήριξη από εδώ και πέρα ΜΟΝΟ στο ραζβαν και στους παίχτες που έχει και προσευχές να είναι όλοι υγιείς για να κάνουμε αυτό που δεν έχουμε ξανακάνει στην ιστορία μας. Και άσε τους άλλους πάλι τον Μάιο να αναρωτιούνται πως το "έκλεψε" ο Ρουμάνος.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Caballo Viejo έγραψε:
barlow4 έγραψε:
Αρρώστια ήταν πριν από καμιά 45αριά και βάλε χρόνια που περίμενα από κάτι απίθανα δήθεν ρεπορτάζ για τον ΠΑΟΚ στις αθηναϊκές αθλητικές εφημερίδες - τις μόνες που έφταναν στη μικρή επαρχία που ζούσα - και τις φτωχικές μεταγραφικές επιδόσεις του. Τώρα που έφτασα 60 και η ομάδα έχει τον Πρόεδρο που πάντοτε ονειρευόμουν και μου χάρισε χαρές και τίτλους για τους οποίους τον ευγνωμονώ περίμενα κάτι καλύτερο από το να με δουλεύουν στα twitter και τα viber με ευθύνη και της ΠΑΕ. Αχάριστος δεν είμαι, ελπίζω όμως να μου επιτρέπεται να μην είμαι και χαζός.
Ποιος σε δουλεψε με ευθυνη της ΠΑΕ;
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

Κοτάρσκι (Τσιφτσής)

Για κεντρική !!! Τόσο απλό ήταν πραγματικά.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

joshua έγραψε:Και αφου βρε παλικαρια σκεφτοσασταν να μην αποκτηθει στοπερ γιατι πηρατε τον Κολει? Γιατι πηρατε αριστεροποδαρο και οχι καποιον να παιζει και τις 2 θεσεις? Απαντησε νομιζω ο Tolaros.Θα ειχαμε μεινει με 2 στοπερ...
Ο Μιχαϊλίδης παίζει και δεξιά.

Πέρσι τουλάχιστον σε κάποια ματς είχε παίξει.

Όποτε λογικά αυτό είναι το σχέδιο.

Κεντζιορα-Colley βασικοί και Μιχα πασπαρτού να αλλάζει όποιον χρειάζεται ανάσες.

Τώρα σε περίπτωση τιμωρίας ή/και τραυματισμού και απώλεια 2 εκ των 3 λογικά θα δούμε λύση Οττο ή Βιεϊρίνια;

Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο πραγματικά.

Δεν βλέπω τον Θυμιανη να παίρνει ματς στην Ευρωπη πάντως. Στην Ελλάδα λογικά θα πάρει.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Αν σας κάνει να νιώσετε καλύτερα και ο βαζελος 3 στόπερ δήλωσε στην λίστα. Συν τον διπλοθεσιτη Αραο.
Άλλες διοργανώσεις, άλλες απαιτήσεις απλά λέω..
Άβαταρ μέλους
Caballo Viejo

Δημοσίευση από Caballo Viejo »

aivas19
Όλες αυτές οι πληροφορίες για μεταγραφές που αποτυγχάνουν για ανθυπολεπτομέρειες από που τις κατεβάζουν οι ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ; Από την κούτρα τους; Για κοίτα λίγο και σύγκρινε πως δουλεύουν οι αθηναϊκές ομάδες και θα πάρεις την απάντησή σου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Caballo Viejo την Τετ 04 Σεπ 2024, 21:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Nikodiai

Δημοσίευση από Nikodiai »

nunies4 έγραψε:Αν σας κάνει να νιώσετε καλύτερα και ο βαζελος 3 στόπερ δήλωσε στην λίστα. Συν τον διπλοθεσιτη Αραο.
Άλλες διοργανώσεις, άλλες απαιτήσεις απλά λέω..
Αραο για στοπερ τον υπολογιζουν,4
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Ωραια... και αφου η τρελα με την λιστα τελειωσε.

Φερτε ενα στοπερ και ενα χαφ πιτσιρικο που τον εχεις ψαξει και τον πιστευεις τυπου σωτηρη και ΔΟΥΛΕΨΕ ΤΟΥΣ ΦΟΥΛ ΦΕΤΟΣ για να ξεκινησουν δυνατα του χρονου.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”