Γιατί αυτό είναι το ορθολογικά σωστό σε ένα ρόστερ. Να έχεις 3 καλα φορBlackgr4 έγραψε:Υπάρχει διαθέσιμος κανένας Άγιος άνθρωπος να μου εξηγήσει για ποιο λόγο έφεραν δυο φορ, ενώ υπήρχε ένας που κάνει στον προπονητή και τελικά ξεμείναμε με μόλις τρία στόπερ;
Μην πει κανείς πως ο Τισουντάλι παίζει στα πλάγια γιατί τότε δεν είχε λογική η απόκτηση του Σωτήρη. Άσε που το πιο βασικό από όλα είναι πως δεν τον έχει βάλει ποτέ πλάγια και είναι ξεκάθαρο πως τον υπολογίζει για φορ.
Φέρε ρε άνθρωπε 1 φορ, στείλε τον Σαμάττα να πάει στην ευχή της Παναγιάς και κράτα τον Τζίμα για τρίτο.
Θα είχαμε ας πούμε Τισουντάλι, Μπράντον, Τζίμα. Μια χαρά θα πω εγώ. Σίγουρη αναβάθμιση.
Έδιωχνες - πουλούσες και τρία στόπερ, έφερνες έστω δυο, να έχεις δυο σε κάθε πλευρά και μετά είχε χώρο να φέρεις και 5ο χαφ, αφού ο Θυμιάνης θα θεωρούνταν ο 5ος στόπερ.
Δηλαδή πόσο δύσκολο ήταν το παραπάνω; Τόσο άμπαλος είμαι πια που δεν το καταλαβαίνω; Τόσο χαζός ίσως;
Η μεταγραφή δηλαδή που θα ψάχναμε για το φινάλε των μεταγραφών, θα ήταν ένα χαφ. Τέλος.
Κοτάρσκι (Τσιφτσής)
Μπάμπα (Γκόμεζ) - Κόλει (Μιχαηλίδης) - Κεντζιόρα (μεταγραφή) - Όττο (Σάστρε - Αντελίνο)
Καμαρά (Οζντόεφ) - Μπακαγιόκο (Σβαμπ) + μεταγραφή
Τάισον (Σορετίρε) - Ντέλιας (Μουργκ) - Αντρίγια (Ντεσπότοφ)
Τισουντάλι - (Μπράντον) - (Τζίμας)
25 άτομα ρόστερ. Πυρηνική φυσική. Ξεκάθαρα.
Πέρυσι που ο γαύρος είχε Καμπί, Αραμπι, Γιοβετιτς και έφερε και τον Πορτογάλο τον Γενάρη αποθεώναμε
Φέτος που κάναμε το σωστό κράζουμε μόνο και μόνο επειδή τα σκατωσαν στα στόπερ;