70. Mbwana Ally Samatta
Re: 70. Mbwana Ally Samatta
Επιθετικός killer και ΠΑΟΚ αυτήν την στιγμή είναι έννοιες μη συμβατές.
Πάνω στις 3αδες που γράφει στην προηγούμενη σελίδα ο Νούνιες εγώ θα έλεγα :
1. Κουλούρης
2. Σαματά
3. Τετέι (ή άλλο νέο παίκτη για πρότζεκτ).
Βαρεθήκαμε να ακούμε για τον σούπερ γκολτζή που ποτέ δεν έρχεται. Ούτε ή άλλως για χαμάλη ψάχνουμε...
Και ας δώσουν το πακέτο για πλάγια μπακ, αμυντικό, 2-3 χαφ ποιότητας στο κέντρο και ένα αριστερό εξτρέμ.
Πάνω στις 3αδες που γράφει στην προηγούμενη σελίδα ο Νούνιες εγώ θα έλεγα :
1. Κουλούρης
2. Σαματά
3. Τετέι (ή άλλο νέο παίκτη για πρότζεκτ).
Βαρεθήκαμε να ακούμε για τον σούπερ γκολτζή που ποτέ δεν έρχεται. Ούτε ή άλλως για χαμάλη ψάχνουμε...
Και ας δώσουν το πακέτο για πλάγια μπακ, αμυντικό, 2-3 χαφ ποιότητας στο κέντρο και ένα αριστερό εξτρέμ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ettien26 την Δευ 03 Μαρ 2025, 12:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
NikLiverpool έγραψε:Η λύση νομίζω είναι σχετικά απλή αρκεί κάποιοι μέσα στην ΠΑΕ να κάνουν τη δουλειά τους.
1. Μπράντον. Συμβόλαιο τέλος, τον ευχαριστείς και στην ευχή του Θεού.
2. Τσάλοφ, ψάχνεις για δανεισμό στη μαμά Ρωσία, του πούστη κάποιος θα ενδιαφερθεί.
3. Τισουντάλι, ξεκινάς απο τώρα διαπραγματεύσεις να μείνει εκεί που είναι.
4. Σαμάττα, προσφορά για 1 χρόνο με 500 max. Αν θέλει καλώς, αν όχι ευχαριστήρια ανακοίνωση και αντίο.
5. Ουρτάδο (αν μείνει) πρώτη ομάδα.
6. Βρίσκεις καλό πρώτο φορ.
Σύμφωνω με μπραντον και Τισουνταλι, και για τον δεύτερο έχω να προσθέσω ότι στην ποδοσφαιρομανα Καταριανη "δημοκρατία" κάνει παπάδες αφού παίζει με ημιεπαγγελματιες . Για τον Τσαλοφ πιστεύω ότι πρέπει να δοθεί δανεικος ΣΤΗΝ ΤΣΣΚΑ με υποχρεωτική αγορά στο 1.5 μυριο κάτι που σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ γλιτώνει από αυτόν και το συμβόλαιο του και παίρνει πίσω και τα μισά από ότι έδωσε. Ο Ουρταδο βγήκε ήδη ότι δεν θα συνεχίσει μαζί μας. Για τον Σαματα το παιδί από την στιγμη που ακόμα και 4ος που ήταν, έμεινε χωρίς να δημιουργεί προβλήματα, τον κρατάς για 2ο-3ο με τα μισά λεφτά που παίρνει τώρα, όπως γράφεις με 500 -600 και ένα καλό μπόνους αν φτάσει 10 γκολ και ασίστ μαζί. Πας για ένα φορ με συμβόλαιο σχεδόν ίσο με όσα έπαιρναν Τισουνταλι και Τσαλοφ μαζί δηλαδή κοντά στα 2+ και έναν με τα προηγούμενα λεφτά του Σαματα δηλαδή κοντά στο 1μ. Τα συμβόλαια ουσιαστικά θα είναι ίδια αλλά η ομάδα ΛΟΓΙΚΑ πολύ καλύτερα
Αλλά επειδή ΠΑΟΚ είσαι θα φύγει ο Μπράντον, ο Αλί θα πάρει διετές με αύξηση, θα μείνει ο Τσάλοφ και θα πληρώνουμε Τίσου να γυαλίζει την εξέδρα.
-
Αν ΔΕΝ τον ανανεωσουν και κρατησουν τσαλοφ τοτε ναι θα ειναι επικινδυνα αμπαλοιLeonardo10 έγραψε:Αν τον ανανεώσουν τι να πω πραγματικά, απλά επικίνδυνοι και ανίκανοι και δεν μαθαίνουν από τα λάθη τους ποτέ. Ουτε θα λείψουν τα 5 γκολ του, 2,5 χρόνια ήταν ένα ανέκδοτο, στα 33 μπαίνει(με επιφύλαξη), σε μια ομάδα που τα φορ σου είναι της πλάκας και αντί να φύγει με συνοπτικές διαδικασίες τώρα που τελειώνει το συμβόλαιο του εμείς θέλουμε να τον ανανεώσουμε στα 33 του για να έχουμε μετά σαματά Τισουνταλι τσαλοφ και να μην μπορείς να ξεφορτωθείς κανέναν ενώ θέλουμε 2 φορ
Μερικοι εδω μεσα ειναι πιο ''αρρωστοι'' και απ την ''αρρωστη'' ασιστ του Σαματα σημερα...
Οτι θα επαιζε Σαματιαδα στο φορουμ ειναι μακραν ο,τι πιο απροσμενο θα μπορουσαμε να φανταστουμε!
Αν μεχρι το τελος της χρονιας συνεχισει να κανει τις ιδιες εμφανισεις, με μια γενναια μειωση μισθου, ευχαρίστως να μεινει ο Λεοντας. Σε καμια ομως περιπτωση δεν πρεπει να μπουμε στη λογικη του να μεινει και να ενισχυθουμε απλα με εναν φορ δευτερης διαλογης, με τον Αλι στο νο1.
Ας ερθει "πρωτοκλασατος" φορ και ας μεινει για 2ος, με τις παραπανω προϋποθέσεις, ο Αλι. Και στην τελικη αν ο Λεοντας καταφερει του χρονου να αναδειχθει στο βασικο μας φορ ευπροσδεκτο θα ειναι.
Σημασια εχει η ομαδα και οχι τα προσωπα.
Αν μεχρι το τελος της χρονιας συνεχισει να κανει τις ιδιες εμφανισεις, με μια γενναια μειωση μισθου, ευχαρίστως να μεινει ο Λεοντας. Σε καμια ομως περιπτωση δεν πρεπει να μπουμε στη λογικη του να μεινει και να ενισχυθουμε απλα με εναν φορ δευτερης διαλογης, με τον Αλι στο νο1.
Ας ερθει "πρωτοκλασατος" φορ και ας μεινει για 2ος, με τις παραπανω προϋποθέσεις, ο Αλι. Και στην τελικη αν ο Λεοντας καταφερει του χρονου να αναδειχθει στο βασικο μας φορ ευπροσδεκτο θα ειναι.
Σημασια εχει η ομαδα και οχι τα προσωπα.
Και κατι ακομα: Ο Αλι έχει αποδειξει πως ειναι άρτιος επαγγελματιας. Θα μπορουσε να εχει επιδειξει την πλεον δημοσιουπαλληλικη νοοτροπια, ομως δεν το εκανε. Αντιθετως, εναντια σε ολες τις δικαιολογημενες προβλέψεις πέρασε μεσα απο 40 κυματα και αναστηθηκε. Αυτο μειωνει κατα πολυ το ρισκο του να μας βγει "Μουργκ" σε περιπτωση ανανεωσης.
- ΑποστόληςΑ
Ε και έπειτα; Εμείς εδώ βρισκόμαστε για να σχολιάζουμε. Το τι θα κάνει ο - όποιος - προπονητής είναι άλλο θέμα.kataramenos5 έγραψε:Τι συζητατε?Αποφαση προπονητη ειναι το αν θ ανανεωσει κι ακομα δε ξερουμε ποιος θα καθεται στον παγκο μετα το Μαιο.
- ΑποστόληςΑ
Σωστός.Μπαρκαρούτσος έγραψε:...Γράψτε από ποιον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ έχετε ξαναδεί την τρίπλα που είδατε σήμερα.
Εξαιρείται ο καλλιτέχνης Ντέλιας...
-
Αν τον ανανεώσουν, μην διαβάσω σε κανένα 6μηνο από σήμερα κράξιμο σε διοίκηση προπονητή κτλπ κτλπ επειδή τον κράτησαν, ούτε επειδή θα έχουμε γερασμένη ομάδα αφου ζητάτε ανανέωση ενός 33χρονου, γιατί από ότι βλέπω όλοι τον θέλετε με 500κ, λες και παίζει ρόλο αν θα παίρνει 500 ή 900 ή 100. Και όλα αυτά επειδή έβαλε 5 γκολ μετά από 1 χρόνο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Leonardo10 την Δευ 03 Μαρ 2025, 14:37, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
Ανανέωση για 1+1 έτη. Σχετικά με την αμοιβή του δεν νομίζω ότι σε ένα φορ που σου δίνει λύσεις μπορεί να δώσεις λιγότερα από 700Κ.
-
Παιζει τεραστιο ρολο φιλεLeonardo10 έγραψε:Αν τον ανανεώσουν, μην διαβάσω κράξιμο σε διοίκηση προπονητή κτλπ κτλπ επειδή τον κράτησαν, ούτε επειδή θα έχουμε γερασμένη ομάδα, σε κανενα 6μηνο από σήμερα, γιατί από ότι βλέπω όλοι τον θέλετε με 500κ, λες και παίζει ρόλο αν θα παίρνει 500 ή 900 ή 100. Και όλα αυτά επειδή έβαλε 5 γκολ μετά από 1 χρόνο
Η ομαδα εχει ενα συγκεκριμενο μπατζετ. Αν δωσεις 900, κλεβεις απο τον 1ο σου επιθετικο. Αν δωσεις 500 εχεις περιθωρεια για καλυτερο 1ο κτλ..
Δηλαδη ποιον καλυτερο βρισκεις με 500 χιλιαρικα??
-
Να ξεφορτωθείς Μπράντον σαματά που είναι πολύ εύκολο γιατί τελειώνουν τα συμβόλαια τους και να φέρεις έναν με 1.5-2, γιατί και οι δύο μαζί τόσα παίρνουν. Μετά να προσπαθήσεις να απαλλαγείς από τον Τισουνταλι για να φέρεις έναν ακόμα. Δηλαδή να ανανεώσω τον σαματά, και μετά να έχω 3 φορ, να φέρω έναν ακόμα που χρειάζομαι και σε πιθανότητα αδυναμίας να απαλλαχθώ από του άλλους 2 να είμαι πάλι με 4 φορ και ο Ραζβαν να γκρινιάζει και να λέει «άμα θέλω παίρνω τις βαλίτσες μου και φεύγω βουκουρεστη» και εν τέλη να λέει «Είχα αρνητικότητα, και την μετέφερα στην ομάδα» και μια ιστορία που να επαναλαμβάνεται.
- Metagrafakias
o ΠΑΟΚ δεν πρεπει να παει σε 3 καινουριους επιθετικους του χρονου ποσο μαλλον αν παιξει πολυ νωρις προκριματικα που ειναι πολυ πιθανο...
απο τους 4 που εχει τωρα δλδ ποιος ενας θα θελατε να μεινει??η ερωτηση ειναι πολυ απλη...
ο Τομας που δεν ειναι φορ και τον φυσαει ο ανεμος και πεφτει με 600-700??
ο τισουνταλι που εχει κακες σχεσεις οπως φαινεται με τον Λουτσε και δεν ειναι ουτε αυτος φορ με 1,2εκ??
ο Τσαλοφ δεν εχει δικαιωσει ουτε στιγμη τις προσδοκιες και εχει και ενα υφακι μπλαζε με 1,2εκ??
η ο Σαματα με 500-600χιλ??που περα απο τα γκολ και περυσι εδωσε τρομερες βοηθειες και φετος οταν αρχισε να τον βαζει τον Ιανουαριο σκοραρει κατα ριπας που φαινοταν οτι μαλλον ψυχολογικο ηταν το θεμα???
παιδια εγω θα προτιμησω απο τους 4 τον Σαματα....
απο τους 4 που εχει τωρα δλδ ποιος ενας θα θελατε να μεινει??η ερωτηση ειναι πολυ απλη...
ο Τομας που δεν ειναι φορ και τον φυσαει ο ανεμος και πεφτει με 600-700??
ο τισουνταλι που εχει κακες σχεσεις οπως φαινεται με τον Λουτσε και δεν ειναι ουτε αυτος φορ με 1,2εκ??
ο Τσαλοφ δεν εχει δικαιωσει ουτε στιγμη τις προσδοκιες και εχει και ενα υφακι μπλαζε με 1,2εκ??
η ο Σαματα με 500-600χιλ??που περα απο τα γκολ και περυσι εδωσε τρομερες βοηθειες και φετος οταν αρχισε να τον βαζει τον Ιανουαριο σκοραρει κατα ριπας που φαινοταν οτι μαλλον ψυχολογικο ηταν το θεμα???
παιδια εγω θα προτιμησω απο τους 4 τον Σαματα....
Αυτο ακριβως ηθελα να γραψω.
Περιμενετε εσεις απο τον Ραζβαν να ξεκινησει προκριματικα με καινουργια 3αδα μπροστα...
Τιποτα δεν μαθατε τοσα χρονια
Το μονο που συζητειται ειναι ποιος απο τους 2 θα μεινει
Περιμενετε εσεις απο τον Ραζβαν να ξεκινησει προκριματικα με καινουργια 3αδα μπροστα...
Τιποτα δεν μαθατε τοσα χρονια

Το μονο που συζητειται ειναι ποιος απο τους 2 θα μεινει
Σαματα με 500 -600 είναι οκ
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk