65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Η (μη) μεταγραφή που φαίνεται ότι θα σημαδέψει όλη την σεζόν.
Σε ένα δικό του επίπεδο πλέον. Απόλαυση
Σε ένα δικό του επίπεδο πλέον. Απόλαυση
- These users thanked the author nunies4 for the post (total 2):
- Ριαν_Καπαγιαννιδης, aivas19
- PAOKevolution
Η προσήλωση στο πρόσωπο του Λουτσέσκου και η απίθανη ποιότητα που έχει ο Γιάννης, τον καθιστούν τον πιο επιδραστικό παίκτη της ομάδας εδώ και παααααρα πολλά χρόνια. Δεν υπάρχει η χαρά να βλέπεις τον Ντέλια επί χόρτου.
"Δεν έχω τίποτα στον κόσμο σαν κι εμένα
Τίποτα στον κόσμο σαν κι εμένα
Ρώτησε τ' αδέρφια μου ένα-ένα
Δεν έχουν τίποτα στον κόσμο σαν κι εμένα"

Τίποτα στον κόσμο σαν κι εμένα
Ρώτησε τ' αδέρφια μου ένα-ένα
Δεν έχουν τίποτα στον κόσμο σαν κι εμένα"

- Kabamaru11
Τι να γραψουμε για σενα τωρα;Εισαι η χαρα του ποδοσφαιρου,τυχεροι αυτη την Κυριακη οι βαζελοι που θα σε δουν απο κοντα.
Ο τρόπος που χοροπηδάει σαν κατσίκι ανεμίζοντας μια πετσέτα μπροστά στην 5 καταδεικνύει την γκάβλα που έχει με την ομάδα.
Να είσαι πάντα γερός αγορίνα μου!!
Να είσαι πάντα γερός αγορίνα μου!!
-
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Αυτό εδώ είναι ένα απίστευτο γράφημα. Οκ, δεν έχουν παιχτεί πολλά παιχνίδια, και είναι εξαιρετικά πιθανό να αλλάξει, αλλά πραγματικά βλέποντάς το απορεί κανείς ποιος τον κοστολόγησε στο σύγχρονο ποδόσφαιρο 20Μ.
το είπε ό Αντρέ (νομίζω στη συνέντευξη με το Σαμπράκο) ότι δουλεύει τα τελειώματά του.
Τα αποτελέσματα άρχισαν να φαίνονται.
Τα αποτελέσματα άρχισαν να φαίνονται.
- ΑποστόληςΑ
Καλά τα πήγε και σήμερα ο μικρός.
Για ξεκουραστής του Μπακασέτα πολύ καλά, θα έλεγα.
Για ξεκουραστής του Μπακασέτα πολύ καλά, θα έλεγα.
Πολύ χάρηκα με το γκολ του. Μια πλήρης εμφάνιση, παρότι και αυτός και ο Μειτε παίζουν λίγο στο ρελαντί εσχάτως
Δεν χάρηκα με το τελείωμα στην πολύ καλή φάση του Α ημιχρόνου. Πολύ ξέψυχο. Η βελτίωση όμως συνολικά ΚΑΙ σε αυτό τον τομέα είναι εμφανής
Θυμάμαι πάντα τα τραγικά τελειώματα του Βιερίνια τον πρώτο ενάμισι χρόνο στην ομάδα. Τα οποία λίγο αργότερα μετατράπηκαν σε οβίδες από τα 30 μέτρα, για πλάκα τους είχε.
Δουλειά, λύσσα, λύσσα και δουλειά.
Δεν χάρηκα με το τελείωμα στην πολύ καλή φάση του Α ημιχρόνου. Πολύ ξέψυχο. Η βελτίωση όμως συνολικά ΚΑΙ σε αυτό τον τομέα είναι εμφανής
Θυμάμαι πάντα τα τραγικά τελειώματα του Βιερίνια τον πρώτο ενάμισι χρόνο στην ομάδα. Τα οποία λίγο αργότερα μετατράπηκαν σε οβίδες από τα 30 μέτρα, για πλάκα τους είχε.
Δουλειά, λύσσα, λύσσα και δουλειά.
- These users thanked the author Equalizer for the post (total 4):
- theo-drama, navigator11, vasgias, aivas19
Πάρα πάρα πάρα πολύ εύστοχο το σχόλιο του Τσώχου για την ισορροπία σώματος που έχει όταν κουβαλάει την μπάλα και όταν ντριμπλάρει. είναι πραγματικά μοναδικό και σπάνιο το χάρισμα που έχει.
Είμαστε η τυχερή γενιά που τον απολαμβάνει στα καλύτερα του. Γερός και δυνατός να ναι....
Είμαστε η τυχερή γενιά που τον απολαμβάνει στα καλύτερα του. Γερός και δυνατός να ναι....
Δεν θα βάλω κανένα αποδεκτό νούμερο πώλησης γιατί για μένα δεν υπάρχει πλέον τέτοιο. Όποιο ρεαλιστικό νούμερο και να μπει στη συζήτηση, δεν υπάρχει περίπτωση να φέρει καλύτερο παίκτη στην ομάδα μας. Ούτε μια στο εκατομμύριο. Χωρίς καν να λαμβάνω υπόψιν τις ιδιαιτερότητες του ΠΑΟΚ (πχ το πόσο έξω πέφτει όταν πρόκειται να αξιολογήσει παίκτες -> βλ. Μεϊτέ και παζάρια για το 1+1 = λύπηση..).
Οπότε μπορώ να πω με σιγουριά πλέον, πως για τη συγκεκριμένη θέση, τουλάχιστον για την επόμενη δεκαετία, έχουμε κλείσει οριστικά και αμετάκλητα.
ΥΓ. Συνέχισε να δουλεύεις όπως κάνεις μέχρι τώρα και φαίνεται, συνέχισε να μας χαρίζεις μαγικές στιγμές όπως κάνεις από τη πρώτη στιγμή που εμφανίστηκες μπροστά μας και το κυριότερο συνέχισε να χαμογελάς και να μας θυμίζεις πως το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι. Για εμάς, για τα παιδιά μας, για τους τρίτους που ανοίγουν την τηλεόραση για να περάσουν ένα ευχάριστο δίωρο βλέποντας εσένα να κάνεις παπάδες και όλη την ομάδα δίπλα σου να πετάει.
ΥΓ Ο μοναδικός αποδεκτός (και πάλι σηκώνει μεγάλη συζήτηση) λόγος πώλησης, θα είναι να καταστρέφεται ο σύλλογος και να μην παίζει σάλιο.
Οπότε μπορώ να πω με σιγουριά πλέον, πως για τη συγκεκριμένη θέση, τουλάχιστον για την επόμενη δεκαετία, έχουμε κλείσει οριστικά και αμετάκλητα.
ΥΓ. Συνέχισε να δουλεύεις όπως κάνεις μέχρι τώρα και φαίνεται, συνέχισε να μας χαρίζεις μαγικές στιγμές όπως κάνεις από τη πρώτη στιγμή που εμφανίστηκες μπροστά μας και το κυριότερο συνέχισε να χαμογελάς και να μας θυμίζεις πως το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι. Για εμάς, για τα παιδιά μας, για τους τρίτους που ανοίγουν την τηλεόραση για να περάσουν ένα ευχάριστο δίωρο βλέποντας εσένα να κάνεις παπάδες και όλη την ομάδα δίπλα σου να πετάει.
ΥΓ Ο μοναδικός αποδεκτός (και πάλι σηκώνει μεγάλη συζήτηση) λόγος πώλησης, θα είναι να καταστρέφεται ο σύλλογος και να μην παίζει σάλιο.
- These users thanked the author Blackgr4 for the post (total 5):
- Azrael, aivas19, Ριαν_Καπαγιαννιδης, xrisitsapa, Maedhros4
-
SokraTelis-4
Το μονο που εχω να σας πω εγω ως προσωπικη εμπειρια είναι το καλοκαιρι όταν ηταν να φυγει για γερμανια, ειχε δακρυσει η 6χρονη κορη μου και δεν αντεξα και λυγισα κι εγω μπροστα της. Ο παικτης αυτος ειναι ινδαλμα για μας ολους του απλους οπαδους του ΠΑΟΚ και διπλα του δεν αντεχει να μπει καμια τιμη πωλησης. Χαιρομοαι καθε στιγμη που τον απολαμβανω ακομα στην ομαδα μου γιατι ξερω οτι ειναι αναποφευκτο να αποχωρησει (και φυσικα ως επαγγελματιας ποδοσφαιριστης ειναι κατι απολυτως αποδεκτο). αλλα επειδη ειναι κ λιγακι τυπος τεντογλου που δε νιωθει πολυ απο επαγγελματισμο ετσι και κανει οτι μενει για παντα σε εμας , τοτε χαλαρα πρεπει να γινει ανδριαντας οταν κρεμασει τα παπουτσια του. Ειναι παικταρα μεγαλη και εχει να δωσει ακομα πολλα!
- These users thanked the author SokraTelis-4 for the post:
- Blackgr4