εγω θα ελεγα οτι ειναι ενας κουλουρης... καλυτερος-χειροτερος θα δειξει...constadine έγραψε:Δεν τον ήξερα τον Colak.
Από τα βιντεάκια του βλέπω ένα πιο δυνατό Σφιντέρσκι με ευχέρεια στο γκολ.
Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
πωπω ειστε παρα πολυ κακοι.Ο αλλος λεει να τον πουλησουμε και ας μην παρουμε.Μονο για να μην τον βλεπει.riegel έγραψε:Το θέμα είναι ποιος θα αγόρασει τον Σβιντερσκι αυτή την περίοδο; Μόνο καμία πολωνική με ψίχουλαAnthimox έγραψε:Ίσως να γίνομαι λίγο κακός: Πώληση Σβιντέρσκι ακόμη και χωρίς έλευση αντικαταστάτη θα μου άρεσε.rainmaker έγραψε:Πώληση σφιντερσκι και έλευση ακόμα ενός φορ θα μου αρεσε
Τουλάχιστον του Σβιντέρσκι του τελευταίου εξαμήνου. Δεν ξέρω αν η κατάσταση είναι αναστρέψιμη με τον Πολωνό, αλλά αν δεν υπάρξει βελτίωση μιλάμε για βαρίδιο στην ομάδα. Ίσως να έχει ψυχολογικά και να χρειάζεται αλλαγή περιβάλλοντος το παλικάρι.
ο αλλος αναφερεται λες και προκειται για κανεναν ταλαιπωρο πχ γιο κανταφι.
Ρε χαλαρωστε λιγο.Τρια παιχνιδια παιξαμε στα οποια ηταν στον παγκο στα δυο.
εμενα παλι μου θυμισε λιγο βολτεζο με την τσαχπινια του σαλμον.Demir έγραψε:εγω θα ελεγα οτι ειναι ενας κουλουρης... καλυτερος-χειροτερος θα δειξει...constadine έγραψε:Δεν τον ήξερα τον Colak.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Σάβ 19 Σεπ 2020, 19:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- constadine
Σαν στυλ παιχνιδιού ,δεν θα διαφωνούσα με το Κουλούρης .Demir έγραψε:εγω θα ελεγα οτι ειναι ενας κουλουρης... καλυτερος-χειροτερος θα δειξει...constadine έγραψε:Δεν τον ήξερα τον Colak.
- theodorsalonika
Για όποιον δεν βαριέται
Τελικός κυπέλλου με την Λοκομοτίβα ( δευτερη πέρσι στην Κροατία)
[youtube]YlzcqMcRpXI[/youtube]
Τελικός κυπέλλου με την Λοκομοτίβα ( δευτερη πέρσι στην Κροατία)
[youtube]YlzcqMcRpXI[/youtube]
Γενικά δεν μ αρέσει να βγάζω συμπεράσματα από βιντεάκια.
Όσο είδα πάντως, είδα πολλά γκολ προ κενής εστίας, ενώ υπάρχει κι ένα θέμα λόγω χαμηλής ποιότητας του πρωταθλήματος απ' το οποίο μας έρχεται, αν μας έρχεται βεβαίως, βεβαίως....
Ο δε Πόνσε που δεν ξέρω καν αν υφίσταται ως στόχος, αλλά βλέπω ότι όλο συζητιέται, θα μου άρεσε πιο πολύ αν ερχόταν.
Ξέρει πρωτάθλημα και χώρα, παίζει Ευρώπη κάποια χρόνια οπότε έχει αποβάλλει τα γνωστά προβλήματα προσαρμογής, έχει το σκοράρισμα και δω και στη Ρωσία οπότε αυτό δεν τυχαίο και είναι σε ηλικία που επιτρέπει πρόοδο.
Αν έπαιζε και πιθανότητα δανεισμού, ακόμα καλύτερα.
Αλλά τι συζητάμε... από το απόλυτο τίποτα ακόμα και τον Ιντεγε να μου έφερναν, θα ήταν μια κάποια λύση.
Σαν τις χήρες στο κρεβάτι....
Όσο είδα πάντως, είδα πολλά γκολ προ κενής εστίας, ενώ υπάρχει κι ένα θέμα λόγω χαμηλής ποιότητας του πρωταθλήματος απ' το οποίο μας έρχεται, αν μας έρχεται βεβαίως, βεβαίως....
Ο δε Πόνσε που δεν ξέρω καν αν υφίσταται ως στόχος, αλλά βλέπω ότι όλο συζητιέται, θα μου άρεσε πιο πολύ αν ερχόταν.
Ξέρει πρωτάθλημα και χώρα, παίζει Ευρώπη κάποια χρόνια οπότε έχει αποβάλλει τα γνωστά προβλήματα προσαρμογής, έχει το σκοράρισμα και δω και στη Ρωσία οπότε αυτό δεν τυχαίο και είναι σε ηλικία που επιτρέπει πρόοδο.
Αν έπαιζε και πιθανότητα δανεισμού, ακόμα καλύτερα.
Αλλά τι συζητάμε... από το απόλυτο τίποτα ακόμα και τον Ιντεγε να μου έφερναν, θα ήταν μια κάποια λύση.
Σαν τις χήρες στο κρεβάτι....
- Unpsofable78
Πάει καιρός που συμμετείχα στο φόρουμ.Επιτρεψτε μου να πω κι εγώ την άποψη μου.
Εάν ποτέ ενδιαφερθηκαμε για Πιάτσα δε νομίζω ότι τον θέλαμε για φορ αλλά για το αριστερό άκρο της επίθεσης όπου όταν ήταν υγιής μεγαλουργουσε.
Είναι ολοφάνερο από τις διαρροές ότι ο Τσολακ μαζί με τον Ντουκς ήταν οι πρώτες επιλογές πριν την πρόκριση επί της Μπενφίκα.Τωρα πώς από κει που μας άρεσαν, μετά την πρόκριση της Μπενφίκα, ξαφνικά γίνανε παλτά δεν ξέρω.
Υποθετικά μιλώντας πάντως, μπορεί να υπήρχε όντως προφορική συμφωνία με Ριέκα πριν το ματς με Μπενφίκα και στην συνέχεια να προσπαθήσαμε για κάτι καλύτερο όπως την περίπτωση Γιοβετιτς.Δεν τα καταφέραμε προφανώς και βρήκε ευκαιρία αυτός ο Μυξοβιτς να μας αρμεξει λόγω της ανάγκης μας να γίνει γρήγορα η μεταγραφή.
Ο Τσολακ για όσους δε γνωρίζουν έχει κληθεί ήδη στην Εθνική Κροατίας, η οποία κάνει ανανέωση (Μαντσουκιτς και Καλινιτς πλέον εκτός). Μπροστά του εννοείται έχει τον Κραμαριτς, ο οποίος κάποτε μας είχε προταθεί πριν η αξία του εκτοξευθεί.Παρομοια περίπτωση και ο Σποραρ που τώρα αγωνίζεται Σπόρτινγκ Λισαβόνας.
Επειδή κάποιοι έκαναν σύγκριση, ο Πριγιο είχε πολύ χειρότερο βιογραφικό από Τσολακ.
Ευελπιστώ ότι αν προκριθούμε θα αποκτηθεί παίκτης στυλ Πιάτσα για το αριστερό άκρο της επίθεσης, και δεύτερο φορ με παράλληλη πώληση Σβιντερσκι, πέρα φυσικά από δεξί μπακ και χάφ καλύτερο από τα ήδη υπάρχοντα.
Ελάφρυνση από συμβόλαια που πλέον δεν υπολογίζονται για διάφορους λόγους είτε με αποδέσμευση (Μάτος), είτε με πώληση (Ζαμπα).
Τέλος να πω ότι αν κάποιος είναι ήδη αγανακτισμένος, απογοητευμένος κτλπ, αρκεί να μπει στο paokmania τοπικ μεταγραφών για να χάσει τελείως τα λογικά του.
Φτάσαμε στο σημείο ο γκρινιάρης Joshua να είναι από τις πιο λογικές φωνές του φόρουμ.Γκρινιαζει πάλι δηλαδή αλλά με επιχειρήματα
Joshua σου οφείλω και μία συγνώμη αδερφέ γιατί στο παρελθόν σε έχω κράξει ουκ ολίγες φορές.
Ψυχραιμία αδέρφια.Ο Ρεμπε ξέρει τί κάνει.
Νομίζω ότι θα γίνουν καλές κινήσεις.
Μην κάνουμε μεταγραφές για να πούμε ότι κάναμε.
Δύσκολα ξεφορτωνεσαι μετά συμβόλαια.Υπομονη και με την Πρόκριση
ΥΓ:Αυτό το πουλί ο Yaya Sanogo, ελεύθερος και πρώην wonderkid, δεν μας κάνει ούτε για πάγκο;
Εάν ποτέ ενδιαφερθηκαμε για Πιάτσα δε νομίζω ότι τον θέλαμε για φορ αλλά για το αριστερό άκρο της επίθεσης όπου όταν ήταν υγιής μεγαλουργουσε.
Είναι ολοφάνερο από τις διαρροές ότι ο Τσολακ μαζί με τον Ντουκς ήταν οι πρώτες επιλογές πριν την πρόκριση επί της Μπενφίκα.Τωρα πώς από κει που μας άρεσαν, μετά την πρόκριση της Μπενφίκα, ξαφνικά γίνανε παλτά δεν ξέρω.
Υποθετικά μιλώντας πάντως, μπορεί να υπήρχε όντως προφορική συμφωνία με Ριέκα πριν το ματς με Μπενφίκα και στην συνέχεια να προσπαθήσαμε για κάτι καλύτερο όπως την περίπτωση Γιοβετιτς.Δεν τα καταφέραμε προφανώς και βρήκε ευκαιρία αυτός ο Μυξοβιτς να μας αρμεξει λόγω της ανάγκης μας να γίνει γρήγορα η μεταγραφή.
Ο Τσολακ για όσους δε γνωρίζουν έχει κληθεί ήδη στην Εθνική Κροατίας, η οποία κάνει ανανέωση (Μαντσουκιτς και Καλινιτς πλέον εκτός). Μπροστά του εννοείται έχει τον Κραμαριτς, ο οποίος κάποτε μας είχε προταθεί πριν η αξία του εκτοξευθεί.Παρομοια περίπτωση και ο Σποραρ που τώρα αγωνίζεται Σπόρτινγκ Λισαβόνας.
Επειδή κάποιοι έκαναν σύγκριση, ο Πριγιο είχε πολύ χειρότερο βιογραφικό από Τσολακ.
Ευελπιστώ ότι αν προκριθούμε θα αποκτηθεί παίκτης στυλ Πιάτσα για το αριστερό άκρο της επίθεσης, και δεύτερο φορ με παράλληλη πώληση Σβιντερσκι, πέρα φυσικά από δεξί μπακ και χάφ καλύτερο από τα ήδη υπάρχοντα.
Ελάφρυνση από συμβόλαια που πλέον δεν υπολογίζονται για διάφορους λόγους είτε με αποδέσμευση (Μάτος), είτε με πώληση (Ζαμπα).
Τέλος να πω ότι αν κάποιος είναι ήδη αγανακτισμένος, απογοητευμένος κτλπ, αρκεί να μπει στο paokmania τοπικ μεταγραφών για να χάσει τελείως τα λογικά του.
Φτάσαμε στο σημείο ο γκρινιάρης Joshua να είναι από τις πιο λογικές φωνές του φόρουμ.Γκρινιαζει πάλι δηλαδή αλλά με επιχειρήματα
Joshua σου οφείλω και μία συγνώμη αδερφέ γιατί στο παρελθόν σε έχω κράξει ουκ ολίγες φορές.
Ψυχραιμία αδέρφια.Ο Ρεμπε ξέρει τί κάνει.
Νομίζω ότι θα γίνουν καλές κινήσεις.
Μην κάνουμε μεταγραφές για να πούμε ότι κάναμε.
Δύσκολα ξεφορτωνεσαι μετά συμβόλαια.Υπομονη και με την Πρόκριση
ΥΓ:Αυτό το πουλί ο Yaya Sanogo, ελεύθερος και πρώην wonderkid, δεν μας κάνει ούτε για πάγκο;
Να μαθουμε τι ωρα φτανει το αεροπλανο του τσολακ να παμε να τον δειρουμε.
Το χειρότερο δεν στο είπαμε ακόμη.barlow4 έγραψε:
πωπω ειστε παρα πολυ κακοι.Ο αλλος λεει να τον πουλησουμε και ας μην παρουμε.Μονο για να μην τον βλεπει.
ο αλλος αναφερεται λες και προκειται για κανεναν ταλαιπωρο πχ γιο κανταφι.
Ρε χαλαρωστε λιγο.Τρια παιχνιδια παιξαμε στα οποια ηταν στον παγκο στα δυο.
Είναι και πολύ άσχημος ρε φίλε.
Ωχ παει ο Τζολης. Παικτη απο μπαρτσα λεει φερνουμε.....
Τον βεγκε η τον βεργκερ φερνουμε?
Τον βεγκε η τον βεργκερ φερνουμε?