Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016
Και εγώ όταν ήρθαν Μακ τσιμιροτ ροντριγκεζ δεν περίμενα πολλά αλλα διαψευστηκα ευχαριστα ,οι τρεις που ήρθαν έχουν δείξει περισσότερα πράγματα στην προηγούμενη ομάδα τους λογικά λοιπόν περιμένω ακόμη περισσότερα. ....φυσικά όλα επαληθευονται στο χορτάρι
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ο κολκας λεει οτι στον τριτο προκριματικο θα παμε χωρις δεκαρι,φορ,τερμα αυτοι λεει θα ερθουν τον αυγουστο
αρα παμε ειτε σε 4-3-3 με 2 8αρια ετσι δηλαδη

ειτε 4-2-3-1 με δεκαρι σακχοφ

αρα παμε ειτε σε 4-3-3 με 2 8αρια ετσι δηλαδη

ειτε 4-2-3-1 με δεκαρι σακχοφ

Ο Μίχελ το ειπε στον κολκα ; πάντως τον χατζηισαια τον υποτιμάει συνεχεια γιατί ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Πέμ 16 Ιουν 2016, 12:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δηλαδη αν σου κατσει καμια Σπαρτα Πραγας στην κληρωση θα το παμε στα ζαρια? Δεν παιζει αυτο,ειδικα οσον αφορα τερμα και ικανο σεντερ μπακ,οχι παικτη στυλ Κρεσπο,μονο τον επιθετικο δεχομαι.
ΣΤΟΠΕΡ ειπε θα κλεισουμε βασικο πριν τον τριτο προκριματικοjoshua έγραψε:Δηλαδη αν σου κατσει καμια Σπαρτα Πραγας στην κληρωση θα το παμε στα ζαρια? Δεν παιζει αυτο,ειδικα οσον αφορα τερμα και ικανο σεντερ μπακ,οχι παικτη στυλ Κρεσπο,μονο τον επιθετικο δεχομαι.
Ρε παιδια εχουμε ακομα ενα μηνα πριν μαθουμε αντιπαλο χαλαρωστε λιγο!
- Kostas_Peraia4
Στο twitter υπαρχει ενα αρθρο απο Ιταλια μερια,που γραφει πως ο ΠΑΟΚ ενδιαφερεται για τον Juan Jesus της Inter,αλλα στο ιδιο αρθρο λεει οτι ο προπονητης του ΠΑΟΚ ειναι ο....Στραματσιονι
Τωρα,ειτε εχει γινει λαθος στο ονομα του προπονητη,ή αντι για PAO,μπερδευτηκαν και εγραψαν PAOK
Το αρθρο παντως λεει,πως δεν θελουν να τον δανεισουν,αλλα να τον πουλησουν
http://www.sportmediaset.mediaset.it/ca ... 602a.shtml

Τωρα,ειτε εχει γινει λαθος στο ονομα του προπονητη,ή αντι για PAO,μπερδευτηκαν και εγραψαν PAOK
Το αρθρο παντως λεει,πως δεν θελουν να τον δανεισουν,αλλα να τον πουλησουν
http://www.sportmediaset.mediaset.it/ca ... 602a.shtml
Other names on the list of starters are those of frogs, who would like the destination Sassuolo, Juan Jesus, which was requested on loan from PAOK Thessaloniki Stramaccioni but that Inter would just give outright, and Murillo, which is valued at about 30 million and really like the Chelsea of Antonio Conte. and Conte could prove a thorn in the side of the Nerazzurri also Candreva in the deal, which the blue ct would be happy to find in London. Precisely why Inter has accelerated, you can not waste time.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kostas_Peraia4 την Πέμ 16 Ιουν 2016, 12:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Είναι στη Θεσσαλονίκη ο Lingaard. Απορώ πως δε βρέθηκε ένας μπούφος ΑΡΔ να πει ότι τον θέλει ο ΠΑΟΚ.
Επειδή δεν ακούστηκε καθόλου είμαι ιδιαίτερα αισιόδοξος ότι θα τον πάρουμε...Scientist@PAOK έγραψε:Επισης αυτος που δεν εχει ακουστει ειναι ο Νταγκλας και δεν ξερω γιατι, καθως θα ηταν μια πολυ καλη περιπτσωση ελευθερου αμυντικου.
Sent from my iPad using Tapatalk

Υ.Γ. Εκτός αν ατυχώς είχε τίποτε "εσωτερικές έριδες" με τους άλλους δύο Βραζιλιάνους...

Υ.Γ. 2...Πτολεμαίο, που χάθηκες εσύ βρε???

Πέρασε μια βόλτα και ο Ντόρτμουντ όσο έλειπες, χωρίς φυσικά να καλωσορίσει και κανέναν νέο...

- Μπαρκαρούτσος
Mīngus έγραψε:Είναι στη Θεσσαλονίκη ο Lingaard. Απορώ πως δε βρέθηκε ένας μπούφος ΑΡΔ να πει ότι τον θέλει ο ΠΑΟΚ.

Τι κάνει εδώ;
Από που πέρασε βόλτα Γρηγόρη ο Ντόρτμουντ; από το τόπικ σφυρίζω αδιάφορα;
:)

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Πέμ 16 Ιουν 2016, 13:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Kostas_Peraia4
Αχάάάάάά.................................Άρα παπάς είναι πιστεύοντας περισσότερο τον Νέτο απ τους ΑΡΔ...Kostas_Peraia4 έγραψε:Μολις εμαθα οτι ο Crespo αν ερθει,θα ερθει για αντι-Βιτορ και σε περιπτωση που τελικα υπογραψει θα αποκτηθει κι αλλο σεντερ μπακ

Ποιος ο Ντόρτμουντ;Kostas_Peraia4 έγραψε:Kαλεσμενος του συνδεσμου της United