Γιώργος Σαββίδης
Re: Γιώργος Σαββίδης
Ζητάμε από τους κυβερνώντες να πάρουν παράδειγμα από αναπτυγμένες ομάδες που προοδεύουν, συμφωνώ, αλλά εμείς αναρωτιόμαστε πώς συμπεριφερόμαστε στην κάθε στραβή ως οπαδοί;
Άλλο η κριτική και άλλο ο πανικός και η διαρκής απαξίωση τού Γιώργου Σαββίδη επί το πλείστον επειδή δεν μας αρέσουν τα πλουσόπαιδα;
Κι εγώ στη θέση του θα ξενέρωνα. Μπορεί να μην μου αρέσουν κι εμένα τα πλουσιόπαιδα αλλά στον άνθρωπο αυτό ΟΦΕΙΛΩ ένα μίνιμουμ σεβασμό για όλα όσα έχει κάνει για την ΠΑΟΚάρα.
Εγώ δεν θα άφηνα κριτική, σχόλια ή ερωτήσεις που να είναι ειρωνικά ή που τον αποκαλούν Γιωργάκη. Και κρίνετε με ευπρεπή τρόπο όλη μέρα κι όσο γουστάρετε, γι αυτό είμαστε εδώ.
Άλλο η κριτική και άλλο ο πανικός και η διαρκής απαξίωση τού Γιώργου Σαββίδη επί το πλείστον επειδή δεν μας αρέσουν τα πλουσόπαιδα;
Κι εγώ στη θέση του θα ξενέρωνα. Μπορεί να μην μου αρέσουν κι εμένα τα πλουσιόπαιδα αλλά στον άνθρωπο αυτό ΟΦΕΙΛΩ ένα μίνιμουμ σεβασμό για όλα όσα έχει κάνει για την ΠΑΟΚάρα.
Εγώ δεν θα άφηνα κριτική, σχόλια ή ερωτήσεις που να είναι ειρωνικά ή που τον αποκαλούν Γιωργάκη. Και κρίνετε με ευπρεπή τρόπο όλη μέρα κι όσο γουστάρετε, γι αυτό είμαστε εδώ.
Πρεπει να ερμηνευουμε και τα εδαφια του Γιωργου τωρα....
Αν το εχει ανεβασει για την ομαδα παντως....σαν πασο παντως μου ακουγεται....Σαν αγραναπαυση μεχρι να ξανασπειρουμε...
Αν το εχει ανεβασει για την ομαδα παντως....σαν πασο παντως μου ακουγεται....Σαν αγραναπαυση μεχρι να ξανασπειρουμε...
- Sick Bastard
Also, there is a time for transfers and building the teamAntreasG4 έγραψε:
that you obviously miss, so how is that, for deep shit instalosophy
Αρχίσαμε την αμπελοφιλοσοφίες.
Παιδια παρατήστε τα σοσιαλ, τζαπα καψιμο ειναι.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Παιδια παρατήστε τα σοσιαλ, τζαπα καψιμο ειναι.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
- bersekeros
- Μπαρκαρούτσος
-
Φίλε μου Γιώργο έχεις ξεχάσει κατά που πέφτει το γήπεδο. Ας αφήσεις τον Τολστόι για κάποιον άλλον. Το ότι ο πατέρας σου δεν έρχεται δεν σημαίνει ότι εμποδίζει και εσένα.
- invincible
Κάτι ξέρει που δεν το ξέρουμε εμείς. Κάτι που δεν μπορεί να το πει. Από όλα αυτά το νόημα που καταλαβαίνει κανείς ότι ναι ....κάνουμε πίσω .... κάνουμε πίσω και περιμένουμε.
-
Δεν μπορει να ειναι και σιγουρος καποιος για το τι εννοει αλλα ευχομαι τουλαχιστον σαν Θεο να μην εννοει τον πατερα του γιατι βλεπω οτι η σκαλα εχει ακομα πολλη κατεβασια και δεν θα μας βγει σε καλο να την κατεβουμε.-
Ελπιζω μετα τα τελευταια αποτελεσματα να μην χαραχθηκε καμια νεα "στρατηγικη" διχως ευρωπη για του χρονου!
Ελπιζω μετα τα τελευταια αποτελεσματα να μην χαραχθηκε καμια νεα "στρατηγικη" διχως ευρωπη για του χρονου!
Τι εγραψες παλι ρε μεγαλε;
ΠΡΟΣΚΥΝΩ σε.
Διαβασε και λιγο ποιητη ΦΑΝΦΑΡΑ.
Πωπωπωπωπωπωπωπω.Πωπωπω......................
ΠΡΟΣΚΥΝΩ σε.
Διαβασε και λιγο ποιητη ΦΑΝΦΑΡΑ.
Πωπωπωπωπωπωπωπω.Πωπωπω......................
Ειχαμε και δεύτερο ποστ. Ενα μαχαίρι το οποιο θα φτασει μεχρι το κόκαλο η οποιος εχει το καρπουζι εχει και το μαχαιρι...