Άγγελος Αναστασιάδης

Άβαταρ μέλους
navigator11

Re: Άγγελος Αναστασιάδης

Δημοσίευση από navigator11 »

Ο ΑΑ πρέπει να μείνει μέχρι να τελειώσει η χρονιά. Και με προσεκτικότατες κινήσεις, από τώρα τουλάχιστον, να αρχίσουν οι διαπραγματεύσεις με υποψήφιους προπονητές και τεχνικούς διευθυντές. Τελειώνουν τα π.ο και το αργότερο μια βδομάδα μετά προβαίνεις στις ανακοινώσεις αποδέσμευσης και πρόσληψης. Προαπαιτούμενο για έναρξη μιας ΟΜΑΛΗΣ νέας σεζόν.
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

Όταν έχεις πει στους παίκτες ότι φεύγεις επειδή δεν θέλεις να έχεις καμία σχέση με αυτό που βλέπεις, πως μένεις μετά και τους ζητάς να τα δώσουν όλα;
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Να το δεχθω οτι δεν ηταν ντομπρο οτι δεν πηγε Τουμπα.
μπορει καποιος να μου πει τι θα γινοτανε αν πηγαινε??
αποψη μου ειναι οτι ναι δεν ειναι ντομπρο αλλα ειναι πολυ καλυτερο για τη συνεχεια.δεν τελειωσε χθες ο ΠΑΟΚ.
τεσπα,οι ομοιοτητες με τις περσινες προπερσινες παραπροπερσινες ειναι πολλες.

Ενα προσωπο αλλαζει και ξανα απο την αρχη...

Προταση μου:ανοιχτη επιστολη στην παε στον ιβαν γιατι εδω και 3 χρονια εχουμε αλλαξει 3 προπονητες.επωνυμα εγω βαζω ονοματεπωνυμο και ειμαι μεσα.νομιζω οτι 90% απο εδω μεσα συμφωνει.

δεν μπορει ολοι να ειναι μ@λακες...
δεν μπορει να φευγουν μονο οι προπονητες και ο τδ ακλωνητο φαβορι.

Αν δεν αλλαξει και τωρα κατι δεν προκειται ποτε.
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Ναι αδερφέ κ_geo , έτσι όπως το λες είναι! ;) Και μένα μου έκανε αρνητική εντύπωση αυτό! :cry: :|
hasio_john έγραψε:
charlie_pace έγραψε:το γεγονος οτι οι παιχτες ξεραν για την επικείμενη παραίτηση απο το ημιχρονο και στο δευτερο δεν τους ειδαμε να σκυλιάζουν περισσότερο από ποτέ, δεν είναι σημάδι οτι ο Άγγελος έχει χασει τους παίχτες του;
ΠΟΙΟΣ προπονητής κάνει αυτό στην ομάδα του στο ημίχρονο???? :shock:
Δηλαδή τους το είπε για να σκυλιάσου?? Ίσα ίσα που τους άγχωσε παραπάνω και τους έκοψε τα πόδια!
Ρε συ Αγγελάρα .... ΓΙΑΤΙ????
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Ε, αν δεχτούμε ότι δεν είναι ντόμπρο να μην ακολουθήσει την ομάδα στη Τούμπα
να μην ακούμε δεξιά κι αριστερά για την ντομπροσύνη του, σαν ένα φοβερό προσόν του, ε;
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Δε νομιζω οτι απο ενα περιστατικο μπορεις να βγαζεις μονιμα συμπερασματα...
Ειλικρινα πιστευω οτι αν πηγαινε Τουμπα θα πεφτανε ψιλες και η κατασταση θα ειχε εκτραχυνθει παραπανω.
Εστω οτι δεν ειναι ντομπρος,για μενα ειναι πιο συμφερον για την ομαδα που δεν πηγε χθες.

Ας μην μπλεκομαστε ομως σε αυτο το ζητημα τωρα.
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

Spiros_S έγραψε:Όταν έχεις πει στους παίκτες ότι φεύγεις επειδή δεν θέλεις να έχεις καμία σχέση με αυτό που βλέπεις, πως μένεις μετά και τους ζητάς να τα δώσουν όλα;
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Αν ισχύει και ότι τα έχωσε μπροστά σε όλους στον Ιτάνζ, στο ματς με gay πάμε χωρίς τερματοφύλακα.
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Από ένα;
Δεν νομίζω ότι είναι μόνο ένα που η περίφημη ''ντομπροσύνη'' του δοκιμάζεται.
Και δεν θα μάθουμε ποτέ, αν χτες, δεν πήγε για να μην κάνει κακό στην ομάδα ή για να καλύψει τον πωπό του.
Αν και ο ίδιος λέει, ''εμένα, ξεσκίστε με, όχι τα παιδιά όμως''.

Κι εντάξει, κάπου, όχι το ένα ζήτημα, όχι το άλλο ζήτημα, στο τέλος δεν θα έχει χώρο να σπρώξουμε τίποτα κάτω απ το χαλί.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Ντόμπρο είναι να μιλάει καθαρά και ξάστερα για όλα.

Με τις δηλώσεις του πρέπει είτε να έχουμε γκόμενα την Πυθία είτε να είμαστε ενορατικοί.

Χίλια δίκια να έχει τα χάνει με τη συμεριφορά του.

Έχασε τους παίκτες.

Δε πρέπει να μείνει με τίποτα.

Το τουρλουμπούκι που παρουσίασε 2 μήνες συγκρίνεται με τη δουλειά του σπυριάρη και την τακτική του Δερμιτζάκη.
Άβαταρ μέλους
Pastor_of_Muppets

Δημοσίευση από Pastor_of_Muppets »

makednoss έγραψε:
Trilofiotis έγραψε:Ποια μεταγγραφικά δηλαδή φίλε;

1 εξτρεμ έχουμε, μας καλύπτει για 3-4 χρόνια με παναγία απο την απέναντι πλευρά να εναλλάσονται.
Τι θες να κανει να παει να εκθεσει τον τδ δημοσια? Η εχεις την εντυπωση οτι δεν ζητησε μεταγραφες. δεν γινεται μια να εκθιαζουμε τις κινησεις ματ που εχει κανει και μια να λεμε τι κανεις ρε τσομπανη. και ο κωνστανταρας εβαζε τον σκονδρα αριστερο μπακ αλλα εκει τσιμουδια
KOSTAS54 έγραψε:10ετές θα έλεγα!
Να υποθεσω οτι φωναζες τα ιδια και για τον καρπουζα στην πρωτη του χρονια?

Μη συγκρίνεις σκατά με μερέντα.
Όση ζάχαρη κι αν τους βάλεις, μερέντα δε θα γίνουν ποτέ...

Τι σχέση έχει ένας σοβαρός προπονητής σαν το Σάντος με ένα βαρύμαγκα - σοβαροφανή (καθόλου σοβαρό όμως) όπως ο ΑΑ;

Η απόδειξη είναι ότι ο ένας προπονεί την Πορτογαλία και ο άλλος μετά από εμάς πάλι σε πλατανιάδες θα γυρνοβολάει.'

Και μη θιχτεί κανένας με το σκατά. Εννοείται είναι χάριν παρομοίωσης και μόνο.

Βάλτε το στο μυαλό σας, δεν υπάρχει έλληνας προπονητής που να έχει τις γνώσεις και τις ικανότητες να κάνει πρωταθλητισμό.
Και ο ΑΑ, πέρα από αυτό, τον έχει ξεπεράσει το ποδόσφαιρο, η κοινωνία που έχει μάθει ότι η Παναγιά δεν παίζει τόπι, η ζωή γενικότερα.

Η Παναγιά άλλη όρεξη δεν είχε, παρά να κάθεται να γυρνάει κουμπιά. :pano:

Μη μιλήσω για το πόσο καλά κάλυψε τα κενά εκ των έσω......... :pano:

Αν κάποιος πιστεύει ότι με γιούργια και τους φάγαμε θα κάνει τίποτα τότε έχει μείνει στην επανάσταση του 21.
Καλύτερα να μη νιώθει καθόλου από ΠΑΟΚ ο προπονητής. Ορθολογικός, σοβαρός και γνώστης φτάνει να είναι.
Οι ΠΑΟΚάρες που έχουν τα πόστα μας κάψανε γενικά...

Υ.Γ.
Όσο τραυματίας ήταν ο Μακ, άλλο τόσο θα ήταν κι ο Ιτάνζ για να παίζουν τα δικά μας παιδιά...

Γιατί τα έχωσε στον Ιτάνζ (αν ισχύει), έχει καταλάβει κανείς;
Αφού δεν έπαιζε χθες και με τον Παναιτωλικό μόνο αυτός δεν έφταιγε...
northend4

Δημοσίευση από northend4 »

navigator11 έγραψε:Ο ΑΑ πρέπει να μείνει μέχρι να τελειώσει η χρονιά. Και με προσεκτικότατες κινήσεις, από τώρα τουλάχιστον, να αρχίσουν οι διαπραγματεύσεις με υποψήφιους προπονητές και τεχνικούς διευθυντές. Τελειώνουν τα π.ο και το αργότερο μια βδομάδα μετά προβαίνεις στις ανακοινώσεις αποδέσμευσης και πρόσληψης. Προαπαιτούμενο για έναρξη μιας ΟΜΑΛΗΣ νέας σεζόν.
Και εγώ αυτό πίστευα navi ότι πρέπει να μείνει μεχρι τελους της χρονιάς. Πλέον όμως το θέμα δείχνει να έχει ξεφύγει. Η ομάδα δεν είναι καλά και ίσως και τα αποδυτήρια να είναι πολύ άσχημα.
Και από την στιγμη που ο Άγγελος φέτος δεν λειτούργησε σε καμία κρίση καταλυτικά (παρά μόνο το κλισέ "εγώ έχω την ευθυνη για το αποτέλεσμα" ) τότε ίσως να μην μπορέσει να δώσει τίποτε άλλο στην ομάδα.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Θελω να μου εξηγησει ενας με επιχειρηματα,1,2,3,τι θα μπορουςε να προσφερει τη δεδομενη στιγμη με την κατασταση που επικρατει στην ομαδα,αγωνιστικα,ψυχολογικα,σχεσεις παικτων-προπονητη,και,και,και,η παραμονη του στην ομαδα και πλζ μην αναφερθειτε στα κλισε στυλ δεν ειναι αωστο να αλλαζεις προπονητη μεσουσις περιοδου,δεν μιλαμε απλα για 2-3 ασχημα αποτελεσματα,μιλαμε για εικονα πραγματικης διαλυσης.
northend4

Δημοσίευση από northend4 »

joshua έγραψε:Θελω να μου εξηγησει ενας με επιχειρηματα,1,2,3,τι θα μπορουςε να προσφερει τη δεδομενη στιγμη με την κατασταση που επικρατει στην ομαδα,αγωνιστικα,ψυχολογικα,σχεσεις παικτων-προπονητη,και,και,και,η παραμονη του στην ομαδα και πλζ μην αναφερθειτε στα κλισε στυλ δεν ειναι αωστο να αλλαζεις προπονητη μεσουσις περιοδου,δεν μιλαμε απλα για 2-3 ασχημα αποτελεσματα,μιλαμε για εικονα πραγματικης διαλυσης.
Έτσι είναι josh.
Το μόνο πράγμα που μπορεί να κρατήσει τον Άγγελο τώρα είναι η απέχθεια που νιώθει μεγαλο μερος του λαού για τον Βρύζα........
Με λίγα λόγια, κλαφτα Χαράλαμπε.
Α ρε ΠΑΟΚΑΡΑ πότε θα ελευθερωθείς........................
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Από που προκύπτει ότι οι σχεσεις του με τους παικτες δεν είναι καλές; μέρχι πρότινως δεν ήταν ο "πατερούλης" της οικογένειας;
Ενας λόγος που πρέπει να μείνει είναι για να σταματήσει αυτή η καραμέλα με την προσωπολατρεία. Εφόσον δεν παραιτείται να μείνει να μας δείξει πως θα πάρει η ομάδα πρωτάθλημα γιατί μέχρι χθες άλλα μας έλεγε. Αλλωστε το χειρότερο που μπορεί να συμβεί πλέον είναι η ομάδα να πάει Γιουρόπα Λιγκ.
Ο αλλος λόγος είναι ότι κάποιοι μέσα στον ΠΑΟΚ ποντάρουν στη φυγή Αναστασιάδη για να γίνουν και παλι πρώτοι μάγκες. Να μην τους κάνουμε τη χάρη. Ο τρίτος λόγος είναι ότι αυτή τη στιγμή ο λαός του ΠΑΟΚ είναι τόσο διχασμένος που αν φύγει τα πράγματα θα χειροτερέψουν. Αλλωστε δεν υπάρχει διάδοχη κατάσταση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος spyretto την Πέμ 05 Φεβ 2015, 12:40, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
georgedoulk2008
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από georgedoulk2008 »

Karelias έγραψε:Από ένα;
Δεν νομίζω ότι είναι μόνο ένα που η περίφημη ''ντομπροσύνη'' του δοκιμάζεται.
Και δεν θα μάθουμε ποτέ, αν χτες, δεν πήγε για να μην κάνει κακό στην ομάδα ή για να καλύψει τον πωπό του.
Αν και ο ίδιος λέει, ''εμένα, ξεσκίστε με, όχι τα παιδιά όμως''.

Κι εντάξει, κάπου, όχι το ένα ζήτημα, όχι το άλλο ζήτημα, στο τέλος δεν θα έχει χώρο να σπρώξουμε τίποτα κάτω απ το χαλί.
Εκει εφτασε ο ΠΑΟΚ ρε Καρελια;
Να ζητάμε απο εναν 60αρη που έχει προσφέρει επί 20 χρόνια στην ομάδα και ως παικτης και ως προπονητης, να πάει για να τον κράξουν και να του επιτεθουν οπαδοί;
Εδω λεγαμε οτι θα επρεπε να προστατεψουμε τον Δωνη τον αλήτη και εσυ λες γιατί δεν πήγε ο Αγγελος μόνος του να υποβληθεί σε λιντσαρισμα;

Κριμα για τον ΠΑΟΚ, κριμα και για εμάς.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”