Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ; II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ; II

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

1) σε ένα μήνα περίπου

2) όταν και αν το ανοίξει το μέλος που τρέχει το παιχνίδι
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Δημοσίευση από anekfrastos »

Να γίνουν 2 poll:

1) σε ποιες θέσεις πιστεύετε ότι πρέπει να γίνουν μεταγραφές.

2) ποιοι παίκτες πιστεύετε ότι πρέπει να αποχωρήσουν

Με δυνατότητα για μέχρι 3 ψήφους σε κάθε ερώτηση.

Και να τρέξουν μέχρι την έναρξη της περιόδου.
Για να δούμε τι θα πει το wisdom of the crowds.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Ενδιαφέρον. Φαντάζομαι εννοείς για το Γενάρη και όχι το καλοκαίρι, ε;

Για το Γενάρη:

1. Δεξί μπακ - Τερματοφύλακας - Δεκάρι
2. Λύρατζης (loan) - Z.Ζίβκοβιτς - Καγκάβα
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Ο Τσιφτσής πέρυσι ήταν πολύ καλός. Φέτος δεν τον έχω δει.
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

Σήμερα έβγαλε το SDNA έντονο ενδιαφέρον της χάρτινης για Τσιφτσή. Είναι κρίμα νομίζω να τον αφήσουμε στους κλέφτες. Είναι 22 ετών, εξελίξιμος, διεθνής με την U18, από τα Γιαννιτσά. Ακόμα κι αν δεν τον θέλουμε για το Γενάρη, τον κλείνουμε από τώρα και τον φέρνουμε το καλοκαίρι για δεύτερο μαζί με έναν πολύ καλό τερματά για βασικό. Το πιστεύω πολύ αυτό το παλληκάρι, αν τον αποκτήσουμε νομίζω ότι μελλοντικά θα λύσουμε το πρόβλημα κάτω από τα δοκάρια για πολλά χρόνια.
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

sn0ufel4 έγραψε:1) σε ένα μήνα περίπου

2) όταν και αν το ανοίξει το μέλος που τρέχει το παιχνίδι

Ευχαριστώ για την πληροφόρηση αλλά σε ένα μήνα θα άκουστουνε τόσα ονόματα, θα έπρεπε πιο νωρίς να το ανοίξετε φυσικά και ο wickerman το παιχνίδι.
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

vs40 έγραψε:Ενδιαφέρον. Φαντάζομαι εννοείς για το Γενάρη και όχι το καλοκαίρι, ε;

Για το Γενάρη:

1. Δεξί μπακ - Τερματοφύλακας - Δεκάρι
2. Λύρατζης (loan) - Z.Ζίβκοβιτς - Καγκάβα
Συμφωνώ αλλά σε πρώτη φάση έναν Τερματοφύλακα και ένα Δεκάρι

Σε δεύτερη φάση αμα βρεθούν καλές ευκαιρίες, Δεξί, Αριστερό φουλ μπακ δανεικούς και ίσως ένα σεντερ μπακ δανεικό δοκιμή.

Γενικά συμμάζεμα στην άμυνα και όλα τα λεφτά σε τερματοφύλακα και δεκάρι.
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Έτσι όπως είδα τον Ινγκασον εγώ πρώτα στόπερ θα έπαιρνα.
Σίγουρα ένα μπακ γιατί ο αντρε τραυματίζεται συνέχεια και εκτός του τειλορ ή άλλοι μια παίζουν 10 δεν παίζουν.ιδανικά δεξι μπακ για να γυρίσει και ο σιντκλει και να έχουμε τον έναν δεξιά τον άλλον αριστερα.
Μετά τερματοφυλακα αν και δεν ξέρω κατά ποσό είναι συνετή μια αλλαγή στην μεση της χρονιασ . Λίγο αμπαλοσυνη μου βγάζει αυτό για σοβαρή ομάδα.
Μετά εξτρεμ για αριστερα και γεια σας! Για 10αρι πλέον δεν συμφωνώ μπισε Καντουρι για φετος είμαστε κομπλέ εκτός και αν επειδή μπορούν να παίξουν και αριστερα πάρει έναν πελκα με νούμερα σε γκολ και ασιστ (όχι τον ίδιο) και δεν πάρει εξτρεμ.
Ευκαιριαρα φέτος να το σηκώσεις με τόσο κακό γαύρο το φωνάζω από το καλοκαίρι.
Επίσης για να μην ξεκινήσεις χωρίς κορμό το καλοκαίρι στο ριμπιλτ σου , παίρνεις τους μίσους τον χειμώνα.
Ινγκασον
Μιχαηλιδης
Τειλορ
Σιντκλει
Σβαμπ
Αουγκουστο
Εσιτι
Κουρτιτς
Καντουρι
Ζιβκοβιτς
Μπισεσβαρ
Ολιβειρα
Ακπομ ή σβι
+οποίους μικρούς πιστεύεις (μιχαι,τσιγγαρας,κωνσταντελιας,κουτσιας κλπ)
+ 3-4 τον χειμώνα
Και πας το καλοκαίρι για 3-4 παίχτες
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

++++
Για χειμώνα, πρωτα στόπερ οπωσδήποτε.
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Μπακ εξτρέμ και χαφαρο. Ο Σβι θα χαιρετήσει τώρα η το καλοκαίρι όποτε μέγα διλλημα αν κρατάς η όχι Ακμπομ. Αυτά με την προϋπόθεση να γυρίσουν καλα και δυνατοί ο Ίνγκι και ο Νίλσον.

Έναν Μισιτς η Σερτζιο που θα βρούμε;;;;;
kosths BXL

Δημοσίευση από kosths BXL »

Ο σβι δεν το βλεπω να φευγει τωρα...ο λουτσεσκου ειχε ζητησει να τον κρατησουμε το καλοκαιρι....για γεναρη 3 κινησεις ειναι βασικες ενα δεξι μπακ σιγουρα και ενα δεκαρι σιγουρα και πιστευω και ενα χαφ αλλα για μια φορα στη ζωη τους εναν γρηγορο με τρεξιματα γτ αυτο δεν εχουμε...ο σβαμπ με τον κουρτιτς ποιοτητα εχουν με το τσουβαλι αλλα πρεπει να ερθει ενας γρηγορος να τους συμπληρωσει επιτελους...αν γινουν αυτες οι 3 κινησεις και ειναι δυνατες πιστευω το σηκωνουμε και δεν θωρω οτι ειμαι υπεραισιοδοξος...ο γαυρος ειναι σε καθοδικη πορεια ενω εχει το πιο γεματο ροστερ αριθμητικα (την κουλα δδεν την υπολογιζω καν) ...βσκ μου θυμιζει παρα πολυ την πρωτη χρονια του λουτσεσκου...3 κινησεις και καλες δεν χρειαζεται αυτα που γραφουν μερικοι πιστευω με τερματοφυλακες, στοπερ και παει λεγοντας...για το καλοκαιρι σιγουρα πρεπει να κινθουμε για τερμα και στοπερ αλλα δεν γινεται να αλλαξουμε τοσο πολυ το ροστερ μεσα της χρονιας...σχετικα με τον πασχαλακη παιδια λαθη κανουν ολοι οι τερμτοφυλακες...ο ντεχεα στην μαν γιου φετος τους εχει σωσει σε 5-6 παιχνιδια με τρομερες εμφανισεις και μετα τρωει γκαφατζιδικο γκολ στην αταλαντα...ο πασχαλακης ειναι σε καλο φεγγαρι και εχει δωσει βαθμους φετος μην τρελενστε σε μια λαθος εξοδο που εκανε με το βαζελο...δεν ειναι ο νοιερ αλλα ειναι σε καλη περιοδο...αντιθετα το δεξι μπακ μεχρι στιγμης ειναι θεμα οπως και το οτι δεν εχουμε ενα γρηγορο χαφ με τρεξιματα, το δεκαρι απλα για να μας αλλαξει λιγο επιπεδο.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Έχετε δίκιο ότι θέλουμε ποιοτική ενίσχυση σε θέσεις όπως χαφ, φoρ, τέρμα κλπ, αλλα νομίζω είναι αρκετά πολύπλοκες γιατί συνδέονται με αποδεσμεύσεις και μάλλον θα πάνε για καλοκαίρι. Oποιος έρθει τώρα θα είναι για να καλύψει άμεσα κενά όπως έχουμε συχνά σε στόπερ , πλάγιο μπακ και ίσως εξτρεμ.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

papwolf έγραψε:Σήμερα έβγαλε το SDNA έντονο ενδιαφέρον της χάρτινης για Τσιφτσή. Είναι κρίμα νομίζω να τον αφήσουμε στους κλέφτες. Είναι 22 ετών, εξελίξιμος, διεθνής με την U18, από τα Γιαννιτσά. Ακόμα κι αν δεν τον θέλουμε για το Γενάρη, τον κλείνουμε από τώρα και τον φέρνουμε το καλοκαίρι για δεύτερο μαζί με έναν πολύ καλό τερματά για βασικό. Το πιστεύω πολύ αυτό το παλληκάρι, αν τον αποκτήσουμε νομίζω ότι μελλοντικά θα λύσουμε το πρόβλημα κάτω από τα δοκάρια για πολλά χρόνια.
Ας παρουμε τον Κοτσαρη του Απολλωνα
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Ωραιος κ εξελισιμος ο Τσιφτσης κ απο Γιαννιτσα,αρα κατα 99,9% απο ασπρομαυρη οικογενεια με οτι αυτο συνεπαγεται.Ακουστηκε επισης σημερα για 2 κυπριοπουλα εξτρεμακια,τους 20χρονο Τζιωνη κ 18χρονου Λοιζου,και οι 2 διεθνης με την Ανδρων.Ας μας πουν οι κυπριοι αδερφοι κατι για την αξια τους,αν ξερουν τιποτα γι αυτους τους παικτες.
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Εγώ πιστεύω πως τσέκαραν το Φιλανδό 22χρονο μεσοεπιθετικό της αντιπάλου της ομόνοιας.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”