33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
Re: 33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
Ισως το μονο καλο που εκανε ο Στεφενς στην ομαδα να εισαι εσυ...
Και μια επισημανση...Οσοι θεωρουν οτι ο δανεισμος σου στις Σερρες δε σου εκανε καλο μαλλον θεωρουν ασκοπο που ο μητρογλου πηγε σε Πανιωνιο και ατρομητο...
Και μια επισημανση...Οσοι θεωρουν οτι ο δανεισμος σου στις Σερρες δε σου εκανε καλο μαλλον θεωρουν ασκοπο που ο μητρογλου πηγε σε Πανιωνιο και ατρομητο...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος zizu10 την Παρ 29 Αύγ 2014, 00:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- khaledfreepaok
Μακαρι.δεν ειπα οτι ξερω κατι αλλα γιατι να βαζω φωτιες?στο θεμα των μεταγραφων το κυκλοφορει πολυ και πιστευω οτι ετσι θα γινει.
Ολα εκει δειχνουν
Ολα εκει δειχνουν
Τι εννοεις το κυκλοφορει πολυ;
Δε σε πιανω ειναι και αργα για εξηγησε λιγο καλυτερα.
Δε σε πιανω ειναι και αργα για εξηγησε λιγο καλυτερα.
- khaledfreepaok
Διαβασε στο τοπικ των μεταγραφων τις 10 περιπου τελευταιες σελιδες.δεν εννοω κατι αλλο.το ξαναλεω δεν εχω καποια αρδοενημερωση και δεν το λεω σαν ειδηση
Μια χαρα ηρεμο και χαμογελαστο τον ειδα σημερα και εκανε και καλο παιχνιδι,αν κατι ειχε στραβωσει θα εκανε μπαμ μεσα στο γηπεδο.
Ειπαμε το νεο του συμβολαιο ειναι μεγαλο και αργουν οι διαδικασιες οπως με τον Ρατ π.χ ο Κλαους θα ειναι εδω για πολλα χρονια ακομα.
Ειπαμε το νεο του συμβολαιο ειναι μεγαλο και αργουν οι διαδικασιες οπως με τον Ρατ π.χ ο Κλαους θα ειναι εδω για πολλα χρονια ακομα.
πέρσι και πρόπερσι του είχα σούρει πάμπολλα
βλέπω ότι συνεχώς βελτιώνει το παιχνίδι του και αυτό μου λέει πολλά
μακάρι να συνεχίσει έτσι
βλέπω ότι συνεχώς βελτιώνει το παιχνίδι του και αυτό μου λέει πολλά
μακάρι να συνεχίσει έτσι
- aisiodoksos
εγω θελω να τον δω να τα κανει αυτα με τον πλατανια..θελω να τον δω σε ματς που οι αμυντικοι δεν θα ειναι ταγαροταγαροι πως θα ανταποκριθει..σιγουρα πολυ βελτιωμενος σε σχεση με προπερσυ και προσπαθει να κανει και αλλα πραγματα μεσα στο γηπεδο! Αυτο που με τρελαινει ομως οσο και να τον γουσταρω τον Κλαους ειναι αυτο το ρημαδι το κοντρολ..δεν μπορω να δεχτω τετοιο κοντρολ απο παικτη που θελει να λεγεται κλασης. Νομιζω οτι ολοι ξερουμε σε ποιο κοντρολ αναφερομαι..αυτο που ξεκιναει στην περιοχη του αντιπαλου και καταληγει στο χωρο της μεσαιας γραμμης!!
υγ. αληθεια θα υπογραψει? γιατι αρχιζω και ανησυχω πλακα πλακα.

υγ. αληθεια θα υπογραψει? γιατι αρχιζω και ανησυχω πλακα πλακα.
- john4serres
Πολυ καλο παιχνιδι με συμμετοχη στα γκολ. Η βελτιωση ειναι εμφανης. Ανανεωση οπως και δηποτε.
Εξαιρετικά βελτιωμένος σε ολα τα στοιχεία του παιχνιδιού του που ήθελαν βελτίωση.Μπραβο ρε Κλαους έχεις δουλέψει πολύ.Μπραβο και παλι.
αντιγραφω απο κειμενο του Rain στην κεντρικη.
υπαρχει καποιο θεμα που δεν γνωριζουμε;"ΥΓ4. Κλάους, δικαίωμά σου να μη γουστάρεις κάποια πράγματα. Πρόσεχε μόνο να μην επηρεάζεσαι απο ανόητους και συμπλεγματικούς συμβουλάτορες."
Κι εγώ ήθελα να τον ρωτήσω. Νομίζω μπορεί να μας πει μέσες-άκρες δυό πραματάκια, τουλάχιστον ως προς το 1ο σκέλος.Azrael έγραψε:αντιγραφω απο κειμενο του Rain στην κεντρικη.
υπαρχει καποιο θεμα που δεν γνωριζουμε;"ΥΓ4. Κλάους, δικαίωμά σου να μη γουστάρεις κάποια πράγματα. Πρόσεχε μόνο να μην επηρεάζεσαι απο ανόητους και συμπλεγματικούς συμβουλάτορες."
αν υπαρχει προταση απο ομαδα του εξωτερικου που τον καλυπτει οικονομικα και παιχτικα καλα θα κανει να φυγει..
Αν θυμαμαι καλα η ρητρα του ειναι 3,5 αλλα μ ενα ποσο κοντα στα 2 τον δινουμε...
Αν θυμαμαι καλα η ρητρα του ειναι 3,5 αλλα μ ενα ποσο κοντα στα 2 τον δινουμε...
Τι λες ρε Μαρκο αν πουληθει ο Κλαους με ολα αυτα που ειχαμε φετος θα ψαχνουν τρυπα να κρυφτουν ολοι.
Τωρα αν ο κλαους θελει να φυγει ειναι αλλου παπα ευαγγελιο.
Κακως κανουμε αυτη τη κουβεντα ο Κλαους θα ανανεωσει.
Τωρα αν ο κλαους θελει να φυγει ειναι αλλου παπα ευαγγελιο.
Κακως κανουμε αυτη τη κουβεντα ο Κλαους θα ανανεωσει.
τον δίνετε ποιοί? εσύ παρέα με ποιόν ?markos4 έγραψε:αν υπαρχει προταση απο ομαδα του εξωτερικου που τον καλυπτει οικονομικα και παιχτικα καλα θα κανει να φυγει..