9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Άβαταρ μέλους
eleos

Re: 9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από eleos »

Quefor έγραψε:Κουράσατε αλάνια, κουράσατε..
Υπάρχουν 4-5 άτομα που μετά από κάθε μάτς ακόμη και αν είναι ο MVP μπαίνετε εδώ και κράζετε για τα πάντα. Όλο οι ίδιοι και οι ίδιοι...

Καλός ο Σάλπι? "Ε βέβαια αφού 1,2 μύρια παίρνει και πάλι λίγα κάνει.."
Κακός ο Σάλπι? "Άχρηστος κοντοπούτανος θερμοσίφωνας κτλπ κτλπ..."

Λυπάμαι που σας το λέω αλλά είστε κομπλεξικοί! Και ρίξτε μου μπαν...κουράστηκα να διαβάζω τα σχόλια όλων των "ψαγμένων", των εγώ-δεν-τρώω-τον-παπά-των-δημοσιογράφων-σαν-εσάς-τα-πρόβατα. Το site αυτό εκφράζει την αγάπη μας για τον ΠΑΟΚ! Δεν έχω καμία όρεξη να διαβάζω τη χολή του καθενός για κάποιον ο οποίος φοράει τον δικέφαλο!

Υ.Γ.: Ειδικά εσύ dark έχεις σπάσει τα κοντέρ..το τόπικ πρέπει να ονομαστεί "Darklord vs Δημήτρης Σαλπιγγίδης"

:pano:
+ΑΠΕΙΡΟ ΛΕΞΗ ΠΡΟΣ ΛΕΞΗ
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

μολις μπηκα μετα απο μερες και προφανως δεν εχω χασει και πολλα. Ειρωνειες απο συγκεκριμενους, κοντε φυγε, παιρνει πολλα, δεν εκανε τιποτα και ολα αυτα παραβλεποντας τη θεση που δεν μπορει να αποδωσει οπως μπορει ΚΙ ΑΣ ΗΤΑΝ ΣΕ ΑΛΛΟ ΓΗΠΕΔΟ Ο ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dimg4 την Δευ 21 Νοέμ 2011, 22:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Α και για αυτους που τον γιουχαρουν μεσα στο γηπεδο, απλα δεν ειστε ΠΑΟΚ. Τα αυτονοητα παραλειπονται. Μεινετε στην φαση σας, καλα ειστε εκει
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

mpafos4 έγραψε:
darklord έγραψε: Ας μας αφησει αυτος ησυχους. Θα μας μεινουν κ 1.2 εκ. ευρω.
Με βαση αυτο το σκεπτικο,ας μας αφησει ησυχους και ο Κοντρερας που μας στοιχιζει 1 εκ. και επισης,δεν υπαρχει κανενας λογος να κανουμε καινουριο συμβολαιο στον Βιερινια-αφου μπορει να παιζει για αλλο ενα χρονο με αυτα που παιρνει τωρα.Και φυσικα...να μη μιλησουμε για τον Ιβιτς....αυτον θα επρεπε να τον κρεμασουμε αναποδα στο κεντρο του γηπεδου.......

Ευτυχως,ομως,στον ΠΑΟΚ αποφασιζουν η διοικηση με τον προπονητη....μεχρι στιγμης.........γιατι,κατα τη γνωμη μου,εαν φυγει ο Σαλπιγγιδης,θα γινει επειδη το ηθελαν καποιοι,λιγοι,οπαδοι.Και αυτο θα ειναι οτι χειροτερο.
Οπως και ας μας αφησουν ησυχους αυτοι που ΚΑΘΕ χρονο κοστιζουν στην ΠΑΕ μινιμουμ 300 χιλιαρικα σε προστιμα
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

ainamkoap έγραψε:Όποιος στηρίζει τον κοντό, είναι βάζελος.

ίδιος τρόπος σκέψης με τον φίλο από πάνω.

Και εσυ μονο ΠΑΟΚ..Ηρεμηστε λιγο...
sourmenetes
Που παιζει? Στον βαζελο?
Άβαταρ μέλους
KilledByDeath_4

Δημοσίευση από KilledByDeath_4 »

dj_timo έγραψε:μολις μπηκα μετα απο μερες και προφανως δεν εχω χασει και πολλα. Ειρωνειες απο συγκεκριμενους, κοντε φυγε, παιρνει πολλα, δεν εκανε τιποτα και ολα αυτα παραβλεποντας τη θεση που δεν μπορει να αποδωσει οπως μπορει ΚΙ ΑΣ ΗΤΑΝ ΣΕ ΑΛΛΟ ΓΗΠΕΔΟ Ο ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ.

Lazlo φυγε καις τον παικταρα εκει δεξια...
Άβαταρ μέλους
KilledByDeath_4

που βλεπεις ειρωνια ,περιληψη του ποστ σου εκανα.
επισης γκαρντασι εγω πριν ζητησα οχι χαρακτηρισμους σε κοσμο,παικτεσ κτλ μαλιστα ο αδερφος ο ενας καταλαβε και ζητησε συγνωμη,εσυ το προσπερασες απλα και αρχισες τα αναθεμα.δεν ξερω γιατι βεβαια αλλα ρε τσακαλακο χαλαρωσε , ειπες παιζει μονομα σε λαθος θεση αρα φταιει ο Μπολονι με το μυαλο σου που δεν αποδιδει.εγω διαφωνω καθετα σε αυτο.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

όχι αδερφέ δεν άρχισα τα ανάθεμα, δεν υπάρχει κάτι προσωπικό.. φόρουμ είναι και ανταλλάσσουμε απόψεις.
Δεν τα προσπερασα και ουτε ειπα φταιει ο Μπολονι επειδη δεν ειναι καλος προπονητης. Τον θυσιαζει για να παιξει το συστημα με ψηλο φορ, αλλα δεν ειμαι υποχρεωμενος να συμφωνησω σωστα? Εγω προσωπικα θελω να βλεπω Σαλπι κορυφη με Γεωργιαδη δεξια και Βιερινια αριστερα. Ή αν ειναι να παιζει ο Κλαους κορυφη, να παιζουμε 4-4-2 ειδικα σε ματς που πρεπει η επιθεση μας να πνιγει τα αντιπαλα μπακ.
Άβαταρ μέλους
KilledByDeath_4

επαιξε και περσυ γκαρντασι κορυφη και ηταν χαλια και φετος ξεκινησε καποια ματς και τριπολη που θυμαμε τον πνιγαν τα σεντερ μπακ για πλακα. για δεξια δεν το συζηταω καν... αναπολω φουτσινι ωρες ωρες. σε 4-4-2 ολοι οι φορ μας μπορουν να παιξουν,μοναδικος ομως μπροστα ο μονος που το εχει εστω και ελαχιστα ειναι ο κλαους λογω εκτελεστικης ικανοτητας και μονο.δεν εχουμε ολοκληρομενα φορ.

Δεν τον θυσιαζει ο Μπολονι σε καμια περιπτωση οπως επισης πιστευω οτι αν δεν ηταν ο σαλπιγκιδης με 900/ετος και με το ονομα του θα ξεκινουσε γεωργιαδης βασικος εδω και καιρο.

Αποψη μου.μπορεις να διαφωνεις.
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Δημοσίευση από trel@menos »

KilledByDeath_4 έγραψε:επαιξε και περσυ γκαρντασι κορυφη και ηταν χαλια και φετος ξεκινησε καποια ματς και τριπολη που θυμαμε τον πνιγαν τα σεντερ μπακ για πλακα. για δεξια δεν το συζηταω καν... αναπολω φουτσινι ωρες ωρες. σε 4-4-2 ολοι οι φορ μας μπορουν να παιξουν,μοναδικος ομως μπροστα ο μονος που το εχει εστω και ελαχιστα ειναι ο κλαους λογω εκτελεστικης ικανοτητας και μονο.δεν εχουμε ολοκληρομενα φορ.

Δεν τον θυσιαζει ο Μπολονι σε καμια περιπτωση οπως επισης πιστευω οτι αν δεν ηταν ο σαλπιγκιδης με 900/ετος και με το ονομα του θα ξεκινουσε γεωργιαδης βασικος εδω και καιρο.

Αποψη μου.μπορεις να διαφωνεις.
εγω περσι οσο τον θυμαμαι να παιζει κορυφη θυμαμαι εβαζε γκολ συνεχεια στην αρχη του δευετερου γυρου.
και με την ιδια λογικη και στη σαμροκ ξεκινησε κορυφη και ειχε 2 γκολ και μια ασιστ.
ας μην εχουμε επιλεκτικη μνημη.
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Emprostisghsoitrelamenoi έγραψε:Αδερφέ κόψε μια Κυριακή ένα εισιτήριο για την 4(for fun ρε παιδί μου),και δες ποιες ηλικίες κράζουν τον Σάλπι.
Η αληθεια ειναι πως εχω παρα πολλα χρονια να κοψω εισιτηριο(for fun,ρε παιδι μου)στην 4...............γιατι εδω και ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ χρονια..............εχω διαρκειας σε αυτη!.................

Καταλαβαινεις,λοιπον,πως δεν χρειαζεται να σχολιασω και τα υπολοιπα που γραφεις............
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Επισης θα παρακαλεσω οποιος εχει να μου πει κατι, να μου το πει εδω. Το να τρεχει να με βρει στο facebook και να γραφει μπουρδες προσωπικες, περι χαρτζιλικιου ή συγγενειας απο τον Σαλπιγγιδη.. ειναι αστειο.
Άβαταρ μέλους
KilledByDeath_4

δεν γινετε να βαζεις συνεχεια γκολ και να χεις 6 στο πρωταθλημα σε 30 αγωνες(και αλλα 3 σε 6 αγωνες πλευ οφ που σκοραρε μονο με Βολο). 1 σε κυπελλο σε 6 αγωνες και 2 ευρωπη σε 11 αγωνες.ε τι συνεχεια ειναι αυτο ?
Με το ζορι δηλαδη να τον βγαλουμε οτι γαμαει και δερνει ?

Οποτε γκαρντασακι τιμο και τρελλαμενε αφου θυμαστε και θελετε επιχειρhματα...

Παμε στα 6 γκολ πρωταθληματος.
3-0 με Νιονιο 4-4-2 με μουσλι μπροστα . 1γκολ.
1-2 με εργοτελη .Μονος μπροστα. 1 γκολ.
1-1 με σερρες.4-4-2 με Κλαους 1 γκολ.
1-0 με τριπολη 4-4-2 με κλαους 1 γκολ
0-3 με Βολο 4-4-2 με Κλαους 1 γκολ
2-1 με ξανθη 4-4-2 με Κλαους 1 γκολ

περσυ εχει αγωνιστει σε 4-3-3 δεξια 10 φορες με 0 γκολ.
σε 4-4-2 εχει αγωνιστει 7 φορες με 5 γκολ.
σε 4-3-3 μονος μπροστα 10 φορες με 1 γκολ.
στα υπολοιπα 3 ματς πρωταθληματος μπηκε αλλαγη.Αν θυμαστε οπως λετε ο Χαβος επαιζε πολυ το 4-4-2 εντος εδρας με μικρες ομαδες,τα στοιχεια τα πηρα απο ρεπορταζ και transfermarkt ισως να μαστε +- 1 σε συμμετοχες ανα συστημα μονο.

Επισης η συγκρισε με Κλαους σε λεπτα,γκολ,συμετοχες ειτε μονος ειτε σε 4-4-2 ειναι μερα με την νυχτα.αν ψηνεσται ανετα τα βαζουμε κατω.καλα για φετος που ειναι ακομα χειροτερος δεν το συζηταμε κιολας.επισης ( ματς με σαμροκ δεν μπορω να εκλαβω ως σοβαρο επιχειρημα.)

Συμπερασμα ειναι αυτο που ειπα ,ειτε δεξια ,ειτε μονος μπροστα η αποτελσματικοτητα του ειναι ιδια δηλαδη μηδενικη. Ο μονος τροπος για να σκοραρει ειναι το 4-4-2 οπως καθε μη ολοκληρωμενος και μετριος επιθετικος.Με την διαφορα οτι εμεις οι εξυπνοι τον πληρωνουμε σαν τον Ντρογμπα του Γιουνανισταν.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

OFF TOPIC σχόλιο..

Λοιπόν ,χαλαρώστε ΟΛΟΙ...
Διάβασα πολλά, διέγραψα άλλα τόσα οφ τοπικ και όσα ακόμα κρίνουμε, θα διαγράψουμε -τροποιήσουμε..
Είπαμε τόπικ άλλη φορά ΔΕΝ ΘΑ ΚΛΕΙΔΩΘΕΙ..
Δεν μας φταίνει σε τίποτα τα άλλα μέλη να γίνεται αυτό..
Διαγράφονται τα ποστ και εφόσον κριθεί αποχωρεί το μέλος από την κοινότητα.
Ούτως η άλλως όταν κλείδωνουμε μας βρίζετε, όταν μπανάρουμε πάλι μας βρίζετε, όποτε θα έχει νόημα πλέον το μπινελίκι που τρώμε...
εδώ η και σε άλλα ....... 8-)
1-2 το πολύ εκφράζουν τους προβληματισμούς και τις αντιρρήσεις τους με επιχειρήματα, οι υπόλοιποι τα ίδια, και τα ίδια και τα ίδια....
Μην τα παίρνετε "πατριωτικά" και οι μεν και οι δε...Κούβεντα να κάνουμε να βγει ένα νοήμα, αλλά και το τοπικ δεν θα καταντήσει κωλοχανείο φυσικά σε καμία περίπτωση επειδή κάποιοι το θέλουν..Αυτό γίνεται ΜΟΝΟ ΕΔΩ, πουθενά αλλού..

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Στό θέμα μας τώρα...
Έγω προσωπικά θα ήθελα η διοίκηση να ανανεώσει το συμβόλαιο του παίκτη αν γίνεται με μειωμένες αποδοχές.
Σε τέτοιους καιρούς καλό θα ήταν να συνηδειτοποιήσει και ο παίκτης και η διοίκηση ότι πρέπει να γίνει αυτό.
Ο Σαλπι είναι διεθνής παίκτης και ίνδαλμα πολλών πιτσιρικάδων που θέλουν να αγωνιστούν στην πρώτη ομάδα.
Αυτό θα βοηθούσε πολύ την ομάδα ασχέτως η απόδοση του είναι κάκιστη.
Ας δούμε το μέλλον και πως μπορούμε να εκμεταλλευτούμε τον παίκτη.
Αυτό που ΔΕΝ έχουν καταλάβει ορισμένοι εδώ μέσα είναι ότι με το να λένε "σήκω φύγε" δεν πετυχαίνουν τίποτα.
Για το αν θα φύγει υπέυθυνη είναι η διοίκηση πρώτον και δεύτερον ο προπονητής.
Όποιος θέλει να κράξει να κράξει αυτούς και μόνο...
Επαγγέλματίας δεν είναι, ο Σαλπι και ο κάθε Σαλπι μπορεί να ζητήσει τον ουρανό με τα άστρα, αν η διοίκηση συμφωνήσει και υπογράψει σε τι φταίει ο πάικτης?
Η διοίκηση αποφασίζει και ο προπονητής καταλάβετε το...
Αν ο Μπόλονι θέσει βέτο, όλα τελειώνουν εκεί...
Απλά πράγματα ..
Αν αποφασίσουν ότι δεν τον χρειαζόμαστε πλέον, όχι σήμερα χθες να φύγει αλλά και στις 2 περιπτώσεις ,αυτοί αποφασίζουν..!!!

ΠΑΟΚ ήμουν ,είμαι και θα είμαι και με Σαλπιγγίδη και χωρίς..!
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

ainamkoap έγραψε:Ρε συ Αποστόλη , είναι δυνατόν να θεωρείτε οτί κάνει κακό στον ΠΑΟΚ, κάποιος που απλά δεν έχει ξεχάσει;

Πως να το κάνουμε δηλαδή, υπάρχει μια προσπάθεια να βγούνε "κατώτεροι", "κολλημένοι" , "ζώα" κτλ, αυτοί που στην τελική , το ποιηματάκι των μίντια- των κολκαβασιλοπουλέων και η όλη επικοινωνιακή προσπάθεια (τρομάρα τους), δεν τους έκανε να ξεχάσουν, όλους τους λόγους που ο κοντός παραμένει προδότης.

Οι λόγοι δεν χωράνε αμφισβήτηση από κανέναν , γιατί έχουνε καταγραφεί στην ιστορία. Γι αυτό και η Τούμπα ολόκληρη τον έβριζε όχι σαν αντίπαλο,αλλά σαν προδότη.

Αυτό που αμφισβητείται ,και με μετατρέπει σε χαμηλού επιπέδου άνθρωπο ,είναι το οτι στην ουσία ΔΕΝ έχω κάνει κωλοτούμπα.

Βγάλε άκρη.

ούτε χαμηλού επιπέδου,ούτε υπάνθρωπος,ούτε τίποτα.σαν νεοπαοκτσήδικο επιλήσμον "ΦΥΤΟ" που είμαι,καθότι κι εγώ υπήρξα έξω φρενών με την πάρτη του κοντού κάποτες,επίτρεψέ μου να σου αποδώσω απλά το χαρακτηρισμό του συμπλεγματικού.τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο.δεν είναι κακό γενικά.όταν όμως σου βγαίνει τη στιγμή που παίζει ο παίχτης και γίνεται δέκτης αυτής της ... "μουρμούρας" είναι άσχημο.και αποδυναμώνει όποια επιχειρήματα ουσίας κι αν διατείνεσαι πως έχεις ενάντια στον παίχτη.το αυτό ισχύει και για μένα με τον κρέσιτς.είμαι εμπαθής με την αφεντιά του.το αναγνωρίζω.όποτε θα δώσω το παρόν στην τούμπα ωστόσο προτιμώ να μην ασχολούμαι μαζί του.κι αν συνεισφέρει στην ομάδα σε κάποιο παιχνίδι θα προσπαθήσω έστω να βρώ το κουράγιο να του δώσω και κανένα ευσηματάκι,είτε είμαι παρών στο γήπεδο είτε αραχτός σε κανένα καφέ.εσύ δηλώνεις πως βρέξει χιονίσει,και το παιχνίδι της ζωής του να πιάσει ο σαλπιγγίδης,δεν πρόκειται να σταματήσεις το κράξιμο.απλά κόμπλεξ.που ωστόσο γίνεται προσπάθεια,συντονισμένα ή ασυντόνιστα δεν μπορώ να γνωρίζω,να διοχετευθεί σταδιακά σε περισσότερο κόσμο.κοινώς να δημιουργηθεί κλίμα είς βάρος του παίχτη ευκαιρίας δοθείσης.όπως γίνεται και με το χαλκιά.οπότε υπάρχει κάποια ειδοποιός διαφορά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”