Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...

Τι θα γινει στον ΠΑΟΚ διοικητικα?

Θα ερθει μεγαλος επενδυτης?
293
19%
Θα ερθει μεγαλος επενδυτης,αλλα θα βοηθα και ο κοσμος?
460
31%
Θα συνεχισουμε ετσι με τον κοσμο του ΠΑΟΚ μονο επενδυτη και θα γινουμε εταιρεια λαικης βασης?
754
50%

Σύνολο ψήφων: 1507

Άβαταρ μέλους
Alekakius

Re: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Δημοσίευση από Alekakius »

Δηλαδή για να καταλάβω τόσο καιρό δεν ήξερα το ποιον αυτού του ανθρώπου?? Ως τι τον παρουσίασαν ο saxpa και ζιζής στον θοδώρα και στον "κατασαρι" ? ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ.....Και κάτι ακόμα dld δέχονται αυτό που τους λέει ο φλωρίδης ότι dld θα αναλάβουν το χρέος πέραν τον 10 εκατομμυρίων?...ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...
Άβαταρ μέλους
trelopaoki444

Δημοσίευση από trelopaoki444 »

Zorro4 έγραψε:Με βάση τα ΌΣΑ εχουν διαδραματιστει με όλες αυτές τις ανακοινώσεις εκατέρωθεν... Έχω βάλει τα πράγματα όλα κάτω σε ένα χαρτι και προσπαθω να καταλάβω τι γίνεται.
Τα ερωτηματικά μου είναι παρα πολλα και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ τα περισσότερα αφορουν τη διοίκηση που εμπιστευτητκα αυτα τα 4 χρόνια.
Αδέλφια μακαρι να πανε όλα καλα και να λάμψει η αλήθεια χωρίς πολλούς τριγμούς για ομάδα μας.
Το προαισθημα μου είναι κακό... Σας το λέω ΑΠΟ ΤΏΡΑ.
Πως βγήκε αυτο; ... Πολυ απλά... Αν γράψετε τις κινήσεις που έγιναν και δωσετε σημασία σε κάποιες μικρές λεπτομέρειες ... Αρχίζει να δένει το παζλ.
Μην είστε και πολυ σίγουροι πάντως πως όλοι ΑΥΤΟΊ που φωνάζουν τόσο καιρό έχουν τελικά άδικο.
Δεν ρίχνω μομφή σε κανένα, ΓΙΑΤΊ δεν γνωρίζω. Με οδηγούν όμως σε συμπεράσματα κάποια γεγονότα... αισθάνομαι πως κάποιοι προσπαθούν να κερδίσουν χρόνο και οι επικοινωνιακες τακτικές δεν με αρέσουν ΓΙΑΤΊ εχουν θύμα το λαο του ΠΑΟΚ.
Για εμάς βγαίνουν όλες αυτές οι ανακοινώσεις που τελικά μόνο προβληματισμό και ανησυχία φέρνουν.
ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ... Ο σχεδιασμός της ομάδας ´ΕΧΕΙ παει πίσω... Και στο τελός θα τα βροντήξει κάτω και κανένας Μπόλονι και θα τρέχουμε και για προπονητη.

Αρα οι ΑΡΔ κανουν καλα τη δουλεια τους. Χωρις παρεξηγηση Ζορρο4. Ολοι μας εχουμε κλονιστει με οσα ακουμε αλλα εγω λεω και το αλλο. Πως αλλιως μπορει να πεσει αυτο το οικοδομημα που εχει φτιαξει ο Ζαγορ εδω και 4 χρονια?

ΛΑΣΠΗ, ΛΑΣΠΗ, ΛΑΣΠΗ, ΛΑΣΠΗ, ΛΑΣΠΗ, ΛΑΣΠΗ, ΛΑΣΠΗ, ΛΑΣΠΗ, ΛΑΣΠΗ, ΛΑΣΠΗ, ΛΑΣΠΗ, ΛΑΣΠΗ, ΛΑΣΠΗ, ΛΑΣΠΗ, ΛΑΣΠΗ, ΛΑΣΠΗ, ΛΑΣΠΗ, ΛΑΣΠΗ, ΛΑΣΠΗ, ΛΑΣΠΗ, ΛΑΣΠΗ, ΛΑΣΠΗ, ΛΑΣΠΗ, ΛΑΣΠΗ, ΛΑΣΠΗ, ΛΑΣΠΗ, ΛΑΣΠΗ, ΛΑΣΠΗ, ΛΑΣΠΗ, ΛΑΣΠΗ, ΛΑΣΠΗ, ΛΑΣΠΗ, ΛΑΣΠΗ, ΛΑΣΠΗ, ΛΑΣΠΗ, ΛΑΣΠΗ.........................................
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Alekakius έγραψε:
kotsos έγραψε:Φιλικά πάντα, νομίζω τα greeklish σου πηγαίνουν περισσότερο.

DEKTON KOTSO

Ασχετο αλλα μιας και αναφερθηκε και επειδη εχω κανει σχολιο και στο τοπικ του σαλπιγγιδη, αν θελεις τη γνωμη μου καλυτερα να κανεις 200 ορθογραφικα σε ενα κειμενο παρα να γραφεις με αυτη τη παλιογλωσσα που εχει αφομιωθει απο ολα τα νεα ελληνοπουλα.
Η γλωσσα μας ειναι η κληρονομια μας αμα τη χασουμε και αυτη παπαλα.
Άβαταρ μέλους
Alekakius

Και για να τελειώνουμε τόσο δύσκολο είναι το γαμημένο να πάρει τηλέφωνο ο θοδώρας τον ζήση και κα να του pi

ΡΕ SI ΖΗΣΗ Ο.K ΑΦΟΥ Ο ΔΙΚΟΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΟΣΟ ΧΡΗΜΑ ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΕΚΕΙΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΤΑΞΗ ΣΕ OLLA ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΘΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ...

ΕXΗΣ ΕΝΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΡΙΞΕΙ ΣΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΕΛΕΟΣ ΘΟΔΩΡΑ ΕΛΕΟΣ.ΑΔΙΚΗΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

trelopaoki444 έγραψε:Οσον αφορα για την εγγυητικη ο ΑΣ ηταν ξεκαθαρος. Η εγγυητικη ειναι η ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ για εναρξη των διαπραγματευσεων. Το να ζηταει πχ τα στοιχεια του ειναι μεμπτο? Που τα εχετε δει αυτα ρε παιδια. Περιπτερο να θες να παρεις θα σου ζητησουν τον ουρανο με τ αστρα οι πωλητες
Θα το ξαναπώ γιατί δεν το κατάλαβες προφανώς.Η διοίκηση της ΠΑΕ δεν πουλάει κάτι.Η διοίκηση της ΠΑΕ το μόνο που μπορεί να προσφέρει είναι πρόσβαση στα οικονομικά στοιχεία της και για μένα πλέον είναι προφανές ότι κάποιοι είτε στην ΠΑΕ είτε στον ας προσπαθούν να το αποφύγουν.
Άβαταρ μέλους
Alekakius

obanebane έγραψε:
Alekakius έγραψε:
kotsos έγραψε:Φιλικά πάντα, νομίζω τα greeklish σου πηγαίνουν περισσότερο.

DEKTON KOTSO

Ασχετο αλλα μιας και αναφερθηκε και επειδη εχω κανει σχολιο και στο τοπικ του σαλπιγγιδη, αν θελεις τη γνωμη μου καλυτερα να κανεις 200 ορθογραφικα σε ενα κειμενο παρα να γραφεις με αυτη τη παλιογλωσσα που εχει αφομιωθει απο ολα τα νεα ελληνοπουλα.
Η γλωσσα μας ειναι η κληρονομια μας αμα τη χασουμε και αυτη παπαλα.

ΡΕ SIS ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΘΑ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ "ΨΙΧΟΛΟΓΙΑΚΑ" ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ XAXAXAX
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

ρε Alekakius πως το κανεις αυτο εκει που γραφεις ελληνικα να πετας και 2-3 γραμματα αggLηκα μεσα?
εισαι τρέλα. I LOVE YOU
Άβαταρ μέλους
obanebane

Απο που το εβγαλες αυτο το συμπερασμα ρε τζοσουα?
Πεταμε μια μαλακια και οτι βγει.
Δε σε καλυψε η ανακοινωση του ζαγορακη?
Γραψε με επιχειρηματα απο που βγαζεις αυτο το συμπερασμα?
Άβαταρ μέλους
Alekakius

Falegkos έγραψε:ρε Alekakius πως το κανεις αυτο εκει που γραφεις ελληνικα να πετας και 2-3 γραμματα αggLηκα μεσα?
εισαι τρέλα. I LOVE YOU

ΔΕΝ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΡΕ SI Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ XAXAXAXAX P.A.Ο.K ΕΙΣΑΙ
Άβαταρ μέλους
obanebane

Falegkos έγραψε:ρε Alekakius πως το κανεις αυτο εκει που γραφεις ελληνικα να πετας και 2-3 γραμματα αggLηκα μεσα?
εισαι τρέλα. I LOVE YOU

Για να ικανοποιησει και τις δυο πλευρες ρε :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Ζορρό θα ήταν ενδιαφέρον αν ανέλυες τον συλλογισμό σου.. Ποιες καταστάσεις σου δημιουργούν ερωτηματικά; Ποιες οι σημαντικές λεπτομέρειες; Αν και αυτό θα ήθελε χρόνο... Άμα δεν βαριέσαι πάντως θα 'ταν ενδιαφέρον..
Άβαταρ μέλους
trelopaoki444

joshua έγραψε:
trelopaoki444 έγραψε:Οσον αφορα για την εγγυητικη ο ΑΣ ηταν ξεκαθαρος. Η εγγυητικη ειναι η ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ για εναρξη των διαπραγματευσεων. Το να ζηταει πχ τα στοιχεια του ειναι μεμπτο? Που τα εχετε δει αυτα ρε παιδια. Περιπτερο να θες να παρεις θα σου ζητησουν τον ουρανο με τ αστρα οι πωλητες
Θα το ξαναπώ γιατί δεν το κατάλαβες προφανώς.Η διοίκηση της ΠΑΕ δεν πουλάει κάτι.Η διοίκηση της ΠΑΕ το μόνο που μπορεί να προσφέρει είναι πρόσβαση στα οικονομικά στοιχεία της και για μένα πλέον είναι προφανές ότι κάποιοι είτε στην ΠΑΕ είτε στον ας προσπαθούν να το αποφύγουν.

Αδερφε οταν πεταει σποντα ο Φλω για το ανοιγμα της ΠΑΕ τοτε οχι μονο πουλαει αλλα πρεπει και να συμμετεχει στην πωληση. Οταν λογοδοτει για το οικονομικο ανοιγμα εχει καθε λογο να ζητησει εγγυησεις. Δηλαδη να αφησει το Φλωριδη να λεει οτι εχεις ανοιγμα 10 μυρια, να δημιουργουνται εντυπωσεις και να μη μιλησει? Αυτο ειναι ενοχη φιλε μου.
Τωρα σου λεει πολυ ωραια δεχομαι την προταση, ελα παρτην ΠΑΕ φερε μου τα στοιχεια οτι δεν εισαι λαμογιο και μπορεις να το πας το καραβι και ξεζαλιζε με. Δηλαδη αν ερθει ενας στην επιχειρηση που πουλας και σου σκασει πεντε σακουλες με 500ευρα του λες ολα καλα φιλε παρτο μαγαζι και γεια σου?
Άβαταρ μέλους
trelopaoki444

Δηλαδη απο οτι εχω καταλαβει εχει σκασει ενας τρελος κροισος ΠΑΟΚΤΣΗΣ στην ΠΑΕ ο οποιος ομως χρειαζεται μια κωλοεγγυητικη 5000000 για να ξεκινησει διαπραγματευσεις και δεν το εχει κανει?
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

trelopaoki444 έγραψε:
joshua έγραψε:Λαλακιες λέει και η ανακοίνωση της ΠΑΕ.Όπως και αυτή του φλωριδη οι στόχοι της είναι καθαρά επικοινωνιακού χαρακτήρα,δεν μιλάει πουθενά επί της ουσίας και απλά μένουμε εμείς να παρακολουθούμε έναν αγώνα τένις.

Που το ειδες ρε φιλε το επικοινωνιακο?

Ενα προς ενα απαριθμει ποιες ειναι οι προυποθεσεις για να παρει καποιος τις μετοχες, σηκωνει το γαντι για τα χρεη και λεει μαγκα φερε τα χαρτια και κοπιασε.
πουθενά δεν υπάρχει το επικοινωνιακό. αυτός ο συμψηφισμός με τους αεριτζήδες με τρελλαίνει.
η ΠΑΕ λέει καθαρά ότι προβλέπει ο νόμος.
και από πότε οι παπατζήδες έγιναν ισότιμοι συνομιλητές με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ?
και πολύ ασχολήθηκαν μαζί τους
Άβαταρ μέλους
trelopaoki444

Πες τα ρε μεγιστε οπλαρχηγε. Απορω ποτς γκενεν' αυτο?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”